Силна подкрепа за Телец, Козирог и Дева

Седмичен хороскоп

15 – 21 декември 2008 г.

Муси Дачева

Земни знаци

Телец
Венера е във Водолей от миналата седмица и това ви носи известно успокояване на напрежението в работната среда. За голяма част от родените в Телец или с асцендент в Телец, дните се насищат с романтика и красиви надежди. Не пренебрегвайте най-близките си заради служебните си ангажименти, защото подкрепата и опората, която ви дават са много важни в този момент. Юпитер продължава да дава с щедри шепи овации на артистичните изяви на Телец. За част от родените в края на знака, през тази седмица има условия за професионално издигане, за получаване на големи правомощия и знаци на доверие от висшестоящи. На родените в първите градуси на Телец, изпраща своята подкрепа за справяне с голямо и продължително натоварване, но трябва да положите повече усилия да се харесате на хората, на чиято подкрепа разчитате. Дните 15-16-ти са неблагоприятни за здравето, не планирайте операции или каквито и да са медицински манипулации в тези два дена.

Дева
През тази седмица родените под знака на Дева както и тези с асцендент в Дева ще трябва да поемат част от ангажиметите на други хора, ако искат работата да бъде свършена в срок. По-голямото натоварване, на което се обричате в последните дни на годината, може да навреди на отношенията ви с най-близките ви хора. Ще трябва да изтърпите известни неудобства в бита и ежедневието. Обезопасете добре дома си и офиса, защото има опасност от кражба. Проверете си финансовата документация и проконтролирайте човекът или хората, които ви водят сметките, тъй като има вероятност да бъдете подведени. Във вторник родените на 13-14 септември, ако дадат всичко от себе си и не се жалят, могат да постигнат изстрадан, но заслужен успех. В четвъртък и петък родените в последните пет градуса на Дева, т.е. от 18-ти до 23-ти, имат шанс да спечелят в надпревара срещу голяма конкуренция или в игри на късмета.


До края на седмицата четири планети, включая Слънцето, ще бъдат във вашия знак. За родените в първата декада на Козирог или с асцендент в тази зона, периодът е благоприятен за обмисляне на нови неща. Идеите, които ви се въртят в главата имат нужда от отлежаване, пък и към този момент има твърде много неизвестни. Затова по-добре е старта да бъде даден на Нова Луна, в първите дни на Новата година. Използвайте времето, за да си укрепите защитите. Квадрата на Марс и Сатурн в съчетание с Меркурий във вашия знак, може да ви даде през тази седмица предимството да разберете плановете на хора, които работят срещу вас. Възможни са удари от най-неочаквано място и въвличане в интриги против волята ви. Но времето работи във ваша полза, в събота Слънцето влиза в Козирог и ще ви дарява своята подкрепа.

Огнени знаци

Овен
През тази седмица родените под знака на Овен или с асцендент в този знак ще бъдат под силното влияние на бъбривия Меркурий. Ще ви завърти активна кореспонденция, много разговори и обсъждания по различни нови и стари теми, необходимост от бърза и адекватна реакция на провокиращи събития в предстоящите дни. За родените в последните градуси на знака ще е по-лесно да намерят общ език с партньорите си. Разчитайте на приятели и колеги от женски пол. За родените в първата половина на знака обаче препоръката е да броят до 5 и тогава да говорят, защото под влияние на Меркурий,вероятността да кажат нещо ненамясто е голяма.


За част от родените под знака на Лъва и за част от тези с асцедент в Лъв седмицата започва с любовен скандал. За някои това може да се окаже повратен момент в отношенията с интимния партньор и да доведе до раздяла. За други да е поредното скарване, последвано от любовно сдобряване. Марс, провокиран от Сатурн, ще ви прави много действени и енергични. Вложете тази енергия в нещо конструктивно и съзидателно. Моментът може да бъде много вдъхновяващ за артистичната ви природа. Може би ще установите по-близки отношения с хора, които досега са ви били чужди, но които към този момент са готови да ви дадат своята подкрепа. Организирайте сами или се присъединете към хора, които подготвят подаръци за , особено за такива в неравностойно положение.

Стрелец
За родените в знака Стрелец и с асцендент в Стрелец настоящата седмица ще бъде подобна в много отношения на миналата – напрегната и непредсказуема. Марс,който се движи през Стрелец в понеделник, вторник и сряда е в квадрат към Сатурн, който е в основата на сатурновата криза на огнения знак. На родените във втората половина на Стрелец това ще донесе притеснения в предприемаческата дейност и разочарования от хора, от които произтичат ограничения в дейността. Усилията положени за ускоряване на процесите не водят до желания резултат. Възможни са конфликти с хора на власт, с контролиращи органи, бюрократични пречки и налагане на санкции. Затова работете според закона и не си позволявайте волности и минаване по кривите пътечки … поне през тази седмица. Има опасност за здравето ви, вероятни са травми и инциденти, особено за родените на 13-14 декември.

Въздушни знаци

Близнаци
За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци седмицата предлага не по-малко напрегнати мигове от предходната. В работната среда са възможни проблеми, които в някакъв момент могат да изглеждат непреодолими. Това се усеща по-силно в началото на седмицата, на 15 и 16-ти, когато Марс и Сатурн са в квадрат. Техниката излиза от строя, налага се спешен ремонт, настъпват ситуации, които изискват бърза реакция и ясна мисъл. Грижи могат да ви създадат и близки хора, макар и не нарочно. Ако имате доверие в интуицията си и направите нужните проверки, сигурно ще успеете да избегнете едно подвеждане или откровена измама.
Родените между 10 и 13 юни, трябва да бъдат особено отзивчиви в отношенията си с колегите и с родителите. Бъдете внимателни като участници в движението по пътищата – пазете себе си и тези около вас.

Везни
За родените под знака на Везни или с асцендент в този знак седмицата минава на бегом. Ще срещате много хора, но няма да можете да им отделите достатъчно време, защото то все няма да ви достига. Вниманието ви е съсредоточено върху това да се покажете като добре организиран и отговорен човек, но не винаги това ще се получава. Обективната причина идва от Меркурий, който е в Козирог, и на родените в първата половина на Везни ще създава проблеми с концентрацията, ще спъва желанието им да се покажат интелигентни и компетентни в дадена област. За учащите се от втората половина на знака астрологичната обстановка подкрепя доброто представяне в последните за тази година изпити. За тях седмицата е добра и за явяване на интервю.

Водолей
За родените в знака Водолей или с асцендент във Водлей, седмицата предлага голяма активност в колектива, в средата, в която работите. На вас може би са възложени или сами сте се нагърбили с организирането на празнично мероприятие. На вашата инициатива и енергия разчитат много хора. Но не превишавайте правата си, защото това ще ви донесе голяма съпротива и направо саботиране от страна на някои хора. Венера, която се движи през вашия знак, ще ви помага да намерите верния тон и да бъдете както обикновено център на вниманието на околните. За родените във втората и третата декада на знака Водолей астрологичната обстановка благоприятства задълбочаването на отношенията с партньора на едно по-високо духовно ниво.

Водни знаци

Рак
Началото на седмицата за родените под знака на Рак или с асцендент в Рак, не е особено благоприятно. Квадратът на Марс и Сатурн напряга отношенията с колегите, особено с тези, които са под ваше ръководство. Възможни са производствени аварии, проблеми с техниката, скандали с некоректни длъжници, неприятности с домашни любимци. Претенциите ви за подобряване на условията на труд и за повишаване на възнаграждението към този момент няма да бъдат уважени, но ще бъдат взети под внимание. Присъщата ви интуиция в края на седмицата ще ви помогне да намерите верният път в отношенията с партньори от чужбина или с хора към които изпитвате повече от симпатия.

Скорпион
На родените в първата половина на знака Скорпион вляят две много различни планети. Плутон в Козирог задава продължителен астрологичен фон на себеконцентрация, на твърда воля и силна мотивация за професионален успех. Меркурий от своя страна през тази седмица носи успех в обществените и професионални отношения, подкрепя създаването на нови и полезни контакти, облегчава, намалява стреса от наложителни промени в местоживеенето.
За родените във втората половина на Скорпион или с асцендент в тази зона на Зодиака първите дни на седмицата са наситени с твърде много и противоречива информация, което създава неяснота и напрежение. На помощ както обикновено ще дойде вашата силна интуиция, за да разгадаете плановете на конкурентите си, за да отсеете зърното от плявата и да решите по кой път да поемете.

Риби
За родените под знака на Риби или с асцендент в него, динамиката на тази седмица може да ви дойде в повече и в края й да се чувствате твърде уморени. Но няма как, ще трябва да приемете и тази доза физическо и психическо натоварване. Квадратът на Марс и Сатурн ще предизвика напрежение предимно в професионалната сфера, но може да засегне и партньорските, в частност брачни, отношения, особено ако партньорът ви е роден със Слънце в подвижните знаци – Риби, Дева, Близнаци или Стрелец.
На родените в средата на зодията, голяма подкрепа могат да окажат приятели или близки меркуриев тип, от зодиите Близнаци или Дева.
За Рибите, родени между 10 и 20 март, е препоръчително да бъдат внимателни при физически натоварвания и в дейности, в които има риск от нараняване. Възможни са проблеми с краката, особено тазобедрените стави и със зъбите. Можете да разчитате на навременната подкрепа от влиятелни приятели и покровители.

***

Луната през тази седмица се движи през знаците Рак, Лъв, Дева и Везни в трета и четвърта фаза.
На 21 декември в 14 часа бг. време, Слънцето навлиза в знака Козирог. Това е моментът на зимното слънцестоене, когато денят е най-къс, а нощта най-дълга.

Представяне на седмичния хороскоп от мен,

както и разговор по теми от астрология, номерология или психология,

можете да гледате на живо всяка седмица в понеделник в предаването “Каталог”,

с водеща Лили Бързева,

по Евроком България,
между 9 30 и 11 00 часа.

Темата в понеделник, 22-ри декември, е

“Подаръци според зодията”


Повторението е между 17 50 – 18 30 часа.

Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

4 коментара so far »

  1. нели каза,

    Писа на януари 14, 2009 @ 10:05

    Здравей Муси,има ли съвместимост между мене Дева-01.09.1968 г,и Козирог 16.01.1961 г

  2. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 15, 2009 @ 12:01

    нели,
    да, има съвместимост между двете рождени дати, както в астрологията така и в номерологията. Но базата на привличане е повече в духовната сфера, отколкото на физическо ниво.

  3. Galina Stefanou каза,

    Писа на декември 17, 2009 @ 0:26

    ЗДРАВЕЙ И ОТ МЕН!ЗНАЧИ АЗ ИСКАМ ДА ТЕ ПОМОЛА ДА МИ КАЖЕЩ ЗА ВРАЗКАТА С МЕН-16.01.1958 И САПРУГА МИ-04.07.1963 И АКО НЕ Е ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ И ВРАЗКАТА НА СИНАТ МИ-28.01.1977 И НА ЖЕНАТА-16.05.1972.ТОВА КОЕТО ВИЖДАМ Е РАЗЛИКАТА ОТ 5 ГОДИНИ КАТО ЖЕНАТА Е ПО ГОЛЯМАТА И В ДВАТА СЛУЧАЯ.ЖЕЛАЯ ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ТЕБ И БЛИЗКИТЕ ТИ!ВЕСЕЛА КОЛЕДА И ЩАСТЛИВА НОВА ГОДИНА!

  4. Муси Дачева каза,

    Писа на декември 17, 2009 @ 1:33

    Galina Stefanou,
    вероятно имате въпроси и за други близки хора, но всички те се обсъждат в лична астроконсултация.
    Благодаря за пожеланията :)
    Весели празници и на вас :)

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии