2012 година – катастрофа или трансформация за планетата Земя

Муси Дачева

След по-малко от пет години Земята ще навлезе в критичен момент от своето съществуване, когато ще претърпи трансформация както на материално така и на духовно ниво. Някои автори описват в книгите си всяващи ужас бедствия и катастрофи, с което се възпроизвежда паниката от края на света прогнозиран за годината,в която се смениха хилядолетията и преминахме в 21 век. По-долу можете да прочетете автентични текстове, извадки от стойностни за мен книги, отнасящи се за този период, в които е дадена една по-различна интерпретация.

Из “Бунтът на роботите- история на духовния ренесанс”

“Всичко – от вътрешността на атома до Вселената – се намира в орбита около някаква централна точка. Някои изследователи смятат, че нашата Слънчева система, заедно с много по-голямо пространство, се намира в орбита около съзвездието, познато като Плеади. Според писателя Пол Ото Хесе тази орбита е съсредоточена конкретно около Алциона, най- ярката звезда в . Някои казват, че на нашето са му нужни 24000, за да измине една такава орбита. Хесе смята, че фотонният лъч, за който споменах, се излъчва от Алциона и . Това е лъч от силно заредени с енергия частици, който ребалансира и ресинхронизира всички енергийни полета, които преминават през него…
Планетата вече е преживяла големият катаклизъм, бележещ края на , но той може да се повтори, ако не обсипем енергийното поле на Земята с любов.Фотонният лъчдейства като вид жетвар, даващ възможност на онези, които са готови да се изнесат от това ниво на съществуване, да минат към по-висока категория. През епохата на той ребалансирал енергийното поле на Земята…
Смятам че преминаването през фотонния лъч, което се извършва в момента, ще бъде с потенциално по-важни последици, отколкото по времето на Атлантида. Този път цялото енергийно поле на планетата се “жъне” и тя прави една гигантска крачка напред в своята еволюция. Онези, които не направят същото, няма да могат да се преродят на земята след приключването на този процес, защото Земята ще функционира на честота, която ще е твърде висока за тяхното съществуване тук, докато самите те не повишат собствените си вибрации, за да съответстват на вибрациите на планетата.
Идеята за този ребалансиращ лъч е била открита от народа на маите преди повече от 1000 години. Когато цивилизацията на маите достигнала своя разцвет в Централна Америка между 435г. сл. Хр. и 850 г. сл. Хр., те били далеч по-напред от преобладаващата насока в съвременната наука по отношение разбирането на Сътворението. Това се дължало отчасти на факта, че те били превъплъщение на напредналото доброволческо съзнание. Те са приемали други честоти и вероятно са си взаимодействали с посетители от Космоса. Те знаели за тези цикли от лъчи, пресичащи Земята, и създали система от числа и символи за измерването на тези периоди. Според изчисленията, оставени от маите върху техните величествени пирамиди и храмове, сегашният “голям цикъл” от еволюцията на Земята е започнал през 3113 г.пр. Хр. и ще завърши през 2012г. Това съответства на предсказанията на много хора, както и на Нострадамус, който предвидил огромна промяна през този период, през който завършвала една ера от човешката еволюция, а друга започвала.
Онези, които следват изчисленията на маите, вярват,че през 2012 г. планетата Земя ще се ресинхронизира. Различните хора поставят различни мащаби на времето по отношение на тези неща, но всички те са единодушни за основния период. Аз смятам, че “прозорецът” във времето, през който ще видим най-драматичната промяна, е между 90-те години до към 2030г.”
“Бунтът на роботите- история на духовния ренесанс”
Дейвид Айк, изд. Аратрон Сф, 1999.

Из “Космосът на Душата- зов за пробуждане на човечеството”

“Ще наречем метаморфозата, която преживява вашата планета, аспект от смяната на измеренията, която ще се усети в цялата вселена, изключителен момент във всевремието на човечеството, както и за останалите съзнателни същества в Космоса. Затова толкова много представители на неизброими измерения търсят пряк контакт, защото разбираме, че правите скок в съзнанието си, който ще ви позволи да приемете и обработите информацията, тъй като сега трябва да се приготвите като цивилизация за преминаването в четвъртото измерение- свят отвъд времето, отвъд илюзиите…
Маите са дали следващата точка на нулевото време, защото техният галактически календар поставя края на времето на 21 декември 2012 г. Като физически същества в линейното време вие се страхувате от тази злокобна дата, защото за мнозина от вас “краят на времето” е синоним на края на живота, и усещаме как страхът свива сърцата ви заедно с тиктакането на часовника…
Сигурно усещате с удивление, че ще се случи нещо забележително, но страховете ви и катаклизмите на Гея ви карат да се чувствате обречени. Затова сега правим паралел с други моменти в историята ви, когато нулевата точка във времето е провъзгласявала огряването на светлината върху планетата ви, и ви подканваме да вдигнете чаши за раждането на новата зора. Противно на ужаса и страха си, вие не само сте готови за нея, нуждаете се от нея… но и сте я създали, защото махалото е стигнало до крайностите на полюсите и Гея се връща към центъра през 2012 г., което е толкова миналото и бъдещето, колкото е и сегашното на вашето съществуване.
Във връзка с тази съдбовна дата са изказани толкова разсъждения и теории, че смятаме за основна цел и върховен смисъл на нашите разговори да ес опитаме да изясним какво ще стане в галактическата картина в този момент, така че завинаги да се отърсите от страховете си и да изживеете еволюционния си процес с дължимото благоговение и удивление…
… Ако сте следили някои от по-значителните събития във вашата слънчева система, знаете,че Слънчевото Божество изригва с огньове и силни експлозии, каквито земната история не помни, а те пораждат допълнителна неустойчивост на вашата планета. Занапред очаквайте още повече крайности в климата, бушуващи морета и мощни гръмотевични бури. Мнозина от вас усещат слънчевите изригвания в етерните си тела,независимо от съзнателната си представа,но сега ще бъде важно да обърнете по-голямо внимание на слънчевата активност, която се проявява като предварителни етапи в трансформацията на Слънцето.
Колапсът на вашата звезда, Слънечвото Божество, е започнал и процесът на преминаване през астралните нишки на черния тунел към светлината скоро ще се осъществи. Такъв е галактическият сценарий на 2012 г.: всички небесни тела, пространството и времето около вашето Слънчево Божество ще напуснат физическото и ще влязат във висше измерение, преживявайки като цяла слънчева система смъртта на триизмерното ограничение и раждането в многоизмерното съзнание. Всъщност, вече усещате изкривяването на времето, докато гравитационната сила ви притегля във вихъра, където ще преминете през тунела по-бързо от скоростта на светлината и ще се появите в четвъртото измерение.”
“Космосът на Душата – зов за пробуждане на човечеството”
от Патриша Кори,изд. Аратрон Сф, 2002г.

Из“Древната тайна на Цветето на живота”

“Много от самолетите и корабите, изчезнали в района на Бермудския триъгълник, буквално са отишли в други измерения заради некотролираното поле Мер -Ка – Ба.
Основната причина за повечето извращения в човешките взаимоотношения по света, като войните, семейните проблеми, емоционалните и т.н., се дължи на това небалансирано поле. Поради начина по който е устроена Вселената, то предизвиква изкривявания не само на Земята, а и далеч, далеч, далеч отвъд нейните предели – в открития Космос. Това е причината, поради която расата от извънземни същества, наричани Сивите, както и други извънземни цивилизации, за които ще говорим, когато му дойде времето, се опитват да поправят пораженията от онзи експеримент в древността. Това е огромен проблем, който излиза далеч извън пределите на Земята. Стореното някога на Атлантида противоречи на всички галактически закони. било е противозаконно, но те все пак са го направили. Проблемът ще бъде решен, но не по-рано от 2012 г. Извънземните цивилизации не могат да направят кой знае колко, но вероятно ще продължават да опитват. В крайна сметка ще успеят.
Забележка:
Обръщам се към онези, които смятат, че до 2012 г. ще напуснем това измерение- може би сте прави. Според Тот, коригирането на това атлантско поле ще бъде завършено до триизмерната 2012г., а макар че тогава Земята вече може да е преминала поне в .”
“Древната тайна на Цветето на живота”
от Друнвало Мелхизедек,изд Аратрон Сф, 2006.

07 ноември 2007 г.

Етикети: , , , , , , , , , ,

135 коментара so far »

 1. М.Пенева каза,

  Писа на февруари 15, 2008 @ 13:12

  Разбира се, че няма и не трябва да има място за страх и апокалиптични фантазии.Достатъчно е да проявяваме любовта си ежедневно към себеподобните си, към животните, растенията, майката Земя… “Любовта е тази, която ще спаси света”-са казали и с право живелите преди нас.Това е което зависи да направим от наше име.Другото си е в реда на нещата.

 2. Павел каза,

  Писа на март 31, 2008 @ 1:18

  Най-накрая ще се случи това, което трябва. Много хора или не знаят или просто не са се интересували от нищо друго, освен от личната им облага на гърба на други.
  Аз само ще си позволя да цитирам нещо, което много от нас знаят – Ако имаш две ризи, дай едната на ближния си. Умствено ограничените винаги са приемали това В БУКВАЛНИЯ му смисъл…
  Е нека сега прозвучи малко по-различно – Ако имаш нещо в повече дай и на онези които се нуждаят … ЗА ДА ИМА РАВНОВЕСИЕ ….
  И като сами не можем да го сторим то дали ще е 2012 или по-рано или по-късно все ще ни се наложи по друг начин да стигнем до тези най-простички неща, които всъщност са в основата на всичко.
  Както се казва – ДЕМОКРАЦИЯ Е – Всеки има право да изрази своето собствено мнение.

 3. hakunamatata-alex каза,

  Писа на април 4, 2008 @ 22:39

  Здравейте на вси4ки търсещи и нетърсещи себе си.Много много много мога да говоря за това с какво трябва да се запознае всеки един от нас за да му тръгне добре материалното съществуване.За мен е много тъжно че огромна част от хората не си дават сметка какви щети нанасят на единствения си дом-нашата планета.Ще кажете”абе стига глупости,толкова проблеми имам тя ме занимава че планетата страдала.Да не съм само аз тука?!”.това са думите на мн мн хора.НО….ако не можем поне за миг да се вгледаме,да се поогледаме,да поспрем от лудата си забързаност и да усетим ритъма на Земята и ужасната й болка..може би никога няма да си позволим да се гаврим с нея.Отминавам въпросите за чистотата защото всеки уважаващ себе си човек трябва да го знае това.По важното е какъв нематериален отпе4атък оставаме след себе си.Истината е че планетата ни страда и “крещи” за нашата помощ…за нашата любов.Вярно е 4е живеем в материален свят…с материални и нематериални нужди..но най важното което трябва да направим за себе си е да запазим душата си..от властта на всичко което ни обсебва…като започнем от предметите и свършим до желанието за някаква власт над нещо или някой.”ЧОВЕК СЕ РАЖДА И УМИРА САМ”.Превод:душата се преражда и намира най прекрасното за целта й(в този си живот) тяло и то трябва да и служи,да я пази,да я свърже с материалното за постигане на това съвършенство за което се е върнала тук на земята.Не робувайте на ума си,на желанията си,на убежденията си,на егото си,на страховете си.Грижете се за тялото си…и за душата си…по най лесния начин-ОБИЧАЙТЕ.ВАШАТА ЕНЕРГИЯ Е ВАЖНА ЗА СПАСЯВАНЕТО НА НАШИЯ ДОМ.ОБИ4АЙТЕ ДУШАТА СИ,ТЯЛОТО СИ,ПРИРОДАТА,ВЪЗДУХА,ХОРАТА-ВСИ4КИ…ЖИВОТА.НЕКА МИСЛИТЕ ВИ БЪДАТ СВЕТЛИ И 4ИСТИ,ЗАЩОТО ОСВЕН НА СЕБЕ СИ ТАКА ПРЕ4ИТЕ И НА ВСИ4КИ ХОРА ОКОЛО ВАС.ЕНЕРГИЯТА КОЯТО ИЗЛЪЧВАМЕ ОФОРМЯ МЯСТОТО В КОЕТО ЖИВЕЕМ,,И ДОРИ ДА НЕ ГО ВИЖДАМЕ,НАШИТЕ ФИНИ ТЕЛА УСЕЩАТ ТЕЗИ ВИБРАЦИИ.ВСИ4КО ТОВА ЗА 2112 НЕ Е ФАТАЛИЗЪМ…ТОВА ЩЕ БЪДЕ ЕДИН МНОГО ВАЖЕН МОМЕНТ ЗА НАШАТА ПЛАНЕТА…СЛЕД ВСИ4КИ ГАДОСТИ КОИТО СМЕ НАПРАВИЛИ ТЯ ЩЕ СЕ ПРО4ИСТИ САМА..ТОВА ЩЕ Е ПРЕХОДА ЗА ДУШИТЕ НИ…НИЕ СМЕ ВЕ4Е В 3-ТО ИЗМЕРЕНИЕ И Е БЕЗУМНО ВСИ4КИ ДА СА ЗАБЛУДЕНИ…ЗА ВСИ4КО..ИМА ВРЕМЕ.ЗАПО4НЕТЕ О6ТЕ ОТ СЕГА.НЕ Е ЛЕСНО..АЗ СЪМ ЗАПО4НАЛА ДА 4ЕТА ТАКАВА ЕЗОТЕРИ4НА ЛИТЕРАТУРА ПРЕДИ 6-7 ГОДИНИ .. А СЕГА СЪМ НА 23 ”) ТАЗИ ДАТА НЕ ТРЯБВА В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ ДА ВИ ПЛАШИ..4ЕТЕТЕ ТОВА МИ Е СЪВЕТА.СИЛАТА ЩЕ ВИ НАПРАВЛЯВА И ЩЕ ВИ ПОКАЖЕ ПЪТЯ…НО ВАШ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ИЗБОРА ДА ЗАПОЧНЕТЕ.
  ПС:про4етете книгите на Пако Рабан.Изключително силни!!!!Пожелавам ви любов!

 4. mimi каза,

  Писа на април 18, 2008 @ 14:25

  snaete 4e vsi4ko e zapo4nalo ot vremeto kogato sa ziveeli ,,maite,,.te sa napisali na kamenni plo4i-kalendar koito ni pokazva koga 6te doide kraq na sveta.ne snam kak sa posnavali kakvo 6te stane no edno sam sigorna.4e 6te doide kraq na sveta.i to pres 2012godina.kakto napisah po na gore/mimi priqtelkata na pavel/,trqbva da namerim spasenie.no men tova ne me trevoji.as sam samo na 14 i ne iskan da umra tolkova mlada zatova:as,pavel.brat mi,go6o,vesai dr.6te napravim edno ne6to koeto 6te bade polesno za zqlata planeta.:]radvam se.KOGATO TI 4ETE6 TOVA PESENZE TI 6TE SI SPOMNQ6 KAKVO IDVA.za6toto as obi4am vsi4ki hora.DORI I TEB.makar i da ne te posnavam as ispitvam 4ustva,koito mi kazvat 4e ti si dobar 4ovek.iskam da snaete samo edno 6te vi spasq.:}

 5. огнян каза,

  Писа на април 24, 2008 @ 2:58

  Трябва да се подготвиме за предстоящите огромни промени. Толкова
  години предупреждения, а резултата е отчайващ. Нима е задължително да
  бъдем наказани всички за слепотата и неуспеха на мнозина, уви явно
  точно това предстои. Не е необходимо да се страхуваме от неизвестното
  предстоящо, а да се подготвим добре. Тази подготовка не се заключава
  само в качествено ядене и пиене, а то си е казано почти във всички
  религии – спазване на елементарни морални принципи и то колкото пръстите на двете ръце.

 6. pavel riqtel na mima каза,

  Писа на април 25, 2008 @ 9:50

  Az haresvam kosmosa kolkoto sebe si zashtoto koito e otkril kosmosa e otkril edin nov svqt svqt v koitovsi4ki da zajiveqt zadrujno i zaedno.Az nqmam mnogo priqteli interesuvashti se ot kosmosa kolkoto men samiq i zatova iskam da otpravq edno pojelanie za tezi koito ne se interesuvat ot kosmosa .Hora ne si mislete 4e kosmosa e sku4en toi e mnogo mnogo krasiv osobeno za tezi koito se interesuvat ot tezi ne6ta.Kosmosa e ne6to nepredskazuemo toi ne znaem s kakvo novo otkritie shte ni iznenada.Tova ot men bb..

 7. mimi priqtelkata na pavel каза,

  Писа на април 26, 2008 @ 7:30

  Vqrno e!!!kakto kazva Pavel,,nqmam mnogo priqteli…..,,as sam sa6tata nqmam mnogo priqteli koito da se interesuvat ot kosmosa.mislqt si 4e tova 4e zemqta 6te izbuhne e qko.4e mojem da umrem?za6to trqbva da e qko za vas?Zemqta e palna sas energiq koqto ne trqbva da se israshodva,no kak da q opasim?Kato q samarsqvame?NE!!!Kosmosa e tolkova hubav,ima hilqdi galaktiki,asteroidi,planeti i o6e mnogo hubavi zabelezitalnosti.As i pavel znaem,kak izglejda,za6toto kogato e hubavo vremeto i se vijdat zvesdite,nie gi gledame za6toto sa hubaviVQRVAM 4E PAVEL PAK 6TE PI6E!!!!

 8. kiko каза,

  Писа на април 29, 2008 @ 23:13

  Призив към всички себеподобни-пазете чисто мястото където сте израстнали.Много ще кажат “Идиот,та да не би аз като пазя чисто и другите ше пазят” или “Е..е..е голяма работа моите боклуци на никого толкова нямя да наввредят” В ГРЕШКА СТЕ тез които мислят така.Защото ако се замислите-възможно и други хора да мислят като вас.Един-“Вреда на никой” много-“ВРЕДА НА НАШИЯ ГРАД,ДЪРЖАВА,КОНТИНЕНТ,ЗЕМЯ” МОГА ДА КАЖА САМО ЕДНО,ФРАЗА ЧЕСТО ИЗГОВАРЯНА”ПРИРОДАТА РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ СИ ОТМЪСТИ

 9. Bai Pesho каза,

  Писа на май 1, 2008 @ 15:01

  Abe Vie dobre li ste,kak moje da vqrvate v tiq gluposti?!Az sam astrofizik i gi znam tiq raboti,napalno sam siguren,4e tova nikoga nqma da se slu4i,q se varnete v klasovete 8-10 klas po fizika i si pro4etete urocite!

 10. Никола каза,

  Писа на май 2, 2008 @ 10:27

  Астрофизици в България няма. Има само по дипломи, обаче за какво са ви я дали тая диплома(ако приемем, че имате такава) не знам, предвид че в астрофизиката няма понятие “никога”, следователно, не виждам, в какво сте толкова сигурен. А какво правите на този сайт също е интересен въпрос? Все пак, щеше да е добре да покажете поне базово ниво на култура и да пишете на кирилица!

  Тази статия е с метафизична насоченост и няма предвид края на света буквално а промяна. А промяната означава край за нещо предишно. Аман от първосигнални интелигенти!

 11. Мериан каза,

  Писа на юни 4, 2008 @ 14:47

  Здравейте !Посетете сайта Сириус на Татяна Микушина!
  Светлина и Любов!

 12. Муси Дачева каза,

  Писа на юни 4, 2008 @ 15:32

  Благодаря на Мериан за тази отправка!
  Ето повече информация на тези адреси:
  http://www.sirius1-bg.net/sirius/
  http://www.spiralata.net/

 13. Таня каза,

  Писа на юни 4, 2008 @ 23:33

  Казвам така,като поета:Не бойте се деца за утрешния ден!.Нашата добра
  планета е преминала през неизброими /разгадани и неразгадани/ изпитания.
  Ще преживеем и това.Вероятно ще прекратят съществуването си неща,които
  не са ни необходими /не забравяйте – в началото на епохата на Водолея
  сме/.

 14. Павел каза,

  Писа на юни 9, 2008 @ 16:21

  Бива си го пророчеството на Маите,но разбира се няма да стане както предсказва това пророчество.Все нещо ще се обърка ,все нещо няма да стане по план.Според мен не трябва да мислим за това каквото ни е писано ще стане,каквото е казано в пророчествата и на него трябва да се обърне поне малко внимание.
  Проблемите ни:
  Нашите проблеми не са в това,че нямаме оборудвани лаборатории или в това,че нашите телескопи са некачествени(става въпрос за България)
  Проблема ни е друг,проблема ни е,че буквално казано по селски,че сме много мързеливи и не си поглеждаме живота и средата,в която живеем.
  Това от мен бб за сега.

 15. shahi70 каза,

  Писа на юни 21, 2008 @ 21:39

  По-близкия край на света! Много хора твърдят, че краят на света ще настъпи през 2012 г. Но това съвсем не е истина, защото наскоро ми попаднаха най-новите резултати от изследвания на института “ОНЕ SHANS”, които доказват, че това ще се случи по-рано. Учените там открили, че живота на земята ще прикрючи на датата 8.08.2008 г. в 8 часа и 8 мин. и 8 сек. Какво ли ще се случи!

 16. Simona каза,

  Писа на юли 21, 2008 @ 15:05

  Za6to vsichki gadaete a prosto ne izchakate do 23 ili 21 dekemvri 2012 godina i vs. 6te razberem kakvo 6te se slu4i lo6o ili dobro ima li zna4enie vse nqkoga 6te umrem moje pak i da stane ne6to vajno v chovechestvoto da se izmisli nqkoq vajda ma6ina ili da se nameri ne6to vajno za istoriata ot vs. moje da se sluchi! Vajno e tarpenieto, prochetoh mnenieto pochti na vsichki vsqko e razlichno!!! Vlezte v saita na rozali prochetete kakvo pi6e za MAITE – eto nqkoi interesni raboti koito me zainteresuvaha v saita: Календарът им е разделен на отделни цикли – 9 на брой. Маите разделят всеки един от тези 9 цикли на 13 части – метафорично 7 дни и 6 нощи (седмият няма нощ, а времетраенето им не съвпада с нашето). Всяка „част” в цикъла бележи ново развитие на съзнанието.Друго важно е, че според календара във всеки цикъл през петия ден става нещо важно и добро, а на петата нощ нещо лошо. -Mojebi 2012 ne e kraq na sveta (nqkoi hora preovilichavat) a kraq na chovechestvoto ili za zemqta ili slanceto ili nqkoq dr. planeta ! CITIRAM DUMI NA EDO MOMCHE KOETO SE PI6E GAMUR:От тук глобалния въпрос: щом мистичната цивилизация на маите е била толкова напред с материала и е създала едни такива неща – хубави, чудати и необясними, и календарът им е познал много работи (даже Нострадамус би им завидял), то защо са спрели до въпросната дата и какво ще се случи тогава? -И отговорът е логичен – след това няма да има нужда от календар, т.е. времето ще свърши. Гатанката е за кого ще свърши времето? 6te razberem na 23 ili 21 dekemvri 2012godina!

 17. Simona na 15 sam каза,

  Писа на юли 21, 2008 @ 15:18

  Citiram dumi na momche:глобалния въпрос: щом мистичната цивилизация на маите е била толкова напред с материала и е създала едни такива неща – хубави, чудати и необясними, и календарът им е познал много работи (даже Нострадамус би им завидял), то защо са спрели до въпросната дата и какво ще се случи тогава?

  И отговорът е логичен – след това няма да има нужда от календар, т.е. времето ще свърши. Гатанката е за кого ще свърши времето?

  За човечеството, за Земята, за Слънчевата система, галактиката, за самото време….?

  Nqkoi ot interesnite ne6ta koito namerih za maite ot saita na Rozali sa :Календарът им е разделен на отделни цикли – 9 на брой. Маите разделят всеки един от тези 9 цикли на 13 части – метафорично 7 дни и 6 нощи (седмият няма нощ, а времетраенето им не съвпада с нашето). Всяка „част” в цикъла бележи ново развитие на съзнанието. Друго важно е, че според календара във всеки цикъл през петия ден става нещо важно и добро, а на петата нощ нещо лошо.
  —Spored men ne e kraqt na SVETA – za6toto toi e ve4en i bez nas (nqkoi hora preovilichavat).A ako gre6a, vse nqkoga 6te umrem.Prosto se iziskva tarpenie , 6te razberem istinata 2012 godina , moje da otkriem ne6to vajno za na6ata istoria , moje da se izmisli ma6ina na vremeto ili ne6to podobno vsichko e vazmojno !!!Pro4etoh pove4eto ot komentarite i vsichki imame razli4ni mnenia za men nai logi4noto e tova koeto sam napisala!!! :)

 18. Simona каза,

  Писа на юли 21, 2008 @ 15:31

  Az jiveq v ispaniq i tuk prez 1990 i nqkoq si godina ispancite chakali cunami koeto 6tqlo da zakrie cqloto kreibrejie kogato kazah tova na moq uchitel po ispanski toi kaza: – Haaa nie tova cnami go чakame ot davna trqbva veче da doide za6toto zakasnqva !Sa6to bqh чuvala , че 2007 6tqlo da padat esteroidi na Zemqta no i te mai zakasnqvat! Moje maite da e obiknovenno pleme i tova za tqh da e mit a moje i ne 6te razberem 2012 god. :)

 19. Death_boy каза,

  Писа на август 12, 2008 @ 13:55

  Исак Нютон, един от най-влиятелните учени на своето време, е предвидил, че краят на света ще настъпи през 2060 г.
  Предвиждането фигурира в ръкописите на известния физик, които са изложени в Еврейския университет в Ерусалим.
  Изложбата е озаглавена “Тайните на Нютон”.В писмо от 1704 г. английският физик и астроном, притежаващ завидни знания по теология и алхимия, прави изчисление, основано на фрагмент от Библията, Книгата на пророка Даниил.Според него трябва да изминат 1260 г. между възстановяването на Свещената Римска империя от Карл Велики през 800-а година и края на света.

