Седмичен хороскоп 12-18 септември 2011 г.

Пълнолуние в понеделник

Венера във Везни от четвъртък

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

На родените под знака на Овен или с асцендент в Овен предстоящата седмица обещава динамика и резултати, но от вторник нататък. Вниманието ви е ангажирано предимно с обстоятелства в домашната среда. Началото на учебната година е в четвъртък и това натоварва както емоциите,така и семейния бюджет. Марс е все още в Рак и ще ви държи в напрежение и остра реактивност към претенциите на половинката и децата. За тези,които са в активната част на частичен или цялостен ремонт на дома,планетите дават подкрепа за успешно справяне. Петък е ден за придобивки, за получаване на възнаграждение, за закупуване на обзавеждане и електроуреди. В началото на по-следващата седмица Марс навлиза в Лъв и до 11 ноември ще се движи в този знак, откъдето ще ви дава кураж и ще подкрепя амбициите ви.

За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв седмицата на поредното пълнолуние попада в слънчевия период на личната ви жизнена година. От вашата инициатива и лична активност зависи резултатът на вложените усилия. Можете да разчитате на добри приходи, на нови поръчки, а също така да получите обещания за работа през следващите дни и седмици. След няколко дни Марс навлиза във вашия знак и ще насити с енергия дните ви, а паралелно с това ще увеличи ангажиментите и отговорностите. Очакват ви интересни и полезни запознанства. Насрочвайте важните си срещи, за тази седмица, за сряда.

На родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец предстоящата седмица поставя много задачи за решаване. Намирате се в центъра на важни за вас, и близките ви, събития. Пълнолунието в понеделник,което задава тон на цялата седмица, а и поне за месец напред, изисква от вас мобилизация, добра концентрация,бързи и умели действия. Ще имате интересни предложения за съвместна работа и богат набор от поръчки,както и възможност да избирате. Предстоят промени при много близки на сърцето ви хора. Сряда и четвъртък са силните ви дни.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец разположението на планетите през тази седмица подкрепя активното участие в служебните дела. Пълнолунието може да ви донесе много поводи за лично удовлетворение от добре свършена работа и добър урожай. Сега е време за прибиране на реколтата,в буквален и преносен смисъл, а при повечето от вас Юпитер, движещ се през знака ви, се е погрижил за това. Венера през тази седмица навлиза във Везни и ще ви подтиква да внасяте баланс в отношенията си с колеги,съдружници и подчинени. Жизненият тонус е добър, но есента, и особено втората половина на септември, е подходящо време за санаториум и процедури, там където здравето е било разклатено, или профилактично, „притягане на гайките“преди зимата. Четвъртък и петък са силните ви дни.

Родените под знака на Дева или с асцендент в Дева през тази седмица имат силната подкрепа на своя управител Меркурий. В понеделник сутринта той прави хармоничен аспект с Плутон, който зарежда с наситена,творческа енергия следващите дни и носи очакване за резултат на усилията най-вече в материалната сфера. От вашата инициатива зависи много, а активното участие в събитията е гаранция за успех на начинанията. Големите очаквания на околните към вас обаче, без особена активност от тяхна страна, могат да ви създадат напрежение, в началото на седмицата, в дните около пълнолунието, включващо вашия знак. Петък е много благоприятен ден за активност,отнасяща се до пътувания надалеч, уреждане на документи за учебно заведение, за комуникация с държавни учреждения.

За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог предстои интересна работна седмица. Нещо или някой ще ви привличат като магнит на работното място. Периодът е добър за получаване на видим резултат от вложени усилия в дадена посока. Пълнолунието ще ви подкрепи да затвърдите доброто си име и да покажете себе си, и работата си, откъм най-добрата страна, да сключите изгодни сделки. Във вторник ситуация в дома ви ще внесе объркване в установения ритъм на живот. В материално отношение седмицата е много добра, особено в дните четвъртък и петък.

ВЪЗДУШНИ

За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци астрологичната обстановка през тази седмица дава основание за позитивизъм. В дните на пълнолунието може да се чувствате пренапрегнати от това,че някои хора не си държат на думата и ви подвеждат да постъпвате по начин,който не одобрявате по принцип. Освен материална подкрепа,за да се случват нещата, имате нужда и от морална такава. В края на работната седмица Венера ще е вече във Везни, а това значи романтика, любов, приятни изживявания с харесван човек. Навлизате в марсовия период на личната жизнена година, очакват ви движение, пътувания, много работа и интересни преживявания.

