Седмичен хороскоп 20-26 октомври 2008 г.

Висок жизнен тонус за водните знаци

Муси Дачева

Огнени знаци

Седмицата е благоприятна както за личния, така и за обществения живот на огнените знаци.
Родените в знака ще бъдат емоционално приповдигнати и с ентусиазъм ще се отзовават на всяка покана за празнуване в почивните дни. През работните дни обаче ще трябва да положат повече усилия, за да бъдат организирани и резултатни.

Лъвовете от първата декада на знака имат подкрепата на Венера от Стрелец, за да хармонизират отношенията си с обичани хора – децата или съпруга, както поотделно, така и заедно. Родените в средата на зодията може да се чувстват отпаднали и с нисък жизнен тонус.

Родените в средата на Стрелец могат да очакват добри финансови постъпления, резултат на собствения им труд или заработени от брачния партньор. А тези, които имат рождено Слънце във втората декада на знака, да бъдат по-умерени в ядене и пиене през почивните дни, за да не страдат от стомашни .

Водни знаци

Раците през тази седмица ще усещат прилив на физическа енергия, която ще им позволи да отхвърлят голяма част от работата по есенното почистване у дома или в офиса. През цялата на седмица недостига на вътрешно равновесие ще създава нервно напрежение и ще води до обтягане на отношенията на работното място. В края на седмицата обаче за роденитие в началото на зодията започва добър период, в който могат да бъдат решени лични и семейни проблеми.

Започва новата лична слънчева година за Скорпионите, родените през тази седмица. Марс е също в Скорпион и подкрепя личната инициатива, разширяването на контактите, работата по проекти, които да бъдат започнати на предстоящата Нова Луна.

На родените в знака Риби седмицата обещава подкрепа за разрешаване на имуществени спорове или за финализиране на сделка с недвижим имот. Родените във втората декада на Риби да избягват пътуването със самолет.

Земни знаци

За Телец седмицата може да донесе напрежение в отношенията с брачния партньор по повод приемане или отказ от участие в светски изяви. Периодът е благоприятен за преговори, свързани с покупко продажба на движимо или недвижимо имущество. Родените в средата на зодията вероятно ще изпитват спад в жизнения тонус.

Родените под знака на през тази седмица трябва да бъдат по-тактични в служебните си контакти и по-организирани, ако искат да получат съдействие за навременното завършване на своите проекти. Краят на работната седмица е успешен за родените в средата на зодията.

Родените в средата на знака Дева имат потребност от повече общуване и могат да станат инициатори на събиране на приятели или да организират служебен купон. При част от тази зодия се появяват възможности за пътешествия като за някои това може да е поредната командировка в чужбина. се движи в 17-я градус на знака и провокира прословутата търпимост на Девата.

Въздушни знаци

За родените във Везни седмицата предлага възможности за решаването на някои забатачени служебни дела по един нетрадиционен начин. През почивните дни обаче родените в средата на зодията могат да имат нежелани гости или неприятни разговори с родственици.

Родените под знака на Близнаци в последните градуси са под благотворното влияние на Слънцето и все още имат шанс да направят добро впечатление на хората, които ги обичат. А тези, с рождено Слънце в средата на зодията си, е добре да помислят за нова работа.

Водолеите в тази седмица могат да отбележат по-активни лични или служебни контакти с хора в чужбина. Предстоящо пътуване обаче е добре да бъде насрочено за първата седмица на ноември. Родените в средата на зодията да избягват тежките физически натоварвания.

***

На 23-ти, четвъртък, рано сутринта, Слънцето навлиза в знака Скорпион.
Луната през тази седмица се движи през знаците Рак, Лъв, Дева и Везни, в трета и четвърта фаза.
Разгръща се опозицията между Сатурн (в 18-я градус) и (в 19-я градус) в знаците Дева-Риби.
Противостоянието на двете планети е съпътствано от земни и финансови трусове, инциденти и катастрофи, тероризъм, размирици и политически скандали.

Седмичният , както и разговор върху различни астрологични теми,
можете да гледате на живо всеки понеделник
в предаването “Каталог” по Евроком България
между 9 30 и 11 00 часа.

В следващия понеделник, 27-ми октомври, ще разговаряме върху темата

“Лично име и Съдба”

Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

12 коментара so far »

 1. Buena каза,

  Писа на октомври 19, 2008 @ 22:57

  Добре казано,ще се съобразя с препоръките :)

 2. Dark Master каза,

  Писа на октомври 21, 2008 @ 17:26

  От вчера ме е напушило и ми иде да наритам някого. Сега виждам че за раците цялата седмица ще е такава.

 3. Радой каза,

  Писа на октомври 21, 2008 @ 22:06

  Политически скандали дал Господ

 4. Добрева каза,

  Писа на октомври 21, 2008 @ 23:48

  Здравейте, искам да ви попитам нещо. Аз съм Риби а съпруга ми е Телец и сме си харесали един апартамент. Тази седмица ще подпишем предварителен договор за покупкопродажба. Какво ще ме посъветвате?

 5. Мария каза,

  Писа на октомври 22, 2008 @ 6:58

  Муси Дачева, гледах ви в предаването по Евроком и да ви кажа че на живо много ми харесахте. В смисъл не само външно защото вие сте много симпатична ами начина на говорене. За мен беше удоволствие да ви гледам. Имам само една забележка и тя е да говорите мъничко по бавно. :) Желая ви успех!

 6. Муси Дачева каза,

  Писа на октомври 22, 2008 @ 13:59

  Мария,
  работя по въпроса с по-бавното говорене :)

 7. Муси Дачева каза,

  Писа на октомври 22, 2008 @ 14:02

  Добрева,
  ако има възможност, отложете подписването на договора за покупко-продажба за следващата седмица за дните четвъртък или петък.

 8. Дони каза,

  Писа на октомври 23, 2008 @ 18:53

  :) Аз – Близнаци, както съм писала. От вчера съобщих, че напускам работа хехехехе, както пише по-горе в прогнозата да помислим за нова работа, само че съм в началото на зодията :) . Хехех. М, да. Е, ми, това е – пак абсолютно вярно.
  Г-жо Дачева кои дни са добри за намиране на нова работа? Ако можете да ме посъветвате, разбира се.

 9. Марияна каза,

  Писа на октомври 23, 2008 @ 21:10

  Според вас финансовата криза ще ни засегне ли? Трябва ли да се притесняваме?

 10. Astor каза,

  Писа на октомври 24, 2008 @ 1:23

  Эххх… Наваяли так наваяли, я раз 7 пытался начать blog, но всё не пишется, а тут посмотрел твой сайт и меня понесло! И вот уже пару месяцев веду свой сайт. Блогадарю за заданное направление! Пишите ещё!

 11. Муси Дачева каза,

  Писа на октомври 24, 2008 @ 11:19

  Дони,
  по-добре беше най-напред да си намерите друга работа, а после да напускате. Но, след като сте го направили – търсете.
  През следващата седмица е Новолуние и двете седмици след него по принцип са подходящи за търсене на работа.
  При добро стечение на обстоятелствата, около Пълнолуние трябва да има резултат. Преди да идете на интервю за работа,влезте в “Номерологичен календар” и задайте различни дати, за да си изберете вие ден или за да прецените какво ви очаква на определен от работодателя ден.
  Седмицата е добре да бъде Слънчева, Юпитерова или Сатурнова.
  Най-благоприятни са Слънчев и Юпитеров ден, а за вас като Близнаци и Меркуриев.

 12. Муси Дачева каза,

  Писа на октомври 25, 2008 @ 9:29

  Марияна,
  и да се притесняваме и да не се притесняваме, това е обективен процес. Щом мечката играе в чуждия двор, ще дойде и у нас. Всъщност вече е дошла – имаме стагнация в кредитната система, в пазара на недвижими имоти и в други области.

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar 3 за Хороскоп 2019 година
  2. gravatar Василка за Хороскоп 2019 година
  3. gravatar Весела Кулева за Седмичен хороскоп 16-22 септември 2019 година
  4. gravatar Василева за Седмичен хороскоп 16-22 септември 2019 година
  5. gravatar Вера за Седмичен хороскоп 9-15 септември 2019 година