  Текааа… на 18години съм и от малък слушам тези простстии за края на света,то не беха предсказания за потопи,адска суша,астероиди и какви ли не простотии,1999г. 2006г. 2012г. 2060г. (непомня всичките) то не беха Ванги,учени,астролози и какви ли още (уж доказали се хора) и какво??? като гледам земята все още си е цяла нито сме се одавили нито си затваряме водата в буркани (както беше предсказано) а и този древен народ (маите) хубаво,написали са този календар, и богами някой ще ми каже ли как са измерили тооолкова точно и как се сгига до тез глупави изводи… И как тека наще съвременни учени са прочели този календар? Данеби Маите даса им оставили речник или опътване на Английски? Аз немога да си го обясня,как някой си който вчера се е пръкнал ще прочете нещо което е писано преди хиляди години и то написано на език който е изчезнал преди хиляди години?? и моля не казвайте чрез свръх модерни компютри и неизвестни супер нови и точни програми…

  П.С. Чичо ми работи в Русия, учен е, и казва “Текова животно като точна наука НЯМА” Събудете се хораааа!!!!! :) :)

 20. Death_boy каза,

  Писа на август 12, 2008 @ 13:59

  Учени изчислиха точната дата на края на света

  Тези дни учени от Холандия и САЩ определиха с абсолютна точност датата, когато животът на планетата ни ще свърши.

  Според специалистите от Утрехтския университет апокалипсисът ще стане след малко повече от 2 милиона години – на 31 октомври 2252006 година, пише руският вестник “Новие известия”, цитиран от електронното издание НЮЗру.

  Според публикацията на холандските изследователи на всеки 2.5 млн. години става изместване на земната орбита и това води до катастрофално захлаждане.
  Използвайки изследвания на геолози и палеонтолози, експертите от Утрехт стигнали до точната дата на гибелта на потомците ни.

  Ще настъпи нов ледников период и ще ни сполети участта на динозаврите.
  Според астробиолози от Университета във Вашингтон, катастрофата ще стане след половин милиард години: всички форми на живот на планетата ни ще бъдат изгорени от Слънцето.
  Доналд Браунли и Питър Уърд обявиха, че Земята постепенно ще изгори и скоро ще бъде погълната от Слънцето.

  След половин милиард години от лицето на планетата ще изчезнат животните и растенията, след 3.5 млрд. ще се изпарят океаните, а след 7.5 млрд. г. разширяващото се Слънце няма да остави от Земята и следа.

  Темата за края на света отдавна вълнува хората и вариантите за настъпването му са не един и два. В началото на 90-те години беше популярна тезата, че в резултат на Голям взрив апокалипсисът ще настъпи след 11 млрд. години.

  А преди 2 г. списание “Нейчър” публикува изследване на астрофизици от Станфордския университет в Калифорния, според което гибелта на Вселената поради въздействието на т. нар. тъмна материя се отлага с още 15 милиарда години. Според тях Вселената отначало ще се разширява, а след това ще се свие, след което ще настъпи още един Голям взрив, който ще даде живот на нови галактики.

  Това съобщение беше веднага опровергано от друга група експерти, според които разширяването на Вселената може да продължи почти вечност

 21. Death_boy каза,

  Писа на август 12, 2008 @ 14:05

  Два са сценариите Земята да оцелее, но за съжаление са научно -фантастични

  Земята е обречена да се изпече и да бъде погълната от загиващото Слънце, но не бързайте да харчите спестяванията си, тъй като астрономите предвиждат апокалипсиса след 7,6 млрд. години, предаде Франс прес.

  Интересното изчисление се появи на страниците на британското списание “Астрофизика”.

  Пред десетилетия Робърт Смит, почетен професор по астрономия на Университета в Съсъекс изчисли, че с изчерпване на “горивото” на Слънцето, то ще се превърне в опасен червен гигант.

  След един милиард години, с разширяване на Слънцето, океаните ще се изпарят, запълвайки атмосферата с водни пари и предизвиквайки неконтролируемо покачване на глобалното затопляне.

  Смит предлага два сценария, и двата в сферата на научната фантастика, за избягване на тази съдба.

  Единият е да се впрегне гравитацията на минаващ наблизо астероид, за да се извади плавно Земята от тази опасна зона.

  Другият сценарий включва заселването на Космоса.

 22. павел(ЧВ) каза,

  Писа на август 26, 2008 @ 17:05

  Аз вярвам в пророчеството на маите.Вярвайте ми не мога да го обясня но го чуствам 21 декември 2012 година в стар храм на маите наречен Чичен Итца ще се съберат избранници на кръста.Там на олтара на маите според календар на Маите ще се роди дете,ще покълне нов живот.Чистосърдечно се надявам аз да съм един от петте избранници на кръста.А до толкова ако не е вярно предсказанието на Маите аз ще се доверя на науката защото аз съм и голям почитател и ме влече астрономията много.Аз ще се заселя в космоса и ще доживея остатъка от живота ми(които ще е голям) който ми е даден.Гледайте филма-“2012 Doomsday” гледайте го той се отнася точно за това през 2012 година.

 23. luposaki каза,

  Писа на септември 10, 2008 @ 2:59

  Вижте сега никой не може да ви каже точно кога е краят на света.Дали ще е утре,дали във петък,шестък,седмък.Учените се базират на някои по умни от тях хора,като Нострадамус или Нютон.2012 НЕ Е КРАЯТ НА СВЕТА..както разбрахте от по-горният ,написан материал.Ще навлезем в друго измерение и вие дори няма да го усетите (повечето).Може да съм на 16 години..но поне допускам абсолютно всичко което може или неможе да се случи.Хващам бас че 80% от хората които ще прочетата коментара ми незнаят какво гласи Тоерията на относителността,която е сложна колкото права лопата.Т.е “Всичко е възможно” Но да не се отплесваме.Утре ще се проведе един експеримент.Т.е. днес.И това може да се счита за края на Света ако недай си Боже нещо стане и всичкосе дигне във въздуха.Цели тонове радиация ще обсипят Франция и за да си представите за какво говоря,радиациата там долу- 100 м под земната повърхност е колкото ~300 Чернобили…За какво говорим чичо Пешо? Маите и те са хора- като нас (открих топлата вода а? :D ) И те са допускали всичко и са предполагали какво ще стане (може би) Дали са се намесили чужди разуми за мен няма съмнение.Важното е че те са казали утре ще стане това,това,това и като по чудо ставало.Друг факт – края на света 2000 година? Сега сме 2008…цели 8 години смърта ни чака на спирката.
  Така,че всичко са само,само,само теории,хипотези и т.н.А колкото до библията.Това е само една книга и нищо вярно няма в нея…Достатъчно е само фактът че Йоан е бил шизофреник, а Иисус е давал трева на последователите си..И после как вървял по вода..Ми да ви дам и на вас малко тревичка и няма да вървя по вода ами ще скачам на въже с уши…

  Това в което вярвате Вие е Господ Бог (вие не знаете как изглежда ;) )
  А защо знаете как изглежда Иисус? Опа май ударихте на камък а? Имал съм достъп до хубави книжки и материали които казват че това в което ние вярваме не е вярно. 1-во защото човекът е преписал на тези Богове човешки ликове,2-ро преписват им дела които от тях самите не са свършени и 3-то те нямат нищо общо с библията.
  Тези които не са с “Ограничени мозъчни клетки” и сектанти на “Българската Църква” Знаят че такова животно като Иисус не е съществувало.Бог има – Бог е онази сила която ви кара да обичате ,да вярвате , да мислите дори и да говорите.Звучи ви малко малоумно но е така.В миналото на Земята са издвали древни същества,които египтяните са рисували в храмовете си ,а именно пирамидите.Я ми каже аджаба,тоя египтянин как ще ми нарисува Хеликоптер,самолет и подводница на един камък.Той незнае какво е лопата а знае съвременните бойни и транспортни техники.Ами пирамидите..Които в днешно време и със съвременна техника немогат да се построят..ИМа извънземна намеса несъмнено.Та да се върнем на Бог.Знаете ли защо вярвате в Иисус и в Бог а? Не това което си мислите не е вярно.. И това не е…! Незнаете явно…

  Еми ей сега едно 16 год момче което чело пооче книги от баба ти,прабаба ти и пра прабаба ти ще ти каже.Едно време държавата е била управлявана от църквата.Обача идва батко Незнайко и казал “От днес няма да управлява църквата а аз” И така и станало Държавата се управлявало само от 1 човек – Цар,Княз,Император както искате го наречете.Обаче от там църквата губила паричкиии и какво става.Църквата измисля тези работки за Иисус ,Ной,Мой,Бой,Гой,Йоанчо,Падарчо и т.н и казал на пъробитните – това е твоят бог – вчера той ми каза че аз сам човека чрез който то ще говори..Ем по тая логика дай секи си измисли по един бог и да си вярва в него.. ;) И какво става гледай само..всеки започва да вярва защото съседа казал , оня казал тоя казал че там раздавали храна,вино,подслон … Ааааа виждате ли ся как цъквата си взима постепенно властта над хората ;).И така – твоята пра пра пра пра пра пра пра пра пра пра и т.н баба е вярвала в Иисус щот еди кой си и казал че той е богът…така поколения на ред и ти вярваш в нещо което фактически не съществува…Я се замисли – щом има Иисус що не слезе еи ся ей тука и да спаси Света от войни и гибел на човечеството.Защо не слезе да и каже как можем да избегнем краят на Света? Защо не каже на своите “чеда” как да се справят с живота.Защо ли …защото ке такова животно е нямало,няма и няма и да има.

  Вземете за пример – Пакистанците..Исляма там е като нашата църква преди 500-600 години.Там им казват – Сега ако отидеш ей там и натиснеш копчето на експлоазива горе ще те чакат 10 девственици и само хубави работи (да бе да) и тъпака щот е набожен тръгва и Бум самоубива се и убива 10-20-30-100 невинни хорица.За какво? Защото някакъв П*дал му казал ,че има Бог който “иска” това и това да направиш.

  Така да обобщя до тук.Края на света не е 2012,нито 2060,нито ,2000 и незнам коя си а към 3300-тната година.Без спорове чел съм го това в доклади и доста философи които са решили да изразят собствено мнение а не да копират от предния и да добавят 3-4 думи.”Вярвайте във всичко но не и в доказаното” Г-н Георги Георгиев – учител по физика !

 24. emp каза,

  Писа на септември 11, 2008 @ 0:48

  аве luposaki е много прав.Няма нещо наречено Иисус или нещо от този род.НЕ съм чел книги но то просто тряабва да си прост за да вярваш в такова нещо някакаф вървял по вода … да възможно е … НО тогава не са били измислени такива илюзии .Така че всеки си има “Бог”.Както моя бог е любимото ми момиче.И к’фо . Има 1 факт който много малко хора знаят по въпроса с маите.Това е че европейците са унищожили всичко на маите и явно не довършили календара ;) звучи тъпо но това е вярно . мога да кажа 1 на хората които се страхуват: NO STRESS AND PEACE :) тези измишльотини са за да прецакфат хората .всички които мислят че календара на маите е завършен грешат мнооооооооооооого.та ако вярваш че ще мреш 2012 или го предчувстваш … това са превземки просто са странични ефекти … който си мисли че ще умре означава че се предава(от живота) а човек като мисли че ще умре сам се убива(веднъж щеше да ме згази кола с бясна скорост когато се страхувах от живота … така че вече не ме е страх от живот и смърт :P искам да благодаря на един от най-добрите ми приятели за това че ме спаси :) ако някой си мисли че е шега , греши ) послушаите ме почти никога не постъпвам грешно … ЖИВЕЙТЕ ЗА МИГА,защото като мислиш за бъдещето или го предсказваш нямаш бъдеще … пък и не е сигурно че ще има утре :P .

 25. Unify каза,

  Писа на септември 11, 2008 @ 23:00

  М-дааа явно и ледников период не е имало и по големи потопи не е имало и големи метеорити не са падали и много големи земетресения не са ставали,нищо бе нищо това е хипер кротка вселена и планета.Живейте си за мига и когато ви опре яйцето на г*за тогава ще му мислим.Дори и да е имало начин да се измъкнем ‘цели’ от тази ситуация кво от това кво ни пука,хората че пишат глупости пишат,това няма съмнение НО когато учените започнат да доказват нещо,нещата се променят и това че два спътника са засекли вече изместване на центровете на полюсите на планетата няма значение и това че ставало твърде бързо според тях също няма значение.Честито, но немисля че трябва да се страхуваме от това ,това трябва да е ‘еволюция’

 26. Елица Шопова каза,

  Писа на октомври 10, 2008 @ 17:48

  Здравей, народе !!! Относно темата за въпросния и най-вече измислен тъп “край на света”. Искам да ви попитам вие като зрели,възрастни,умни хора с претенции,че в главата си нямате чорба а здрав мозък как можете да вярвате на тази свръх тъпня ??? Като са супер отворени някои хора знаете ли ,че някакви си “екстра,хипер умни учени и експерти” бяха казали,че 2002 ще има потоп и ще залее цялата земя и това щяло да се случи на 100% ? И ? Какво стана ?? Умряхте ли или пък имаше потоп ? НЕ НАЛИ…? Хората дето го измсилят това нека да си живеят в заблуда няма проблем,но вече започват много да се излагат и чак смешни стават как не го разбират !!! Хора не вярвайте на такива работи …живейте си животеца и не се занимавайте с глупости ! Може да съм на 15,но като се замисля разсъждавам много мног много по-трезво от хора на по 30,40 години не мислите ли ? Вие ако искате вярвайте само едно да знаете – адски жестоко се лъжете,ще видите как 2012 ше мине и ще си замине като най-нормална година и даже напротиж четох от много по-достоврни източници,че 2012 ще е една от най-успещните за света очаква са страшно богата реколта и т.н. !!! Само разни ненормални ви пулнят главите с глупости и ви гледат сеира ! Ще разберете,4е всичко е било с цел базик само стойте и гледаийте !!!

 27. Даниел каза,

  Писа на ноември 16, 2008 @ 1:09

  Всяка изминавашта минута е нов потенциялен 6анс живота ти да се преобърне в съвсем друга посока! Няма значение дали ти остават 5 минути или 5 години, важното е как ще ги изживееш!

 28. Регина Иванова каза,

  Писа на ноември 18, 2008 @ 13:48

  Хубави статии. Сигурна съм че това ще се случи защото отрицателната енергия на планетата е много голяма и нещата наистина трябвада се променят коренно иначе означава да няма прогре. Изменението трябва да стане на духовно ниво – всеки от нас трябва първо себеси да промени да стане по добър, и да изпълнява заповедите дадени от нашия Бог Исус! Помислете върху това българи, защото ние бяхме определени за по особен народ но итози път може да не се променим , както сме го правили в повечето случаи и надмощие са вземали гневът омразата зависта и незачитане на екологията!!!Трябва де се променим!

 29. bobsyn каза,

  Писа на декември 30, 2008 @ 11:40

  истината е че идва ледников период

 30. Дони каза,

  Писа на януари 21, 2009 @ 1:25

  Всъщност, тази статия ме наведи именно на мисълта за филмите (документални) за Вселената и Космоса, които гледах тази вечер, в които участват учени и нов експеримент. Един от всички, който се нарича “Паралелни светове”, се говори за евентуалното съществуване на други системи, галактики, живот, измерения и т.н. от 1-во, 2-ро, 3-то и 4-то ниво. Най-интересни са частите за 3-то и 4-то ниво, където се говори за други измерения и как всеки от нас може да съществува в него, дори да присъства в нашия живот без да “се” виждаме и т.н. Филмите са доста интересни и една част бива доказвана с квантовата физика, и определено учените вече сериозно се съмняват във факта, че съществуват, заради което са се заели или да го докажат, или да го отхвърлят напълно. Говори се, че това може да отнеме години, че само 1 частица да липсва в резултата от опита, който провеждат с частиците и античастиците (материя и антиматерия), би доказало съществуването на друг, паралелен свят, в който тя е “изчезнала” (доколкото разбрах). Донякъде си мисля, че това може именно през 2012 година да стане и това би преобърнало разбиранията на много хора на 360 градуса(не и на мен, на мен би ги потвърдила, само че ще съм ги наричала с погрешни имена дотогава) и би обяснило явления като “духове”, както ги наричаме, “бялата светлина” и “тунела”, “живот след смъртта”, които всъщност биха били проявления от паралелния свят и прехода към него, свръзката. Говори се също как Айнщайн е споменал за евентуалното “изграждане” на “тунел”, свързващ две и повече измерения, което обаче все още звучи налудничево, но би било “спасението на човешката вид” при една заплаха за Земята.
  Ако учените наистина успеят да докажат тези свои теории, би било доста спорно, дали биха му дали пълна гласност, защото би тласнало науката много напред и там ще е ключа към Знанието или биха го потулили, заради факта, че ще преобърне разбиранията на хората досега, което би довело до световен смут и може би хаос, сблъсък на интереси и прочие.
  Всъщност не е задължително, ако има в буквалния смисъл край на света (под “света”, често визираме Земята и нашата слънчева с-ма) да е в резултат на потоп, земетръс, вулканична дейност, замръзване, Слънце и т.н. В смисъл, питам, не е ли възможно (не вярвам да е 2012 буквалния Край) този Край да е именно в резултат на сблъсък на материя с антиматерия, която предизвиква взрив, който по принцип в малки количества на материя и антиматерия, би могъл да помете цели градове, държави, а какво остава за в големи количества?
  Та, статията за 2012 ми напомни доста за тези филми, в които забележете участват учени.
  Всичко е енергия. Материя и антиматерия.

 31. dani каза,

  Писа на март 16, 2009 @ 20:51

  “Пророчеството на Орион”, написана от Патрик Джерил и Джино Ратинкс през 2001 г. В книгата са приведени много доказателства в подкрепа на тезата, че на 21 срещу 22 декември 2012 г. на Земята ще настъпи голяма катастрофа. Според авторите точно тогава магнитното поле на Слънцето рязко ще се промени и това ще предизвика много мощни изригвания. Огромни пламтящи потоци ще се отделят в пространството. В следствие на това магнитното поле на Земята също ще се обърне и полюсите ще се обърнат. Земята ще обърне посоката си на въртене. Ще се предизвика огромна приливна вълна и на Земята ще загине почти всичко живо. Книгата е базирана на книгите “Пророчеството на маите”, “Пътят на полюса” от професор Чарлс Хапгуд. Според авторите преди около 12 000 години подобно нещо се е случило на Земята и тогава съществуващият тогава континент Атлантида е бил изтикан към Южния полюс. Книгата е базирана на много древни текстове на древните египтяни и маите (Не е ли чудно че календарът на маите свършва именно през 2012 г. !?), както и на много математически изчисления. Предишният катаклизъм се е случил точно 9792 г. пр. Хр., когато магнитното поле на Земятя внезапно се е променило и посоката на въртене на Земята и полюсите са се обърнали. Авторите си служат и с някои доказателства и от Зодиака. Точно тогава Земята е била в епохата на Лъва и Венера е направила ретроградното си движение над Орион. Същото трябва да се случи пак през 2012 г. Много учени са установили, че на всеки 12 000 години магнитното поле на Слънцето внезапно се е обръщало и това е предизвикало огромни катаклизми на Земята. Доказателство за това е и ледниковия период на Земята. Предишният катаклизъм е бил точно на 27 юли 9792 г. пр. Хр. В книгата има и много математически изчисления.

 32. Дони каза,

  Писа на март 18, 2009 @ 3:10

  Това, което Дани каза, относно извадките от писанията на маите, а именно за наводнение, би обяснило сънищата ми (3 на брой през 1-2 дни) Януари месец за Слънцето (чудех се слънчево затъмнение ли е или не и сметнах, че са, защото през деня беше нощ – обърнати) и 2 планети (не знам кои, които обаче минават една пред друга и се сблъскват, сурват една в друга – нещо такова), катаклизмите (усещането за тях в съня), хаоса, китове, вода, наводнение и много хора в нея, при което бях възкликнала “Ще има мн. жертви, много удавили се”.
  Би обяснило напълно сънищата ми.
  Дай, Боже, да не става това, което сънувах, ако е това по-горе и онова за написаното от маите! Дано просто да е в преносен смисъл. Дано не е толкова буквално написаното и сънищата.

 33. любо каза,

  Писа на март 22, 2009 @ 21:42

  Интересни разсъждения и виждания. За мен маите са били велик народ и това, че календара им свършва на 21.12.2112 (приравнено към нашия календар) не е случайно. Има основания за световен катаклизъм по много причини – научни, галактически, астрономически, икономически и др…а маите само подсказват датата.
  За себе си съм решил да не правя велики планове за след 2112г. и да се радвам на малките моменти на щастие – приятели, семейство… с парите все ще се оправя. Ако маите и др. грешат – тогава, след 2112 ще му мисля. Интерсни по темата са и други книги и филми на Дейвид Айк (Филми – freedom road-преведена 3-тa част и тайните на матрицата.)(книга преведена има само бунта на роботите. Не намирам, че всичко за което говори и пише е 100% вярно, но човек има над какво да размисли..

 34. има ли значение кой съм ? каза,

  Писа на април 7, 2009 @ 2:44

  Защо откривам такива несъответствия относно въпросното предсказание на маите… едни казват 2012 , други 2112 има ли значение ?? Земята е преживяла 4 пъти такива катаклизми .според Ернст Мулдашев Само най-духовно извисените ще оцелеят .. но според него този катаклизъм ще настъпи едва след няколко хиляди години , това което ни предстои в близките няколко години ще е стъпка към промяна на душевното равнище на хората , техния поглед към света ще се промени…

  например аз преди броени минути видях нещто странно в небето – мигаща светлина на фона на тъмното ясно небе.Помислих си,че това е някоя по ярка звезда , но ази светлина се движеше и я взех за самолет,но след като се вгледах забелязах ,че тя спря да се движи. за 1-2 минути остана неподвижна в небето , след това почна да прави движения наляво-надясно подобно на трептене след това се върна в изходно положение и почна да описва сложни движения , включително си промени цвета в жълто-оранжев. Стъписах се , не посмях да събудя никой ,защтото всеки би ме взел за ненормален ако мъ кажа ,че съм видял НЛО.Но определено има НЕЩО там някъде .. преди това явление не вярвах в нищо, за мен живота беше сив.. но мога да кажа ,че страхът за едни е надежда за други . НЕКА НЕ СЕ СТРАХУВАМЕ ОТ НЕЯСНОТО ПРЕДСТОЯЩО СЪБИТИЕ ,ЗАЩОТО МОЖЕ ДА НИ ИЗВЕДЕ ОТ НЕВЕДЕНИЕТО В КОЕТО ЖИВЕЕМ ВЕКОВЕ НАРЕД :)

 35. Росен каза,

  Писа на април 13, 2009 @ 11:25

  Здравей те на всички :)
  Прочетох всички коментари до сега и единственото което ми прави чипитление :) е че много от повечето хора не ВЯРВЯТ даже и на сами те себе си и поради тази причина все още се водят по “животинския” Природен закон ..”По-силния отцелява”.Затова смятам че ако човек ви събере на едно място то този Закон ще вземе НАДМОЩИЕ.

  В момента когато човек е започнал да разсъждава-димек да усеща че вече не е Животно и трябва да има “морални” възгледи за по нататъчното му изграждане като личност…така и все още не се знае откаде е произлязъл човека,но да речем че е “мотирало” животно,защото поне за сега сигорно 92% от населението на Земята се държи като Животно вкопчило се в Закона на Джунглата.
  Да вземем факта че човек ВИНАГИ се е имал за нещото като “божество” -само че това божество КЪРВИ и УМИРА…егати и Божеството тогава :)
  та това така наречено Божество ВИНАГИ има някои си Бог на които да се КЛАНИ и СТРАХУВА-тука пак..”егати и “божеството” дето да се клани на друго “божество”…и ко излиза човека пак се е ВКОПЧИЛ в “ЗАКОНА на ДЖУНГЛАТА”..димек по-силния (някое си “божество”) надделява.
  Ми честно казано на мен ми е писнало от тоя тъп “човешки кръговрат”.
  До тук добре…е не е много добре ама айде :)
  Да погледне от друа гледна точка…
  за да може човек да се изгражда като личност-било то “духовно” или “материялно” му треат “трудности” димек “житейски” опит.
  Но тези трудности всеки човек ги “възприема” по различен начин.. и този който само ги е преодолял и нищо не е научил…което става в повечето случаи..получава “близалка” :)))
  а този който не само ги е преодолял но и разбрал как ги е преодолял и какво всъщност е научил от тези “трудности” получва ТОРТА..охааа :)) …разликата е ОГРОМНА…а още повече и ако научите нещо от “чуждите” мъки и грешки…тогава наученото е БЕЗЦЕННО и на Чужд гръб.
  Но най-Важното ..как мислиш,как разсъждаваш и какви изводи си правиш.
  И ако мислиш “материално” получваш близалката…
  ако мислиш “духовно” получаваш тортата.
  И стига с тия глупости..Живей те си “живота” и тва е….добре как треа да го живеем тоя “живот” след като от толкова много живеене са НАЖИВЯХМЕ…сега ми изкочи един пример за един бивш млад 19 годишен колега дето неговата предства за живеене беше да се напие кат МОТИКА и най-готиното му преживяване беше “че не помни нищо и се сабудил в канавката,как се озовал там идея си нямал…”
  А лошото е че все повече “бъдещето” на България -димек младеща,мисли по тоя “материялен” начин на живот.
  Не се знае какво точно ще се случи на 21-23.12.2012г.,но искренно се надявам,че до тогава все повече хора ще са се развили “духовно” не от сами я страх че ще се мре или нещо подобно ами “доброволно” ще са се развили в такива случаи хората си отварят “вратичките” които даже не съ знае ли че съществуват.
  И да не забравяме че в дадена ситоация човек може промен възгледите си на момента било то за добро или лошо…елемнтарни примери;
  “животинското лошо” е когато си се Ядосал много и ти пада “пердето” и унищожаваш “нещо” без да мислиш..в тоя случай само губиш..и нямаш хубав “спомен”..нали ???
  “духовното” добро е когато Обичаш нещо-някой или просто изпитваш “топли” чувства-димек радваш се на “живота” и имаш хубави спомени… нали???
  Разликата е ОГРОМНА…..
  “близалката-моментната наслада..”
  “торта-трайната наслада …”

  Както искате разбирайте моя коментар,но ще ви кажя едно,не се ли научим да бъдем в Хармония с “това” което ни заобикаля,можем само да съжаляваме…и то много.
  а най-лошото е че неразбираме какво РУШИМ.

  Може да се говори още ,но няма смисъл от “ненужни” думи.

 36. Kris4o каза,

  Писа на април 13, 2009 @ 20:34

  тва е отвратително ако стане 6те си изгубим вси4ки близки ако не стане да се надяваме 6те оцелеем и 6те придължим да живеем и 6те се радваме на 6тастливият си живот ДАНО НЕ СЕ СЛУЧВА ТАКОВА НЕШТО НИКОГА ДА СМЕ ЖИВИ И ЗДРВИ не знае за нас дали 6те има втори свят дето там никога няма да умрем

 37. Дони каза,

  Писа на април 15, 2009 @ 0:13

  Деси (Писа на април 9, 2009 @ 20:03), страх к-во ли не прави, а? :)) Най-често срещаното е, когато страха/притеснението надделява и в резултат настъпва фаза на отрицание, именно заради първото – по-лесно е така.
  Когато си се сблъскал със смъртта и си видял бялата светлина + това, когато вярваш в съществуването на отвъд материалното, тогава спира да те е страх от смъртта, края на света и т.н. Единствено остава страха от болката преди края, но и тя е временна. :)

 38. Жанина каза,

  Писа на април 22, 2009 @ 22:26

  Интересувам се много от опазването на околната ни среда.Потресена съм от това,че като цяло в световен мащаб не се прави нищо,за да се преборим с тази ужасяваща статистика.Истината е,че целият подход на човечеството е напълно погрешен като започнем от изобретяването на автомобила,електроенергията и т.н..Причината е,че когато са открити тези феномени на науката учените не са разполагали с апаратурата и знанията на днешните гении.Подхода е грешен,защото ние сме взели всички тези открития на готово и не сме го подбрявали.Днес всички усилия ми се струват напразни.Световните лидери обръщат повече внимание на финансовата криза,отколкото на Майката Земя.Имам чувството,че оттук нататък живота на Земята е един пясъчен часовник и с всяка секунда става все по-късно и по-късно…Хората са велики…Не сме Господ да сме всемогъщи,но ако се убединим ще измислим рационални решения за нашта съдба.

 39. Росен каза,

  Писа на април 23, 2009 @ 17:45

  Винага е така Жанин..хората винаги се опитват да “живеят” по своя си ПАГОБЕН начин и гледат все в последния момент УЖ да оправят нещата независимо какви са проблемите…но истената е че този ПОСЛЕДЕН момент можем да го изтървем.
  А по отношение на Екологията мога да ти дам пример що за хора им в България ето и примера;…
  Лятото на 2005г. -беше юли месец,отидох на палатка сам за да си почина както трябва,без шумутевици и грамотевици просто Природа.
  Единстевената музика беше Морето и Пойните птички…та на това място кадето бях – в дъното на Дюни,то сега там има курортно селище да ги еба
  …ходих ме често да си правим плаж със “екстри”-скара,бира и т.н :)
  Но все беше мръстно понеже течението се завърташе и си оставяше “товара” -пласт.бутилки,торбички,картони,гуми и много др. да не ги изброявам…и лошото е че всеки се вика..”Иии много мръстно тука бре” и толкоз.Та след като отидох на палатка сам за 7-8 дена изчистих близо 600 метра плажна ивица и събрах 63 торби. И торбите ги слагах на патечката която водеше към този плаж за да могат хората да ги виждат и да си правят сметка …имаше доста добър ефект,защото хората си събираха боклуците и ги оставяха до торбите а някой си ги взимаха с тех за да ги изхвърлят в някой казан,…даже една вечер дойдоха една тайфа да си правят Голям лагерен огън и си помислех че ще треа да се карам с тях но уви,бяха си почистели всичко за моя най-голяма изненадата :)….но имаше и Голямото добро утро дето си слагаха хавлиите до палатката ми и ме чакаха да се отдалеча за да си тръгнат но без да си вземат боклуците…тогава направо ТРОЙНО перде ми падаше честно…ако бяха си тръгнали пред мен,щях да ги накарам да си вземат боклуците със или без сила щот тва сие чиста Подигравка.
  Така че,ако има повече такива мероприятия без “показност” -ВИЖ ТЕ МЕ :) повечето от хората могат да бъдат “бъдещетото”…казвам бъдещетото защото който мисли за Природата -Майката Земя,нашия Дом,той ще пази
  а др.дето само рушат Идея си нямам даже как “размишляват” щом така постъпват.
  От тогава тази идея ми остана в главата и мислех доста как мога да я превърна в Еко-идея…кандидаствах в всички екокампании(дето се “рекламират” -“показност” :) ) ходих в общината и накрая нищо…най-гадното е че тези които правят екокампании си оставят само с рекламата
  правят нещо незначително,но не заради самота Природа а ми заради някоя “облага” и нии си мислим че гия грижя :) ” Ха-ха-ха нали аз си направих далаверката..казал бай Ганьо.”

  Всичко зависи от това как мислим,как разъждаваме какви изводи си правим какво научаваме и да го прилагеме и споделяме като “опит” ,от там нататък вече пеценяме дали да сме “добри” или “лоши” …тва е нямам какво повече да казвам…за сега :)

 40. теодорка каза,

  Писа на май 1, 2009 @ 11:58

  Неможе някакви деца на по 12,13,14,15,16 годинки да казват дали е вярно или не!!!

 41. Здравка каза,

  Писа на май 2, 2009 @ 9:05

  Искам да кажа няколко дума извън темата, и се извинявам за това отклонение. Първо искам да кажа, че аз не вярвям във възможността за предсказване на края на света. Дори и този край да дойде не мисля, че е възможно да се предскаже, с едно малко изключение, освен ако този край не е предизвикан с умисъл и от човешка ръка. :) Това, което повече ме притесни докато четях коментарите относно статията е неграмотността на хората, които са написали тези коментари. Останах с впечатлението, че повечето са деца или младежи на възраст между 10 и 18, което означава, че това е бъдещето на България… Дори и да не се случат предсказанията, то тази неграмотност и нежеланието за всякакво развитие и обучение от страна на младите ще ни съсипе. И нямам предвид някакви свръх сложни науки, а нещо съвсем елементарно – родния ни език! Аз нямам претенции на изключително умен и образован човек, защото все още съм млада,а дори мога да кажа и малка. Съгласна съм с израза, че човек се учи докато е жив и много неща ние научаваме с натрупване на житейския си опит, но не мисля, че това означава да не прочетем нито една книга. Бих приела, че някои от грешките са нволни грешки при записване, но има комвнтари, в който една дума се повтаря грешно написана 1,2,3 пъти и това си е чиста неграмотност.

 42. Муси Дачева каза,

  Писа на май 2, 2009 @ 10:56

  Градски Пиччччч
  До:m_dacheva@abv.bg
  Здравейте,
  http://www.temura.net/hello-world/ – тази статия много ми харесва. Интересувам се дали наистина ще настъпи краят на света през 2012 г. или по следващите години. Някаква литература бихте ли ми препоръчали все пак.
  ————-
  Муси Дачева
  До:Градски Пиччччч
  Здравейте,
  краят на света няма да настъпи през 2012, нито в близките десетилетия, но светът се променя и ние с него. Прегледайте статиите от тази Категория,където има посочени източници- книги и сайтове.
  —————
  Градски Пиччччч
  До:m_dacheva@abv.bg
  Нека антихриста те накаже
  —————
  Това е диалог от пощата ми

 43. Rozen T каза,

  Писа на май 2, 2009 @ 14:09

  Енергията съществува както Слънцето и водата. Необходимо е просто да си отворен за нея и да вярваш в добрите си дела. Любовта и музиката са моето спасение,кое е твоето? Открий го!!! Относно UFO-Alien или както ги наричат в последно време СИвиТЕ, да… има ги и това вече не е тайна за никого. Нали не сме чак пък толкова простички, че да се смятаме за единствени и най големи тарикати във вселената. Change We Need!!!

 44. Rozen T каза,

  Писа на май 2, 2009 @ 14:15

  В случай , че желаете можете да чуете моето музикално произведение по същата тема като посетите http://www.rozent.com и от плейера на сайта изберете песента Molitv@ (Velik Den!)

  Желая Ви Мир и топлина хора!
  Розен Тодоров

 45. Росен каза,

  Писа на май 2, 2009 @ 21:33

  Здравейте отново :)
  От една страна се радвам,че все още има хора да четат коментарите и правят някои уместни забележки като “правописа”,но от друга страна не е много полезно ако правиш забележка за някоя грешка и в същото време да правиш същатата грешка.Но те разбирам напълно Здравке,защото по горе показах малко по-важен проблем..неискам да се засягаш и да го възприемаш като “заяждане”,защото особенно в последно време хората възприемат заяждането не само като убида,но и като враждебност.
  Затова Извинявай,ако съм те засегнал. :)
  В последни си коментар,щях да се извиня за правописа си,понеже никога не съм бил Добър ученик,но тука най-Важното не е правописа,а в това което хората пишят особенно ако писанато е от Личната база данни :) и имат смисъл и тежина.Не е нужно да си чел много книги,защото в повечето случаи те Заслепяват.
  Но има книги които са доста добри,не само по смисъл,но и по Мъдрост.
  Затова подобни книги понякога имат голямо Значение,особенно ако знаем как да чете-не само редовете,но и между тях,защото междуредието в повечето случай е с много по-голяма стойност от самите редове.
  Един пример; Дадена книга която,когато сме прочели,не само ни е направила голямо впечатление,но и понякога ни промена даже и начинани на Мислене-Живота.И след време тази книга,пак ти се приска да я прочетеш,тогава ще разбереш,че сякаш тази книга я четеш за първи път…понеже периода между първия и втория прочит на книгата,си научил доста неща от живота и при втория прочит всяка дума вече има друг смисъл и т.н. и т.н. да не се правя на голям философ. :)
  Лошото на коментарите,че хората просто казват две изречения,вместо да си кажят наистена мнението.Нали затова са ни дали тази възможност,да изразим мнението си като цяло.
  За мен,от личен опит знам,че колко повече споделям толкова повече научавам,билото то добра или лоша “информация”.
  И моля ви,неказвайте… “Аз невярвам,че ще има край на света”,щом търсиш подобна информация,явно нещо те притеснява,било то дори и ..от любопитство.
  Нека да възприемем тази “информация”,че ще се случи нещо,като предизвикателсво,независимо дали ще се случи или не.Просто използвайте този “страх”-така да го кажя,като един силен стимул човек да се промени,защото колкото и да не вярва човек,неможе да отрече тези Големи…Силни…Свети личности,така наречените от нас човеците Феномени,Шамани и Пророци Свети хора които са били Най-Голямата ни Опора за Всички Времена в Историята на Човечеството.
  Щом ги има тези Феномени,начи има и доказателства,че тази хора…Виждат…Чуват и Знаят Много повече от нас Слепите-прегърнали своите Страхове,своите Книги,своите Машинки,които са ни като Капаци и Козирка,че да ни не позволяват да гледаме настрани и нагоре…
  Жалко е,че хората все още мислят,че даже и Задълбават своето “Материално” мислене..и от тука следва.. ” Как,може… да сте толкова Лекомислени,приположение,че има ТОНОВЕ Доказателства,че СЪЩЕСТВУВАТ други светове- било то “материални” или “духовни”…и ВИЙ да казва те че НЕСЪЩЕСТВУВАТ.”
  Сега в момента,моите коментари са като… Глас-пустинен за едни,но за други Гласът на Пустинята.

  Ето това е Коментар,това е Мнение..това съм Аз.

  и се надявам,точките и запетайките да са намястото си,че да ме Разберете по-Смисленно :).
  Айде лека от мен,до другия път. :)

 46. Rozen T каза,

  Писа на май 3, 2009 @ 14:05

  Здравей Росен! Аз съм напълно съгласен с твоето мнение относно книгите въпреки, че отговорите на повечето въпроси се намират и вътре в нас самите. Достатъчно е да можеш да “отключиш“ тази врата и да успееш да надникнеш какво се крие зад нея. Много хора смятат, че датата 21.12.2012 е нищо повече от една дата, за което грешат. Други като дамата за която и ти спомена отдават голямо значение на правописа на хората а не съумяват да забележат факта, че човеците в последните години не си говорят въобще и са все по самотни и заключени в себе си. Аз лично благодаря на всички участници в тази дискусия и съм щастлив, че някои успява да задели няколко минутки от своя толкова малък и толкова пален с “важни“ ангажименти живот за да напише два реда и прочете още толкова. Нека припомня на всички читатели, че така наречената от нас човеците Астрология датира от дълбока древност и винаги е била от голямо значение за цялото човечество. Дори и да се върнем хиляди години на зад пак попадаме на астрологията приложена каде ли не в нашето ежедневие. Доста хора се ограничават с мисленето, че е важно какво се случва тук на земята а не там в космоса, а именно от там е започнало всичко. Ние сме едно цяло с този космос и неговите закони за съществуване които неизбежно засягат и нас, независимо дали искаме или не! Това което наистина има значение в тази съдбоносна дата за цялата вселена е че ще има еволюция, което е един напълно нормален етап от развитието на човечеството и вселената като цяло. Доста хора в последно време с наближаване на тази дата, забелязват в себе си промени, искат да се изчистят от миналото да станат по добри спрямо другите а също така и към самите себе си. Някъде бях чел, че след тази дата, или трансформация, ще царува мир и любов на земята в продължение на 5000 години, така, че няма за какво да се притеснявате и страхувате защото Мира и Любовта към планетата и към нейните обитатели е по силна от всичко друго.

 47. Росен каза,

  Писа на май 3, 2009 @ 15:31

  Здрасти Адаш :)
  Радвам се,че има хора които да имат Мнение написано повече от два реда.
  И една малка забележка,по отношения за съдаване на “пречка”-..да отворим врата…когато създадеш някаква измислена врата- пречка,ти самия си слагаш трудности пред себе си,които да ти пречат,за да “отвориш” тази врата.колкото по-малко пречки си слагаш,толкова по-малко пречки ще имаш.Вярно е,че за това се иззисква малко повече време отколкото ни си иска,но всичко пак упира до нас.
  Аз все още имам някои пречки,които ми пречат,но това не ми дава правото да се отказвам да Разбера Световете в които Живеем и които ни Заобикалят.
  Ето тук http://nolimit.cult.bg/presscenter/eaeaiaadha-ia-iaeoa-ia-edhae-a-aaiethoey/ имам и други коментари по подобна тема.
  Надявам се да ви харесат.
  Лека от мен,до другия път :)

 48. Rozen T каза,

  Писа на май 4, 2009 @ 12:39

  Здравей те отново на всички и здравей на Росен! Моля ако за теб е удобно разбира се да ми дадеш някаква друга форма на контакт, тъй като те намирам за интересна личност и бих искал да те опозная по-добре. Skype, e-mail??? Моя skype e rozen_bg. :-) До скоро!

 49. Росен каза,

  Писа на май 4, 2009 @ 16:43

  Ей ма на…пак съм тука :) хехехе
  сигорно ще си кажете ..Пууу,аман от тоя…хехеххехе

  Здрасти Адаш :) ето това е Skype ми rambolito11.
  Видях,че си писал коментар и на линка дето ви дадох и се радвам,че подкрепяш начина на “споделяне”…тва му е майката :) ..споделянето :)

  Лека от мен :)

 50. Ралица Николова каза,

  Писа на май 5, 2009 @ 13:19

  Здравейте,
  Искам да споделя нещо за 2012г. тъй като коментарите се въртят по тази тема. Бях на представянето на една много хубава книга “Факторът май” от д-р Хосе Аргуелес. Той е писал и други книги посветени маите. В тази книга той разказва за това че по времето на Великия Цикъл на Маянския календар от 3113г. преди Христа до 2012г. след Христа човешката история се определя от Галактическия лъч, през който преминава Земята и слънцето. Циклите на развитие на земните цивилизации се подчиняват на принципите на Галактическите периоди. Всеки човек притежава вродена способност за непосредствена и електромагнитна връзка с енергийната информация на този Лъч излизащ от ядрото на Галактиката.През 2012г. слънчевата система пресича границата на този лъч и на човечеството предстои трансформация, а не апокалипсис. Историята на човечеството може да се опише с 13 числа и 20 символа. За маите качествената, хармонична х-ка на числата се явява първостепенна. Времето за маите е характеристика на хармоничния резонанс и четвъртото измерение. В тази книга е даден Хармоничния модул “Цолкин”. Той насища и изпълва с живот кода на ДНК представен в Идзин” Книгата е много интересна.Дадени са връзките на символите с планетите. Всеки може да си изчисли от датата на раждане кина на съдбата или галактичедския подпис.

 51. Муси Дачева каза,

  Писа на май 5, 2009 @ 14:49

  Да, книгата е много интересна :)
  Има я в интернет на руски
  “В книге “Майянский Фактор: Внетехнологический Путь” Хосе Аргуэльес рассказывает о том, что в течение Великого Цикла Майянского Календаря – с 3113 года до н. э. по 2012 год н.э. – человеческая история определяется галактическим Лучом, через который проходят Земля и Солнце. Циклы развития земных цивилизаций подчиняются принципам “галактических сезонов”, которые были описаны майянцами в математической и символической форме. Каждый человек обладает врожденными способностями непосредственной чувственной и электромагнитной – связи с энергией-информацией этого Луча, исходящего из “ядра Галактики”. Поскольку с недавнего времени астрофизики начали говорить о волнах, или лучах плотности, пронизывающих Галактику и воздействующих на развитие Вселенной, повествование Аргуэльеса о его открытии Календаря Майя и явления синхронизации являются пророческими. Эта глубокая и захватывающая книга требует самого внимательного ознакомления и проникновения в значение земных циклов, отраженных в Календаре. Человечеству предстоит радикальное изменение сознания, которое позволит оценивать время и эволюцию с позиции многомерного подхода. Рассказ о Майя превращается в поразительную галактическую сагу, и ее кульминация уже наступила – дата 16-17 августа 1987 года стала моментом перехода в последнее двадцатипятилетие галактического Луча. “Майянский Фактор” не только представляет собой новую точку зрения на человечество и его существование; он является также одной из основных составляющих новой науки, “Внетехнологического Пути”.”
  Всеки може да я намери на този адрес:
  http://yamaya.ru/yamaya-articles/factormaya/

 52. Муси Дачева каза,

  Писа на май 5, 2009 @ 14:56

  Ето една много интересна част от тази книга. За съжаление нямам време да я преведа. Ако някой има желание, да заповяда :) Но е по-добре да бъде четена последователно.
  “ГАРМОНИЧЕСКАЯ СИСТЕМА СЧИСЛЕНИЯ МАЙЯ

  Майянская система счисления основана на экспоненциальной двоичной последовательности чисел с основанием степени 20. Вся последовательность записывается с использованием лишь трех условных обозначений: точки, означающей единицу; черты, равной пяти единицам; и стилизованной раковины, означающей нуль, позиционный разряд и завершенность. Эта последовательность двоична, поскольку 20 кратно 2. Именно оттого, что это двадцатиричная система, математика Майя имеет сходство с универсальным двоичным кодом. Таким образом, число, стоящее в первом разряде, имеет множитель 1, во втором разряде оно домножается на 20, в третьем – на 400 и так далее. Последовательность первых тринадцати членов ряда степеней 20 выглядит таким образом:

  1

  20

  400

  8.000

  160.000

  3.200.000

  64.000.000

  1.280.000.000

  25.600.000.000

  512.000.000.000

  10.240.000.000.000

  204.800.000.000.000

  4.096.000.000.000.000

  Хотя в эту последовательность включены завершающие наборы нулей, при работе с гармониками достаточно указывать основной делитель, соответствующий определенной частоте, которая может быть выражена в любом кратном из других октав. Сходство с универсальным двоичным кодом, присущее системе Майя, придает ей гармоническую силу степенного ряда, не свойственную привычной десятичной системе, в которой единица остается единицей независимо от того, сколько раз она умножена на самое себя, тогда как в двадцатиричной системе степени двойки порождают бесконечную двоичную последовательность различных чисел.

  Считается, что майянцы использовали свою систему счисления лишь для отсчета периодов, или циклов времени. Однако, поскольку эта система основана на универсальной гармонической двоичной последовательности, записи могли соответствовать и бинарным волновым гармоникам, в форме которых явления проявляются в пространстве. Иными словами, и периодичность движения во времени, и периодичность проявления в пространстве управляются одними и теми же универсальными волновыми гармониками, развитие которых подчиняется универсальной двоичной последовательности. В конечном счете гармоники пространства никак не отличаются от гармоник времени.

  Адаптируя эту систему к условиям Земли с целью вычисления основных циклов времени, Майянцы модифицировали ее таким образом, чтобы она наиболее точно соответствовала земному году, периоду обращения нашей планеты вокруг Солнца. В результате последовательность чисел, используемая для регистрации земного времени, приняла вид:

  1 : 20 : 360 : 7.200 : 144.000 : 2.880.000 и так далее,

  а основной ее единицей стал 1 день. Примечательно, что эта последовательность согласуется с набором гармоник света, в котором 144 – гармоника света, 72 – половина синусоидальной волны, а 288 – гармоника поляризованного света. Кроме того, 288 – световая гармоника Земли, а 144 – гармоника каждого из ее полюсов.

  Поскольку видоизмененная система времяисчисления Майя, в третьей позиции которой вместо 400 введено 360, соответствует последовательности гармоник света. Так называемое календарное счисление Майя, пронизывающее большинство найденных майянских артефактов, принимает новое измерение. Это счисление представляет собой одновременно и календарь (с начальной датой 13 августа 3113 года до н. э. или 0.0.0.0.0 в специальной записи), и средство регистрации гармоник света.

  Если универсальный двоичный код основан на числе 2, включая 8 – число октавы, то последовательность гармоник света включает также числа 3 и 9. Числа 8 и 9 являются основными множителями всех световых гармоник например, 72 = 8 ґ 9, 144 = 8ґ9ґ2. Число 360, количество градусов в полном круге, представляется в виде 40 (5 ґ 8) ґ 9.

  Другим ключевым числом, помимо двадцати (4 ґ 5), – может быть, даже самым ключевым числом майянской гармонической системы, – является число 13; оно является главным коэффициентом, или константой гармонической системы Майя. Число 13 – основная единица, образующая структуру Священного Календаря Цолькина, который состоит из 260 элементов – это число является произведением двух главных чисел всей системы: 260 = 13 ґ 20. Основной временной цикл Земли состоит из тринадцати бактунов. Бактун представляет собой название пятого разряда календарной записи Майя и означает период времени, составляющий чуть меньше 400 лет; таким образом, тринадцатибактуновый цикл составляет почти 5200 лет. В модифицированной последовательности отсчета времени бактун соответствует значению 144.000, гармонике света. Современный цикл тринадцати гармоник света, или бактунов, начался в 3113 году до н. э. и завершается 21 декабря 2012 года н.э.

  Особый интерес майянской системы гармонических последовательностей представляет тождественность световых гармоник и временных периодов. Время представляет собой непрерывно разворачивающееся проявление гармоник света. Временной промежуток, составляющий тринадцать таких гармоник, или Великий Цикл, разделяющийся на тринадцать бактунов, охватывает период, необходимый для того, чтобы одно проявление световых гармоник претерпело все возможные перестановки и перешло к новой октаве. Это означает, что скачок современной планетарной системы к новой октаве произойдет очень скоро, в начале следующего столетия. В шкале Солнечной системы, основанной на возрастающей последовательности волновых форм, соответствующих числам от 1 до 16, именно тринадцатый тон является тем единственным, который создает особую матрицу обертонов, или разрыв измерений. Число 13 является числом Солнца, или первичной волны световой информации, и представляет собой средство перемещения между различными измерениями.

  Повторим основные принципы майянской математической системы: то, что называется математикой Майя, на самом деле представляет собой систему двоичных последовательностей, основанную на двадцатеричной системе счисления и используемую в двух вариантах. Исходная система представляет собой полную универсальную последовательность степеней двойки: 2 : 4 : 8 : 16 : 32 : 64 и так далее. Необходимо отметить, что в эту последовательность входят числа, символизирующие октавы (8), свойства симметрии кристаллов (32) и кодоны ДНК (64). Специальным видоизменением этой системы является относительная последовательность временных периодов Земли: 1 : 20 : 360 : 7.200 : 144.000 и так далее, используемая в календарных вычислениях и соответствующая последовательности световых гармоник.

  Математика Майя была и остается наиболее четкой и эффективной системой, предназначенной для описания универсальных волновых гармоник, управляющих процессами проявлений всех пространственно-временных матриц. Эта система оперирует единым полем, выраженным в гармонической двоичной последовательности, которая описывает и единую пространственно-временную матрицу как резонансное поле. Поскольку двоичная последовательность определяет универсальные процессы, математическая система и система обозначений Майя также являются универсальными.

  Даже если она появилась здесь, на нашей планете, майянская гармоническая система счисления могла возникнуть лишь благодаря глубокому резонансу разума со всеобщей упорядоченностью. Как чистая всеобщая гармоника, эта система описывает универсальный набор средств передачи информации посредством резонансных сил, распространяющихся по меньшей мере со скоростью света. Полное постижение волновых гармоник, описываемых майянской системой, открывает врата к порядку, царящему в реальности, представляющей собой чистый резонанс, и, следовательно, нематериальной в своей основе, ошеломляющая простота которой предельно далека от сложности текущей материалистической картины мира.”
  http://yamaya.ru/yamaya-articles/factormaya/9/

 53. Andrea HG каза,

  Писа на май 6, 2009 @ 9:34

  …когато създадеш някаква измислена врата -пречка …Великолепно казано ! Никога не ми е идвало на ум ,че деиствително сами измисляме врати и сами си ги затваряме.
  По моему казано /като продължение/;измисляме си врати -пречки ,за да има какво да преодоляваме .
  По въпроса за граматичните грешки;Тук е мястото ,където излагаме мислите си за коментар,съвет и т. н. Това не е изпит по бълг.граматика . За мен ,по-важно е какво ще прочета ,отколкото как то е написано…

 54. Росен каза,

  Писа на май 6, 2009 @ 17:06

  Благодаря за Подкрепата Анди :)
  Друго си е,когато Получиш малко Подкрепа..поне на мен ми дайства Ободряващо,Надъхващо и ме Пълни с нови Сили…е то е така със всички,ама аз да си го кажя,щот по този начин се изказва Уважение.
  Е,поне в началото,докато не се прочете друг коментар хехехехе :)
  И Анди,надявам се,че ще се включиш по активно в коментарите…понеже
  Честно казано,аз се Опитвам да накарам хората да Говорят и да Споделят,
  понеже само така може да се свалят “Оковите” на нашите Страхове.
  И ако ти е интересно,по горе съм дал друг линк за подобна тема,каде пак имам мои коментари.

 55. Муси Дачева каза,

  Писа на май 6, 2009 @ 21:52

  Rozen T,
  това е несериозно :) На вас изглежда ли ви четивно? Редактирайте го,ако обичате, и ще го пусна.

 56. Диян каза,

  Писа на май 7, 2009 @ 20:08

  Здрасти,Роска!!!
  За всички маниаци на тема маите, и особено на тези,вълнуващи се от датата 12,12,2012 нека да дам малко разяснения. Изгледах доста филмчета на тази тема,но най ме развълнува един научен поглед върху нещата за това какво по-точно предстои през 2012 г.
  През 2012 г. е пикът в слънчевата активност. Ще има доста магнитни бури,но това,което по притеснява учените е страното поведение на магнитното поле на Земята,което за последните 20 г. е отслабнало с повече от 8 %. Защо? Никой не мове да посочи. И понеже скоро не се е случвало обръщане на магнитните полюси-това е един от сценариите какво би могло да се случи на 21,12,2012 г. Само за сведение – според календара на маите в момента се намира в края на петото слънце,в края на който етап слънцето изяжда децата си. И още нещо-не зная на колко хора е известно,че при слънчево изригване се отделя огромно количество енергия,която достига Земята след 8 мин. Обърнете внимание на следното нещо обаче – ДОСЕГА НИКОГА СЛЪНЧЕШО ИЗРИГВАНЕ НЕ Е УДРЯЛО ЗЕМЯТА ДИРЕКТНО. ШИНАГИ Е БИЛО В ПОСОКА РАЗЛИЧНА ОТ НАС. До нас достигат разсеяно количество от това изригване. При директно попадение върху Земята-слънчевата буря ще предизвика издухване на атмосферата в космоса и ние яе бъдем изпепелени от радиация и слънчева плазма.Слънцето ще изяде децата си.

  Какво би се случило на 21,12,2012 г.? Възможно е след този ден да настъпи 22,12,2012 и поредното пророчество да отиде в историята.
  Ще разберем-остава още малко време. А дотогава-похапвайте,пийвайте и си носете новите дрехи. Гледайте на живота и на хората около вас като на нещо хубаво,но и нещо преходно.Защото един ден това може да е минало…

 57. Росен каза,

  Писа на май 8, 2009 @ 9:02

  Здравей те отново :) Здрасти Дидо :)
  Вчера намерх този сайт http://www.info2012.org/new-chance-2012/,кадето също има странни коментари,но лошото е,че повечето са от типа “детски”
  Там също направих някой друг коментар,но бях принуден…ще раберете защо
  ако ги прочетете.
  :)

 58. Росен каза,

  Писа на май 8, 2009 @ 16:14

  Сега открих този интересен сайт http://www.spiralata.net/kratko/articles.php?lng=bg&pg=29 сега чета за маите,но кат гледам има доста интересни заглавия на статии :)

 59. Росен каза,

  Писа на май 8, 2009 @ 17:40

  До сега четох статията “Проблемът 2012.Можем ли да се подготвим за неизвестното ” от този сайт http://www.spiralata.net/kratko/articles.php?lng=bg&pg=29 който дадох в предния ми коментар.
  Статията наистена е много добра и ми направи голямо впечатление понеже
  това което искат да кажят в нея е почти същото като моите коментари взети заедно в тези сайтове. http://nolimit.cult.bg/presscenter/eaeaiaadha-ia-iaeoa-ia-edhae-a-aaiethoey/ http://www.temura.net/hello-world/comment-page-2/#comment-7113 http://www.info2012.org/new-chance-2012/ ако прочете информацията,коментарите и обърните внимание на моите коментари може би ще разберете какво искам да ви покажя.
  Наистена се надявам хората да не изопачат моето скромно намерение -да помагам на хората с каквото мога,и да помислят наистена върху тази информация която ви споделям.Била тя лична или от интернет.
  Приятно четене :)

 60. Росен каза,

  Писа на май 8, 2009 @ 19:03

  Опаа :) цензурираха ми един коментар в който сложих 4 линка.Така че, неслагайте повече от 2 линка в коментар :)
  Сега ще префазирам цензурирания коментар.
  -В сайта който ви посочих по горе на Сиралата,има доста добър материал за което давам десетка на автора.Но мисълта ми е,че този материал не съм го чел до сега,а е от 16.09.06г. И там автора излага информация как да постигнем нужното развитие на “прозрение”,за да бъдем готови за 2012г.И в тази статия се посочва именно от типа информация която аз ви предлагам като личен опит в моите коментари.Само.че там го е написал някой който е по-“Грамотен” и по-“Начетен” от мен.Ако на мен неискате да обърнете внимание,поне на него обърнете внимание. :)

  тука искам да поясня,че ако някой се навие да прочете коментарите ми в сайтовете които съм дал,ще рабере какво имам предвит. :)

  Приятно четене :)

 61. Муси Дачева каза,

  Писа на май 8, 2009 @ 22:25

  Росен,
  системата го е отчела като спам заради линковете, не е цензурирано.

 62. Росен каза,

  Писа на май 9, 2009 @ 12:00

  Здравей те :)
  Сега искам да споделя една теза-мисъл,която “улових”-ще поясня по-долу,преди два три дена.
  Когато на човек му се “появат” разни мисли просто ей така и се чуди тва откаде му е дошло.Всъщност това са мислите- Общата Информация на Разума което ще рече,че това са мислите на всички Разумни Създания.Било то човека или “извънземните” или “божествата”.Незнам кой точно пуска “мухата” хехехе- мисълта,но тази мисъл си “лети” из пространството,до като някой който се намира в точния определен момент за времето си и разбиранията си,не улови тази мисъл.След като я улови тази мисъл,този “някой” -човек,извънземен-друго измерение или божество,незапочне да мисли и разсъждава над нея.Е предполагам,че “божествата” са последните които улавят вече готовата информация-мисъл.Но да речем,че човек е уловил тази мисъл…понеже аз съм човек :),та когато мислим и разсъждаваме над тази мисъл,всеки е изпитвал чувството…че докато разсъждава върху нещо и изведнъж губи нищката на мисълта,и остава все едно стъписан-димек празна глава :) хехехе блокирва и нищо повече неможе да каже по тази тема-мисъл. И това става така-поне аз така си го обяснявам и разбирам и чувствам,че в даден момент докато разсъждаваш над тази “мисъл”,ти разсъждаваш пълноценно-позитивно и в момента който достигнеш твоя “лимит” на разбирания,до като все още мисълта има позитивна енергия,тя сама “излита”-ти я пращаш в Общата Информация,понеже тя така е кодирана.
  И какво става най накрая,все едно ти знаеш някакъв чужд език,и някой ти дава да преведеш едно изречение,но докато го превеждаш сякаш този “някой” знае,че на следващата дума ти ще загубиш смисъла на превеждането.И този “някой” ти взима това изречение-мисълта и го предва на друг,който е достигнал нужното ниво за “превеждане”.
  Поради тази причина,смятам,че човека,извънземите и божествата са като един вид Радио точка хехехехе Която станция хваниш хехехехехе неможах да се здържа :) хехехе
  Поради тази пречина има хора дето ги наричат телепати,понеже тяхните сетива са по-Отворени от другите,така да го нарека.
  Затова също има хора които наистена имат Най-Добър Приятел,понеже са се настроели на обща “вълна” която Разбират,Усещат и Чувстват.
  И затова стават Неразделни Приятели….докато не се Появи някоя Жена..Мразя ги хехехех или някой Пич… Охх Мама хехехе
  Пак не се здържах,но ко да правя обичам да се Базикам и Обожавам да се Смея.
  И ето ви примера-сега се осетих,защо този Някой взима изречението на този който губи смисъла на превеждането.

  До следвашия път :)

 63. Росен каза,

  Писа на май 11, 2009 @ 10:29

  Здравей те,отново :)
  Сега ще споделя едни мои идеи-както Обещах на някои хора,които съм ги практикувал наистена и са свързани помежду си.
  Една от идеите съм я споменал по-горе,дето ходих да чиста плажовете..
  Ще го копирам,за да не си губя времето :)…

  -“А по отношение на Екологията мога да ти дам пример що за хора им в България ето и примера;…
  Лятото на 2005г. -беше юли месец,отидох на палатка сам за да си почина както трябва,без шумутевици и грамотевици просто Природа.
  Единстевената музика беше Морето и Пойните птички…та на това място кадето бях – в дъното на Дюни,то сега там има курортно селище да ги еба
  …ходих ме често да си правим плаж със “екстри”-скара,бира и т.н :)
  Но все беше мръстно понеже течението се завърташе и си оставяше “товара” -пласт.бутилки,торбички,картони,гуми и много др. да не ги изброявам…и лошото е че всеки се вика..”Иии много мръстно тука бре” и толкоз.Та след като отидох на палатка сам за 7-8 дена изчистих близо 600 метра плажна ивица и събрах 63 торби. И торбите ги слагах на патечката която водеше към този плаж за да могат хората да ги виждат и да си правят сметка …имаше доста добър ефект,защото хората си събираха боклуците и ги оставяха до торбите а някой си ги взимаха с тех за да ги изхвърлят в някой казан,…даже една вечер дойдоха една тайфа да си правят Голям лагерен огън и си помислех че ще треа да се карам с тях но уви,бяха си почистели всичко за моя най-голяма изненадата :)….но имаше и Голямото добро утро дето си слагаха хавлиите до палатката ми и ме чакаха да се отдалеча за да си тръгнат но без да си вземат боклуците…тогава направо ТРОЙНО перде ми падаше честно…ако бяха си тръгнали пред мен,щях да ги накарам да си вземат боклуците със или без сила щот тва сие чиста Подигравка.
  Така че,ако има повече такива мероприятия без “показност” -ВИЖ ТЕ МЕ :) повечето от хората могат да бъдат “бъдещетото”…казвам бъдещетото защото който мисли за Природата -Майката Земя,нашия Дом,той ще пази
  а др.дето само рушат Идея си нямам даже как “размишляват” щом така постъпват.”

  Следващата идея която е свързана с по горната е,че докато чистех плажната ивица,целта ми небеше само да изчистя боклука от плажя,но и да изчистя боклука от главата си -димек да изчистя съзнанието си така
  че да постигна хармония с околния свят.Нещо като “медитация” само,че докато медитирам върших полезни действия.В този случай непечелиш само ти,но и Природата-Майката Земя.А тя като Благодараност,ще ти се Оплати
  в Близко бъдещете,както на мен тогава- падари ми слънчеви очила (защото имах нужда от други,понеже мойте ми убиваха) които нося и до днес.
  Ето как всъщност постигнах тази медитация-изчистване на мислите…:
  Имайте предвит,че никога не съм практикувал медитаци или да съм чел за нея,просто съм се научил да си ползвам подсънанието,както съм споменавал в по-горните си коментраи.
  Когато започнах да чистя плажовете,аз просто вътрешно-подсъзнателно знех как да си изчистя мислите.
  Едно от нещата които начух от подсънанието ми тогава,беше,че трябва да фокусирам отделни-“важни” мисли,докато не ги сведа до само една и накрая да изключа и нея.
  Това изчистване на мислите го постигнах за 4 дена,а в началото се притеснявах,че няма да ми стигне отпуската,а знаех,че трябва да го направя това.
  Единствено нещо което ми помога да се фокусирам толкова бързо само върху една мисли тогава,беше боклука.
  Няма да ви казвам,колко Чист и Изпълнен с Енергия се Почувствах тогава
  просто се чувствах като Свободен-Лека кат Перце,така да се каже.
  До тук добре.:) Ся за другите идеи които са свързани с първите 2.

  След като осещах накаде тръгват нещата с здравословните ми проблеми и осъзнах,че ми трябва да сменя климата и начина си на работа,през октомври на 2007г, ми влезе мухата-мисълта,че мога да разработя тази екоидея и да кандидаствам с нея по еко-проекти.Но уви,хората все още не са достатъчно Зрели за да я Видят.
  Екоидеята в общи линии преставлява това;…
  Поне же съм от Бургас,като за стартиране за проекта съм си избрал Южното черноморие.
  Да речем,че фиксираме долна крайна точка-близко до Турската граници или докадето е позволено,и тръгнем да чистим неохранямите плажните ивици до горна крайна точка,примерно границата на Бургаска област.
  И на всяко място кадето се чисти-разграничаваме ги на райони,че да е по-лесно.След кат обазначим даден район-примерно 500м.,се снима преди да се почисти,после когато се съберат боклуците на едно място,се снима пак и накрая когато вече е извозен боклука и всичко е чисто,пак се снима.И така,от крайна долна точка,до крайна горна и обратно, докато хората вече незапочнат сами да пазят-да се осъзнаят.
  Е,поне колкото да осъзнаят,че трябва да пазят нашя дом наречем Майката Земя. А пък стигнат ли до това ниво на Осъзнаване,вече ще им е ясно какво са правели преди и нема да искат да се връщат назад.
  -Тука понеже става въпрос за екопроект,което значи,че изцяло се финансира чрез спонсори и дарения,тези фотоси които ще се правят,ще се излагат в галерии и ще се правят благотворителни вечери с цел събиране на средства за екопроекта и на всяка изложба,ще се предоставят пълните отчети за изразходваните средства-дарения.За да може хората да виждат,че наистената тяхната Надежда-която се изразява в финасови средества или с доброволен труд,ще може да се Вижда и че отиват по предназначение.
  После ми дойде една допълнителна идея към този екопроект,след като веднъж видях една Уж екокампания която беше отправена за децата,но както винаги Всички Еко-кампании са само Фарс и Далавери.
  Та тази идея която ми преоблесно,беше,че може да се направи Училищна програма към този мой екопроект.
  Например;
  Правят се допитвания до училищата,кадето ще се раззасни на Училищната управа каква точно е целта на екопроекта и след това с тяхно съгласие да представят екопроекта чрез брошурки на учениците.Кадето в основни линии,ще гласи…
  Всеки доброволец от дадено училище проявил желание да чисти боклу-защото не всеки обича да чисти боклуци особенно ако не са негови,да претиндира за процента от събраните Дарения.Което,ще рече,че ..примерно,се съберат десет ученика от едно училище,на следващата изложба,кадето децата ще бъдат както на фотосите-снимки на почистените от тях райони,така и ще присъстват на изложбите.С цел по-Голямо популяризиране на самата идея за Осъзнаване.
  След като се съберат Дарениета,ще се обяви процента-примерно 20%, който ще се даде на Училището Участник в екопоекта.А останалите средства остават за екопрокта,за подръката и разширяването му.
  Като всички средства които се събират,пак повтарям,ще има ПЪЛЕН ОТЧЕТ за Освуяването на тези средтва по предназначението им.
  А средствата които получат Училищата Учасници в този екопроект,също така ще им се иззискава пълен отчет за изразходването им.
  например за;…нова дограма,нови “съоръжения”,ново извънкласно занимание и т.н. и т.н. Но да е за децата,като цяло,а тези които са Участвали в екопроекта ще послужат като за пример на мало и голямо.
  И предполагам,че на тези деца няма да им е неприятно,понеже това ще си е като лятно-палаткова ваканция на морето. :)

  Незнам дали наистена следите какво наистена искам да ви кажя,но ще ви подскажя…
  Както спонех горе в самото началото….”не само чистене на боклук,но и изчистване на боклука от главата- вид медитация последвано от “блаженство”,достигане на “Прозрение”.
  И когато дейноста на самата ми Идея се разшири,ще се започне да се “отделят” хора,за да може повечко места в България-тази Райска Градина,която е накара хан Аспарух да се спре и да каже..”Тука,ще бъде България.” да се Почистят.
  Защото когато-пак да го повторя,чистим боклуците от Земята,си чистим боклуците от Главата-Душата.И когато постогнем Синхрон Природа-Душа,
  Разпръскваме ПОЛОЖИТЕЛНА ЕНЕРГИЯ.А колкото повече положителна енергия разпръскваме,толкова повече хора ще я Уловят.
  Което значи,че ще започнат да се Събуждат.

  Наистена се надявах,това да го реализирам,но явно хората тук все още си мислят,че “ЖИВЕЯТ првилно.
  А ВРЕМЕТО ЛЕТИ И ТО САМО НАПРЕД.
  Както съм казвал преди,че хората трудно могат да си променята нравите,но лесно могат да си променят възгледите,това ще го ВИДИМ съвсем скоро.

  Наистена се надявам тези мои коментра да са ви от полза,защото винаги съм се стремял да помагам на хората,когато мога и с каквото мога.

  Желая ви преятно чете и Малко по-Бързо Събуждане. :)
  Както Здраве,Щастие и Попътен Вятър в Живота

  Опаа тука щех да забравя :) ,че когато в тези “групички” на “напреднали” с Боклука :).Ще им се отвори една друга възможност,която
  ще им помогне да се изчистват по-добре.А тази “възможност”,ще е когато вече знаят как по-бързо да се Отчистят от Боклука-Синхрон с заобекалящия ги свят,ще бъде под формата на пеене и свирене на музика
  която Идва от Вътре и от Вън.Защото самата Информация която ни заобикаля си има собствени трептения-звуци.
  Аз лично,Обожавам Музиката-като всички останали,и си имам Любими инструменти,но никога не съм свирил на нищо,предполагам,че в един такъв момента на Синхрон със всичко и ако имам някои от любимите ми инстроменти под ръка,Вероятно ще бъда като един Бах,Моцарт,Вивалди и др.,вие разбирате какво искам да кажя. :)
  Тука искам да поясня,че няма да става въпрос за някаква “секта” или “религия”,ами хората вече ще знаят,че такоз “Животно,кат религия и секти,няма :) Единствената “религия” която ще Пребъде е Аз Вярвам,
  защото именно това значи Единство.

 64. Росен каза,

  Писа на май 12, 2009 @ 7:29

  Все Забравям едно от най-Важнните неща.
  Намерете някой дето лее куршум и бае.Това ще ви помогне много да се очистите от Насъбралия се Боклук в Душите ви.И гледай те наистена да е добър в това начинание този човек за да има по-голям ефект.
  И когато отидите при този добър в занаята човек,отпуснете се изцяля за да му помогнете да ви изчисти най-добре.А това ще стане когато се започне ритуала си казвай те….Вземи ги или Изхвърли ги…нещо от този род.
  Трябва да е със ваши думи които да идват от вътре.И не се притеснявай те че тези думи които ви казах ще се съвпаднат с вашите,щом ви идва от вътре начи са те.
  И когато ви кажят да хвърляте куршума в чиста река или поток,наистена намерете някоя чиста рекичка,понеже голяма чиста река няма да намерите.
  Ефекта на прочистване ще го усетите още по време на ритоала,така че даже и тези които невярват на тези “глупости”,ще повярват на момента :)

  Лека от мен :)

 65. Росен каза,

  Писа на май 12, 2009 @ 10:58

  Ей ма пак :)
  сега чета една статия “Осъзнаването – ключ за балансиран живот – I част – Разбирането” от този сайт http://www.spiralata.net/kratko/articles.php?lng=bg&pg=527 ..все едно чета моите коментари.Само че там е написано много по-Разбираемо отколкото при мен.Ако мен неможете да разберете,там поне има по-голяма вероятност да разберете Нещо :)
  Приятно четене :)

 66. Росен каза,

  Писа на май 12, 2009 @ 19:09

  Лелеее,тва наистена е много голяма статия.Е,тя е полувин преведена книга все пак :)
  Но Обърнете Внимание,колко много подробности и “доказателства” – някой израз или изсторийка,са вложили в тази книга.Само и само човека да Разбере какво иска да каже Автора.Но от толкова “празни” приказки човек може само да се обърка и да загуби смисъла на написаното.
  Предния коментар дето направих,го написах когато бях на първите 10 страници,така да се каже.Но там написаното има наистена голям смисъл,но след това започват с многото подробности които Задръстват Съзнанието на човек.
  Аз винаги съм бил Директен и винаги съм говорил кратко и точно-смислено
  Защото съм разбрал че Празните приказки са си Празни приказки :)
  Иначе са верни тези неща които пишат и ще има хора които ще раберат тези Празни приказки,но няма да разберат Смисленните.Понеже не са стигнали това “ниво” на прозрение.

 67. Камен каза,

  Писа на май 17, 2009 @ 18:12

  Препоръчвам на всеки, който се интересува от темата, да си изтегли “Господарите на времето – седемте презсказания на маите”.
  От години се интересувам от темата 2012 и не съм срещал по-достъпно и разбираемо от всички обяснение. Изтеглете си го от kolibka.com
  Невъзможни неща се случват всеки ден.. едно е да не ви се вярва, така да ви се струва.. През декември 2012 ще настъпи астрологическо събитие – безпрецедентно по важност и значение, не само за земята, а за Вселената въобще. Но няма как да го разберат хора, за които астрологията е хороскопа им на последна страница.
  Поздравявам повярвалите и желая успех и лек път на останалите.

 68. зоя каза,

  Писа на май 18, 2009 @ 21:42

  на мен също ми е позната тази година и датата 21 декември,ще настане голям апокалипсис,чувал ли си за планетата Х-НИБИРУ,тя се движи към нас и тогава ще се срещне с Земята,предишната среща е била преди 3600 години.тогава е настъпил Потопа,а сега…..

 69. Росен каза,

  Писа на юни 9, 2009 @ 9:29

  Здрасти на всички :) отново…доста време не съм писал :)близо месец.
  Но за този месец бая информация събрах за мен си :) едно от тези неща които ме дразнят е,че Абсолютно Голямо Мнозинство (някаде към 98%) от хората които срещнах през това време даже и не се замислят да си Променят начина си на Мислене.
  За тези хора на първо и последно място (няма второ място) е да си Живуркат,просто да си Живуркат..било то барове,дискотеки,пари,коли,имоти
  все материални неща,които незамаглява Съзнанието,а ми Буквално си спират Съзнанието,за да Еволюира и го държат в Будна кома.
  Преди няколко дена гледах първа и втора част на Secrets of the Mayan Calendar Unveiled – Ian Lungold щот само те имат засега превод (от Арената ги изтеглих) кадето казват първите човекоподобни (пещерняци)не са искали да Еволюират няколко Хилади години (непоня колко беха) и затова са е появил хомо-сапиенс които е искал да Еволюира.И в процес на Еволюция,хомото е опитомил пещерняка,за да го ползва като сила (роб).Но тука нестава въпрос за робство както някой би си помислил,а ми става въпрос за Еволюция-този така Любим на човеците-пещерняци “Закон на Джунглата” кадето по силния надделява.
  Поради тази причина,хората които неискат да се развиват са пещерняците
  дето хиляди години са гледали в една “точка” и не са може ли да разберат че това е си просто точка.И за тях най-Важното е било сития корем и нищо друго.Докато хомото се развивал все странно ЗАБЕЛЕЖЕТЕ защото е ИСКАЛ да ЕВОЛЮИРА.
  Сега ЗАБЕЛЕЖЕТЕ друго….
  Имаме Абсолютната Свобода да Еволюираме и Най-Важното,вече Имаме Интернет(безкрайна информация) и то от доста години,и хората пак неискат да еволюират.Това какво ви говори ???!
  Че ще се Появи друг по-добър “хомо-сапиенс” както са казали Маите или ще има “материален” Апокалипсис.Но каквото и да става,ще има Промяна защото е Неизбежно….и най-Важното е че АЗ искам да се Променя…и го правя Доброволно,защото знам,че Трябва да Еволюирам към по-Добро Съзнание.
  А Вие от кои сте ???! :)

  Охххх забравих да кажя,че съм неграмотен и най-вероятно правописа ми ще ви Дразни и нищо няма да разберете какво съм написал :) хехехе

 70. Георги С. каза,

  Писа на юни 10, 2009 @ 8:33

  Ангелът е разумно същество, близко до човека, което се грижи за него, носи го в чучствата и в мислите си.
  Ангелите са ПРЕДЦИТЕ на сегашната раса.Те са по-старите братя на човечеството, които са живели преди него в една по-стара култура.
  Между ангелите се явила борба за надмощие. Едни от тях излязоха благополучно от тази борба и създадоха Слънчевата система, целият външен свят, външната природа. Други ангели дойдоха на земята, оплетоха се с хората, изпожениха се и забравиха своя произход. И доссега още те са между хората. Третата категория ангели, без да забравят своя произход, пожертваха се за човечеството за да го спасят.
  Повече от милион ангели влязоха между хората, в човешката култура. Ако те не бяха се пожертвали, въпроса за човечеството щеше да бъде решен. Те дойдоха доброволно да спасят човечеството. С тях заедно дойде и Христос да помогне на хората…

  П. Дънов – УЧИТЕЛЯТ

  ПРИЗИВ КЪМ ЧОВЕЧЕСТВОТО
  КОЕТО ОБИЧАМ

  Мили хора, чрез тази книга, която дълги години е задържах в очакване да видя, че човечеството е в състояние да направи една голяма крачка в своето развитие, искам да отправя призив към всички тези, които са забравили кои са, защо са на Земята и каква мисия имат през един човешки живот. Призива ми е към всички, без значение кой с какво се занимава, как вреди или помага за развитието на земната и човешката природа. Чрез тази книга искам да подчертая, че ние никога не сме били изоставени от Този който ни е създал, въпреки всичките си отрицателни действия които вършим чрез делата си или чрез словото си. Много бих искал, всеки който приеме книгата в ръцете си, да се замисли върху целия си живот и да си направи един анализ, – какво е допринесъл за благото на ближния си, на хората около себе си, на народа с който живее, или на света, който му дава възможност за благоприятно развитие. Най-вече се обръщам към всички, които малко или много нарушават законите на природата, и предразполагат за нейната гибел и тази на човечеството.
  Бих искал всеки да се събуди от кошмарния сън който сънува, да си оттърка очите и да ги отвори за новия живот, който може да създаде чрез силата на своята любов, чрез топлината на своето сърце.
  Бих искал, цялата тази надпревара в масовото унищожение на хора и народи, да се превърне в надпревара за творчески прогрес към най-възвишените изяви за мирното развитие на човечеството. Позволявам си да кажа, че ако в близко бъдеще човечеството не направи един поврат към доброто, то това което ще се случи, ще остане като една голяма обица на ушите на тези, които ще имат шанса да оцелеят. Правилно ме разберете, не нося заплаха от себе си, а само констатирам от наблюденията ми сред хората и всички събития които стават и ще стават. Определете вие сами, дали имам причина да ви заплашвам или да ви пробудя от кошмарния сън от който не можете да излезнете.
  Тази книга е посвещавам на всички човешки същества на Земята които са и Богове в развитие. Богове, защото там където на два пъти в моя живот присъствах, видях, че всички които живеят и се раждат за живот тук на земята, са тези, които са там на Божествения ОСТРОВ във Вселената на реалността. Тук на Земята ние се развиваме и растем под въздействието на самостоятелното отражение на Висшия Дух на всеки един от нас. Това което сме ние там, сме и тук, но в по-несъвършенна форма. Затова нека всеки който се докосне до тази действителност, която ще опиша в книгата, да се замисли:- за какво е дошъл на Земята, и каква му е мисията която трябва да извърви. Нека Любовта бъде с вас.

  = С Ъ Т В О Р Е Н И Е Т О =

  ” НАЧАЛОТО ”

  Драги читатели, всичко това което ще изложа в тази книга не е плод на моята фантазия,а състояние,което рядко човек може да преживее. Това е една реалност, която съществува далеч във времето непонятно за нашите представи. Ще ви разкрия тайната която ми бе предоставена, и на която времето е дошло,за да е научите и вие. Тази тайна ми бе предоставена от съвършенно Висши същества, които се намират във Вселена далеч от нашия свят. Но за да бъда по разбран, ще започна от самото начало на моето преживяване.
  Ще започна от годината когато се случи всичко това с мен, а именно на тринадесет години. Това се случи пролетта преди да завърша учебната година, получих една слаба отценка в замяна на която отплатата ми беше малко шамари и разправия с баща ми.
  Същата вечер си легнах рано мъчейки се да забравя случилото се. Когато лежах и гледах в тавана, с мен започна да случва нещо странно. Имах чувството,че се приближавах и отдаличавах от тавана. Като че ли се движих в нещо. Но това не ме изплаши, тъкмо обратното, ставаше ми спокойно и интересно.
  Изведнъж ме обзеха приятни тръпки което ми хареса, но не можех да мръдна. Бях като залепен към леглото. Взе да ми притъмнява и аз попаднах в един тъмен тунел, в една пропаст която нямаше край. Край мен сновяха ужасни същества от грозни по-грозни, които ме тласкаха към тази бездна. Бях ужасен, но нищо не можех да направя, падах направо в бездната. Започнах да си мисля: – това ли е края на живота. На всякъде беше адска тъмнина и страшен шум, когато изведнаж усетих, че стъпих на нещо меко което започна да ме издига нагоре към едно светло пространство. Приближавайки към това пространство и вече огрят от светлина, аз се огледах да видя на какво съм стъпил.
  Какво беше учудването ми когато видях, че това бе една много красива, светла, огромна длан, която ме постави на повърхността и изчезна. Само чух един мек и мощен глас, който ми каза:-“Не бой се, Аз съм с тебе”. Тогава се получи нещо като тунел от ярка светлина и аз полетях в него с бясна скорост. След него се озовах в едно пространство, където нямаше нищо, нито планети, нито слънца. Аз летях като птичка. Изведнаж погледа ми се насочи към една много ярка звезда и стремително полетях към нея.
  Колкото повече е приблажавах, толкова повече ми се откриваше загатката на тази звезда. Беше една великолепна, красива светеща планета, планета наподобяваща нашата Земя, но много по-голяма, по-красива и светла. Около нея имаше и други планети, които бяха огрявани от нея. Тя самата излъчваше огромна енергия, която и предаваше тази божествена светлина. Аз се устремявах към нея, усещайки едно огромно блаженство, което ме караше да чувствам, че аз самия съм бил от там.
  Когато е приближих останах изумен още повече от красотата, която се откриваше пред мен.
  Степента на прилика с нашата Земя беше почти стопроцентова. Съществуваха океани, морета, реки езера, всичко което имаше на нашата Земя, то съществуваше и там , но в много по-съвършенна форма.
  Градовете на планетата бяха тринадесет на брой, огромни по размери и бяха разположени на точно определени места на планетата. Тринадесетия беше по-различен и беше на някакво централно място, който приемаше и резорбираше енергиите от всички други градове, и е разпространяваше около цялата планета.
  Градовете бяха по-различни по красота от нашите. Нямаше заводи, нямаше кумини, които да бълват отрови и испарения нямаха никакви индустриални системи, с които да вредят на планетата, нямаше превозни средства. Всичко беше съвършенно чисто.
  Насочих се към този централен град, който беше огромен по размери. По форма наподобяваше една голяма спирала със строго, или абсолютно правилни улици, които не бяха от асфалт, а съвсем нормална почва, но добре обработена. Стоейки неподвижно над града, имах възможност да го разгледам много добре. Къщичките бяха едноетажни и обширни с голями покриви на които имаше някакви особени уреди, за всякакъв вид наблюдения.Центъра на този град имаше абсолютна правилна окръжност, в средата на която величественно се издигаше едно огромно здание с тринадесет купола .
  От всеки купол излизаше по един огромен сноп светлина, която се простираше на високо над земната повърхност.Най-много светлина излизаше от централния тринадесети купол, който и създаваше светлината на планетата. Аз се насочих към площада, и слизайки на земята усетих какво представлява тя. Нямаше никаква твърдост, а беше нещо съвсем необяснимо. Имах чувството, че под мен нямаше нищо. Застанах пред огромния вход на тази величественна сграда и е разглеждах изумен от самата и красота. Беше толкова висока и огромна, че аз се чувствах едва ли не като едно малко кутре. Изведнъж усетих зад зад гърба си някакво притегляне, което ме накара да се обърна.
  Виждах как от края на улиците към мен идваха огромни човешки същества , с плътно прилепнали костюми по телата им. Бяха сребристо бяли с една златисто-жълта емблема на гърдите наподобяваща на слънце. Един от всички се различаваше. Той носеше искрящ от светлина костюм, а от средата на гърдите пулсираше като сърце, светлина. Приближавайки се до мен, аз познах така наречения от нас Иисус. Косите му бяха прекрасно златисти, както и на другите. Когато ме приближиха, аз поисках да се отдръпна, но стоях като закован на място. Човека, който приличаше на Иисус мина през мен и аз потънах в него.
  Това беше необяснимо преживяване – да бъдеш с този, или в този към когото всички на Земята се молим.
  Влизайки в зградата, вратите, които видимо съществуваха, изчезваха пред нас, а коридорите блестяха от светлина, светлина на която може би никое човешко същество не би издържало. Неусетно се озовахме в една огромна зала, в сребристо бели стени.
  Всички дванадесет “свръх човеци”, ако смея така да ги нарека, сега още в самото начало, – /защото по-късно ще ги наричам с други символи/,- застанаха в средата на залата, в центъра на който имаше пентаграм, от средата на който се излъчваше светлинна нишка, която отиваше към центъра на купола над тях. Те вдигнаха ръце и с много нежни гласове запяха някаква хвалебна песен, която приличаше на молитва. А Иисус и аз в него стояхме на едно място малко по-високо от самия под, на който той бе застанал в дълбоко мълчание и съзерцание. След няколко минути, според мое време, те си застанаха на своите места, и чак тогава видях, че всеки един от тях си създаде по необясним за мене начин енергийни кресло и маса с техника, която и за мен е още непозната. Когато Иисус се изправи, чух нежен глас в мен който ми каза:- Погледни напред и запомни това което ще видиш.
  Когато погледнах от него, пред мен видях една огромна стена с много малки екранчета на които започна да се изписва всичко от моя живот на Земята, от както съм се родил, до момента на моето заминаване от земното ми тяло. Всички събития, добри и лоши през които щях да премина, аз виждах с очите си.
  Настръхнах при мисълта, че нищо и от никого човек не може да се скрие, но той ми отговори да не се притеснявам, това е моят житейски път който аз съм си анализирал преди раждането ми и не съм способен да го спра а мога да се опитам да променя някои събития. Единственото което мога да направя, е да не забравя това пътешествие и да се опитам да направя нещата в мен по-добри. Каза също, че е предвидено още няколко такива пътешествия, също така неочаквано, но след години, защото в течение на събитията аз съм щял да забравя тази среща с него.
  След този разговор, той и аз отидохме до центъра на който се появи един прозрачен глобус на един постамент от светлина. В този глобус аз виждах хиляди светлинки, но когато се вгледах, аз видях, че това е една миниатюрна вселена и нейното развитие.
  Понечих да протегна ръка за да видя какво представлява, но той ми каза, че не е дошло времето и сега за мен е опасно да се докосвам до нея. Той ми каза още много неща, които мога да ги кажа когато му дойде времето, и хората бъдат готови за това. След всичко това той каза, че е време да ме връща отново на Земята, защото изгрева наближава и аз трябва да го посрещна.
  Всичко стана толкова бързо, че аз не успях да усетя как се намирам в леглото си и как гледам още тавана. Имах чувството, че това беше някакъв сън, някакъв прекрасен сън, но чух дълбоко в себе си един глас, който ми каза:-” Сине, помни живота си който видя”.
  Чак тогава разбрах, че това не беше сън, а някакво реално пътуване в извън времето и пространството на нашето съществуване. Не чувствах никаква умора от всичко това, а по-скоро лекота, която много дълго време ме държеше.
  Бях ведър, весел и жизнен, бях много щастлив.
  Посрещнах слънцето през прозореца, и почувствах едва ли не, че аз съм в него и то е в мен.
  Когато всички станаха, а поскоро сестра ми и майка ми, само баща ми беше заминал на работа рано сутринта, сестра ми влезна при мен в стаята и ме попита къде съм бил тази нощ, защото ме нямаше. Баща ни два пъти е проверявал стаята ми и е бил много сърдит, че съм излязъл без да го питам.
  Но така или иначе, аз не споделих това мое преживяване с никой дълги години след тази случка.
  Чувствах, че никой нямаше да ме разбере, дори щяха да ме сметнат за луд. Изминаха много години от тогава, и аз малко по малко, залисан в ежедневието, почти забравих за всички прекрасни мигове. Имах много приключения в ученическите ми години. Падения и възходи, радости и мъка, пренебрежение и отхфърленост, страсти и похождения. И всичко това отмина когато влезнах в казармата. Там намерих себе си в трудности и лишения, и в какви ли не още неща, естествено имаше и много добри мигове, обено в края на службата. Когато се уволних, дълбоко в себе си аз знаех, че не биваше да се обвързвам с любовни приключения, трябваше да се отдам на някакво чувство, което напираше дълбоко в мен, чувство което да ми носи свобода, свобода на истински живот. Но всичко това беше до момента когато обвързах живота си с жена.
  Една година след брака си, а това беше в началото на пролетта, или на двадесет и една години, след някаква свада между сестра ми и жената с която живеех, аз бях много потресен от постъпката на съпругата, и чудейки се какво трябва да направя, реших, че е най -добре да ги оставя те сами да решат проблема си, и аз се оттеглих в една от стаите и се заключих да не ме безпокоят с техните истории. Това беше и деня, който бе определен за втората ми среща с Иисус.
  Всичко стана много неочаквано. За секунди аз пак преминах през светлия тунел и се озовах на онова прекрасно място, което в течение на години бях забравил. Озовавайки се там, Той ме пострещна усмихнат, знаейки, че тази забрава съществува само в моята човешка памет на слабост поради емоционалния живот който съм водил. Но това естествено за тях не значеше нищо, то е съвсем нормално за тази форма в която сме на Земята. Няма да описвам отново всичко което видях, за да не ставам банален, а ще премина направо към същество.
  Всичко което ще изложа, ще бъде под форма на един приказен разказ. Дори бих казал, че това е една прекрасна приказка.

  ВСЕЛЕНСКИЯ ОСТРОВ НА ЛЮБОВТА

  На планетата цареше абсолютно спокойствие. Никакъв шум, освен полъха на томощния бриз,който всъщност беше някаква особена енергия, енергия, която те завладяваше от всякъде. Аромата на цветята и постоянно цъвтящите храсти, аромата на дръвчетата и техните плодове, които служиха само за експериментални цели беше превъзходен и накакси попиваше в теб самия.
  Даваше ти сила, енергия, дори всичко от което всяко същество имаше необходимост. Чудни райски птички огласяха простора с невероятни изпълнения, тихи и нежни, като чели тяхните гласове идваха дълбоко от теб самия.
  Над града атмосферата беше нещо като утрин. Града се пробуждаше и това си личеше по енергийната наситеност която насищаше пространството.
  Светлината ставаше все по-силна и пространството се насищаше с енергия. Жителите започваха своите ежедневни занимания. всеки се поздравляваше с лек поклон без думи а с една разкошна усмивка на устните.
  Те контактуваха телепатично и изразни слова почти не съществуваха. Аз също усещах техните обръщения към мен и им отговарях по същия начин.
  Много от тях отиваха в зградата в центъра на града, която се наричаше-” НАУЧЕН ИНСТИТУТ ЗА ВСЕЛЕНСКИ ИЗСЛЕДВАНИЯ И ПРОГРАМИ “или съкратено НИВИП. Всички дванадесет централни улици бяха насочени към това здание така, че изглеждаха като лъчи излизащи от едно голямо слънце.
  Къщите ако мога така да се изразя, бяха различни, всяка си имаше своя особеност, според хората които пребиваваха там и техните функции които изпъляваха.
  Едни бяха с плоски покривни конструкции, други с куполообразни, трети с пирамидални и т.н. Ако ги изброявам ще ми отнеме много време, затова бих казал, че нямаше къща която да е еднаква с друга. Пред всяка от тях имаше и дворно място, добре подредено и с различни дръвчета и цветя. През всеки двор минаваше и малко ручейче, което придаваше екзотичността на пейсажа.
  Ручеите пък идваха от една голяма река,която почти опасваше града. Най интересното беше, че алеите по които вървяха човеците излъчваха особен вид енергия, която даваше възможност всички да се движат на няколко сантиметра от повърхността, или по-точно казано те се движиха левитирайки. Нямаше никакви огради. Всичко беше свободно, живееха като едно голямо семейство.
  Аз се връщам на основната тема, защото ако продължавам да описвам детайлно цялата красота, нито времето ще ми стигне, нито годините. Всичко това не може да се разкаже дори и в томове литература.
  Към центъра за изследвания от дванадесетте посоки на града се упътиха тези дванадесет души или по-точно ще ги нарека-астрофизици, за да бъде по прието от хората за разбиране. Тринадесетия който е Иисус или с името което се знае там-Елиаз, ги чакаше търпеливо пред главния вход на Института.
  Института грееше от всякъде с необикновенна светлина този ден. Затова и те бяха облечени по-различно от първия път когато ги видях. Всички бяха със специални плътно прилепнали костюми от блестящо златна краска.
  Самата тя излъчваше едно енергийно поле около метър от самия човек. Когато се събраха всички, влязохме /казах влязохме, защото аз пак бях в тялото на Елиаз/ в зградата упътвайки се към централната зала.
  Когато влязохме, залата беше съвсем различна от миналия път. Имаше много силна светлина, която излизаше от средата на залата, там където беше пентаграма. От него нагоре се простираше огромен сноп енергия, която заливаше както залата, така и града, и се растилаше по цялата планета. Всички застанаха около пентаграма и вдигнаха ръце нагоре. Песента им във вид на молитва се лееше като благоовение навсякъде. След молитвата те си застанаха на своите места и зачакаха в мълчание. Не след дълго в средата на пентаграма енергията започна да се насища все повече и се виждаше как започна да се образува силует на човешки образ.
  Какво представляваше в този момент залата:
  Беше много голяма, за човешка представа , колкото едно футболно игрище според земните ни представи. Беше разделена на две нива: Първото ниво беше центъра за извършване на експерименти, а второто ниво имаше добре защитено пространство за наблюденията при извършване на даден експеримент, и се намираше на известна височина или почти на средната височина на залата.
  Ръководителят, този който се материализира в пентаграмата, идваше от другоизмерение. Неговото присъствие значеше, че нещо ново щеше да се случи, нещо от голямо значение за всички. Той бе повикал определени за тази цел Астрофизици, на които им бе предоставено да изучат цялата система сред която живеят и да е вложат в себе си с цялата си любов.
  Експеримента щеше да бъде от много висша цел.
  Той вдигна ръце над всички и ги благослови, след което заедно влезнаха в една по-малка заличка за последен инструктаж.
  – Възлюблени мои ! Събрах ви за този величествен мамент, за да ви кажа целта на експеримента , който ще е от огромно значение за всички вас. Предстои ви едно велико начало във вашето еволюционно развитие, затова ще е необходимо да бъдете в пълна концентрация в мисли и сърце. Разсеяността за част от мига може да провали изцяло творческата игра която е заложена в експеримента. Затова аз вярвам, че ще бъдете самите себе си и не ще допуснете каквото и да е било отклонение. Аз ще бъда с вас и ще наблюдавам излъчването на всяка една ваша мисъл. Естествено, ще помогна на всеки един от вас, но само веднъж. След началото, Вселенския съвет ще одобри един от вас, който да създаде себеподобното си творение . А сега да вървим, момента е определен и трябва да сме точни.
  В залата на втория етаж наблюдателните места почти бяха вече пълни от жителите, които бяха дошли да наблюдават.
  Астрофизиците застанаха по местата си и всеки моделира енерго-приемните си апарати.
  Енергийната нишка която излизаше от центъра на пентаграма в миг изчезна и на нейно място се появиха два по-наситени енргийни лъча, единият идваше от центъра на купола, а другият излизаше от центъра на пентаграма. Двата лъча се фиксираха на определено растояние един от друг на около един човешки ръст.
  Същността на експеримента бе, да се създаде ядрен синтез при който да се вложи мисъл мечта която от своя страна да изгради проекция на форма представляваща техните енергийни отражения, във време и пространство далеч от тяхната вселена. Или с прости думи ” Да създадем образ по наша форма и подобие “. Затова и самият експеримент бе наименован – Любовта създател на живота .
  Всички бяха готови за началото. Ръководителят изпрати мислен импулс към всички и те започнаха своята дейност. Всеки изпращаше своята енергийна честота на мислите си в центъра между двата лъча.
  Това пространство започна да се запълва с определена разноцветна енергия, която от своя страна създаваше форма подобно на кълбо, което пулсираше с определена честота. Колкото по чисти и конкретизирани бяха мислите на Астрофизиците, толкова по-малък по обем ставаше пулсиращата “топка” и ядрото ставаше с по-голяма плътност.
  Ръоводителят бе застанал в дълбока концентрация и следеше с абсолютна точност мисъл-проекциите на всеки един от тях, и помагаше или допълваше с енергиен лъч някой от тях. Един от всички се бе отдал с цялото си естество към експеримента, и освен че отдаваше много енергия от себе си, той започна да излъчва и голяма светлина около себе си.
  Това бе Елиаз. Само той не допусна нито една излишна мисъл и нито миг колебание в това което влагаше от себе си. Експеримента продължаваше почти през целия светлинен цикъл / ден /, но никой не усещаше някакво напрежение или умора, а точно обратното, едно голямо удовлевотворение се четеше по лицата им. Колкото по светли и чисти им бяха мислите толкова по-светли ставаха и те. Опита отиваше към своя край. Ядрения синтез добиваше все по-малък обем и плътността му ставаше по-голяма. Имаше точно определена единица и той достигаше до нея. Момента приближаваше и всеки от наблюдателите чакаше с удивление края. Когато ядрото достигна крайната плътност се получи една ослепителна светлина, след което прие една определена форма и започна да пулсира като живо сърце.
  Първият етап от експеримента приключи. Началото бе поставено.На Ядреното яйце бе дадено името АЛФИО – ЛА. АЛФИО – значеше-Анализатор локализиращ финните илюзорни отражения -ЛА-не го обяснявам, защото е нещо като код, който не бива да се знае /.
  Всички станаха приближиха се до ядрото, хванаха се за ръце и започнаха с една голяма радост, като малки деца да пеят една хвалебна песен, песен с която възхваляха ВЕЧНИЯ.
  Песента беше със следния текст:

  Айяха,айяха,айяха /коетозначеше /
  любов,любов,любов
  С полъх нежен. Сбащина милувка.
  С майчина любов,с детска чистота.
  Ооо Ти Безкрайна,Вечна ,Необятна,
  Всеки миг изливаш свойта благодат.
  Айяха, айяха, айяха.
  Любов, любов, любов.
  С вечна светлина в нас живееш,
  С тиха мъдрост раждаш всеки миг.
  С любов обгръщаш ни и тихо пееш:
  Безценни мои възлюблени деца.
  Айяха, айяха, айяха.
  Любов, любов, любов.
  Сая Сая Сая /което значи: Свят, Свят Свят
  Вечен извор на любов
  Сая Сая Сая
  Вечен извор на живот.
  Айяха , Айяха , Айяха.
  Ръководителя и всички които бяха помогнали в създаването на това изящно творение и всички които съществуваха на планетата изпяха тази величественна песен.
  След това заедно с Ръководителят отидоха в малката зала за поредната консултация.
  Ръководителят се обърна към тях и каза:
  -Възлюблени мои ! Сега предстои Вселенският съвет да определи кой от вас ще поеме сам да изведе АЛФИО- ЛА извън параметрите на нашата Вселена и да започне първичността на творението. Затова бъдете в очакване за да поздравите своя брат който ще бъде избран от Съвета. До мига в който ще ви повикам идете и се наслаждавайте на покоя.
  Всички напуснаха Института и с весели закачки си тръгнаха към домовете. Елиаз вървеше бавно и спокойно по меката улица и се наслаждаваше на енергията която се излъчваше от съприкосновението с повърхността на почвата. Оглеждаше постоянно цъвтящите и даващи плодове дръвчета, цветята които излъчваха приказен аромат, слушаше веселите песни на птичките и се наслаждаваше на леката музика която се носеше навсякъде. Той живееше на края на града заедно с родителите си и по- малката си сестричка.
  Когато приближи дома си, сестричката му Лия го видя и се затича да го посрещне. Тя беше на възраст около тринадесет наши земни години.
  Красива с руси прави коси които стигаха почти до кръста, красиви небесни-сини очи, които излъчваха топлина и мекота.
  -Братко Елиаз – телепатично се обърна тя към него и се хвърли да го прегърне. Ела, ела да видиш какво съзадох край поточето. Животните и птичките вного го харесаха и си играят с него.
  Дърпаше го нежно за ръка, радвайки се, че Елиаз ще се зарадва и ще удобри творението и. Когато се приближиха до завойчето на къщата / казвам завойче, защото къщичките нямаха остри ъгли, а стените им бяха заоблени /, Елиаз остана на място, учуден от гледката която бе пред очите му . Той погледна Лия , засмя се весело, и нежно е прегърна . Приклекна до нея и нежно е погали по главата .
  -Лия, мила нали се разбрахме, че без мое позволение не бива да влизаш във връзка с моите мисли. Знаеш, че си още малка и не можеш да управляваш силата на законите. Радвам се, че искаш да изучаваш науката с която се занимавам, но пред себе си имаш други знания които ще трябва да изучиш, и чак след време когато си готова, ще можеш да се отдадеш на творчеството. Родителите знаят ли за това?
  Лия го гледаше в очите и се радваше дълбоко в себе си, че е успяла да постигне резултат в своето потайно учение за владеенето на силата на мисълта. Тя го правеше така, че никой от близките да не разбере докато не намери подходящ момент за това. Сега когато бе почти към края си, тя се радваше, че брат и се е досетил какво умееше и знаеше, че ще и помогне. Той е гледаше щастлив и мислите им се срещнаха, засмя се доволно, целуна е бащински по челцето, прегърна е и двамата усмихнати влезнаха в дома си.
  В хола завариха майка си Менейя да работи над един илюзорен макет на едно прекрасно растение , което излъчваше приказен аромат. Те е поздравиха и целунаха. Бяха само тримата. Баща им беше Ръководител на Върховния съвет и бе заминал за срещата от високо ниво на Вселенския Съвет, за да определят Ръководител на предстоящия Ядрен експеримент за създаване на извън вселенски Ядрени системи / на наш език – Слънчеви системи /. Срещата им се състоеше далеч от тяхната галактика, на планета, която служеше за срещи от високо ниво.
  Тези срещи се ръководеха от ВЕЧНИЯ, Неназованата Тайна, Неизменната Любов, чрез която всичко живее и се движи. Той представляваше само един СВРЪХ РАЗУМ, който от своя страна съществуваше само като енергия която представляваше една Абсолютна чиста мисъл, съществуваща между тях.
  Елиаз матеарилизира своето енергийно кресло и доволно потъна в него. Майка му разбра, че ще влиза в дълбока медитация и остави въпросите си за по – късно. Лия виждаше как той се дематеарилизираше и изчезваше от погледа и. Материализацията и дематериализацията беше игра на собствените мисли на всички напреднали същества, които завършваха определена програма наречена “тайнството на духа “. За Лия това беше едно от съвършенствата до което сама трябваше да достигне. Много често наблюдаваше брат си и внимателно следеше неговите занимания.
  Като нетърпеливо малко дете, тя се опита да влезе в контакт с неговите мисли, но се досети, че не бе поискала разрешение и се отказа. Седна до майка си и е наблюдаваше как сътворяваше приказното цвете.
  Родителите им бяха на преходна възраст, но това не се отразяваше на външният им вид и тяхното хоби бе да се занимават с иследвания на върху космогенната структора на илюзорните организми.
  Майка и в момента бе матеарилизирала едно красиво цвете което ухаеше с благовонния си аромат. Двете излезнаха навън и го посадиха в близост до поточето, което минаваше до къщата.
  Лия с интерес наблюдаваше микро-процесите които се образуваха около самото цвете. Най интересното беше, че то танцуваше под въздействието на собственната си енергия.
  Изведнаж Лия се усети, че е забравила своето творение и хукна навън. Беше малко изненадана, че снежния палат който тя успя да сътвори със своята мисъл, започваше вече да се топи и изчезваше от погледа и. Тя се бе докоснала до паметта на брат си и и бе измъкнала формула за кристализиране на водна структура, но бе забравила да разбере как да задържи това състояние за по-дълго време. Неочаквано усети, че енергията над себе си започна да се насища и разбра, че баща и всеки момент ще се появи. Когато влезна в хола, видя, че и майка и очакваше завръщането на Айлен / така се казваше баща им/. В единия край на хола имаше едно определено място, което служеше за прехфърляне извън времето и пространството на тяхната система. До това място без определена формула никой не можеше пристъпи. Знаеха е само двамата, – бащата и сина.
  Когато Айлен се появи, той прегърна двете, обърна се и видя, че стола на Елиаз е празен, седнаха и зачакаха неговото завръщане. Той знаеше къде е сина. Не след дълго присъствието на Елиаз се усети и той се появи на стола си. Тогава бащата стана обърна се към тримата и каза:
  -Съвета единодушно определи, кой от Астрофизиците ще бъде водещ -творец на програмата. Нося радостната вест да ви сподели, че това е … Елиаз. Той издържа безупречно формирането на Ядрения синтез, като е вложил от себе си цялото състояние на своите мечти и цялата вътрешна любов. Нашия Велик ОТЕЦ бе удивен от вътрешната нагласа на Елиаз, да жертва всичко в себе си за едно творческо начало. Той го благослови и му предостави цялата своя подкрепа в случай на необходимост.
  -Очаквах този миг сине. Много съм щастлив, че заемаш мястото достойно за Творец. Ти го заслужи, бъди Благословен сине и нека силата на Любовта бъде венаги с теб.
  Елиаз прегърна баща си, майка си и сестра си и тримата почувстваха как една огромна енергия ги обля. Тази енергия бе необяснимата Любов, която извираше от самите тях.
  Няколко дни Елиаз работеше върху себе си, като търсеше и най отделичените състояния в своята природа. Той искаше да бъде абсолютно сигурен в своите знания и да ги приложи в цялата им пълнота, затова се бе отдал изцяло на съвършенно вътрешно вглъбяване.
  Времето за извеждане на Ядренния синтез в извън вселенското пространство ноближаваше. Елиаз бе готов със себе си и се бе отдал на кратка почивка. Лия не го изпускаше от очи и наблюдаваше цялото му състояние, като се учеше от това. Елиаз винаги и помагаше във всичко и му доставяше удоволствие, че тя бързо напредваше в усъвършенстване на своето АЗ.
  Този ден той стана много рано и се бе искачил на площадката за наблюдение. Погледа му бе насочен някъде далеч в пространството. Беше замислен но спокоен. Обгърна с поглед тяхната градинка и се радваше на всичко до което му стигаше погледа.
  Дворчето беше толкова голямо, че от едната страна на къщата имаха дванадесет дръвчета, които бяха различни: едни даваха плод, други цъвтяха и разнасяха своя аромат навсякъде. От другата страна имаха най- различни цветя, храсчета и иглолистни и широколистни дръвчета, на които се събираха много различни птички и огласяха простора с невероятните си изпълнения.
  Край поточето, което минаваше покрай къщата пък се разтилаше тревна площ, която носеше и прохлада. Виждаха се и животни които идваха и пиеха от бистрите му води. Имаше животни които приличаха много на земните сърни и елени, антилопи, зебри, и още други видове, които за мен са непознати.Те също контактуваха телепатично, както по между си , така и с хората. Всяко едно от тях си имаше и име, което се знаеше от всички.
  Интересното е, че никъде не видях месоядни животни. По-късно разбрах, че те не са създадени от тяхната вселена , нито от която и да е друга, а бяха плод на инволюционното падение на някои застанали срещу ОТЕЦА същества.
  Елиаз видя, че пространството започна да се насища с енергия и се подготви да върви към Института.
  Всички Астрофизици се събраха на площада и си обменяха информация, като от време на време се закачаха и се смееха. Когато вратите на Института се отвориха, те влезнаха и се отправиха към залата.
  Ядреното Яйце пулсираше с още по-голяма светлина. Ръководителят ги чакаше. Те го поздравиха и застанаха по местата си.
  -Възлюблени мои-обърна се той към тях. Сега е момента да ви представя този от вас, който Съвета избра Ръководител – Творец на експеримента. Това е Елиаз.
  Всички взеха да го прегръщат и поздравяватс голяма радост и с прекрасни усмивки.
  Радваха се, че един от тях ще даде ново начало на едно сътворение, за което се подготвяха дълго време.
  Елиаз се поклони, благодари на всички, отиде до Яйцето, вгледа се дълбоко в него, вдигна ръце и отправи своята благодарствена молитва към ВЕЧНИЯ.
  Двата енергийни лъча, които задържаха Яйцето изчезнаха. Елиаз с помоща на своята мисъл задържаше това ядро, което беше и с много голяма плътност.
  Срещу него стените се дематеарилизираха и той понесе Ядреното Яйце към специялно пригодената за подобни цели стартова площадка, където ги очакваше един огромен сребристо-бял кораб пригоден за тази цел на експеримента. До кораба чакаха седем добре обучени Астронавти, които щяха да полетят в извън пределите на тяхната Вселена, за да отнесат Яйцето там за където бе определено. Всички знаеха , че тази мисия е много рискована, но въпреки това никой не се притесняваше. Бяха взети предварителни мерки, в случай, че се появи нещо непредвидено, всички да се върнат обратно. Предстоеше им да преминат през Вакоум-пространство, което бе наситено с енергийни частици , които се движеха в абсолютен хаос, ролята на която бе да запазват обхватността на Вселената като цяло. Преминавайки през това пространство, имаше вероятност кораба да не издържи на триенето на частиците и да се възпламени. Затова всички бяха предопредени, че в случай на такава опастност, да се върнат обратно.
  Елиаз прикрепи Ядрото в специална капсула, която автоматично се затвори и зачака мига на полета.
  Жителите на цялата планета бяха в очак

 71. Росен каза,

  Писа на юни 10, 2009 @ 19:15

  Здравейте :) …и Здрасти Жоре :)
  Страхотен разказ,но не разбрах това твое приживяване ли е или си го копирал от някаде???
  Питам понеже аз имам някои стари проблясаци които все още не са са случали.Които даже се опитвах да реализирам,но явно не съм достатъчно Зрял за да реализирам такъв Голям проект,защото ако бех,щях с лекота да си намеря Спонсори за проектите които съм Видял или Осъзнал.

  Тези проблясаци за които ви говоря докато четях разказа на Жоро са следните,даже и Първобитен :) макет съм направил ….

  Първия проблясък от този сорт за Светлина беше някаде през 1993-95г. непомня точно.Проблясака беше от сорта на това… “Гледах Земята от Космоса,но бях близко и Вниманието ми беше съсредоточено върху България понеже имаше Енергиен щит и знаех че какво и да става България няма да бъде засегната от нищо,защото този Щит е Супер Мега Силен.Незнам кой го е поставил,но си знае работата :)
  И както ви е известно по това време Света беше пред прага на трета Световна :)
  Другия проблясък беше някаде през 98-99г и от рода на това;
  Че този Щит на България за който ви говорих по-горе се превърна в Силна Мека Светлина която Обгърна цялата Земя.
  Това пак го вях като страничен наблюдател от Космоса,но тука Искам да Обърнете внимание,че тази Силна Мека Светлина тръгва от България…
  През 2007г прочетох една от книгите за Ванга,кадето тя споменава,че БЪЛГАРИЯ ще бъде Пътеводна Светлина за човечеството,ако Българския народ се Пробуди навреме.
  И когато прочетох тези редове веднага ми изплуваха моите проблясаци за които сега говоря.
  След няколко дена започнаха да нахлуват всякакви идеи в главата ми докато не хванах най-Подходящата (за нея правих Пъвобитния макет ) :)
  Той представлява нещо от този род;

  Една Голяма сграда (30-40 етажа) цялата от стомана и стъкло (в определен цвят) която е разположена на голяма паркова площ и около нея четери по-малки екземпляра на същата зграда в четерете посоки на Света.
  Към тази идея има прекрепени още две идеи,но те са за друг път :)
  Та Идеята на тази Голяма сграда с четерите по-малки е,че когато се комбинират с другите ми идеи става нещо Върховно,нещо което може да накара човек да Литне от Възхищение.
  Представете си една 40 етажна сграда плюс четерите по-малки които са по десет етажа (направени от стомана и стъкло)….вечер е,тъмно е и са се събрали много хора за да видят нещо което може само филмите да се види….четерете по-малки Обеликси-така да ги наречем започват да събират Светлина и когато съберат достатъчно светлина,чрез огледало или силен боен фар,се изтрелват снобовете светлена от четерете Обелиска към по-Голямата сграда кадето се събират в една сфера (Сърцето на сградата) и от там чрез огледала ще се съберат снобовете светлина или ще бъде мега силен фар който да изтреля Силен Наситен сноб светлина през цялата сграда(сградата ще бъде с куха целиндрична среда за да минава светлината) и да има пътност поне още за 80 етажа.
  Естесвенно когато четерете сноба като влезнат в голямата сграда,ще се инсценира,че все едно голямата сграда се пълни със светлина като по-малките.И момента преди да достигне 100% всички светлини се спират …изчаква се 2-3 сек.като в този момент се прибавя звук подобаващ на нещо че всеки момент нещо ще изригне :) и след това се Изстрелва Масивния лъч светлина в небето :)….в общи линии тва е.за сега :)
  Аз даже много писах-увлякох и някой може да открадне идеята,без да ми се обади..и много ще страда…м :) хехехеххе
  За такъв проект има страхотно място в Бургас,но уви не съм този който може да прави такива проекти :( …А,ако имах финасова свобода България ще ше да се промени Съзнанието още преди 2г. Но както казах по-горе “не съм този които му е разрешено да прави такива неща :(

  Айде лека от мен :)

 72. Росен каза,

  Писа на юни 10, 2009 @ 23:39

  Няма откакво да се плашете,просто времето в което живеем е такова,че ни е дадена превилегията не само да се пробваме,а ми и да Прогледнем докат сме в човешкия живот.И когато нещо научим,не да си го запазваме за себе си,а ми и да го споделяме,за да може да помогнем и на другите докато сме тук долу на Земята.
  Би било човешко егоестично да не споделяме това което научаваме,макар да ни се струва,че ако Проговорим,хората които ще се хванат за нас като за спасителна лодка,ще ни завлекат надолу-на техното ниво.
  Но и в такива случаи си има решения,понеже една лодка или кораб си има лимит и ако го превишиш лодката ще се обърне колкото и да те си се иска да помагаш на Удавниците.И в такъв случай…”Бегайй,че Газимм” хехеххехехе-не се сдържах :) :) :)
  Има си начини да се премахват ненужните паразити които само смучат и си мислят,че Ти можеш да ги заведеш в Рая,а те да са ти на гърба.
  Но за това се иска тренинг,както винаги,понеже понякога има паразити които са доста силни и ловки и неможем да ги усетим,докато не се появи накакъв знак с които да ни посочи ,че има нещо нередно и незапочнем да му обръщаме внимание.
  А погледното реално,за да се развие едно Съзнание,то се развива индивидуално- егоистично,както би казал човек.Но Съзнанието не го правят другите,то може да се учи от другите ,но само взима решения.
  Както ви е известно. :)

  И нещо друго …преди 3 дена Усетих,че вече е Стартирана някаква Масова Промяна…беше нещо като Голяма Вълна Цунами само че, от енергия.
  Незнам каква точно ще бъде първата Вълна на Промените,но по начина по който я усещам,ще бъде Трайна промяна,нещо като Основа върху която Вече да Градим следващото си Съзнание.И която ще изкорени всички “материални” представи на хората които вече са започнали да се Пробуждат.
  Като например;..хората ще започнат все по често даусещат чрез “странни” чувства какво друя мисли,чувства и Осъзнава.
  Все по често хората,ще започнат да Усещат чуждо присъствие,което ще ги Плаши докато не свикнат.
  Все по често,ще усещат било то,физическа или психическа(чувства)болка на близките си или на чужди хора от големи разстояния.
  Все по често,ще Усещат “Настроението” на Майката Природа,билото времето или земетресения.
  И все по често,ще се Усещата,че всичко това е било пред Нослето :) но е нямало кой да го Види и Усети. :)

 73. Росен каза,

  Писа на юни 10, 2009 @ 23:43

  Опаа обърках коментарите :)

  “Светла каза,

  Писа на юни 10, 2009 @ 20:33

  Странното е ,че аз отскоро имам някакви такива усещания,като Росен,само че придружени с някакви трептения във въздуха и започнах да си мисля,че съм нещо побъркана или по скоро ми трябва преглед,знам ли,страшничко и плашещо си ми е!Сега малко се поуспокоявам:) ”

  Мислех,че този коментар е за тази тема,а било за земетресенията(там пак имам коментар и получх емайл,ма непогледнах заглавието :) )

  Но този коментар пак е свързан,така че нищо не се е загубило :)

 74. Светла каза,

  Писа на юни 11, 2009 @ 20:36

  И тук ще се включа:)
  Благодаря за бързия отговор!
  Да за тези прогнози си много прав,
  при мен е така от 2004г.,но
  това което писах вчера ми се случи за първи път!

 75. Георги каза,

  Писа на юни 12, 2009 @ 10:47

  Здравейте на всички и най вече на Светла и Росен. Росене ,радвам се че праявяваш съмнение, защото без него ти няма да можеш да се докоснеш до определени истини.Казвам ти го от гледна точка на мъж,защото мъжете имат тази склонност да се съмняват в много неща.Не те виня , а просто се радвам, така ще стигнеш по бързо до своето истинско Аз. Този Аз също знае,че всеки човек има съмнения. Изключение в голям мащаб, правят жените, защото те имат чувства и са много по-близо до Любовта отколкото мъжете.Ние сме по-близко до желанията. А относно книгата която съм написал още преди 15год, просто изчаквах този момент на просветление на човечеството за да е пусна в употреба.Това което прочете е само началото , как се докоснах до истината -” От къде идваме и накъде отиваме”.Съжалявам ,че си го приел като информация която евентуално може да съм е откраднал, но мога със сигурност да ти кажа , такава информация няма да намериш никъде по света освен от мен. Още повече , че досега учените само предполагат за някои неща, но само предполагат , а истината е къде къде по-далече. Имах щастието и все още го имам да черпя тези истини направо от Источника, който никога до сега не ме подвеждал. Всички събития които стават и тези коита ще стават , хората дори си нямат ипредстава, затова много от нас приемат послания, които предразполагат човечеството да направи една преломна крачка към самите себе си т.е. към своята истинска същност -Любовта.
  Вярно е и това ,че много от човечеството още не е събудено, което ще е голям проблем, но Бог знае и това и за това се е погрижил.Тази книга е написах с Негово разрешение, за да се усъзнае всеки един какъв е , от къде идва, защо е тук на тази прекрасна планета, и за къде отива в своето еволюционно развитие. Има много сайтове вече на които се пишат ченелинги именно за това , от всички определени за тази цел Ангели,Архангели и Херувими.Дори и напоследък често се включва и да помага и Галактическия Централен Съвет, чрез послания към определени источници. Искам да ти кажа , че няма човек на земята , който да приема цялата тази информация, затова тя се дава на хора които доброволно са пожелали да бъдат приемници на словото. Тези хора които имат истинската Вяра , без капчица съмнение.Тези хора , които са се отдали в служба на Цялото и на Бога.
  Аз съм 52 годишен и информации приемам от 13 год. възраст, но много години всичко това стоеше в моята памет. Представяш ли си какво е имало в главата ми и как съм го издържа. Не неможеш да си го представиш. Такива хора има много на земята , за да може всичко това да се съхрани и да се даде в точното време .Няма да бъда повече многословен, защото и без това много писах, само едно искам да ти кажа -Вярвай в себе си , слушай Сърцето си и Чувствата си, а ума го прекарвай на изпитание, докато не усетиш силата на Разума. Пожелавам ти Божествен успех. Обичам те така, както всички ги обичам . На всички пожелавам Своето се Божествено израстване. Ако иска някой да разбере повече оставил съм си имейла, и по преценка ще дам скайпа си.

 76. Росен каза,

  Писа на юни 12, 2009 @ 14:01

  Здравейте :)
  Извинявам се,че съм задал грешен въпрос Жоре или поне така изглежда.
  Но все пак това което си написал е верно,но поначина по които отговори подразбирам,че не си чел всички коментари,поне именно в моите коментари аз се опитвам да накарам хората да започната да споделят и да не се страхуват от това което ще кажят.Независимо дали на някой ще му хареса или не.
  Както съм казвал по горе в коментарите си,колкото повече споделя един човек толкова по-Свободен се Чувства.
  А,това ,че моя въпрос е разбрам погрешно,искам да ти дам като съвет научен от опит по сайтовете :) че когато цитираш някой и завършиш чуждата мисъл и след това искаш да продължиш с твои мисли…започни така примерно…”Искам да споделя еди ко си и т.н. ..”. Неискам да те поучавам,но хората като мен примерно се объркат и задават Тъпи въпроси хехехехе..ще падна,не се сдържах пак :) сори.
  По лесно ще е за по неуката аудитория :) ако се разделя по някакъв начин чуждите и собствените мисли. :) това го споделям понеже съм си научил урока вече ,макар понекога да изстървам някоя друга дума.Уж си мисля че я пиша,а не съм я написал и хората треа да гадаят или да задават въпроси ..като мен :P
  Та да си доидем на думата.
  Интересното което забелязвам е,че и при теб си започнал да приемаш-улавяш Информацията около 13 годишна възраст.Явно на тази възраст достигаме някакво ниво което ни позволява да улавяме и разбираме това което се иска от нас.Е поне от части ,зависи от индивида колко са му Отворени сетивата,така да ги наречем.
  Коментирам това за 13-та годишнина от развитието на индивида,понеже всеки път когато попадна на такива хора като нас (кои по напреднали,кои не ) всеки казва,че е започнал да Обръща внимание на това което Улавя и Вижда, и от там започва да насочва вниманието си към него.
  Има и хора които от по рано са виждали “странни” неща,но около 13-тата си годишнина,вече започва да Разсъждава и после да Осъзнава това което е видял или уловил като информация.
  Е поне това е моето наблюдение,незнам как мислят другите и ако имат и те някакви наблюдения,ще се радвам да ги споделите.
  От близо месец си кореспондирам с един човек които и той е доста напред с Информацията,но все още човешките окови го държат прикован.
  Айде до другия път :)

 77. Светла каза,

  Писа на юни 12, 2009 @ 20:27

  Та общо взето се пообърках малко:)
  Едва ли в скоро време ще се пробуди българина духовно
  поне такива са моите наблюдения!
  Аз може би потърсих малко духовна храна ,но не се заситих!
  Пак сама ще вървя по пътя си!
  Разбирам,че тук се препирате кои има по-голям достъп до Информацията!
  Всеки знае толкова доколкото може да разбере!
  Проблема ни е ,че нямаме любов в сърцата си,
  и много уместно е тук да си припомните: 1Коринтяни 13

 78. Росен каза,

  Писа на юни 12, 2009 @ 21:06

  Знаех си,че ще има подобен коментар след посления ми коментар. “Разбирам,че тук се препирате кои има по-голям достъп до Информацията!” но няма да коментирам,понеже ще се повтарям от по-горните ми коментари :)

 79. Росен каза,

  Писа на юни 14, 2009 @ 17:12

  Ееее този линк са го закрили :( http://nolimit.cult.bg/presscenter/eaeaiaadha-ia-iaeoa-ia-edhae-a-aaiethoey/ имаше доста интересни коментари и статията беше добра

 80. Росен каза,

  Писа на юни 15, 2009 @ 21:42

  Ето един доста интересен филм който изтеглих от zamunda Secret.Space.-.The.Illuminati.Conquest.The Space.DVDRip.-.BAUAR
  гледай те го интересен е :)

 81. Росен каза,

  Писа на юни 16, 2009 @ 14:40

  Ето още един много интересен филм изтеглен от arena.bg Zemnoto.magnitno.pole.NG глейдайте го заслужава си.

 82. Росен каза,

  Писа на юни 16, 2009 @ 17:56

  ИЗтеглете си и Home от zamunda. Тва е най-новия филм за Опазването на Земята и последиците от човека…най-голямото Зло на Земята. :)
  Гледайте го.Заслужава си.
  Има много Красиви пейзажи които да те карат да се замисляш.

 83. Росен каза,

  Писа на юни 24, 2009 @ 15:06

  ето още един филм “What The Bleep Do We Know”(от zamunda.net ) , каде информацията е по “материално” обяснена.Само начетени глави говорят.И дано те ви накарат да се замислете,щот хората Обожават да слушат Умни глави,но не и себе си :)

 84. Rosen каза,

  Писа на юли 6, 2009 @ 22:26

  Ето ви и още едни материали за 2012 ” Los Duenos Del Tiempo – Las Siete Profecias Mayas ” търсете го в kolibka.com при научно-популярни филми.

  Материала е много добър.

 85. Славка каза,

  Писа на юли 11, 2009 @ 22:13

  Роска, защо не си направиш blog и там да си изливаш вълненията? Мисля, че всички са разбрали твоя коментар към статията!

 86. Rosen каза,

  Писа на юли 12, 2009 @ 20:29

  В какъв смисъл? :) нещо те дразни това,че правя коментари или искаш наистена да си направя блог-даже незнам какво значи това :) ,кадето да водим подобени коментари.Или просто казваш,че такива коментари не са за такива статия ? :)
  Все пак съм неук и ми е нужно малко повече обяснения :)
  А,и не го приемайте като,че ли се заяждам.Просто питам.А с питане и папата,ще дойде до теб :)

 87. Таня каза,

  Писа на юли 14, 2009 @ 10:22

  Здравейте на всички участници във форума,
  Някои мноооогооо са се “разпростряли” върху темата,а тя е достатъчно точно формулирана -” катастрафа или трансформация”.Във края на всичките
  дъъъъъълги /някои съвсем неразбираеми и “отнесени”/обяснения няма авторово заключение по темата.Все пак,за да се случи едно събитие ,то
  трябва да бъде потвърдено поне от 3 начина за прогнозиране:напр. астрономически,астрологически,номерологически и т.н./има толкова много
  науки,паранауки/.Освен това няма единомислие по прочита и разгадаването
  на календара на маите.Датата 21.12.2012г.може да носи някаква промяна,но
  няма да е катастрофа.Според мен датата 21.12.2112г./сбор на цифрите 12/
  съдържа матрица на 1 и 2 и може би някой номеролог може да каже нещо по-съществено по тази идея.

 88. Кабалист каза,

  Писа на юли 16, 2009 @ 10:59

  Може би ще ви е интересно, какво е мнението на кабалистите за 2012 г., в която според твърденията на много хора, трябва да се случат важни събития. Истината е, че кабала няма какво да каже по този повод. Великият кабалист на XX-ти век Баал аСулам е казал, че от 1995г. и нататък науката Кабала ще се разкрие на целия свят и хората ще започнат да се нуждаят от нея, разбирайки, че тя е предназначена за поправянето на живота.
  Разположението на звездите, „знаците на успеха”, а също и други признаци в природата показват, че могат да се случат всевъзможни процеси. Но Кабала не говори за тях, не защото не вярва в тях, а защото всичко зависи от нашето поведение, понеже поправянето на света зависи от самите нас. Всичко лошо или хубаво, което трябва да се случи в бъдеще зависи от това, което правя аз в дадения момент.
  Затова аз съм длъжен в дадения момент да се стремя да доведа целия свят до пълно поправяне – и тогава определям своето бъдеще, в това число и 2012 г.
  Всички пророци и оракули говорят за движението на света към неговата цел по пътя на природата, страданията, без участието на човека. Но човекът може да промени всичко. Защото всички онези знаци за бъдещето, които наблюдаваме се отнасят към неживата природа. А ние се намираме три степени над нея (нежива – растителна – животинска – човек), и по нашите сили е да бъдем над звездите и техните знаци. Кабала показва възможност напълно да управляваме нашата съдба, отменяйки всички заплахи на природата на всяко нейно ниво! В това се и състои реализацията на нашата свободна воля.

 89. Илияна каза,

  Писа на юли 26, 2009 @ 13:38

  всичко това е измислица.Тази планета Нирибу обикаля Слънцето за 3600 години.Значи тя е била наоколо към 1588 г.пр.н.е.Защо не е предизвикала нищо фатално на Земята.Ако тази планета съществува вече би трябвало да е засечена от мощните телескопи на земята,дори и по-Малки планети като плутон се виждат.Пристигането на тази планета бе предназначено за 2003 г.Другата причина за апокалипсиса галактческата синхронизация:в деня на зимнотослънцестоене през 2012 Слънцето ще застане на една линия с галактическия екватор.Такова разположение се случва веднъж на 26 хил.г.
  само че то вече се състоя през 1998.Да си спомняте да се случи нещо фатално?След това:преместване на полюсите.те сменят местата си на няколкостотин хиляди години.това за последен път е станало преди около 780 хил.години.Не е известно масово измиране.Освен това магнитните полуси се изместват и в момента.МАИТЕ!!!НЕ!!!Календарът на маите се предполага за цикличен.144 хил.дни или 394 слънчеви години.Последната дата от календарът им е 13.0.0.0.0.,което съвпада с 21.12.2012 и по тази логика се смята че ще бъде последван от 0.0.0.0.1-22.Все пак всеки 31 декември е следван от 1 януари а не от края на света.НЯМА НИКАКВИ ДОКУМЕНТИ ИЛИ СВЕДЕНИЯ,ЧЕ МАИТЕ БИХА МОГЛИ ДА СМЯТАТ 2012 Г. КАТО СВЪРШЕК НА СВЕТА.ОГРОМНОТО МНОЗИНСТВО УЧЕНИ,ПОСВЕТИЛИ СЕ НА ТАЗИ ЦИВИЛИЗАЦИЯ.ОТХВЪРЛЯТ ТВЪРДЕНИЯТА ЗА КРАЙ НА СВЕТА,ЗАЩОТО НЯМА НИКАКВИ НАУЧНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ИЛИ АРГУМЕНТИ ЗА ТОВА!!!!!

 90. Rosen каза,

  Писа на октомври 5, 2009 @ 7:05

  това съм го показал и във форума за 2012 г. Беше ми пратено от един от моите учители/ученик.

  ЧОВЕЧЕСТВОТО Е ЕДИН ЕКСПЕРИМЕНТ
  откъс от “Вестители на зората” на Барбара Марчиняк
   

      Човечеството е един експеримент. Човечеството е замислено предварително, както почти всичко създадено и съществуващо. Първосъздателят е започнал да експериментира със сътворението в тази вселена много отдавна, за да стигне до едно по-добро себе-познаване, себе-удовлетворяване и себе-изразяване. Първосъздателят донесъл в тази вселена енергиите и същностите на живота – част от самия него – и ги надарил със своите способности. Той им дал доброволно и свободно от своите умения. Има много други вселени и много други начини да се създаде една вселена; тази тук е създадена като зона на свободната воля, където всичко трябва да е позволено.
      Първосъздателят казал на всички свои части: “Вървете и създавайте и всичко създадено връщайте към мен.” Съвсем проста задача нали?
      С други думи може да се каже: “Аз ще ви надаря от себе си. Вървете и дарявайте свободно от себе си, така че всичко, което създавате в тази вселена, да може да разбира своята същност като моя самоличност.”
      Тези части или продължения на Първосъздателя, които ще наричаме богове-създатели, дошли и започнали да експериментират с енергията на Първосъздателя, която съществувала в тях. Те започнали да създават своя собствена йерархия, която на свой ред създала други йерархии. Всяка следваща йерархия създавала нова йерархия, която надарявала със своята същност, за да работи за развитието на тази вселена. След време, в една от галактическите системи се зародил план за превръщането на Земята в интергалактичен център за обмен на информация. Това бил грандиозен план. Земята била красиво място в покрайнините на една от галактическите системи и леснодостъпна за останалите галактики. Тя била близо до много коридори, магистрали, по които енергиите пътуват в космоса.
      Всички галактики са се надпреварвали да бъдат индивидуално представени на тази планета. Някои от боговете-създатели били майстори на генетиката. Те можели чрез своите йерархии да свързват молекули -частици, в които са кодирани самоличността, честотата и електрическия заряд – и по този начин да създават живот. Много от съзнателните цивилизации дали от своето ДНК, за да бъдат представени със собствен код на тази планета. Тогава майсторите на генетиката измислили различните видове ДНК, с които съзнателните цивилизации допринесли за превръщането на земята в този център за обмен на информация, този център на Светлината, тази Жива библиотека. Замисълът за Земята наистина бил грандиозен.
      Изначалните автори на Земята били членове на Семейството на Светлината, същества, свързани и работещи за една разновидност на съзнанието, наречена Светлина. Светлината е информация. Семейството на Светлината сътворило замисления от него информационен център; те създали едно място, където галактиките да внасят своята информация и всички да могат да участват и да представят знанията си. Земята трябвало да бъде космическа библиотека, невероятно красиво място, което да експериментира как може да се съхранява информация чрез честотите и чрез генетическия процес.
      Извън структурата на времето могат да изминат 100 000 години за една година в рамките на структурата на времето, такова каквото вие го познавате. Тези богове-създатели не съществуват в рамките на вашето време. Няколкостотин хиляди години или един милион години за тях са нищо.
      Различните енергии започнали своето съществуване. Преди може би 500 000 години на Земята имало човешки видове, които създали високоразвити цивилизации. Ние не говорим за цивилизациите, които вие наричате Лемурия или Атлантида; за нас тези цивилизации са съвременни. Ние говорим за древни цивилизации, погребани под ледените покривки на далечния южен континент Антарктида.
      С времето започнали борби за замислената Жива библиотека на Земята. Тя изглеждала достатъчно привлекателна, за да стане нечие притежание. По време на ранната история на Земята имало космически войни за собствеността на планетата. Замисляли ли сте се някога: Кой притежава Земята? Тя е страхотен парцел. Смятате ли, че може да бъде оставена без собственик?
      Имало е много схватки и Земята е станала място на раздвоение. Някои от боговете създатели, които имали правото да правят каквото си поискат – тъй като Земята била зона на свободна воля – дошли и превзели властта. Ние наричаме това “окупирането” на Земята. Както когато дадена фирма бъде превзета по борсов път. Тези богове-създатели окупирали Земята преди около 300 000 години – периода, който от историческа гледна точка вие наричате начало на човешката цивилизация. Това е периодът, за който днес се учи, че е поставил началото на цивилизацията. Всъщност тогава било просто началото на по-късната фаза, фазата на съвременното човечество.
      Когато станала тази схватка, една група от същности след битки в космоса спечелила територията на Земята. Тези нови собственици не искали местните обитатели на Земята – хората – да знаят какво става. Без информация те щели да бъдат по-лесни за управление. Ето защо Светлината е информация, а Мракът е липса на информация. Тези същности победили Светлината и Земята станала тяхна територия.
      Това ви дава нова представа за Светлината нали?
      Възникнала висока радиоактивност, ядрена активност и голяма част от Земята била разкъсана. Местният вид, човешките същества били подложени на унищожение и се разпиляли.
      Тези нови богове-създатели, които били новите собственици, били и майстори на генетиката. Те знаели как да създават живот и искали тази територия по свои причини. Териториите се създават и се държат от определени енергии по най-различни причини, една от които е, че всяко нещо носи съзнание.
      Съзнанието непрекъснато общува. Съзнанието вибрира или може да бъде накарано да вибрира с определена електромагнитна честота. Електромагнитните енергии на съзнанието могат да бъдат настроени да вибрират по определен начин, за да създадат източник на храна. Точно както ябълките могат да бъдат приготвени по най-различни начини, така и съзнанието може да бъде приготвено и консумирано по най-различни начини.
      Някои от същностите в процеса на собствената си еволюция започнали да осъзнават, че като сътворяват живот и влагат в съществата съзнание, настройвайки честотите на различните форми на съзнание, могат да се хранят; могат да поддържат властта си. Те започнали да разбират, че така се зарежда с енергия Първосъздателя. Първосъздателят изпращал други да създадат дадена електромагнитна честота на съзнанието като хранителен източник за него.
      Новите собственици на тази планета имали различни вкусове и различни предпочитания от предишните собственици.
      Отбележете: Те се хранели с хаос и страх.
      Тези неща ги зареждали с енергия, захранвали ги и ги задържали на власт.
     Първите хора били великолепни същества: с 12 нишки ДНК, дадени от най-различни съзнателни цивилизации.
      Когато дошли новите собственици, те започнали работа в своите лаборатории и създали разновидности на тези първи великолепни същества. Тези нови разновидности били с променено ДНК. Новите собственици на планетата Земя взели първичното ДНК на първия човешки вид и го разделили. След това отново го поставили в човешките клетки, но вече разделено – наполовина или почти изцяло изключено.
      Отвътре човешките клетки представляват светлинно закодирани влакна, тънки като паяжина енергийни нишки, които носят информация. Когато тези тънки нишки работят заедно като проводници, те образуват спиралите на вашето ДНК. Когато са ви променяли, са ви оставили двойната спирала. Всичко, което не е било жизнено необходимо (т.е. над поддържането функциите на физическото тяло) и което би могло да ви носи информация било изключено и била оставена само двойната спирала, която ви затваря в управляеми, контролируеми честоти.
      Около планетата била поставена честотна бариера, нещо като електромагнитна честотна бариера, която да контролира степента на измененията на честотите на хората. Както се каза вече, тази честотна бариера силно затруднила проникването на честотите на Светлината-информация. Когато светлинните честоти, въпреки всичко, успявали да проникнат през контролната бариера, насреща нямало светлина, която да ги приеме. Човешкото ДНК било изключено, светлинно закодираните влакна вече не работели, така че съзидателните космически лъчи, които носели СВЕТЛИНА, нямало къде да се включат и да се захванат.
      (Хитричко нали ? Нещо като двойна осигурация !?)

      Каква е вашата (т.е. нашата) роля в тази история?
      Вие сте членове на Семейството на Светлината.
      Самият факт, че все още четете тези редове, показва, че сте от Семейството на Светлината.
      За някой от вас това може да е също като сън или халюцинация. Ние само ви припомняме това, което вътре в самите себе си вие вече знаете. Ние дойдохме на тази планета, за да събудим вашата памет – да вдъхновим човешката раса чрез пояса на Светлината, за да можете да започнете да си спомняте кои сте, да създавате вече своя собствена действителност, да промените честотите на планетата и да поискате правата над себе си и над тази територия, която ви се полага.
      Ние се връщаме назад във времето – в това, което може да се нарече наше минало – в качеството на представители на Светлината. Ние се връщаме, за да ви предадем една честота, която всеки от вас се е съгласил да носи на тази планета, за да смени ДНК-то на променената човешка раса. Това е голямата новина. Тя може да бъде водещо заглавие във всички вестници..
      Изначалните автори няма да загубят тази територия. Смятате ли, че ще се откажат толкова лесно? Изначалните автори призоваха Семейството на Светлината да се намеси и да прочисти планетата, да проникне във всички един по един и да донесе Светлината – като информация чрез съзидателни космични лъчи – на мястото, където тя бе изчезнала. Семейството на светлината започна своята работа тук, навлизайки в една система, лишена от светлина и информация. Изменяйки човешките закони, тези творчески космически лъчи започнаха да проникват в телата на хората, човек по човек и после група по група. В много малки количества тези информационни честоти са се внасяли до планетата в продължение на цяла вечност.
      Понякога са се водели ожесточени битки, за да не се допусне Светлината-информация, която винаги се опитвала да намери изражение. Изначалните автори са знаели, че в космически мащаби това било урок по толерантност, по проявяване на разбиране към боговете-създатели, които развалили плановете им за тази планета.
      Изначалните автори се заели да осъществят свой собствен план, съвпадащ с момента, когато честотата на Земята ще бъде променена, момент, в който сегашните собственици ще изчезнат, ако не могат да променят своята честота. Емоциите са хранителен източник.
      Хранителният източник за някои същества е Любов и изначалните автори смятат да пренастроят Земята на честотата на Любовта.
      Хранителният източник на настоящите собственици – страх, тревога, хаос, глад и отчаяние, трябва да бъде премахнат.
      Можете ли да се сетите кой ще премахне този хранителен източник?
      ВИЕ!
      Като членове на Семейството на Светлината вие сте бунтовници. Вие сте разрушители на установения ред и сте тук, за да преодолеете собствените си страхове и да покажете на останалите обитатели на планетата, че няма от какво да се страхуват. Вие обичате да влизате някъде и да създавате неприятности. Вашият клон от Семейството на Светлината е известен. Известни сте с това, че влизате в установени действителности и променяте честотата, като по този начин внасяте информация. Вашата задача като членове на Семейството на Светлината не е да проповядвате и да печелите съмишленици. Вие просто влизате в установената действителност и действате като приемници; приемате съзидателните космически лъчи в своите тела, телата, в които живеете в качеството си на хора. Вие сте маскирани като хора и създавате условия да се състои един процес.
      Вие сте програмирани и щом паметта ви започне да се събужда, ще тръгнете по заложения план, с който сте дошли да участвате в промяната на честотите. Ще започнете да улавяте, задържате и поддържате една определена честота и след това да я живеете. При вас отъждествяването с честотата е пълно на физическо, мисловно, емоционално и духовно ниво и самоличността ви се изразява чрез електронни пулсации. Живеейки своята честота, вие влияете на всички, навсякъде, където и да отидете. Именно това правите сега. Вече има много хора, които разбират своята задача и такива, чиято памет сега започва да се събужда.
      Планът за промяна на настройката на честотата за човешкия вид включва и възстановяването на вашето ДНК и на светлинно закодираните влакна. Този път замисълът е мащабен. Земята участва, по собствен начин, в еволюцията на вселената. Земята е мястото, където се случват нещата: тя е горещата точка, там където си заслужава да бъдеш.
      Там, където замисълът започва да разцъфтява; това, което ще се случи на Земята ще засегне много, много светове.
      Като членове на Семейството на Светлината вие сте се съгласявали да дойдете на Земята много пъти – в много превъплъщения и в много различни периоди от време – да изучите връзките на нещата да формирате характерите си да се обучите. Необходимо бе да имате опит на Земята и да се подготвите за времето, когато ще започне промяната на честотата и всички вие ще влезете в телесна форма, за да приведете плана в действие.
      Семейството на Светлината навсякъде започва да се обединява. Вие всички трябва да се съсредоточите ВЪРХУ ОБЩОТО МЕЖДУ ВАС, а не върху разликите. Като членове на Семейството на Светлината вие внасяте информация на планетата по неутрален начин, за да подхранвате собственото си израстване.
      Вие трябва постоянно да работите върху собственото си израстване, тъй като вашето собствено израстване ще повлияе израстването на планетата като цяло.
      Вашето ДНК ще се развие от двуспирално на такова с 12 спирали. Тези 12 спирали отговарят на енергийните центрове, наречени чакри, във и извън вашето тяло.
      В този момент милиони като вас по цялата планета са мобилизирани и вие сте се съгласили да носите честотата за постигането на тази цел. Някой от вас стават безупречни и така те влияят на останалите. Скоро ще започнете много ясно да разбирате: кои сте и каква е вашата задача.
      Този процес е невероятен еволюционен скок за участващите в него и той ще се разгръща на високи обороти в продължение на следващите 20 години. Вече има такива, на които са възстановени 12-те нишки ДНК, 12-те спирали.
      Тези 12 спирали ДНК взаимодействат една с друга в тялото и извън него. Връзката на 12-те нишки означава, че дванадесет енергийни или информационни центъра могат да започнат да функционират и да си изпращат двупосочна информация един на друг.
      По принцип седем от тези центъра се намират в тялото, а пет са извън него. Известни са като чакри и са настроени с въртенето на 12-те небесни тела на Слънчевата система, които познавате на този етап – дванадесетте небесни тела, които вибрират както вие ги възприемате в три измерения. Въртенето на тези 12 небесни тела носи информация: те се въртят в унисон с чакрите със спиралите на ДНК-то на вашето тяло.
      Когато човешкото ДНК започне да си възстановява формата на 12-нишкова спираловидна система и тази информация се активира, ще се получи невероятна сила. Отделни хора, по силата на това, че се събират заедно и заедно действат за постигането на това, което искат – стават телепатичен приемник за енергии от целия космос – и те ще променят лицето на Земята.
      Ние наричаме процеса на възстановяване на вашето ДНК мутация. Когато вие, като членове на Семейството на Светлината, сте в състояние да приемете тази мутация в своите тела, ще можете да обедините своите 12 информационни центъра. Ще започнете да разбирате, че вие създавате своите изживявания и ще се научите как да станете съзнателни създатели. Нещо повече ще бъдете съзнателно спомнили си – кои сте вие.
      Когато започнат да се отварят 10-та, 11-та и 12-та чакра, в живота ви ще започнат да се появяват много извънпланетни енергии. Тези енергии ще идват на тази планета, щом все повече и повече от вас започнат да задържат по-високите честоти. Десетата чакра е свързана със Слънчевата система, единадесетата – с галактиката, а дванадесетата е свързана с определено място във Вселената. Докато задържате тези честоти, ще внасяте на планетата информация, която ще удиви и шокира повечето хора по света.
      Ще настъпи сливане на самоличностите, сливане на културите, навлизане на много “порядки от новия свят” и съответно голям хаос и объркване. Като членове на Семейството на Светлината, вие просто трябва да наблюдавате отстрани, знаейки, че хаосът и объркването трябва да настъпят, за да разрушат досегашната система и да бъде построена нова със Светлина. Като членове на Семейството на Светлината вие разбирате, че е в ход един еволюционен процес и тези, които могат да се справят с промяната на честотите, непременно ще еволюират.
      Сега е вълнуващо да си на Земята. Това е добър план, нали така?

 91. Miroslava (chervena voda) каза,

  Писа на октомври 10, 2009 @ 22:34

  Аз смятам че края на света ще дойде неочаквано……..и не само аз мисля така!Когато ще дойде няма да пита а ще дойде и ще си замине в смисъл ще дойде за част от секундата на точното време в точния час.И след много времи пак част от секундата ще се появи нова планета независимо дали има живот или няма………..Това беше от мен засега

 92. от петокласно дете каза,

  Писа на октомври 24, 2009 @ 21:20

  аз съм дете което го е страх от тези неща аз неискам това да се случи все пак искам да бъда маика а това няма да стане скоро аз си мисля че ен е истина защото през това време планетата Земя ще преодолеее допста промени такаче няма как да вярваме за 2 години напред какво може да стане НАДЯВАМ СЕ ДА НЕ Е ИСТИНА И ДАНО НЕ Е !

 93. Муси Дачева каза,

  Писа на октомври 27, 2009 @ 10:09

  от петокласно дете,
  развивайте в себе си положителни качества като доброта, отговорност, обич към майката Земя и всичко живо на нея и НЯМА ОТ КАКВО ДА СЕ СТРАХУВАТЕ!

 94. Светлана каза,

  Писа на октомври 27, 2009 @ 22:58

  http://vbox7.com/play:60d1303a – Живот
  Това е едно клипче, което направих скоро. Работя като психолог в социален дом. Там вибрацията, която излъчват децата е потресаваща. Изчелпваща. Изпепеляваща. Децата с УИ не могат да смятат, но могат да познаят кога напр. някой е заченал, без дори самият той да знае, какво дете ще се роди и други подобни прогнози, за които не биха могли да имат никаква информация. Тези деца също са странен феномен. Сега си го обяснявам – може би от друго измерение, те са изтъкани от любов, добри и безобидни, до момента, в който бъдат застрашени. Тогава стават страшни, но не от злоба, а защитавайки се. Там са привлечени да работят хора от Семейството на Светлината, от 30 – поне за пет мисля, че са с необикновени способности. Защо, обаче, когато сме заедно се получава не сплотяване, а напротив, следва конфликт. Имаме непоносимост един към друг и в същото време не можем един без друг? Всеки мисли за другия почти ежедневно, дори да не го признава. Има едно прегаряне, като късо съединение, когато сме един до друг. Защо?

