2016-Лична година 2

nom 2Лична година 2

за всички, родени на следните дати:
1, 10, 19, 28 януари,октомври;
9, 18, 27 февруари,ноември;
8, 17, 26 март, декември;
7, 16, 25 април;
6, 15, 24 май;
5, 14, 23 юни;
4, 13, 22, 31 юли;
3, 12, 21, 30 август;
2, 11, 20, 29 септември.

През 2016 г., на рождения си ден, навлизате в своята Лична година 2.

Лична година 2 е втората в текущия личен деветгодишен цикъл на промените. Тя има подчертано Лунно влияние, което може да ви прави по-пасивни, притеснителни и непредприемчиви. В емоционален план обаче, Лична година 2 е много активна. Тя носи онази чувствителност, която кара и най-студените хора да изпитат потребност от повече внимание, и от друга душа до себе си.

Лична година 2 се синхронизира идеално с вашата спокойна, уравновесена лунна натура. Това е годината,в която ще усетите най-силно подкрепата на близките си. Ще има ситуации, в които разбирането и отзивчивостта на хората от най-близката среда – родители, братя и сестри, близки родственици, децата, ще бъдат ценен дар в труден момент.

Лична година 2 дава възможност за разширение, за растеж нашироко, за развитие на нещо, което вече е създадено. Вашата съзидателна природа ще има шанса да развие потенциала си стига да бъдете достатъчно постоянни в намеренията си.

Лична година 2 е година на флирта, емоционалните трепети и влюбването. В нея човек се чувства по-уязвим и се нуждае повече от подкрепата на хора от близкия кръг. Трудностите, които преживявате с тях, спомагат за изграждане на здрави, доверителни отношения и сплотяване на семейството. В някои моменти ще трябва да отстъпите инициативата и лидерската роля на човека до вас, да се учите на подкрепа и сътрудничество, на съпричастност и разбиране към проблемите на другите, усвоявайки изкуството на дипломацията.

Луната, покровителка на майчинството и домашният уют, ви кара още в края на предходната лична година, да правите жилището си по-удобно и красиво, да търсите решение на жилищен проблем.

Лунното влияние ще ви подтиква към по-дълбоко обвързване, да се съберете с любимия човек, да се сгодите, да сключите брак, да имате дете, да устроите дома си така, както ви харесва.

За тези, на които са повече годинките, и имат пораснали деца, Лична година 2 носи радостта да им се роди внуче.

В редицата на вибрациите от деветгодишния цикъл на промените, Лична година 2 е спадова (регресивна), с различни по дължина периоди на нисък жизнен тонус, изпадане в песимизъм, в състояния на отпуснатост, разсеяност, променливо настроение и поддаване на внушения отвън. Грижата за здравето може да измести всички други приоритети и да стане самоцел.
Лична година 2 подсилва негативни тенденции при тези, които са в сатурнова криза – родените в подвижните знаци Стрелец, Близнаци, Риби и Дева.

За любовния живот най-емоционални през тази Лична ви жизнена година са Лунният и Венериният период (виж в кн. Номерологичен календар).

Тази Лична година може да бъде забележителна, ако рождена ви дата е Път 2. Също тя ще бъде емоционален акцент, ако през 2016-та навършвате 18, 27, 36, 45, 54 години, или Личното ви име е с Ключ 2.

Съответно интересни за вас в следващите месеци ще са хора, които носят лични имена с Ключ 2, родени са на 2, 11, 20, 29-то число на месеца или имат Рождена пътека Път 2.

Успешна връзка можете да създадете с човек, който през 2016 година навлиза също в  Лична година 2. Хармония във взаимоотношенията ще имате и с хора навлизащи в Лична година 1, Лична година 7 и Лична година 8.

Муси Дачева
Всички права запазени.
Не се разрешава препубликация.

 

Етикети: , ,

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии