Новолуние в Риби, Баба Марта идва в неделя

Седмичен
23 февруари – 1 март  2009 г.

Муси Дачева

Огнени знаци

Овен
Родените под знака на Овен или с асцендент в Овен през тази седмица можете да разчистите стари сметки с хора, с които сте имали противоречия в последно време. В дните преди новолунието ще ви бъдат дадени поредица от възможности да намерите ново поле за изява. На Нова Луна вложете повече от своята неизчерпаема енергия и резултат ще има. В четвъртък и петък пазете здравето си, защото има вероятност от травми.

Лъв
Родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв дните до новолуние дават шанс за намиране на общ език с работодател, но при значителни компромиси от ваша страна. За част от вас обаче може би е дошъл момента да “тръшнете вратата” и да тръгнете да си търсите късмета другаде. Времето работи за вас, навлизате в силен период на Личната си слънчева година.

Стрелец
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец настъпва период на промени. До сряда ще трябва да сложите в ред работите си и да приключите някои неща, които сте поели като ангажимент. Важно е да бъдете коректни и да изпълните своята част от договореното.Четвъртък и петък са благоприятни за начало на нова дейност, но трябва да проявите твърдост и последователност, за да имате успех. В почивните дни намерете начин да се раздвижите физически, за да се разтоварите психически.

Земни знаци

Телец
Родените под знака на Телец или с асцендент в Телец през тази седмица ще имат възможност да докажат на себе си и на околните колко са значими като намерят решение на въпрос,в който са се препънали други. Новолунието ще ви даде онази чувствителност с помощта, на която да намерите път до сърцето на човека, на когото държите. В края на седмицата бъдете внимателни в отношенията си с приятелите, очакват ви изненади.

Дева
За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева на преден план през тази седмица е довършването на започнат проект, сделка или етап от начинание. Срядата е добра за социални и хармонизиране на отношенията с колеги. В четвъртък обаче бъдете внимателни и избягвайте рискови ситуации тъй като има вероятност от битови травми или инциденти. Не предприемайте рискови финансови операции.

Козирог
Родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог в първите дни на седмицата могат да решат редица проблеми, зависещи от собствените финансови ресурси. Ако купувате техника за себе си или офиса, бъдете внимателни и проверявайте нейната изправност. Новата Луна ще ви донесе и нови полезни контакти. В почивните дни обърнете повече внимание на семейството си.
Въздушни знаци


Близнаци
За родените под знака Близнаци или асцендент в Близнаци през тази седмица фокусът на вниманието е в професионалната сфера. Динамиката на събитията може да ви изведе на върха или да ви срине на дъното. Накъде ще тръъгнете зависи в голяма степен от вас самите, от това как сте постъпвали досега и доколко вярвате в собствените си възможности. Не хлопвайте врати, а се постарайте да хвърлите повече мостове към бъдещето си.

Везни
За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни дните до новолунието са благоприятни за изчистване на недоразумения с или с по-млади хора у дома или на работното място. С Новата Луна идва и подобряване в здравословното състояние. В почивните дни можете да направите много в полза на отношенията ви с човек, на когото държите.

Водолей
За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей седмицата носи голямо физическо и емоционално натоварване, породено от желанието за изява и амбицията за успех на всяка цена. Добре ще бъде да се съсредоточите върху поетите ангажименти и дадените обещания. Новата Луна дава старт на много продуктивен двуседмичен период, в който идеите ви могат да намерят практическо изражение.

Водни знаци

За родените със   в Рак и с асцендент в Рак е важно до средата на седмицата да изчистите задълженията си към хора, които са ви помогнали в момент на нужда. Бъдете коректни, изпълнете поетите ангажименти, да да посрещнете Новата Луна разтоварени от задължения и отворени за новото, което идва в живота ви. Навлизате в силен период на Личната си слънчева година- Юпитеровият, в който възможностите за растеж са големи.
Скорпион
За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион началото на седмицата предлага натоварена програма, за изпълнението на която ще ви трябва голяма концентрация и вътрешна убеденост в собствената правота. С Новата Луна идват и новите възможности за необвързаните Скорпиони да срещнат някого някъде. В почивните дни не отказвайте срещи и контакти, които могат да се окажат полезни за вас.

Риби
За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби предстои интересна седмица. Новолунието в сряда е в знака Риби, което ви дава възможност да направите много за бъдещето си. Родените във втората половина на знака трябва да бъдат внимателни във взаимоотношенията си с хора, които имат здравословни проблеми.  Бъдете по-отстъпчиви в понеделник и вторник, и едва от сряда нататък отстоявайте по-твърдо позицията си.

В сряда, 25 февруари, в 03:34 Слънцето и Луната са в точен съвпад в 6 градуса на знака Риби.
Луната през тази седмица се движи през знаците Водолей, Риби, Овен и Телец в първа четвърт.

Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  2. gravatar Муси Дачева за Астрологичен преглед 2021
  3. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  4. gravatar Еми за Хороскоп 2021 за Везни
  5. gravatar Муси Дачева за Хороскоп 2021 за Везни