 95. Танас каза,

  Писа на ноември 9, 2009 @ 15:01

  Светлана, тези деца, за които говориш, не са нищо много специално, напротив – те са това, което е всъщност човека когато се роди – притежават способности, които отдавна са закърнели у нас. Съзнанието им не е обременено с мисли как ще си платят огромния кредит и дали банката няма да им вдигне лихвите пак, как ще отидат на all inclusive почивка в Гърция или Турция (естествено, с нов кредит), където ще плюскат до безбожие по цял ден, печейки мазните си телеса на радиоактивното слънце от сутрин до здрач. Защо ли отричаме магиите и смятаме за глупост съмненията, че при дадени обстоятелства може да ни е направена магия (която всъщност е прихващане на личното ни поле и насочването му в пагубна за нас посока), прибягвайки до компетентни хора (не тези мръсни долни изроди, представящи се за ясновидци по телевизиите) чак когато вече няма начин за спасение? Защо съдим някого като убиец, затова, че се е защитил или е защитил семейството си, изколвайки като агнета душманите си? Има няколко основни правила, които важат за хората, които искат да живеят в мир и хармония в този свят:
  – Не давай мнения или съвети, ако не ти ги искат.
  – Не говори за проблемите си, ако не си сигурен, че някой иска да ги чуе.
  – Когато си в леговището на друг, покажи уважение към него или въобще не ходи там.
  – Ако гостенин в твоето леговище те раздразни, отнеси се с него жестоко и без милост.
  – Не прави сексулани опити, ако не си получил сигнал за това.
  – Не вземай това, което не ти принадлежи, освен ако не е бреме за друг човек и той не моли да бъде облекчен.
  – Признай силата на магията, ако си я използвал успешно, за да постигнеш желанията си. Ако отричаш силата на магията, след като успешно си заложил на нея, ще загубиш всичко, което си получил.
  – Не се оплаквай за нещо, на което няма нужда да се подлагаш.
  – Не навреждай на малки деца.
  – Не убивай животни, освен ако не са те нападнали, или за храна.
  – Когато вървиш на открито, не закачай никого. Ако някой те обезпокои, помоли го да престане. Ако той не престане, унищожи го.

  Гледала си филма “Инстинкт” с Антъни Хопкинс предполагам? Там много ясно се демонстрира връзката между човека и природата и неистовото желание на някои да я унищожат. Чела ли си “Не пипай тази книга”? Ако не си, мога да ти я пратя по мейл.

 96. Светлана каза,

  Писа на ноември 9, 2009 @ 19:34

  Танас, благодаря за отговорът по поставения от мен казус. Съгласна съм с повечето неща, които казваш, тези истини са изпитани във времето, т.е. нека им се доверим. Изпрати ми тази книга, ще ми бъде интересно.

 97. Танас каза,

  Писа на ноември 10, 2009 @ 11:45

  Здравей, Светлана,

  Изпратих книгите като отговор на мейла, който получих като уведомление за твоя постинг. Ако не ги получиш, пиши ми личен мейл и ще ти ги пратя.

  Поздрави!

 98. Муси Дачева каза,

  Писа на ноември 10, 2009 @ 13:26

  Танас,
  напишете си имейла в текста на коментара, за да може Светлана, ако желае директно да се свърже с вас.
  Също така можете да напишете и адреса на книгите, които препоръчвате,откъдето и други посетители на сайта ни, ако се интересуват, могат да си ги изтеглят.

 99. Танас каза,

  Писа на ноември 10, 2009 @ 14:45

  profirov@gmail.com, който се интересува, ще му ги пратя

 100. Светлана каза,

  Писа на ноември 10, 2009 @ 17:46

  Спокойно хора, още снощи си изтеглих книгата, остава само да я прочета… Благодаря за съпричастността.

 101. Miroslava (chervena voda) каза,

  Писа на ноември 20, 2009 @ 16:50

  Радвам се че ще дойде края на света (party)

 102. Веселина Славова каза,

  Писа на декември 20, 2009 @ 20:33

  Може да има някакъв катализъм, но не чак такъв край. Все пак в това всичкото има и измислица.

 103. ivanka79 каза,

  Писа на декември 31, 2009 @ 12:25

  помислете си хора ами ако това наистина се случи какво ще правим аз вярвам в това замислете се какви бедствия могат да се случат ако това наистина е вярнд и мен много ме е страх

 104. калина каза,

  Писа на януари 2, 2010 @ 18:13

  Тоя край на света побърква всички! И 2000г. щеше да има край на света!Хайде стига бе хора, вие сами вярвате ли си? Календар на Маите, метеорити, Планети, извънземни, абе въобще пълни глупости!!! И какво като в календара на маите пищело до 2012 те не могат да пишат безкрайно напред! Аз съм на 12 и извинявайте, обаче дори ааз не вярвам, а представете си има големи хора, които вярват! Вие ме подлудявате с тия глупости!

 105. калина каза,

  Писа на януари 2, 2010 @ 18:15

  А и в календара на маите пише, че света ще се ПРОМЕНИ , а няма да има край забога!

 106. Yulia Deneva каза,

  Писа на януари 5, 2010 @ 19:31

  Хора вместо да вярвате че през 2012г. ще дойде края на света по-добре прочетете библията там ще намерите точна информация , а светото писание не лъжи в него пише , че няма да е края на света , а ще е начало на ново време . Трябва да вярваме в Бог , той не ни мисли злото просто иска да живеем в мир и любов и да вярваме в него той ни е създал за да живеем.

 107. Мирослава село червена вода каза,

  Писа на януари 9, 2010 @ 21:16

  Открити на Марс минерали доказват, че планетата може да е имала води, способни да поддържат живот. Отлаганията на карбонат, образувани в неутрални или алкални води, бяха забелязани от „Reconnaissance Orbiter“ на НАСА от ниската му орбита около планетата, беше съобщено на среща на Американския Геофизичен Съюз в Сан Франциско. Когато ностапи края на света аз поне мисля да отида с най-добрите си фр в Ню Юорк и ще видим к`во щеправим

 108. Мирослава село червена вода каза,

  Писа на януари 9, 2010 @ 21:41

  аз напално вярвам в края на света … искам де ви питам нещо … според вас Майте са изчезнала циливизация … знаем всички че календара им завършва 2012 година … и всички се питаме.Дали ще дойде края на света или не?!?Много е просто.За всичко си има някакъв отговор.Апокалипсиса.Това всички го знаем,но незнаем дали ще ни навреди или ще ни помогне.Какво мислите вие?Аз ще ви кажа какво мисля..Има много теорий за Края ня света,но всички се питаме коя от всичките е правилната.Зависи всичко от предните години като сега.Миналата 2009 година имаше глобално затопляне,което продължава и тази година.Все още е месец януари а навън е приятно и топло кото пролетта.Слънцето се е огелемило…. и за по-малко от две години ще дойде Края на света.ПОМНЕГЕ МИ ДУМИТЕ!!! Моля отговорете ми вие какво мислите за това и дали според вас аз може би съм права за някой работи … БЛАГОДОРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!

 109. Веселинка от село Червена вода каза,

  Писа на януари 9, 2010 @ 22:16

  Да,вярвам ти Миме …. (Мирослава село червена вода).Почти .. каквото ще да стане ако ще стане ще стане без да пита и съвсем неочаквано и дори теориите на специалисти не могат да определят точната дата за събитието.Но да се помолим всички :D ….. Бог да ни пази ….. и да спаси заслужаващите да живеят хора.Амин!!! Моето мнение на въпроса дали ще е катастрофа или трансформация?Моят отговор е повече трансформация.За трансформацията е 80%,а за катастрофата оставащите 20%.А и друго …. ако ще умра искам да загина при любимите ми хора и при нещата,които обичам.Не искам да бягам ние всички знаем,че живота е бягство,но от такова нещо не може да се избяга така лесно поне според МЕН!Иииии …. Бог да се смили над душите ни!!!

 110. Rosen каза,

  Писа на януари 9, 2010 @ 22:58

  Здравей Мирослава :) …ако прегледаш моите коментари,особенно там кадето има линкове,може и да намериш отговори на някой от твои въпроси. Казвам “моите” коментари,понеже така кат гледам в тази страница както и във форум за 2012 на Муси … в моите коментари има Страшно Много Информация като цяло,защото посочвам доста линкове за четене и филми които да си телгите и да гледате… и не че се Пъча,че съм нещо повече от някой друг,просто съм малко по Активен ..и то се вижда :) Приятно четене и гледане …да не забравяме,че са излезли още много нови неща,така че ако намериш нещо го сподели :)

 111. Мирослава село червена вода каза,

  Писа на януари 10, 2010 @ 10:45

  Благодаря ви Веси и Росене …. Много съм ви благодарна!Занимавам се с Космоса от както се помня.Занимавам се изцяло с Болид.Което произлиза от гръцки произход и означава тяло което се зблъска с Земята,и се чудя и изчеслявам дали ще очакваме подобен зблъсак.Незнам от каде да започна толкова много неща се натрупаха през изминалата 2009 година.Глобалното затопляне показа една част от силата на Земята.МНОГО ИСКАМ ХОРОТА ДА СПРАТ ДА ЗАМЪРСЯВАТ ЗЕМЯТА,НО ТОВА СТАВА ЗАЩОТО НИКОЙ НЕ ВЯРВА В 2012 ГОДИНА.Ако дойде края на света,то ще дойде,защото Земята ще иска да се почисти от всички замърсители.Планетата според мен се храни от самата себеси.И ние като “я” храним с въглероден двуокис тя няма да може да поддаржа живота на Земята и ще дойде до катострофално и разрошително…Искам да ми вярвате.Аз затова живея.ВЕЧЕ СЪМ СЕ ОТКАЗАЛА ОТ ЖИВОТА!!!Само на професията с която се занимавам й вярва както и на Веселинка от село Червена вода тя ми е най-добра приятелка и сестра.Преди не вярваше толкова за Края на света,но покрай мен и телевизията тя ПОВЯРВА!!!Повярва в себе си е в мен.МОЛЯ ВСИЧКИ ХОРА ДА ПОВЯРВАТ В СЕБЕ СИ И ДА СПРЪТ ДА ЗАМАРСЯВАТ ЗЕМЯТА АКО ИСКАТ ДА ОЖИВЕЯТ.Благодаря ви за четенето не беше нужно :):):)

 112. Мирослава село червена вода каза,

  Писа на януари 12, 2010 @ 17:33

  Колкото по-малко време остава до 2012-та година, толкова повече се говори за нея. Причината – календара на маите, в който, според повечето изследователи, последния ден е 21.12.2012 г. Тази дата за мнозина е равносилна на края на света, такъв какъвто го познаваме, на преход в ново измерение, на апокалипсис… Ако човечеството продължи да се развива по пътя, по който върви в момента, то неминуемо ще се изправи пред 3 реални заплахи.

  1. Пренаселването на планетата и недостиг на ресурс за поддържане на живота на хората
  2. Глобалното затопляне, вследствие на техногенната дейност на човека
  3. Клонирането и генетичните експерименти

 113. Веселинка от село Червена вода каза,

  Писа на януари 12, 2010 @ 20:28

  Браво за писаното сестра ми Мирослава село червена вода.Ето сега зеха,че излязоха други теории.Хората вече се объркаха.Аз не знам на кого да вярвам,но ако ти сестра ми си имаш свои нали теории на теб 100% щях да вярвам,защото ще знам,че е нещо твое създадено.За това хора незейте за вярвате на всичко написано!!!Вярвайте в сестра ми Мирослава село червена вода …. тя си прави изчисления и може да ви отговори на всеки ваш въпрос?!?А и сестра ми :D :D :D …. както и аз така и ТИ замарсяваме природата ТАКА ЧЕЕ :D :D :D …. знам,че се опиташ Миме да спреш т`ва,но за да го спреш трябва и ти да направиш нещо по въпроса.ХОРА ….. КЪСНО Е ДА СЕ ОПАЗВА ПРИРОДАТА ВЕЧЕ ….. КАКВОТО СМЕ СТОРИЛИ СТОРИЛИ ….. АКО ЩЕ ИДВА 2012 година наистина ….. НАИСТИНА ЩЕ Е НЕЩО НЕЩО УЖАСЯВАЩО И ГОСПОД И ЗЕМЯТА НИ НАКАЗВА ЗА Т`ВО,КОЕТО СМЕ СТОРИЛИ ……….. НИЕ СМЕ ВИНОВНИ НИЕ ВСИЧКИ!!!

 114. деница каза,

  Писа на януари 13, 2010 @ 20:05

  тези неща не ги вярвам. ТОВА НЕ Е ВЯРНО. земята няма да е в такова полужение.
  НИЕ 100 ЧОВЕКА НАЙ-МАЛКО НЕ ВЯРВАМЕ В ТОВА В ЯСНОВИДСТВО И В ДРУГИ ТАКИВА ГЛУПОСТИ. ако има правописни грешки моля за извинение още не съм му свикнал. момче съм

 115. Мирослава село червена вода каза,

  Писа на януари 13, 2010 @ 20:36

  деница … мисля че незнаеш за какво е направен този сайт!!!Ето такева като ТЕБ хората не вярват!!!Защото ги има всякви идиоти и идиотки!!!Хора моля ви обяснете на деница за какво е този сайт

 116. Бодлива тел каза,

  Писа на януари 13, 2010 @ 23:57

  От цялата тая каша най-много ме забавляваха коментарите. Росен измести темата изцяло към себе си и гениалните си прозрения. Що не вземеш да си направиш един блог, пък да си пишеш глупости на воля в него? Ако не знаеш какво е блог, напиши думата в гугъл и гледай да я напишеш правилно. Вместо да се шляеш в нета и да ловиш празни мисли, седни да си научиш българския, че е срамота да се излагаш с тия правописни грешки на първокласник. Извинения не се приемат.
  Сега и аз да изкажа моето скромно и неангажиращо мнение: благодаря за добрата статия. Мисля, че коментарите са излишни.

 117. Rosen каза,

  Писа на януари 14, 2010 @ 10:16

  когато пиша нещо се е доказало Бодлива тел… първо си виж ника зад който се криеш бре… и недей ми казвай,че статията ти харесва,приположение,че не си разбрал какво аз ви пиша и ви намирам като информация..кат си толкова начетен и такъв Голям Оторко каде са ти твоите Велики КОментари с които да помогнеш на други.. та най-вече на себе си,А??? каде са ???? Първо се научете да ЧЕТЕТЕ и После ми се Дървете … и както винаги ЧОВЕКА вижда това което Очите му виждат,защото той все още Вярва на ОЧИТЕ си,а не на Съзнанието си. Такива кат теб Пирончо ,са колели и са бесели по време на инквизицията,защото такива като мен не са се Вписвали в ГОЛЕМИТЕ им ПРЕДСТВИ за ЖИВОТА …и са Унищожили може би Първата Вълна от по Напреднали Съзнания които щяха да помогнат на човечеството да Еволюира още преди 500-600 години. Сега ти Отговарям кат за твоето Ниво…така че,не ми се Сърди. А за правописа ,вече съм отговорил на този въпрос.

 118. Мирослава село червена вода каза,

  Писа на януари 14, 2010 @ 18:00

  Скъпи Rosenе аз съм на същото мнение като бодлива тел Сории

 119. Мирослава село червена вода каза,

  Писа на януари 25, 2010 @ 14:50

  Защо след мен всички спряхте да пишете? Хмм ….

 120. Веселинка от село Червена вода каза,

  Писа на януари 30, 2010 @ 20:23

  Ей,Миме аз спрях,защото нямах нет,а и ми омразна тоя сайт ………. не се карайте ся ……. нали този сайт е да си обменят информация хората ….. едни вярват,други не!И да научават различни неща спрямо тази 2012г.А и Миме ще ми липсваш ….. ще бъде хипер ТЪПУ без теб на даскалоооо ……!!! Но всеки преследва мечтите си нали тъй ? …..Е някои,които нямат възможности няма как да ги осъществят.

 121. Miroslava (chervena voda) каза,

  Писа на февруари 5, 2010 @ 14:53

  да знам веси ама не е мястото тука да опсъждаме тава!!! И да всеки трябва да збъдва мечтите си!!!

 122. Miroslava (chervena voda) каза,

  Писа на февруари 12, 2010 @ 21:34

  Студ сковава планетата Земя… имаше горещо лято,но сега всички виждаме,че зимата е млазовита!Това се дължи на глубалното затопляне!!!повишаването на средната температура на атмосферата и световния океан на Земята, което се наблюдава от 1950-те години насам,е установено повишаване на средната глобална температура в близост до земната повърхност средно с 0,74 ± 0,18°C!!! Това го изчислих като сравних периода от 1906-2005 година.Темпелатурите са се повишили колкото земнага повърхност.За 150 години глобално затопляне е повишеното съдържание на парнакови газове като въглероден двуокис,диазотен оксид и вного други замърсители!! Съжалявам за грешките,но бързах да го напиша!Благодаря за четенето!! :*

 123. KBB каза,

  Писа на февруари 23, 2010 @ 14:23

  Приятели, мислете.

  На 21 декември 2012 слънцето ще изгрее пред центъра на галактиката от… ЗЕМНА ПЕРСПЕКТИВА. За останалите планетици от вселената – нищо ново.

  Нека бъдем реалисти, с 21-век тип менталност. Нищо няма да се случи, живейте си живота сега, радвайте се и не чакайте да дойде някаква си дата.

  П.С. Знаете ли колко парички направиха дейвид айковците, които ви продават, това което искат ушите ви да чуят?

 124. andji каза,

  Писа на април 14, 2010 @ 21:27

  Аз много се интересувам от целия космос и ми е много интересно кой е
  първия човек, да ли има живот на марс и много други.Знам , че и
  на други това е интересно . Много ми е интресно също и за случките в миналото например : дали наистина съществуват динозаврите , за прървата и втората световна война и дале ще имаи трета и много,много
  други.

 125. Дарина Горданова каза,

  Писа на април 21, 2010 @ 13:39

  Страхотни коментари, истински се забавлявам цял предиобед! Има много находки! Но знаете ли кое е най-хубавото? Според мен сте истински и искрени. Това е толкова прекрасно!

 126. Ивайло Иванов каза,

  Писа на август 17, 2010 @ 22:15

  ЖивейТе Си живота и се обичайТе. Както казват японците: днес съществува, утре не.И все пак ние не сме сами във Вселената.

 127. Деян каза,

  Писа на декември 7, 2010 @ 13:24

  Хора аз ли4но се съмнявам че ще стане нещо 2012 год. Нали щеше да идва края на света 2000г. пък какво нищо не стана кое ви кара да мислите че сега ще стане нещо.бла бла бла и ще настъпи тумнина и ще еволюираме да бе да пълни глупости и ще си изчистиме съзнанието да бе да врели некипели.Някаде четох и за тези кристални черепи дето не се знае на маите ли за или на атландидите които били разпръснати из целия свят и ако се съберат щтяло да ни просветне стига бе и вие вярвате на тези глупости. :D :D

 128. Деян каза,

  Писа на декември 7, 2010 @ 13:33

  andji и на мен ми е интересен космоса и вселената като цяло да възмойно е да не сме сами и си мисля че небоже от целия космос да сме само ние като раса пук и защо не на съседна планета като марс например да няма някакви микроорганизми там вече се знае че има вода под формата на лед защо не под леда да няма и море примерно и там да си плуват някакви организми.

 129. Mikaela Krumova Raikova каза,

  Писа на декември 29, 2010 @ 22:51

  az ne vqrvam v tova i sa6to taka i moite rodnini no titi-vqrva(bratov4etka)i iska da stane taka. Az iskam da stana (KOSMONAFTKA) Честита Коледа moi priqteli

 130. Симона каза,

  Писа на март 14, 2011 @ 17:45

  Аз лино не вярвам в това защото е казано че й през:1997 ще свърши и през:200 и сега :2012 четох в един сайт че на 9ти май луната ще се доближи до земята и ще стане хаус или няма да саществува земя! ама незнам дали е вярно…

 131. Israel каза,

  Писа на юли 7, 2011 @ 20:31

  Alfonso Morales, мексикански археолог: Слуховете за предсказания край на света през 2012 година в календара на маите няма никаква научна основа. Маите само са се придържали към теорията за цикличността, а не линейното развитие в процеса на историята.
  Маите не са предсказали апокалипсис през 2012 година. Те са говорили за „строго цикличен феномен“, а не за планетарна катастрофа. В книгата „Чилам Балам“, в която се разказва за историята на народа на маите, пророчествата са свързани само с края на първата епоха от историята на човечеството.
  Именно от този откъс, някои учени са направили извод за края на света. В книгата „Чилам Балам“ е казано: „Ще дойде края на света на ненавистта и материализма и на човечеството ще му се наложи да направи избор между пълното изчезване, като разумен вид, заплашващ да унищожи планетата или ще тръгне по пътя на еволюцията и хармоничното съществуване с обкръжаващия свят.“
  Реплика: Всички чакат промяна, но промяна към по-добро няма да има, ако човек не започне да изменя сам себе си към подобие с Природата. Всички други изменения са към по-лошо, защото те разкриват нашето несъответствие с Природата и го разкриват единствено за да принудят човек да тръгне към свойствата на Природата.

 132. Jorkata каза,

  Писа на октомври 11, 2011 @ 19:36

  ХАХАХАХ само като прочетох за “фотонният лъч” и ми стана супер смешно и се отказах да чета нататък. (фотоните са частиците на светлината като си измислят идиотски щуротии поне да бяха измислили някво по изчанчено име всеки с малко над минималната обща култура би се изсмял на тия теории… фотонен лъч е лъч светлина не е никакъв “жътвар” :D :D :D)

 133. Муси Дачева каза,

  Писа на октомври 27, 2011 @ 12:05

  Голямото пробуждане

  Според Лий Каръл, който по-късно изнесе лекция на тема “2012 г. – нищо лошо няма да се случи около тази дата”. Според писателя парадът на планетите (галактическото подравняване) е астрономически факт, който учените несправедливо и високомерно подценяват. Американецът сподели, че е прекарал няколко месеца в пирамида в Ксочикалко заедно с местен археолог, проучвайки календара на маите. Изводът, до който достигнали, е, че маите наистина са познавали Вселената изключително прецизно. Това, което и Крион разкрил, е, че през 2012 г. Земята ще е по средата от своя път на голямо пробуждане. Точно тогава планетата ни ще сочи центъра на нашата галактика, но ни оставали още няколко години, за да достигнем върха й.

  Гледайки Млечния път в нощното небе от нашата земна кула, го виждаме като диск. На 21.12.2012 планетата ни ще сочи центъра му или Великото Централно Слънце, както маите са го нарекли. Пробуждането на земята обаче ще приключи, когато достигнем върха на галактиката след 19 години. В това приключение българите като най-древна нация ще заемат централна роля.

  “През 2012-а ще има изравняване на нашето Слънце с галактическия екватор в деня на зимното слънцестоене. То е резултат от прецесията на равноденствията, за които са знаели и древните. На 21 декември няма нищо страшно да се случи, защото ще бъдем по средата на един процес от 36-годишно случване. Ние вече живеем в него от 17 години”, отбеляза Лий Каръл. Именно поради тази причина преди около две десетилетия и в България имало бум на хора с паранормални способности. “По същото време се събудиха и много мои приятели, които проявиха изведнъж екстрасензорни и контактьорски дарби. Това бе в резултат на това 36-годишно пробуждане, което настъпва веднъж на 26 000 години. Египтяните, ацтеките и друидите са ни предупредили, че това ще се случи. Те са знаели как работи галактиката ни и че нашата планета се поклаща (има прецесия).

  Източник: вестник Стандарт

 134. Траляля каза,

  Писа на януари 1, 2012 @ 2:05

  Честита да ви е новата 2012 година, философи! :)

 135. Атанас Димитров Димитров каза,

  Писа на януари 12, 2012 @ 13:25

  На 22 декември 2012г. ще има 3 дни, през които Земята ще премине в пето измерение – така мисли и е убедена принцеса Каору Накамару от Япония.Тя ни разказва как управляващите от елита се опитват да се спасят, като за целта смятат да напуснат планетата или да се скрият в изградените за целта подземни градове.Принцесата смята, че те няма да са в безопастност, защото хората, които искат да преживеят 3 дни на мрака на 22 декември 2012г. и безопасно да преминат към петото измерение ще трябва да приемат ВЕЧНАТА СВЕТЛИНА НА ЛЮБОВТА В СЪРЦАТА СИ.

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Муси Дачева за Летен хороскоп 2021
  2. gravatar Деси за Летен хороскоп 2021
  3. gravatar Муси Дачева за Летен хороскоп 2021
  4. gravatar Р- Роси за Летен хороскоп 2021
  5. gravatar Муси Дачева за Планирано секцио и консултация с астролог