За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстоящата седмица е наситена с емоции. Пълнолунието раздвижва скрити сили и носи информация за обстоятелства,които до сега не са ви били известни. В голяма степен се потвърждават ваши очаквания и се оказвате прави за развоя на събитията. Сега е момента да осребрите някои свои идеи, в смисъл да проявите повече прагматизъм и далновидност. Можете да разчитате на финансова подкрепа от родственик или на кредит от банкова институция. В четвъртък управителката на знака идва на ваша територия и ще ви гостува до 9 октомври. Венера ще ви дава „нежно рамо“,за да вървите напред, и може да изиграе важна и позитивна роля в емоционалните ви взаимоотношения.

За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей седмицата предлага немалко възможности за подобряване на материалното състояние. Ако не ви достигат средства за нещо,което сте планирали, търсете съдействие от някой, който има такава възможност, или още по-добре от банкова институция. Важното е да сте готови за един благоприятен период през есента,когато условията са подходящи да си закупите жилище, или да разширите и преустроите бизнеса си. На фино ниво сте отворени за нови знания,за нови възприятия,които разширяват съзнанието и ви дават онова разбиране за живота, което му придава красота и хармония.

ВОДНИ ЗНАЦИ

За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак седмицата преминава под знака на пълнолунието в понеделник. Освен,че ще ви бъде напрегнато и дискомфортно, всичко това можете да го пренесете неволно във взаимоотношенията си с околните. До неделя Марс е все още във вашия знак и подтиква агресивната нотка в характера ви. На интелектуално ниво можете обаче да бъдете много продуктивни като в следващите дни се представите отлично на изпит, направите устна или писмена защита на свой проект или привлечете на своя страна подходящия партньор или клиент. В почивните дни някои неуредици в дома могат да ви накарат да промените планове и очаквания.

За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион седмицата,която започва с пълнолуние, предлага разнообразие от преживявания. Една част от тях ще са свързани с приятелите и това, което се случва около тях, с тяхно участие. Сега е момента за изпитание на дългогодишна връзка, за демонстрации на доверие и привързаност. Възможно е да научите неща, които да ви накарат да промените мнението си и очакванията към някого. Доверете се на интуицията си, до края на седмицата можете да направите много, за да разширите кръга на тези,които ви подкрепят. Една промяна на условията,при които работите, ще ви се отрази добре и ще подобри тонуса ви.

За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби астрологичната обстановка през тази седмица е особена,заради пълнолунието в понеделник. Луната в Риби срещу Слънцето ви поставя в ситуация да правите важен избор. Особеното тук е,че трябва да се съобразите в голяма степен с интересите, мнението, изискванията на друг човек, или на други хора. Това от своя страна ще ви даде възможност да реализирате нещо, по което работите, а също така може да ви гарантира заетост за бъдещ период. Сключване на изгоден договор, наемане за постоянно, нови бизнес контакти, купуване на нещо по-едро като жилище или автомобил, или на мебели, са все в темата на сегашната ситуация.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 12.09.2011г., в 8:27 ч., Меркурий прави тригон с Плутон

На 12.09.2011 г., в 12:26 ч., Пълнолуние в 19°Риби

На 15.09.2011г., в 5:40 ч., Венера навлиза във Везни

Луната през тази седмица се движи между знацитe Риби и Близнаци, през трета четвърт.

Луната е без курсна:

13.09.2011 г., в 4:45 ч.- 13.09.2011 г., в 9:49 ч.

15.09.2011 г., в 20:10 ч.- 15.09.2011 г., в 22:25 ч.

18.09.2011 г., в 10:09 ч.- 18.09.2011 г., в 11:06 ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

********************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможете да си поръчате на temurabooks@abv.bg

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Няма етикети.

9 коментара so far »

  1. Dima каза,

    Писа на септември 13, 2011 @ 7:46

    Добре дошла отново,Муси!!!

    Много ми липсваха твоите прогнози,твоите статии,и твоите мнения и коментари! Колко е хубаво,че се завърна!Пожелавам ти успех през новия работен сезон! И дано зарадваш почитателите си с нови рубрики,и нови книги!

  2. София каза,

    Писа на септември 13, 2011 @ 8:23

    Здравейте и от мен :) И аз се радвам, че отново мога да чета седмичния хороскоп от любимото място. Благодаря!

  3. Зоя каза,

    Писа на септември 13, 2011 @ 9:28

    С нетърпение очаквах завръщането ти, Муси!!! Добре дошла!!! И от мен най-добри пожелания за спорна работа, лични и професионални успехи и много много любов и светлина!!!

  4. Merry каза,

    Писа на септември 13, 2011 @ 9:43

    Добре дошла отново,Муси!!!

    Колко е хубаво,че се завърна!Пожелавам ти успех през новия работен сезон!

  5. Рени каза,

    Писа на септември 14, 2011 @ 14:46

    Благодарности и от мене.

  6. VANIA каза,

    Писа на септември 15, 2011 @ 3:44

    ЕЕ, АЗ СЪМ ЗОДИЯ СТРЕЛЕЦ И НЕЩО СЕ НАТЪЖИХ КАТО ПРОЧЕТОХ ХОРОСКОПА, КОЙТО ОЧАКВАХ С НЕТЪРТПЕНИЕ:

    Предстоят промени при много близки на сърцето ви хора.

    :(

    КАКВО ЩЕ РЕЧЕ ТОВА? НЕШО ЛОШО ЛИ?

  7. Муси Дачева каза,

    Писа на септември 15, 2011 @ 18:08

    VANIA,
    и защо трябва да е нещо лошо?
    Ако една промяна за вас е очакване за нещо лощо,значи че сега,в този момент, всичко е ОК! :)
    Вие сте подвижен знак и би трябвало да приемате промените добре, защото всяко ново нещо зарежда с eнергия и предизвикателства,които движат живота в някаква посока.
    По-добре е от застой и еднообразие, нали!

  8. VANIA каза,

    Писа на септември 18, 2011 @ 3:05

    ЗДРАВЕЙ, МУСИ!
    ПО ПРИНЦИП , РАЗСЪЖДАВАЙКИ РАЗУМНО, ВИНАГИ СЪМ СИ МИСЛИЛА, ЧЕ НЯМА ЛОГИКА В ОБЩИТЕ ХОРОСКОПИ, НО ТВОИТЕ ТУК, НЕ ЗНАМ ЗАЩО, НО ПОЧТИ ВИНАГИ СЪВПАДАТ СЪС СЛУЧВАЩОТО СЕ В ЖИВОТА МИ.
    СЕГА НАИСТИНА , КАКТО ПИШЕ ЗА МОЯТА ЗОДИЯ СТРЕЛЕЦ, СЕ СЛУЧИ НЕЩО В ЖИВОТА НА МОЙ БЛИЗЪК ЧОВЕК – БИТОВО, НО ОТ ОГРОМНО ЗНАЧЕНИЕ….

    МИСЛИЛА СЪМ СИ, ЧЕ ОБЩИТЕ ХОРОСКОПИ СА НАПРАВЕНИ ТАКА, ЧЕ ДА ИМА ПО НЕЩО ВЯРНО ЗА ВСЕКИ, НО ТВОИТЕ МИ СЕ СТРУВАТ НАЙ-ПРЕЦИЗНИ.
    ЗА ДОБРО ИЛИ ЛОШО, МНОГО СЕ ПРИВЪРЗВАМ КЪМ ТЯХ, И МНОГО ИМ ВЯРВАМ!
    АКО ИМАХ ФИНАНСОВАТА ВЪЗМОЖНОСТ, БИХ СИ НАПРАВИЛА И ИНДИВИДУАЛЕН, НО ЗАСЕГА НЯМАМ ВЪЗМОЖНОСТ, ТЪЙ КАТО ПРЕДПОЛАГАМ, ЧЕ Е ДОСТА СКЪП!

    УСПЕХ, ПОМАГАЙ НИ ВСЕ ТАКА, И ДАНО ИМА ПО НЕЩО ПОЗИТИВНО ЗА ДРУГАТА СЕДМИЦА!
    :)

  9. Муси Дачева каза,

    Писа на септември 18, 2011 @ 12:06

    VANIA,
    има логика в общите хороскопи,и тя е в това,че астрологичната картина,която е обективна по своята природа,се отнася към рождените слънца на родените в една и съща зодия.
    Оттам нататък наталната карта на хората със слънце от 1-я до 30-я градус на тази зодия е много различна,като кара всеки да реагира различно на тази обективна астрологична обстановка.
    Истината е, че част от общите хороскопи се правят от хора,които не са астролози, но така е в много области на живота :)
    Радвам се искрено,когато хороскопите ми са ви полезни.
    И бъдете сигурни,че наблягам на позитивното :)
    П.П. А за личните хороскопи има различни варианти,които са по джоба на повечето хора.

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии