Лична година 9

Лична година 9
за всички, родени на следните дати:
1, 10, 19, 28 януари,октомври;
9, 18, 27 февруари,ноември;
8, 17, 26 март, декември;
7, 16, 25 април;
6, 15, 24 май;
5, 14, 23 юни;
4, 13, 22, 31 юли;
3, 12, 21, 30 август;
2, 11, 20, 29 септември.

През 2014 г., на рождения си ден,навлизате в своята Лична година 9.
Лична година 9 е последната от текущия номерологичен цикъл на промените. Това е година на големи очаквания, на високи интелектуални и духовни постижения, когато се реализират планове и идеи, съдържащи в себе си много енергия и очаквания.

Лична година 9 е вододелна, гранична и провокативна.

Общата тенденция за  този период клони към приключвания в различни теми от живота. В емоционалната сфера ще засегне старите, изчерпани от съдържание връзки, които са имали достатъчно време и възможности за развитие, но са се „затлачили“, и от дълго време се носят по течението. Човек или хора, с които сте отдавна и които познавате до болка, ще ви дразнят все по-често. Ще ви се иска да се измъкнете от скуката и рутината и ще поглеждате встрани към нещо ново и по-интересно.

Тези, при които огненият елемент е силно проявен, в Лична година 9 набират височина за голяма промяна в живота си, взимат важно решение да скъсат със стария си неопределен начин на живот и поемат по един нов път, този на сериозния, отговорен и ангажиран човек, обвързан с дом и семейство.

Лична година 9 е време на освобождаване от илюзиите и излизане от неопределеността. През нея ще се чувствате вътрешно по-стабилни и наясно с предпочитанията си. Това ще ви помогне да си зададете ясна, но и достижима цел, която да следвате с ентусиазъм.

Вашата спокойна, уравновесена лунна природа не намира най-комфортната среда в огнената Лична година 9. Необходимостта да направите промяна, да вземете кардинално решение, да реагирате бързо на създала се неочаквана ситуация може да ви създаде главоболия и нервно напрежение в определени периоди на годината. Отлагането на решаването на наболели въпроси може да ви постави в затруднение през последните месеци на Лична година 9.

Тенденциите на годината се усещат месец-два преди нейното реално настъпване- на рождения ви ден.
От периодите на Личната ви жизнена година най-благоприятни за развитие в любовния ви живот са Марсовият и Венериният период (виж в кн. Номерологичен календар).

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от огнените знаци Овен, Лъв или Стрелец, бъдете активни в личния си живот през месеците април и май, през август, ноември и декември.

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от земните знаци Телец, Дева или Козирог, обръщайте повече внимание на партньора си, организирайте собствен дом и радостни събития в месеците февруари, юни, септември, или през декември.

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от въздушните знаци Близнаци, Везни или Водолей, правете първата крачка за запознанство с интересен човек, планирайте пътешествие и забавления в месеците март, май, юли, октомври и декември.

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от водните знаци Рак, Скорпион или Риби, обяснявайте се в любов, искайте ръката, планирайте годеж или сватба в месеците април, юли и ноември.

През тази лична година ще успявате да установявате контрол над ситуациите и да имате решаващата дума, ако сте родени на 9, 18, 27 февруари, 9, 18, 27 ноември, или ако рождена ви дата е Път 9. Също така тя ще бъде година на големи постижения, ако през 2014 година навършвате 18, 27, 36, 45, 54 години, или личното ви име е с Ключ 9.

През вашата Лична година 9 ще привличат вниманието ви хора, които носят лични имена с Ключ 9,  родени на 9, 18, 27-ми, през месец септември или на дата, която има вибрация Път 9.

Успешна връзка можете да създадете с човек, който също като вас е или скоро ще навлезе в Лична година 9. Хармония във взаимоотношенията имате и с тези, които са в  Лична година 1, Лична година 3, Лична година 4 , Лична година 5, Лична година 7 и Лична година 8.

 

Муси Дачева
Всички права запазени.
Не се разрешава препубликация.

Няма етикети.

2 коментара so far »

 1. Цветелина каза,

  Писа на септември 25, 2014 @ 20:52

  Привет и от мен!

  Бих искала да попитам – дали ако един човек направи някаква макар и малка промяна в първото си име, а оттам и ключа на името си, всъщност ще бъде под влиянието на новото число?Или по-скоро, ще остане влиянието на числото от рожденото му име, така както е записан първоначално?
  С какви хора евентуално ще бъде в хармония – с хармонични с рожденото му име, или с новото?

  Благодаря предварително за отговора – чакам с интерес.

  Цветелина

 2. Муси Дачева каза,

  Писа на септември 27, 2014 @ 13:17

  Цветелина,
  промяната на определена буква от личното име или от пълното име променя общата вибрация. Изключение правят Е и О,например, които са с еднаква вибрация.
  Промяната на общата вибрация на името Съдба (описана е в Номерологичен календар) променя някои обстоятелства в живота ни, по-специално средата в която живеем.
  Промяната на вибрация Съдба,води до промяна на вибрацията Ритъм,която е сбор на рождената пътека Път и Съдба. Ритъмът (описан е в Лични календари) е вибрация на ежедневната комуникация. Промяната навибрация Съдба се усеща след около една година. Влиянието е различно, някои хора го усещат отчетливо и ясно, а при други не толкова. Това е от личен опит като консултант.

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Муси Дачева за Летен хороскоп 2021
  2. gravatar Деси за Летен хороскоп 2021
  3. gravatar Муси Дачева за Летен хороскоп 2021
  4. gravatar Р- Роси за Летен хороскоп 2021
  5. gravatar Муси Дачева за Планирано секцио и консултация с астролог