2015 – Лична година 6

nom 6Лична година 6

за всички, родени на следните дати:
6,15, 24 януари,октомври;
5,14, 23 февруари,ноември;
4,13, 22, 31 март,декември;
3,12, 21, 30 април;
2,11, 20, 29 май;
1,10, 19, 28 юни;
9,18, 27 юли;
8, 17, 26 август;
7, 16, 25 септември.

През 2015 г., на рождения си ден, навлизате в своята Лична година 6.

В деветгодишния цикъл на промените Лична година 6 е втората след Лична година 2, в която любовта намира своето най-силно изражение. Това е година, в която ще се радвате на вниманието на хората, с които споделяте една и съща жизнена среда, като повечето от тях ще ви харесват и приемат. Можете да постигнете много в създаването на удобство и комфорт за семейството си, като си закупите собствено жилище или направите основен ремонт на това, в което живеете сега.

Промяната на обстановката с разместване на мебели, преобзавеждане, освежаване и украсяване на интериора, работи в полза на хармонизиране на взаимоотношенията ви с най-близките. А също така може да ви донесе нови познанства с хора, които имат потребност от повече красота около себе си, а най-вече от стабилността, която внушавате.

По характер сте чувствителни и интуитивни, усещате тенденциите много преди те да се проявят. Това ви дава предимство и възможност да се подготвите за предстоящото. Лична година 6 хармонира на вашата креативна личност, не се затваряйте в черупката си, включвайте се в дейности с много хора, общувайте.

Вашият талант може да разцъфне при подходящите условия и тази лична година да се окаже забележителна. Следвайте интуицията си, бъдете близо до хора, които ви обичат, изразявайте своето дълбоко разбиране на човешката природа и ще намирате добър прием навсякъде.

През Лична година 6 личният живот се подлага на преоценка и критичен анализ. Тя може да бъде критична за настоящата ви емоционална връзка, ако сте в сатурнова криза, което през 2015-та важи най-вече за родените под знаците Стрелец, Риби, Близнаци, Дева.

Ако нямате сериозна връзка, то това определено може да се случи през Лична година 6, като шансът ви да попаднете на подходящ човек и да се влюбите е най-голям през Лунния и през  Венериния период на Личната слънчева година (виж в кн.Номерологичен календар)

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от огнените знаци Овен, Лъв или Стрелец, бъдете активни през първата половина на годината, особено в месеците март, май и юни. През втората половина на годината силни за вас са месеците август, ноември и декември.

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от земните знаци Телец, Дева или Козирог, по-силна за вас е втората половина на годината, от август нататък, октомври и декември. Но също така добри месеци са март, април и май.

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от въздушните знаци Близнаци, Везни или Водолей, правете първата крачка за запознанство с интересен човек, планирайте пътешествие и забавления в месеците май, юли, юни, август и ноември.

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от водните знаци Рак, Скорпион или Риби, обяснявайте се в любов, искайте ръката, планирайте годеж или сватба в месеците март, май, юли, октомври и декември.

Тази Лична година може да бъде още по-атрактивна, ако вашата собствена рождена дата има вибрация Път 6 и през 2015 г. навършвате 18, 27, 36, 45, 54 години, или ако Личното ви име е с Ключ 6.

През вашата Лична година 6 вниманието ви често ще бъде привлечено от хора, които носят лични имена с Ключ 6, родени са на 6, 15, 24-ти, през месец юни или на дата с вибрация Път 6.

Успешна връзка можете да създадете с човек, с когото имате синхрон на Личните години, особено ако той(тя) е в Лична година 6. Хармония във взаимоотношенията ще имате и с хора навлизащи в Лична година 3, Лична година 4 и Лична година 9

Муси Дачева
Всички права запазени.
Не се разрешава препубликация.

Няма етикети.

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии