Седмичен хороскоп 24-30 август 2009г.

Марс и в опозиция

Муси Дачева

Огнени знаци

Овен
За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен седмицата носи успокояващи напрежението от предишните дни свежи, романтични нотки. Това се дължи на навлизането на омайницата Венера в знака ,което влияние Овните ще усетят като приливна емоционална вълна, съживяваща интимните взаимоотношения. А там,където те липсват, надеждата в този момент е по-голяма от всякога.
Във вторник вечерта Марс навлиза в знака при което прави опозиция с Плутон в Козирог. В този момент и се намира в началото на Везни и заедно с Марс и Плутон правят Тау квадарт. За родените в началото на знака Овен, на 20-22 март, дните до сряда са неблагоприятни. Има вероятност за битови инциденти и вирусни инфекции. В тези дни бъдете внимателни на пътя било като водачи на МПС или като пешеходци.

Лъв
За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв дните през тази седмица са натоварени с очакване за бързи резултати от настоящи и минали действия. Възможно е да бъдете изненадани от неочакваното – при някои благоприятно, а при други не толкова, развитие на събитията. В средата на седмицата не предприемайте рискови начинания с цел бърза печалба. Обърнете внимание на техническата изправност на автомобила си. Моментът не е подходящ за купуване на лек автомобил или друго превозно средство.

Стрелец
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец дните на предстоящата седмица са изпълнени с изненади. Има вероятност да не успеете да се справите с поети ангажименти в срок поради различни отвличащи вниманието ви ситуации. Не позволявайте да бъдете въвлечени в конфликт с колеги заради чужди интереси. Във вторник и сряда избягвайте попадането в рискови ситуации. Не се претоварвайте физически и емоционално. Краят на седмицата носи разведряване на атмосферата около вас и позитивни резултати.

Земни знаци

Телец
Родените под знака на Телец или с асцендент в Телец през тази седмица могат да погледнат по-ведро на живота. В тази посока ги води Слънцето,което навлезе в сродната по стихия Дева. Предстои ви да преминете през благоприятна част от вашата лична жизнена година,в която енергията на марсовия период се съчетава с вдъхновението на нарастващата . Ако сте в отпуска- почивайте активно, с много движение и изразходване на физическа енергия. Ако сте на работното си място, не се жалете,раздавайте се и добрите резултати няма да закъснеят.

Дева
За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева предстоящите дни са сложни и противоречиви. Господарят на вашия знак попада в неблагоприятна астрологична конфигурация с двата малфактора Марс и Плутон. Нещо, което във вторник и сряда може да ви изведе от равновесие и да ви накара да действате непремислено. Възможно е по ваш адрес да се е завъртяла в обръщение служебна интрига,която сега дава горчиви плодове. Ще ви бъде трудно да се концентрирате върху наистина важни дела и да работите ефективно. Почивните дни обаче имат съвсем друга окраска, очакват ви приятни емоции с любими хора.

Козирог
За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог астрологичната обстановка през тази седмица е напрегната както за повечето от знаците на зодиака. Вторник и сряда са дните, в които постигането на резултатност на усилията ви ще бъде значително по-трудно. Физическият ви тонус не е на високо ниво и затова не натоварвайте тялото си с повече отколкото то може да понесе. Ако не сте се откъснали изцяло от проблемите на работното си място, то е възможно да получите информация за раздвижване по въпрос,който сте считали за замразен.


Въздушни знаци

Близнаци
За родените под знака Близнаци или с асцендент в Близнаци предстои напрегната седмица. Господарят на вашия знак Меркурий навлиза в кардиналните Везни и попада в двоен неблагоприятен аспект, квадрати, към Марс и към Плутон. Ще се наложи да взимате решения “на крак”, при малко време за оценка на ситуацията и притиснати от конкуренти или от претенциите на недоволни клиенти. Търсете опора и съвет от най-близките си хора. Във вторник и сряда не се претоварвайте физически и емоционално, избягвайте рискови ситуации.

Везни
За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни започва романтичен период в личната слънчева година. Господарката на вашия знак Венера навлиза в Лъв и това обстоятелство ви подтиква към по-голяма претенциозност в личните отношения. За родените в началото на Везни, астрологичната обстановка е неблагоприятна в дните вторник и сряда. От вашето адекватно поведение зависи по-нататъшното развитие в отношенията ви с един или с няколко човека от професионалната ви среда. Недоразумения и конфликти, в средата на седмицата, е много вероятно да имате и с брачния партньор или с дългогодишния ви приятел(ка).

Водолей
За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей седмицата обещава раздвижване в емоционалната сфера. Важно е да постигнете вътрешна определеност и яснота на целите. Дори може би да приложите хирургически приьом и да изрежете до дъно неясното и несигурното около вас, за да можете да продължите вдъхновено напред. Включете се в общи дейности, свързани с повече физическа активност- туризъм, танци, спорт. Но бъдете също така внимателни, защото съществува риск за инциденти и травми, особено в дните вторник и сряда..

Водни знаци

Рак
Родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак са на прага на една наситена предимно с позитивни емоции седмица. Четвъртък е ден,в който ще бъдете възнаградени за усилията си и ще получите реални знаци за това в материално или в нематериално изражение. В отношенията ви с приятел назрява конфликт, който през тази седмица може да ви доведе до твърдото решение да прекратите контактите си или да ги стопирате на това ниво,на което са в момента. Препоръката е да не взимате кардинално решение под напора на чувствата, а да си дадете време да прецените на спокойствие и с хладен ум ситуацията.

Скорпион
За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион предстои седмица на силните изживявания. Напрежението идва от това, че двамата господари на вашия знак Марс и Плутон са в опозиция и към тях се разполага неблагоприятно Меркурий. При някои от вас проводник на напрежението ще бъдат децата. При други неприятна новина може да ги изведе от равновесие. Възможно е попадане в рискови ситуации или в такива, в които да ви е отредена ролята на жертва,заради интереса на други хора.

Риби
За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби астрологичната обстановка предлага различни варианти на действия, с които да затвърдите мястото си в работната среда. Важно е да не прибързвате с оценките си и да изчакате изясняването на ситуацията,което ще стане вероятно в края на работната седмица-четвъртък, петък. Не се заемайте с непосилна задача сами, а потърсете помощ от близък човек,на когото имате доверие.

На 25 август, вторник, в 20 :15 ч. бг.време,Марс преминава в Рак.
На 25 август, вторник, в 23 :17 ч. бг.време, Меркурий преминава във Везни.
На 26 август, сряда,в 19 :17 ч. бг.време, Венера преминава в Лъв.
Луната през тази седмица се движи през знаците Везни, Скорпион, Стрелец и Козирог през първа и втора четвърт.

Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 коментара so far »

 1. Божурка каза,

  Писа на август 24, 2009 @ 11:20

  Имам нужда от помощ.

 2. Дони каза,

  Писа на август 29, 2009 @ 21:53

  Определено неприятна в края седмица. Някой да беше казал, че ще ми разбият сърцето отново. :( Къде е Бог, когато ти е най-нужен и когато става дума за мира в душата и сърцето и любовта, на което е олицетворение и защо ми се явява, когато не е до мен, когато имам нужда.

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Муси Дачева за НОМЕРОЛОГИЧЕН КАЛЕНДАР
  2. gravatar Муси Дачева за 2020 астрологичен преглед
  3. gravatar Десислава за НОМЕРОЛОГИЧЕН КАЛЕНДАР
  4. gravatar Деси за 2020 астрологичен преглед
  5. gravatar Милена за 2020 астрологичен преглед