2016-Лична година 2

nom 2Лична година 2

за всички, родени на следните дати:
1, 10, 19, 28 януари,октомври;
9, 18, 27 февруари,ноември;
8, 17, 26 март, декември;
7, 16, 25 април;
6, 15, 24 май;
5, 14, 23 юни;
4, 13, 22, 31 юли;
3, 12, 21, 30 август;
2, 11, 20, 29 септември.

През 2016 г., на рождения си ден, навлизате в своята Лична година 2.

Лична година 2 е втората в текущия личен деветгодишен цикъл на промените. Тя има подчертано Лунно влияние, което може да ви прави по-пасивни, притеснителни и непредприемчиви. В емоционален план обаче, Лична година 2 е много активна. Тя носи онази чувствителност, която кара и най-студените хора да изпитат потребност от повече внимание, и от друга душа до себе си.

Лична година 2 се синхронизира идеално с вашата спокойна, уравновесена лунна натура. Това е годината,в която ще усетите най-силно подкрепата на близките си. Ще има ситуации, в които разбирането и отзивчивостта на хората от най-близката среда – родители, братя и сестри, близки родственици, децата, ще бъдат ценен дар в труден момент.

Лична година 2 дава възможност за разширение, за растеж нашироко, за развитие на нещо, което вече е създадено. Вашата съзидателна природа ще има шанса да развие потенциала си стига да бъдете достатъчно постоянни в намеренията си.

Лична година 2 е година на флирта, емоционалните трепети и влюбването. В нея човек се чувства по-уязвим и се нуждае повече от подкрепата на хора от близкия кръг. Трудностите, които преживявате с тях, спомагат за изграждане на здрави, доверителни отношения и сплотяване на семейството. В някои моменти ще трябва да отстъпите инициативата и лидерската роля на човека до вас, да се учите на подкрепа и сътрудничество, на съпричастност и разбиране към проблемите на другите, усвоявайки изкуството на дипломацията.

Луната, покровителка на майчинството и домашният уют, ви кара още в края на предходната лична година, да правите жилището си по-удобно и красиво, да търсите решение на жилищен проблем.

Лунното влияние ще ви подтиква към по-дълбоко обвързване, да се съберете с любимия човек, да се сгодите, да сключите брак, да имате дете, да устроите дома си така, както ви харесва.

За тези, на които са повече годинките, и имат пораснали деца, Лична година 2 носи радостта да им се роди внуче.

В редицата на вибрациите от деветгодишния цикъл на промените, Лична година 2 е спадова (регресивна), с различни по дължина периоди на нисък жизнен тонус, изпадане в песимизъм, в състояния на отпуснатост, разсеяност, променливо настроение и поддаване на внушения отвън. Грижата за здравето може да измести всички други приоритети и да стане самоцел.
Лична година 2 подсилва негативни тенденции при тези, които са в сатурнова криза – родените в подвижните знаци Стрелец, Близнаци, Риби и Дева.

За любовния живот най-емоционални през тази Лична ви жизнена година са Лунният и Венериният период (виж в кн. Номерологичен календар).

Тази Лична година може да бъде забележителна, ако рождена ви дата е Път 2. Също тя ще бъде емоционален акцент, ако през 2016-та навършвате 18, 27, 36, 45, 54 години, или Личното ви име е с Ключ 2.

Съответно интересни за вас в следващите месеци ще са хора, които носят лични имена с Ключ 2, родени са на 2, 11, 20, 29-то число на месеца или имат Рождена пътека Път 2.

Успешна връзка можете да създадете с човек, който през 2016 година навлиза също в  Лична година 2. Хармония във взаимоотношенията ще имате и с хора навлизащи в Лична година 1, Лична година 7 и Лична година 8.

Муси Дачева
Всички права запазени.
Не се разрешава препубликация.

 

Етикети: , ,

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  2. gravatar Муси Дачева за Астрологичен преглед 2021
  3. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  4. gravatar Еми за Хороскоп 2021 за Везни
  5. gravatar Муси Дачева за Хороскоп 2021 за Везни