Седмичен хороскоп 21-27 декември 2009г

в Козирог става

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

ОВЕН
За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен предстои седмица на голяма лична активност или на подтикване на други към активни действия. Имате подкрепа да приключите важни дела преди празниците. Господарят на вашия знак – Марс е ретрограден и може би някои неща ще трябва да правите по два или три пъти или да разваляте напълно и да започвате отново,затова избирайте внимателно подаръците за близките си. Родените в първата декада на знака да бъдат внимателни и да избягват рисковите ситуации, особено в дните четвъртък и петък. Пазете се от простуда и травми.

ЛЪВ
Родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв през тази седмица са силно мотивирани за действие, нещо което точно в този период не  е съвсем безопасно. Астрологичната обстановка около Коледа е напрегната и крие рискове за контузии, транспортни аварии и конфликти с околните. Между сряда и петък господарят на вашия знак- Слънцето прави два важни аспекта- съвпад с Плутон и квадрат със Сатурн,които имат силно преобразуващ характер и влияят интензивно върху здравето. Постарайте се да запазите контрол над емоциите си и добро разположение на духа.

СТРЕЛЕЦ
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец понеделник е най-благоприятният ден от тази седмица, в който могат да реализират намисленото. В останалите дни това ще ви се отдава трудно и ще трябва да приложите много философска разсъдливост, за да запазите душевното си равновесие. Не натрапвайте мнението си и бъдете готови за отстъпки в името на семейната хармония. Обстановката около Коледа може да се окаже сложна и е важно да запазите вашият ум хладен, а сърцето си горещо.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

ТЕЛЕЦ
За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец от първата декада предстои забележителна седмица. Част от вас ще получат добро възнаграждение за труда си, други ще постигнат желана цел ,с което да затвърдят позициите си. Сега сте в юпитеровия период на личната си годината,когато резултатът съответства на положените усилия. Родените във втората и третата декада на знака обаче ще трябва да се запасят с повече търпение и да не се отказват от намеренията си, защото и за тях периодът е благоприятен.

ДЕВА
За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева предстоящата седмица бележи важен етап в живота им. За родените в първата декада на знака дните в началото на седмицата са изпълнени с ангажименти и удовлетворение, че нeщата стават така както са планирани. В дните около Коледа обаче астрологичната обстановка предполага напрежение в личните взаимоотношения и попадане в ситуации, в които  трябва да действате по нов начин. По празниците се пазете от кражби.

КОЗИРОГ
За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог кратката работна седмица може да изглежда доста дълга. Възможно е в дните преди Коледа да вземете важни решения за промени,преструктуриране или преориентиране в пряката си дейност. От някои неща или хора ще се наложи да се откажете, за да отворите чисто нова страница. Родените в първата декада на знака трябва да бъдат внимателни с всичко, което съдържа елементи на риск, особено в дните от сряда до петък.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

БЛИЗНАЦИ
За родените под знака Близнаци или с асцендент в Близнаци предстоящата седмица носи, наред с празничното настроение, притеснения от разнообразен характер. Неща,свързани с обучение или ползване на информация, изискват по-голямо и спешно ангажиране от ваша страна. Ситуацията е непредвидима и в даден момент могат да излязат наяве обстоятелства, с които трябва бързо да влезете в синхрон. Нямате и време за отлагане,защото от събота вашият господар на знака – Меркурий става ретрограден.

ВЕЗНИ
За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстоящата седмица е заредена с много енергия, която в някакъв момент може трудно да бъде контролирана. Възможно е някои от плановете ви да претърпят промени. В средата на седмицата родените в първата декада на знака са повлияни по-силно от неблагоприятните аспекти между Слънцето Плутон и Сатурн. Това може да доведе до конфликти с родственици по незначителни поводи. Потопете се в тихата празнична атмосфера на Коледата и избягвайте средата на напрегнати и агресивни хора.

ВОДОЛЕЙ

Родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей през тази седмица предстои да се срещнат “лице в лице” с проблем,който е назрял да бъде разрешен. Имате подкрепата на хора, които ще ви окажат нужното съдействие, но вие също трябва да поемете своята част от ангажимента. Бъдете решителни и не се отклонявайте от набелязаната цел. Астрологичната обстановка в следващите дни е доста сложна, затова бъдете внимателни към своето здраве и това на близките ви.

ВОДНИ ЗНАЦИ

РАК
За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак предстоящата седмица може да бъде спокойна или напрегната в зависимост от това как ще решат да реагират на ставащото около тях. При тези от първата декада ситуацията е по-обезпокоителна. В сряда,четвъртък и петък може да попаднете в семеен скандал,който  да ви развали настроението по Коледа. Препоръката ми е да приемете философски ситуацията такава каквато е или да отложите решаването на домашния спор за след празниците. Забелязвайте и се радвайте на дребните неща.

СКОРПИОН
За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион следващите дни са от важно значение. Върху вас е съсредоточено вниманието на много хора и от собственото ви поведението зависи дали ще привлечете симпатиите им или обратно ще ги разочаровате. Възможно е наглед сигурна ситуация да претърпи развитие и да бъдете изненадани от крайния резултат. Дните около Коледа са заредени с енергия и емоционалност, които с лични усилия могат да се трансформират в любов и душевна хармония.

РИБИ
За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби предстоящата седмица, макар и с малко работни дни, може да бъде много съдържателна и важна за бъдещето. Имате за разрешаване сериозни въпроси със сериозни хора и направете това в понеделник или най-късно във вторник. Има риск за травми и произшествия от различен характер, затова разчитайте на интуицията си какво, кога и къде да правите. Не прекалявайте с храна и напитки в дните по Коледа.

На 21.12.2009 г., понеделник, в  19:50 часа Слънцето преминава в знака Козирог.
На 25.12.2009 г., петък, в   20:18 часа Венера преминава в знака Козирог.
На 26.12.2009 г., събота, в  16:38 часа Меркурий навлиза в ретроградната си фаза.
Луната през тази седмица се движи между знаците Водолей  и Телец, в  първа и втора четвърт (фаза).

Етикети: , ,

2 коментара so far »

 1. анелия тодорова каза,

  Писа на декември 22, 2009 @ 16:05

  Здрявей скъпа Муси Дачева! Имам една гореща молба към вас ,ако са ви готови номерологичните ритми за новата година да ми ги изпратите моят ритъм е номер 8,много ще Ви бъда благодарна.Пожелавам Ви Весели новогодишни и коледни празници,много здраве,късмет и много нови хоризинти.С почит и уважение Анелия.

 2. Муси Дачева каза,

  Писа на декември 22, 2009 @ 21:54

  анелия тодорова,
  “Личните календари” според ритмите, ще излязат в самостоятелна книжка в началото на 2010 година.
  Изработка на Личен календар според Ритъма ви, можете да си поръчате на mussydacheva@abv.bg

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  2. gravatar Муси Дачева за Астрологичен преглед 2021
  3. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  4. gravatar Еми за Хороскоп 2021 за Везни
  5. gravatar Муси Дачева за Хороскоп 2021 за Везни