2020 астрологичен преглед

2020 tnetАстрологичен преглед на 2020 година

Муси Дачева

Годината 2020 е годината на Козирог. В този знак се случват най-значимите аспекти, които ще оказват влияние върху живота на хората. В него се движат най-силните планети за този период. Козирог е замесен в три от общо шестте затъмнения. Козирог е знакът на властта, но и на материалните неща, на стремежа към издигане и управление над хора, и ресурси. Когато единия знак е активен, този от срещуположната страна на оста, която ги свързва, не може да остане пасивен. Така Рак е не по-малко включен в активности знак през 2020 година. Дори в повече. Рак участва в три затъмнения,в две лунни и едно слънчево. Също така в Рак се случват две новолуния на 21 юни и на 20 юли, и две пълнолуния 10 януари и на 30 декември.

Докато силата е на страната на планетите в Козирог, на страната на властта, силата на закона, то всичко онова, което символизира Рак – дом, семейство, корени, традиции, наследственост, история и памет е изритано в ъгъла, но не е нежизнеспособно.

С навлизането на Сатурн в Козирог, през декември 2017 година наближи времето на съвпад на двете планети. Съвпадите на всеки две далечни планети задават началото на нов взаимен цикъл. Всъщност става дума за два цикъла – малък, чието времетраене се определя от по-бързата планета, и който е всеки път в различен знак. Големите цикли имат за начало един и същи знак, или един и същи градус на зодиака, и се определят от периода на въртене на по-бавната планета. Така Сатурн и Плутон имат малки съвпади, по-често три пъти в една година, през периоди съизмерими с цикъла на Сатурн, около 30 години. Последният е бил на 8 11 1982 година в 27Везни. А предишния съвпад на Сатурн и Плутон в Козирог? Имало е такъв преди два плутонови цикъла, преди около 500 години, точно на 3 януари 1518 година.

Този тъй рядко срещащ се съвпад предстои да се случи в началото на 2020 година. Сближаването на планетите в периода 2019-2020 година има тази особеност, че двете планети, макар продължително време да се движат близо една до друга, не правят обичайните три съвпада, когато са директни и ретроградни, а само един. Точният съвпад Сатурн-Плутон е на 12 януари 2020 г., в 16:59ч.

Присъствието на ЮЛВ в Козирог и съвпадите му със Сатурн и Плутон в Козирог също се случват през голям интервал от време. Последният съвпад на Сатурн с ЮЛВ в Козирог е бил на 1 3 1871 година, по време на парижката комуна. Срещата на Плутон с ЮЛВ е близо 100 години по-рано, на 24 декември 1776 година в 27-я градус на Козирог, годината на създаването на САЩ. Писах за това в седмичния хороскоп от 1 април 2019 година.

Ако всички тези съвпади поотделно изглеждат объркващи, то намирането на предишен троен съвпад ЮЛВ-Сатурн-Плутон ни отправя стотици години назад, ако не и хиляда, време с което всяка аналогия би била твърде невъзприемчива за нашето съвремие. И точно това прави този троен съвпад в Козирог толкова значим.

Съвпадът ЮЛВ-Сатурн-Плутон се формира през април 2019 година, и поради включването на други участници продължава да влияе до март 2020 година. На 2 декември Юпитер влиза в Козирог, на 22 Слънцето, а на 29 декември 2019 година Меркурий. Всички те най-напред срещат ЮЛВ, който в началото на годината е в първата декада на Козирог, и след това отиват към съвпад с двойката Сатурн-Плутон. По този начин до 5 януари стелиумът е в първата половина на Козирог, между Слънце,Меркурий, ЮЛВ и Юпитер. В дните на пълнолунието/ лунно затъмнение се оформя втори стелиум в Козирог със Слънцето, Меркурий, Сатурн и Плутон. Така както се прегрупират планетите, така се прегрупират и силите света.

Козирог е знакът на властта и закона. Сатурн-Плутон в този знак, като темата се развива още от 2008 година, откакто Плутон стъпи в Козирог, и става все по-очевидна. Властта не е на Закона, а на този/тези които владеят Закона. С влизането на Юпитер в Козирог това става видно и за най-големите оптимисти.

Лунното затъмнение на 10 януари е в 20 градуса Рак, знакът в който през 2020 ще се случат де пълнолуния и две новолуния, като две от тях ще са със затъмнения. Лунното затъмнение в Рак и съвпадът на Сатурн и Плутон в компанията на Слънце и Меркурий се случват почти едновременно, на 10 и на 12 януари. Луната е близо до СЛВ и това прави периода много емоционален, много силно засягащ маса хора. Луната е катализатор на напрежение и конфликти в дните, когато преминава през кардиналните знаци Овен, Рак, Везни и Козирог.

На 8 януари е съвпадът на Юпитер с ЮЛВ, който бележи дни на кармични изчиствания  и на разчистване в мащаб, което да отвори терен за новия цикъл.

Двата крупни стелиума, които се развиват през януари са вододелните зони между краят на един цикъл и началото на нов такъв за всяка двойка обекти, включая ЮЛВ. Стелиумът е времеви възел, с него се разчиства стара карма и се отваря среда за създаване на нова. Но дали това ще се случи, и ако да, по какъв начин, зависи от нашите лични избори, както и от общите ни такива, на общностите, към които принадлежим.

Големите цикли имат по-голяма тежест. Цикълът Сатурн-Плутон в Козирог е най голям. Началото на новият цикъл Сатурн-Плутон е на 12 януари 2020 година в 19:00 часа. На неговия фон започват двата цикъла на Слънцето с Плутон на 13.01.2020 г, в 15:20 ч, и на Слънцето със Сатурн на 13.01.2020 г., в 17:16 ч. Намесата на Слънцето е много важна в развитието на стелиума. То ще внесе онази жизнена и позитивна промяна в иначе тежкия и бавно завъртащ се цикъл на далечните планети.

През цялата година ще бъдем свидетели на непрекъснат, жив обмен между знаците Козирог и Рак. Козирогът е бащата, патриархалният модел, властовата рамка, а Ракът е майката и матриархатът, но и грижата за продължението на рода. През цялата година те ще имат периоди на обединение и такива на противопоставяне. Оста Козирог-Рак е една от шестте оси на зодиака, особена с това, че противоположните знаци с лекота намират своите точки на взаимна допълняемост и умеят да работят заедно. Антагонизмът при тях е в минимална степен, защото и бащата, и майката са еднакво отговорни за децата. Това е базово разбиране, което в последните десетилетия е разклатено, но предстои да бъде отново въведено в равновесие.

Юпитер в своя път през Козирог е носител на промяна. Тригонът му с Уран го води към реформаторски идеи, породени през 2019 и предстоящи да се случат през 2020 година. Юпитер прави три съвпада с Плутон, на 5 април, 30 юни и 12 ноември. Юпитер е законотворец докато Сатурн изпълнява закона, придържайки се към формалната му страна, към „буквата на закона“. Съвпадите на Юпитер с Плутон в Козирог са времеви зони на фиксиране в определена тема, и вероятно зацикляне поради изначалната неотстъпчивост на земния знак.

През 2019 година Юпитер направи квадрати с Нептун. Връщайки се към миналото, в годишния хороскоп, и в седмичния от 27 май писах по темата. Връзката Юпитер в Стрелец и Нептун в Риби е важна за нашата история, тя е показател за пробуждане на българския дух. Квадратите на двете планети на трон всяка, в средата на 19 век, съпътстват най-напред борбата за верска свобода, за спиране на гърчеенето и отделяне от гръцката патриаршия в самостоятелна българска църква, паралелно с борбата за освобождение от турско робство.

Това, което събуди българите през 2019-та, бе посегателството над семейството и децата. Енергията на недоволството се разви бърз като за няколко месеца родителите се организираха и с общи усилия успяха да наложат отлагане на влизане в сила на променения по скандинавски образец ЗЗД. Отлагането обаче не приключва темата и борбата продължава и през 2020 година с много пречки от страна на властта. Миналогодишните квадрати на Юпитер и Нептун преминават в секстили. Три пъти двете планети на Вярата, на духовността, ще направят хармоничен аспект, на 20 февруари, на 27 юли и на 12 октомври.

Ескалиране на напрежението ще има още в края на януари, когато на 27-ми Венера от Риби и Марс от Стрелец застават в квадрат, и през февруари-март. Между 7 февруари и 5 март Венера е в Овен, откъдето прави квадрати с планетите, движещи се в Козирог. Квадратите и с Юпитер, Плутон и Сатурн, съответно на 23,29 февруари и на 3 март, попадат изцяло в ретроградната фаза на Меркурий, която е между 17 февруари и 10 март.

Преминаването на Марс през Козирог, между 16 февруари и 30 март ще гръмне заложените мини, и някои пренадути балона.

През април Сатурн е във Водолей, знакът на прогреса и новите технологии. До 11 май планетата на едрия бизнес се движи в права посока и при сътрудничестото на Венера от Близнаци дава силен импулс за практическа реализация на нови проекти.

Затъмненията следват лунните възли. От 6 ноември 2018 година СЛВ е в Рак, а ЮЛВ в Козирог. На 5 май 2020 година предстои отново смяна като лунните възли преминават в оста на знаците, съответно Близнаци-Стрелец. През лятото, серията затъмнения започва в новата ос, с лунното затъмнение в 15Стрелец на 5 юни.

През месец май ще наблюдаваме, и преживеем, една интересна астрологична синхроничност, почти едновременно навлизане в ретроградна фаза на няколко планети. Сатурн става ретрограден на 11 май, в същия ден Меркурий нализа в Близнаци. Венера става ретроградна на 13 май, в същия ден Марс преминава в Риби. На 14 май Юпитер тръгва назад. Плутон е в ретроградност от 25 април до 4 октомври, пет дни след като Сатурн става директен.

За съвместяването на ретроградните фази на Сатурн и Плутон при преминаването им през Козирог писах в седмичния хороскоп от 6 май 2019 година.

Това съвместяване е също толкова значимо, колкото и съвпада им в Козирог в началото на годината. Аналогията е много показателна с времето преди два плутонови цикъла. В годините 1517-1518, по времето на движението на планетите в Козирог, те правят съвпад, и ретроградните им фази се припокриват, основно в Козирог, а между тях е съвпада при директни планети. Това е времето на начало на Реформацията, период разделяща Средновековието от Новото време. Сега се намираме в подобен период, на разместване на фундаментите. На разрушаване на ненужното вече старо и започване на градеж на неизвестното ново. В допълнение е вибрацията на годината 2020, вибрация 4, уранова, разрушаваща и съграждаща едновременно.

За целия период на юпитеровата ретроградност, между 14 май и 13 септември, на небето ще имаме ретрограден стелиум. Едновременно Юпитер-Сатурн-Плутон се движат назад. Дори когато тръгнат напред през септември и началото на октомври, трите мощни планети се движат заедно до края на годината. По този начин времето, през което Слънцето се движи през кардиналните знаци Рак, между 20 юни и 22 юли, и през Везни, между 22 септември и 23 октомври, са периодите на напрегнатите аспекти, опозиция през лятото и квадрати през есента, между него и тройката в Козирог. Почти през цялото това време Марс е в кардиналния Овен. Периодите на хармонични взаимоотношения между Слънцето и стелиума в Козирог са, когато Слънцето е в Телец между 19 април и 20 май, и в Дева между 22 август и 22 септември.

Трите летни затъмнения формират коридор, който се определя от фазите на Луната, една седмица преди първото и една седмица след последното. Той започва след като Меркурий влезе в Рак на 28 май и приключва с неговото излизане от ретроградната фаза, втората за годината, на 12 юли. Затъмненията преминават в твърде сложна астрологична обстановка, на фона на четири, дори пет ретроградни планети.

Най-тежка е ситуацията около пълното слънчево затъмнение на 21 юни в 0 Рак, последното включване на Рак в затъмнение. Съвпадът на светилата, при който Луната скрива изцяло слънчевия диск се случва много близо да лунен възел, до СЛВ в 29 Близнаци. Меркурий и Венера са ретроградни. Марс прави квадрат към зоната на затъмнението. И съвпад на ретроградните Юпитер-Плутон. Изпадане в ступор на някои хора, в невъзможност да мислят и действат. На 23 юни и Нептун става ретрограден.

Венера и Марс не са ретроградни всяка година, но често се случва да правят това в една и съща година. За последно са били ретроградни в една година през 2018-та.Венера с едвижи назад през май и юни, а Марс прави това през есента, между 10 септември и 14 ноември. Ретроградната му фаза е изцяло в Овен,в който знак той навлиза на 28 юни, в зоната между двете затъмнения в кардиналните Рак и Козирог.

Марс е изключително активен при преминаването си през Овен. От тази зона през целия месец август планетата воин прави квадрати към ретроградния стелиум Юпитер-Сатурн-Плутон, разположен в третата декада, между 20 и 28 градуса Козирог. На 4 август е точният квадрат Марс-Юпитер, на 13 август Марс-Плутон, а на 24 август е Марс-Сатурн.

Венера не остава назад. При преминаването си през кардиналния знак Рак, в периода 7 август-6 септември, тя също прави напрегнат аспект, опозиция, с ретроградния стелиум, и квадрат с Марс, всичко това между 28 август и 4 септември. Вече рерограден, Марс прави втори квадрат със Сатурн на 30 септември. Случващи се в кардиналните знаци тези квадратури са с много силен разрушителен заряд. През летните месеци се разчита на отпускарското настроение на хората и някои, на които това им е присъщо, хвърлят мрежи да ловят „риба в мътна вода“. Природата при тези напрегнати аспекти реагира с активиране на стихиите – огън, въздух, земя и вода.

Третата и последна ретроградност на Меркурий, между 14 октомври и 3 ноември, се съвместява с тази на Марс. Докато Меркурий се движи през Скорпион, той се изправя срещу единствената планета, която е в неподвижен знак- Уран в Телец, като прави два пъти опозиция с нея, първата е директен на 9 октомври. Ретроградните Меркурий и Уран са в продължителна опозиция между 15 и 24 октомври, но точният аспект е на 20 октомври. При съчетаване с другите напрегнати аспекти в кардиналните знаци, октомври се оказва твърде неподходящ за каквито и да са управленски решения по важни обществено значими казуси. Мисленето не е адекватно при напрегнати аспекти на планетите,които владеят мисловното поле – Меркурий и неговата по-висша октава Уран.

В последните месеци на годината ни очаква поредната порция затъмнения – на 30 ноември лунно, а на 14 декември пълно слънчево. Сега те вече са в зоната на подвижните знаци Близнаци-Стрелец, което прави общият им период на влияние относително по-спокоен.

В края на годината отново Водолей излиза на сцената. На 17 декември Сатурн преминава във Водолей, а на 19-ти това прави Юпитер, съвпадът им е на 21 декември в първия градус на Водолей.

Синхронично двете планети загърбват старата и прекрачват прага на знака на новата епоха. Оставят в миналото Плутон с неговите представи за надземно и подземно, и се отправят към предизвикателствата, които им е приготвил с квадрата си Уран от Телец. Годината 2020 започна със съвпад на Сатурн и Плутон, а завършва със съвпад на Сатурн и Юпитер, бурно начало и също толкова динамичен край с пълнолуние в Рак на 30 декември.

Всички права запазени.

Препубликация само с писмено съгласие на автора.

 

Етикети: ,

26 коментара so far »

  1. дафи каза,

    Писа на януари 5, 2020 @ 21:51

    Муси,направо ми се завърртя главата!Дано телците от 3-та декада са в по-изгодно положение!

  2. Иванова каза,

    Писа на януари 7, 2020 @ 15:14

    За много години, г-жо Дачева! Благодаря ви, от един повлиял се от квадратурата на Юпитер и Нептун :)
    Препоръчвате ли наталната карта на България от Левин? По нея оста Козирог-Рак е фундаментална и навярно предстои важна година. Дано да е здрава и успешна!

  3. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 8, 2020 @ 14:51

    Иванова,
    Добра новина! :)
    Не!
    Да се събудим си е Успех.

  4. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 8, 2020 @ 14:54

    дафи,
    изгодно не бих го нарекла, по-скоро не им е дошъл реда.
    Всяко нещо с времето си, и доброто и лошото.
    Учим се да преминаваме и през двете през целия си живот.

  5. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 16, 2020 @ 18:24

    Путин взриви фундамента на перестройката от 90-те
    От Боян Чуков , публикувано на 16.01.2020
    На 15 януари Русия скъса окончателно пъпната си връв от 90-те на миналия век. Обективът на телевизионната камера по време на посланието на Путин пред Федералното събрание шареше в залата. Някои бяха тотално изненадани. Други бяха уверени до момента, когато Путин спомена за двойното гражданство на високопоставени държавни чиновници. Медведев изглеждаше тъжен, а Володин до него ставаше все по-бодър. По-голямата част от публиката беше с делово лице. Тандемът Путин-Медведев се разпадна. Новото лице Мишустин е само технически премиер. Той е неизвестна политическа фигура. Затова е идеален технократ-изпълнител. Мишустин е ефективен и цифровизиран. Новият премиер отлично знае как новите технологии позволяват да не се плащат данъци или да се докара тотален данъчен контрол. Тоест, „цифровият олигархат“ ще пострада много от Мишустин.

    За първи път в историята на царска, съветска и постсъветска Русия правителство си подава оставката по своя инициатива. Медведев също след 15 януари стана „звезда“. Той е първият премиер, който доброволно напуска своя пост. На своя нов пост в Съвета за сигурност (като зам.-председател) ще си запази служебната кола оборудвана със сини мигалки. Една подробност. Съветът за сигурност е съвещателен орган. Медведев ще бъде само аниматор на съвещанията. Съветът за сигурност се оглавява от президента на Руската федерация.

    С оставката на Медведев ще се наложи да си подадат оставките и топ мениджърите на големите руски държавни корпорации. А освен това бившият премиер ще се наложи да напусне и поста председател на „Единна Русия“.

    На членовете на Федералното събрание, премиера, министрите, шефовете на федералните ведомства, губернаторите и съдиите ще им бъде забранено да имат чуждо гражданство или постоянно местожителство в чужбина. Това нововъведение ще проветри мощно депутатския корпус. Ще видим много нови лица в Думата, които не носят бремето на своята дълга политическа кариера.

    Три ведомства ще бъдат основни контрольори и гаранти на предстоящите промени. Това са Следствения комитет на РФ, който може да възбуди дело срещу висш държавен ръководител. Върховния съд на РФ, който дава зелена светлина за оперативно-следствени мероприятия по отношение на ръководството на страната. И Съвета за сигурност, който ще се оформи като командно табло на силовия блок.

    Обръщението на Путин срина Гайдарския форум в Москва. Никой не отиде на него. Дори Медведев за първи път не отиде. На държавния елит ясно бе подсказано, че няма място за подобни либерални сборища. На този Гайдарски форум одиозни икономически фигури от 90-те, от времето на Елцин, се опитват да проповядват и налагат идеите на либералните глобалисти.

    В момента Русия излиза от догмата за „приоритет на международното право“. Федералните закони важат над всякакви либерални европейски конвенции и устави на международни организации като например МВФ и т.н. Премахва се юридическият механизъм за външно управление на Русия.

    Събитията в Москва от 15 януари имат още една изключително важна проекция. Започнатите промени в Русия доказаха, че онези мултипликационни филмчета с новите руски оръжейни системи не са блъф. Приказките на Путин, че тепърва другите ще трябва да догонват постиженията на руския Военно-промишлен комплекс (ВПК), също са истина. В противен случай той никога нямаше да се реши на тези радикални промени.

    Що се касае до коментарите в глобалите медии, то по отношение на тях няма никаква изненада. Колкото повече Русия се отдалечава от наследството на Елцин… толкова „по-недемократична“ става. Когато Русия е десуверенизирана и без силна армия, тя се превръща в суровинен придатък на колективния Запад. Но, днес, суверенна и с най-мощната армия в света, Русия взривява за пореден път плановете на либералните глобалисти. Няма повод да я харесват тези, които от десетилетия виждат в нея само плячка за разпарчетосване. Затова през следващите седмици ще четем колко лош човек е Путин и тези новите около него. https://ria.ru/20200115/1563430771.html?fbclid=IwAR3HM1JfCfOmiWGKjpTM8SUBSha521Mhlw7dXeLxVvSe_QcWN2VaPdo_kRc

  6. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 16, 2020 @ 18:40

    Владимир Путин реши да започне посланието с демография. Много зависи от това колко деца ще се родят в Русия, подчерта президентът.
    “Такъв ключов показател като общия коефициент на плодовитост, тоест броят на ражданията на една жена, през 2019 г. според предварителните оценки беше 1,5. Много или малко? За нашата страна малко. Да, това е приблизително същото че в много европейски страни, но за нашата страна не е достатъчно ”
    “Има остър проблем, който е пряка заплаха за нашето демографско бъдеще – това са ниските доходи на значителна част от нашите граждани и семейства. Освен това, според различни оценки, около 70-80% от семействата с ниски доходи са семейства с деца, това добре знаете. Често, дори когато и двамата родители работят, а не само един, доходите на такова семейство са много скромни
    Путин предлага месечни плащания за деца от три до седем години
    Путин предложи да увеличи майчиния капитал

    Президентът припомни, че от тази година размерът на майчинския капитал е 466 хиляди 617 рубли, и предложи да го увеличи при раждането на второто дете с още 150 хиляди. Майчинският капитал ще се индексира ежегодно.

    „Така общият размер на майчиния капитал за семейство с две деца ще бъде 616 хиляди 617 рубли и в бъдеще той ще се индексира ежегодно“, заяви държавният глава.
    Путин предложи да се осигурят топли храни за всички ученици от първи до четвърти клас

    “Предлагам да се осигурят безплатни топли ястия за всички ученици в началните класове от 1 до 4 клас”, каза Путин.

    Той отбеляза, че когато едно дете ходи на училище, родителите, особено майките, имат повече възможности да отидат на работа и да получат допълнителни доходи, но разходите на семейството да доведат детето на училище също се увеличават.
    Необходимо е да се създадат всички условия за децата, включително образованието.

    Важно е децата да усещат истинските ценности на семейството: топлина, грижа, любов. Тогава Русия ще стане голяма държава, заяви руският лидер.
    Путин отбеляза значението на ролята на учител. Необходимо е да се въведат доплащания на класните учители.

    “Подобна постоянна, ежедневна работа, свързана с преподаването, отглеждането на деца, е огромна отговорност и, разбира се, изисква специално обучение на менторите и тяхната специална подкрепа. В тази връзка считам за необходимо да се въведе специална добавка за класните учители в размер не по-малък от 1 септември 5 хиляди рубли за сметка на федералния бюджет “, каза президентът.

  7. Милена каза,

    Писа на януари 17, 2020 @ 12:53

    Уважаема Муси за много години!
    Много здраве и късмет на Вас и любимите хора!
    Доста специална година, меко казано, предстои, както се очертава…
    Дали за Везни от 1-та декада, с асцендент в края на близнаци, но като цяло в Рак ще има някакво развитие за намиране на прилична работа? Дали накрая ще се стабилизирам служебно и като душевно равновесие? От месеци се опитвам да намеря и започна работа, но все удрям на камък?
    Благодаря и поздрави,
    Милена

  8. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 17, 2020 @ 19:42

    Милена,
    имате благоприятен период за целта в първата десетдневка на февруари,
    но имайте предвид, че Меркурий става ретрограден.

  9. Милена каза,

    Писа на януари 19, 2020 @ 15:31

    Благодаря много, Муси! Дано вече да се получи нещо дългосрочно!
    Пожелавам здрава, спорна и успепна година,
    Поздрави,
    Милена

  10. Милена каза,

    Писа на януари 19, 2020 @ 15:55

    Уважаема Муси,
    Означава ли това, че щом че Меркурий става ретрограден първата десетдневка на февруари, ако не се успея да дейдтвам в този период, не е сигурно дали ангажиментът ще е дългосорчен или това зависи от нещо друго?
    Благодаря и поздрави,
    Милена

  11. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 19, 2020 @ 17:18

    Меркурий става ретрограден на 17 февруари.

  12. Милена каза,

    Писа на януари 19, 2020 @ 17:53

    Да, много благодаря!

  13. Nia каза,

    Писа на февруари 14, 2020 @ 12:46

    Здравейте Муси,
    питам по повод моето малко бебе.Предстоят ваксини,а виждам,че започва ретроградност и ако ги поставят ще съвпадне с този период. Детенцето имаше малък здравословен проблем,заради който отложиха ваксинациите. Но все още имам страх да не направи странична реакция към тях. При ретрограден Меркурии могат ли да се поставят ваксини и да се започва лечение? Или е по-добре да се изчака ретроградността?
    Как влияят тези ретроградности върху здравето?
    Благодаря!

  14. Муси Дачева каза,

    Писа на февруари 16, 2020 @ 17:33

    Nia,
    ваксините внасят отрова в тялото на детето. Ваксините провокират редица заболявания. Те са като игра на руска рулетка със здравето на детето и често ефекта от тях се проявява години след като се били сложени. В днешно време всеки родител би трябвало да се интересува
    повече и да е наясно с въпроса дали изобщо да поставя ваксини. Информацията е огромна. Много лекари пишат, много родители споделят.
    Има групи във ФБ, в които родители разказват болезнения си опит.

  15. Елвира каза,

    Писа на февруари 20, 2020 @ 15:24

    Здравейте, госпожо Дачева,

    Искам да попитам, понеже в момента Меркурий е ретрограден,
    мой близък обмисля сега точно да напуска настоящата си работа точно в този период.
    Започването на новата му работа ще е след като е минала ретроградността на планетата.

    Моля да напишете какво са рисковете в този случай,

    Мерси и успешна година!
    Поздрави,

  16. Муси Дачева каза,

    Писа на февруари 21, 2020 @ 22:41

    Елвира,
    ако условията за новата работа са обсъждани на ретрограден Меркурий, рискът е те да не бъдат спазени и “да остане от два стола на земята”.
    При започване на новата работа, подписването на трудовия договор е добре да бъде при вече директен Меркурий.

  17. VERONIKA каза,

    Писа на февруари 28, 2020 @ 14:33

    Здравейте, Важи ли това, че споразуменията и разговорите на ретрограден Меркурий могат да не бъдат спазени при нормален ход, и при личните отношения?Какви съвети бихте дали на двойките, когато преминават през ретрограден Меркурий?Благодаря предварително!

  18. Милена каза,

    Писа на март 3, 2020 @ 21:09

    Уважаема Муси, Честит Национален Празник!
    Следя, че Меркурий е все още ретрограден… Започнах прилична работа в периода 7 – 10 февруари, но се наложи да си потърся пак за пореден път нещо друго, което да отговаря повече на моят опит. Аз съм Везни от 1-та декада, с асцендент в края на Близнаци, но основно в Рак. Моля за съвет, ще има ли шанс да успея накрая да намеря по-дългосрочно работа и да се стабилизирам както служебно, така и душевно? От месеци се опитвам да намеря и започна такава работа, но досега все нещо изниква като пречка?
    Благодаря Ви много и поздрави,
    Милена

  19. Муси Дачева каза,

    Писа на март 4, 2020 @ 15:08

    Милена,
    периодът не е особено добър. Но, след новолунието в Овен на 24-ти, в края на месеца имате шанс.

  20. Милена каза,

    Писа на март 4, 2020 @ 19:47

    Много благодаря, уважаема Муси!
    Дано и на моята улица да изгрее Слънцето и да стане нещо добро и по-дългосрочно!:-)

  21. Милена каза,

    Писа на март 27, 2020 @ 17:56

    Здравейте уважаема Муси,

    Следя прогнозите Ви, които са много точни!

    Започнах прилична работа в периода 7 – 10 февруари, но се наложи да си потърся пак за пореден път нещо друго, което да отговаря повече на моят опит. Аз съм Везни от 1-та декада, с асцендент в края на Близнаци, но основно в Рак.
    Сега, нещата станаха съвсрем динамични, меко казано…
    Дано всички да бъдем живи и здрави!

    Налага ни се обаче и да работим и разполагаме все пак с финансови сведства.

    Много искам и ми се налага да си намеря нормална работа!
    Дали има шанс да успея накрая да намеря такава за по-дълъг период и кога горе-долу би се случио това?

    Днес получих отказ пак от място, което смятах за почти сигурно…

    От месеци се опитвам да намеря и започна прилична работа, но досега все нещо изниква като пречка?
    Благодаря Ви и поздрави,
    Милена

  22. Муси Дачева каза,

    Писа на март 28, 2020 @ 21:01

    Милена,
    на този въпрос ви бях отговорила преди време.
    Разбирате,че при тези извънредни обстоятелства личните добри периоди не могат да бъдат използвани.
    Но въпреки това, и при отчитане на действителността, при вас нещата са добре,затова не се отказвайте, търсете.
    Следващата седмица е по-удачна, особено в периода 31 март 2 април.

  23. Милена каза,

    Писа на март 29, 2020 @ 12:10

    Уважаема Муси,
    Много Ви благодаря за отговора и съжалявам, че си повторих въпроса, но явно съм смятала за сигурно нещо, което не е било за мен…
    Ще продължавам напред!
    Бъдете живи и здрави Вие и любимите Ви хора и всички ние на планетата!

  24. Деси каза,

    Писа на март 30, 2020 @ 17:08

    Преминаването на Марс през Козирог, между 16 февруари и 30 март ще гръмне заложените мини, и някои пренадути балона.
    Това положение ли сте има ли впредвид?

  25. Муси Дачева каза,

    Писа на март 31, 2020 @ 13:01

    Деси,
    да, очаквах възникване на сериозни проблеми.

  26. Деси каза,

    Писа на април 4, 2020 @ 11:00

    Благодаря

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    3. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии
    5. gravatar Антоанета Илиева Гужгулова/по баща Атанасова за Годишен хороскоп 2022 по зодии