2015 – Лична година 9

nom 9Лична година 9
за всички, родени на следните дати:
9, 18, 27 януари, октомври;
8, 17, 26 февруари, ноември;
7, 16, 25 март, декември;
6, 15, 24 април;
5, 14, 23 май;
4, 13, 22 юни;
3, 12, 21, 30 юли;
2, 11, 20, 29 август;
1, 10, 19, 28 септември.

През 2015 г., на рождения си ден, навлизате в своята Лична година 9.
Лична година 9 е последната от текущия номерологичен цикъл на промените. Това е година на големи очаквания, на високи интелектуални и духовни постижения, когато се реализират планове и идеи, съдържащи в себе си много енергия и очаквания.

Лична година 9 е вододелна, гранична и провокативна.

Общата тенденция за този период клони към приключвания в различни теми от живота. В емоционалната сфера ще засегне старите, изчерпани от съдържание връзки, които са имали достатъчно време и възможности за развитие, но са се „затлачили“, и от дълго време се носят по течението. Човек или хора, с които сте отдавна и които познавате до болка, ще ви дразнят все по-често. Ще ви се иска да се измъкнете от скуката и рутината и ще поглеждате встрани към нещо ново и по-интересно.

Тези, при които огненият елемент е силно проявен, в Лична година 9 набират височина за голяма промяна в живота си, взимат важно решение да скъсат със стария си неопределен начин на живот и поемат по един нов път, този на сериозния, отговорен и ангажиран човек, обвързан с дом и семейство.

Лична година 9 е време на освобождаване от илюзиите и излизане от неопределеността. През нея ще се чувствате вътрешно по-стабилни и наясно с предпочитанията си. Това ще ви помогне да си зададете ясна, но и достижима цел, която да следвате с ентусиазъм.

По природа сте аналитични, активни, независими и честолюбиви. Ранната семейна среда ви е дала възможност да развиете своята самостоятелност и индивидуалност. Предпочитате винаги да имате контрол над ситуацията и над хората, на които държите. Обичате нещата да стават така, както вие искате и влагате много усилия в това да си наложите мнението по всеки въпрос. Вашата инициатива и активно поведение са двигател на промените в живота ви.

Тези лични качества се синхронизират с тенденциите на Лична година 9, особено що се отнася до личните взаимоотношения. Умножената сила и целенасоченост могат да бъдат привлекателни за някой, който има нужда от самоуверен човек до себе си. Привличане на принципа на взаимното допълване може да бъде отправна точка за сериозна и трайна връзка.

Тенденциите на годината се усещат месец-два преди нейното реално настъпване на рождения ви ден.
От периодите на Личната ви жизнена година най-благоприятни за развитие в любовния ви живот са Марсовият и Венериният период (виж в кн. Номерологичен календар).

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от огнените знаци Овен, Лъв или Стрелец, бъдете активни през първата половина на годината, особено в месеците март, май и юни. През втората половина на годината силни за вас са месеците август, ноември и декември.

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от земните знаци Телец, Дева или Козирог, по-силна за вас е втората половина на годината, от август нататък, октомври и декември. Но също така добри месеци са март, април и май.

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от въздушните знаци Близнаци, Везни или Водолей, правете първата крачка за запознанство с интересен човек, планирайте пътешествие и забавления в месеците май, юли, юни, август и ноември.

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от водните знаци Рак, Скорпион или Риби, обяснявайте се в любов, искайте ръката, планирайте годеж или сватба в месеците март, май, юли, октомври и декември.

През тази лична година ще успявате да установявате контрол над ситуациите и да имате решаващата дума, ако сте родени на 9, 18, 27 януари, 9, 18, 27 октомври, или ако рождена ви дата е Път 9. Също така тя ще бъде година на големи постижения, ако през 2015 година навършвате 18, 27, 36, 45, 54 години, или личното ви име е с Ключ 9.

През вашата Лична година 9 ще привличат вниманието ви хора, които носят лични имена с Ключ 9, родени са на 9, 18, 27-ми, през месец септември или на дата, която има вибрация Път 9.

Успешна връзка можете да създадете с човек, който също като вас е, или скоро ще навлезе, в Лична година 9. Хармония във взаимоотношенията имате и с тези, които са в Лична година 1, Лична година 3, Лична година 4 , Лична година 5, Лична година 7 и Лична година 8.

Муси Дачева
Всички права запазени.
Не се разрешава препубликация.

Етикети: , ,

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии