Годишен хороскоп 2009 г. за РАК

Муси Дачева

Новата 2009 година започва твърде емоционално дори за свикналия да се потапя в силни чувства . Марс и Плутон ще изискват от родените в първата декада на знака бързо да излязат от празничното настроение да се хванат здраво за работа. До Новолунието на 26 януари ще трябва да изчистите спорните моменти в отношенията си с колегите или с брачния партньор, да затворите някоя и друга страница на взаимоотношенията и да започнете годината съвсем начисто. Астрологичната обстановка ще ви кара да бъдете много по-критични към хората, с които имате близки работни или служебни взаимоотношения.

През тази година трябва да внесете порядък в личния си живот и да се определите – брак или раздяла.
Новолунието на 26 01 2009г е съчетано със Пълно слънчево затъмнение във Водолей. То може да стане стартов момент за реализация на много от възможностите,които ви предоставя Съдбата през тази година. Трябва обаче мъдро и навреме да се възползвате от шанса и най-важното да не се поддавате на характерната за лунната ви природа епизодична леност.

Креативната нагласа и усещането за разширените възможности ви носи Юпитер, който пътува през вашата зона на големите финанси. Между 11 януари и 1 февруари бъдете внимателни какви ангажименти поемате, защото Меркурий е ретрограден и подвежда в очакванията.

От Новолунието през януари можете да поведете по-сериозна битка с килограмите като ако бъдете постоянни след 3 месеца ще имате много добри резултати. Ако не го правите досега, тръгнете на фитнес или се запишете в клуб по танци, важното е да ви бъде забавно и с удоволствие да натоварвате тялото си.

Най-напрегнатият в емоционално отношение период през таз година е времето, когато Венера се движи ретроградна през Овен. Това са дните между 6 март и 17 април. За голяма част от родените в първата половина на знака март и април са месеците на големите семейни скандали, на разочарованията и търсенето на решение на наболели въпроси в партньорския живот.

В този период са възможни и усложнения в отношенията в професионалната сфера, особено с шефове, заради по-големи претенции към качеството на вашата работа. Учете, подобрявайте квалификацията си, за да бъдете на високо професионално ниво и да следвате набелязания път.

През май и юни фокусът на вашето внимание ще бъдат пак личните взаимоотношения. По време на трите Новолуния,през април, май и юни, Венера и Марс са близо един до друг и задават и възможности и очаквания, които в началото може да не са съвсем определени, но през юни,когато това се случва в , добиват съвсем конкретни очертания.

За родените между 4 и 23 юли, периодът след Новолунието на 24 юни до 5 юли, е много благоприятен за сключване на брак.

В края на месец юли можете да разчитате на финансова подкрепа от брачния партньор. Ако имате съдружник в бизнеса,той (тя) може да докара свежи пари или да действа активно за получаване на кредит. Периодът е благоприятен за взимане на кредит от банка.

В последната седмица на август бъдете внимателни към здравето си, не претоварвайте тялото си с упражнения или тежък физически труд. Практикуването на екстремни спортове, плуването в необазопасени води или след и употреба на алкохол са много опасни. Това е времето на опасност от инциденти и травми.
Последната седмица на август и първата седмица на септември астрологичната обстановка обаче е твърде неблагоприятна за партньорските взаимоотношения. Възможни са сериозни разногласия с хората, с които работите, които да доведат до прекъсване на трудов договор и търсене на нова работа през септември.

Октомври е месец на надежди и нови планове, на нови връзки и възможности за значителна промяна в емоционалния ви живот. Астрологичният фон благоприятства общуването с интересни хора, намирането на подкрепа у другите за плановете и поне едно пътуване надалеч.

През ноември на преден план в живота ви ще излязат финансовите въпроси. Бъдете внимателни в това, което предприемате, не бива да правите погрешни стъпки. На 9 и 10 ти ноември не правете рисковани финансови операции, вероятността да загубите е много голяма.

Декември месец е времето на разтоварване в ангажиментите и намаляване на работния ритъм. Постарайте се на Нова година да бъдете в приятна компания и на интересно място.

Всички права запазени. Не се разрешава препубликация при никакви условия.

Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 коментара so far »

 1. Николинка каза,

  Писа на май 9, 2009 @ 22:30

  итерресува ме какво ще стане с образованието ми и дали в скоро време ще си намеря подходяща работа за мен

 2. Муси Дачева каза,

  Писа на май 12, 2009 @ 12:11

  Николинка,
  тези и други въпроси, на които търсите отговор, могат да бъдат разгледани в лична астроконсултация

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Муси Дачева за НОМЕРОЛОГИЧЕН КАЛЕНДАР
  2. gravatar Муси Дачева за 2020 астрологичен преглед
  3. gravatar Десислава за НОМЕРОЛОГИЧЕН КАЛЕНДАР
  4. gravatar Деси за 2020 астрологичен преглед
  5. gravatar Милена за 2020 астрологичен преглед