Седмичен хороскоп 23-29 ноември 2009г.

Нова любов за Скорпион и Рак

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

ОВЕН
Родените под знака на Овен или с асцендент в Овен и през тази седмица ще се радват на подкрепящ астрологичен фон. Слънцето навлиза в знака Стрелец изпращайки живителна енергия към марсовите хора. В понеделник и вторник обаче бъдете внимателни с ресурсите, върху които имате права. Не разпилявайте чужди пари, а също така се погрижете и за собствените си спестявания, ако разбира се сте успели да направите такива. В сряда, когато Марс е в хармонична връзка с Меркурий, бъдете бързи в мисли и дела. По този начин ще изпреварите ваши конкуренти и ще спечелите предимство за получаване на работа, за сключване на добра сделка или за спечелването на нечие сърце. Не прекалявайте с постенето, особено ако сте от кръвна група 0.

ЛЪВ
За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв предстящата седмица обещава значими промени в емоционалния живот. За повечето от вас те са позитивни и са надеждна основа за постигане на равновесие в междуличностните отношения. Намирате се в най-динамичния период на личната си слънчева година, когато трябва да посрещнете с открито лице предизвикателствата и да не жалите сили и време за постигането на целите си.  Растящата Луна в това отношение ще ви съдейства. Натоварвайте тялото и ума си, и не се притеснявайте да налагате това темпо и на тези около вас.

СТРЕЛЕЦ
Родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец в първите дни на седмицата може да бъдат разочаровани от узнаването на умишлено скривана от тях информация или от провоктивното поведение на някои хора. Ако имате възможност, усамотете се и не позволявайте на околните да ви развалят настроението. Слънцето и Меркурий са във вашия знак и това е основание за активиране на творческия ви потенциал. Родените в първите градуси на Стрелеца са в началото на новата си жизнена година, което чудесно се съчетава с растяща Луна и дава обещание за силна и просперираща Лична година.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

ТЕЛЕЦ
За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец предстоящата седмица може да се окаже твърде емоционална. Понеделник и вторник са дни, в които е добре да отклонявате взимането на важни решения, свързани с материалната страна на нещата, с купуване или продаване на стоки и услуги, с разплащане на извършен труд или получаване на възнаграждение за свършена работа. Предстои ви да се срещнете “лице в лице“ с негативната страна на човешката природа, за което ще ви е нужно вашето пословично самообладание. Растящата Луна ще ви подкрепи в начинанията от сряда нататък, тогава бъдете готови да “вдигнете платната”.

ДЕВА
За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева предстои интересна седмица, в която ще се реализират някои от предварителните очаквания. Известна доза разочарование може да ви споходи в понеделник и вторник, заради некоректно отношение на колеги, но в останалата част на седмицата ви очакват повече позитивни емоции на работното място. В домашната ви среда настъпват благоприятни промени,свързани както с родителите ви, така и с други кръвни роднини. Общо взето ситуациите са предсказуеми, но са възможни и някои изненади.

КОЗИРОГ
За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог предстоящата седмица носи разнообразие в контактите, някои от които могат да произведат напрежение във вече установени лични отношения. Бъдете толерантни към грешките на другите, за да не си помрачавате взаимно ежедневието. Понеделник  е неблагоприятен за финансови дела. В сряда съдбата може да ви изненада като ви срещне с интересен човек. Втората половина на седмицата е подкрепяща за вашите планове и отваря нови възможности в дейността ви.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

БЛИЗНАЦИ
За родените под знака Близнаци или с асцендент в Близнаци предстоящата седмица носи поредица от нови възможности. Трябва обаче да бъдете много наблюдателни и маневрени, за да уцелите не само точният момент и мястото, за да се включите в ситуацията, но и за да съумеете да се справите на високо ниво. Преминете бързо през конфликтна ситуация на работното място в понеделник, а също така бъдете внимателни като участник в движението на пътя, било като пешеходец или шофиращ МПС. Благоприятните тенденции  се усилват и в края на седмицата имате още по-голяма подкрепа на планетите за придвижване напред на лични планове и проекти.

ВЕЗНИ
За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни началото на седмицата, и по-точно в понеделник и вторник преди обяд, може да бъде притеснителна  поради недоразумение или неволна грешка в отношенията с  близък човек. Но изяснявайки ситуацията това ще ви даде нова сила и самоувереност. Бъдете внимателни в тези два дни с всичко свързано с финикийските знаци, моментът не е подходящ за размяна, покупко-продажба или  инвестиция. Но от сряда до края на седмицата, се отварят нови възможности и можете да проявите уменията си да организирате и да бъдете по-решителни в постъпките си.

ВОДОЛЕЙ
Родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей попадат във водовъртежа на служебна интрига. В един от вариантите всичко може да се развие и приключи в понеделник. В по-тежкия случай конфликтът може да набере скорост и да се разгърне до края на седмицата. В сряда ще можете да мислите по-трезво и да намерите най-доброто решение. Имате подкрепата и на приятели, и на по-млади колеги, но най-важни са вашите идеи и планове, и убедеността, с която можете да ги защитите.

ВОДНИ ЗНАЦИ

РАК
За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак предстои натоварена седмица, изпълнена с много ангажименти и необходимост бързо да се мисли и действа. Припряното поведение на някои хора около вас може да ви дойде в повече, но обстановката е такава, че трябва да бъдете адекватни във всеки момент, особено ако имате вземане-даване с институции и с техните строги представители-чиновниците. За част от вашия знак, троицата Слънце-Меркурий-Венера са едновременно в полето на любовните взаимоотношения, което на фона на растящата Луна е прекрасно обещание за нова връзка или,там където вече я има, за навлизане в по-дълбоки води.

СКОРПИОН
Родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион започват седмицата с ярки емоции от ситуации, провокирани  от тях самите, съзнателно или не.  Стремете се да запазите добрия тон, поемете своята част от отговорността и продължете напред, защото в следващите дни астрологичната обстановка се променя към добро. В тези дни на растяща Луна можете да положите началото на нови лични отношения, да създадете работна група, да сключите добра сделка, да направите скок в кариерата си.

РИБИ
За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби седмицата носи отначало тревоги и неудовлетвореност от работата на чиновници. Ще трябва да се справяте с административно недоразумение и да доказвате очевидни неща. Съхранете емоциите си, защото ще ви трябват за по-приятни неща в дните от сряда нататък. Съхранявайте и спестяванията си на подходящото място и бъдете по-пестеливи в харченето.
Растящата Луна през тази седмица може да ви подкрепи да създадете интересни и полезни контакти, затова осланяйте се на интуицията си за подходящото време и място.

Луната през тази седмица се движи между знаците Водолей  и Телец в първа и втора четвърт (фаза).

Етикети:

2 коментара so far »

 1. Злати каза,

  Писа на ноември 29, 2009 @ 23:44

  Искам да благодаря за труда Ви! Всяка седмица проверявам какви препоръки имате към зодиите и асцендента им. Мое мнение е че ми е много полезно и гледам да се съобразявам с това. Бъдете жива, здрава и щастлива! :)

 2. Муси Дачева каза,

  Писа на ноември 30, 2009 @ 12:57

  Злати,
  много мило :) :) :)

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Daniela за Седмичен хороскоп 18-24 януари 2021
  2. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  3. gravatar Муси Дачева за Астрологичен преглед 2021
  4. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  5. gravatar Еми за Хороскоп 2021 за Везни