Лична година 9

Лична година 9
за всички, родени на следните дати:
1, 10, 19, 28 януари,октомври;
9, 18, 27 февруари,ноември;
8, 17, 26 март, декември;
7, 16, 25 април;
6, 15, 24 май;
5, 14, 23 юни;
4, 13, 22, 31 юли;
3, 12, 21, 30 август;
2, 11, 20, 29 септември.

През 2014 г., на рождения си ден,навлизате в своята Лична година 9.
Лична година 9 е последната от текущия номерологичен цикъл на промените. Това е година на големи очаквания, на високи интелектуални и духовни постижения, когато се реализират планове и идеи, съдържащи в себе си много енергия и очаквания.

Лична година 9 е вододелна, гранична и провокативна.

Общата тенденция за  този период клони към приключвания в различни теми от живота. В емоционалната сфера ще засегне старите, изчерпани от съдържание връзки, които са имали достатъчно време и възможности за развитие, но са се „затлачили“, и от дълго време се носят по течението. Човек или хора, с които сте отдавна и които познавате до болка, ще ви дразнят все по-често. Ще ви се иска да се измъкнете от скуката и рутината и ще поглеждате встрани към нещо ново и по-интересно.

Тези, при които огненият елемент е силно проявен, в Лична година 9 набират височина за голяма промяна в живота си, взимат важно решение да скъсат със стария си неопределен начин на живот и поемат по един нов път, този на сериозния, отговорен и ангажиран човек, обвързан с дом и семейство.

Лична година 9 е време на освобождаване от илюзиите и излизане от неопределеността. През нея ще се чувствате вътрешно по-стабилни и наясно с предпочитанията си. Това ще ви помогне да си зададете ясна, но и достижима цел, която да следвате с ентусиазъм.

Вашата спокойна, уравновесена лунна природа не намира най-комфортната среда в огнената Лична година 9. Необходимостта да направите промяна, да вземете кардинално решение, да реагирате бързо на създала се неочаквана ситуация може да ви създаде главоболия и нервно напрежение в определени периоди на годината. Отлагането на решаването на наболели въпроси може да ви постави в затруднение през последните месеци на Лична година 9.

Тенденциите на годината се усещат месец-два преди нейното реално настъпване- на рождения ви ден.
От периодите на Личната ви жизнена година най-благоприятни за развитие в любовния ви живот са Марсовият и Венериният период (виж в кн. Номерологичен календар).

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от огнените знаци Овен, Лъв или Стрелец, бъдете активни в личния си живот през месеците април и май, през август, ноември и декември.

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от земните знаци Телец, Дева или Козирог, обръщайте повече внимание на партньора си, организирайте собствен дом и радостни събития в месеците февруари, юни, септември, или през декември.

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от въздушните знаци Близнаци, Везни или Водолей, правете първата крачка за запознанство с интересен човек, планирайте пътешествие и забавления в месеците март, май, юли, октомври и декември.

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от водните знаци Рак, Скорпион или Риби, обяснявайте се в любов, искайте ръката, планирайте годеж или сватба в месеците април, юли и ноември.

През тази лична година ще успявате да установявате контрол над ситуациите и да имате решаващата дума, ако сте родени на 9, 18, 27 февруари, 9, 18, 27 ноември, или ако рождена ви дата е Път 9. Също така тя ще бъде година на големи постижения, ако през 2014 година навършвате 18, 27, 36, 45, 54 години, или личното ви име е с Ключ 9.

През вашата Лична година 9 ще привличат вниманието ви хора, които носят лични имена с Ключ 9,  родени на 9, 18, 27-ми, през месец септември или на дата, която има вибрация Път 9.

Успешна връзка можете да създадете с човек, който също като вас е или скоро ще навлезе в Лична година 9. Хармония във взаимоотношенията имате и с тези, които са в  Лична година 1, Лична година 3, Лична година 4 , Лична година 5, Лична година 7 и Лична година 8.

 

Муси Дачева
Всички права запазени.
Не се разрешава препубликация.

Няма етикети.

2 коментара so far »

 1. Цветелина каза,

  Писа на септември 25, 2014 @ 20:52

  Привет и от мен!

  Бих искала да попитам – дали ако един човек направи някаква макар и малка промяна в първото си име, а оттам и ключа на името си, всъщност ще бъде под влиянието на новото число?Или по-скоро, ще остане влиянието на числото от рожденото му име, така както е записан първоначално?
  С какви хора евентуално ще бъде в хармония – с хармонични с рожденото му име, или с новото?

  Благодаря предварително за отговора – чакам с интерес.

  Цветелина

 2. Муси Дачева каза,

  Писа на септември 27, 2014 @ 13:17

  Цветелина,
  промяната на определена буква от личното име или от пълното име променя общата вибрация. Изключение правят Е и О,например, които са с еднаква вибрация.
  Промяната на общата вибрация на името Съдба (описана е в Номерологичен календар) променя някои обстоятелства в живота ни, по-специално средата в която живеем.
  Промяната на вибрация Съдба,води до промяна на вибрацията Ритъм,която е сбор на рождената пътека Път и Съдба. Ритъмът (описан е в Лични календари) е вибрация на ежедневната комуникация. Промяната навибрация Съдба се усеща след около една година. Влиянието е различно, някои хора го усещат отчетливо и ясно, а при други не толкова. Това е от личен опит като консултант.

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  2. gravatar Муси Дачева за Астрологичен преглед 2021
  3. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  4. gravatar Еми за Хороскоп 2021 за Везни
  5. gravatar Муси Дачева за Хороскоп 2021 за Везни