Седмичен хороскоп 16-22 ноември 2009г.

в

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

ОВЕН
Родените под знака на Овен или с асцендент в Овен през тази седмица ще се радват на подкрепата на планетните енергии, което от своя страна ще ги изпълни с ентусиазъм и желание за действие. Новолунието в понеделник вечерта за мнозина, родени във втората декада на знака, може да стане отправна точка за сериозен и дългосрочен ангажимент. Не се разпилявайте в дребни и времеядни неща, а се съсредоточете в едно, но сериозно дело и така ще имате най-голям успех. Намирате се в юпитеровия период на личната си слънчева година, когато можете да направите много за своето професионално развитие. Действайте!

ЛЪВ
За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв предстои емоционален период. В дните след Новолунието е възможно обостряне на домашна конфликтна ситуация, в която и към двете страни ще се влеят нови свежи сили. Напрежението може да бъде туширано с лично и съзнателно усилие за разбирателство. През тази и следващата седмица бъдете внимателни при решаването на парични и вещни въпроси- вероятността за подвеждане и загуби е реална. Не харчете запасите си, а към едрите покупки бъдете резервирани.

СТРЕЛЕЦ
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец предстоящата седмица съдържа противоречиви тенденции. Новолунието в сатурновия период на личната ви слънчева година дава добри възможности за стартиране на проекти, които са обмисляни и подработвани отдавна. Разчитайте на подкрепата на стари приятели или на хора, с които преди доста време сте имали успешна съвместна дейност. Не действайте прибързано под напора на емоциите или поради натиска на други хора, особено в сряда. В края на работната седмица бъдете внимателни с финансовите ангажименти..

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

ТЕЛЕЦ
Родените под знака на Телец или с асцендент в Телец в по-голямата си част усещат засилващото се внимание на околните към собствената им личност. Някои може би ще ви ласкаят, защото разчитат да получат нещо. Други безкористно ще ви се възхищават, а трети ще ви търсят сметка за неизпълнени ангажименти. Обърнете внимание на последното, защото навлизате в период на проверки. В зависимост от професията и позицията ви, те могат да бъдат както финансови – от счетоводство или данъчни, така също може да са свързани с качеството на упражняваната от вас дейност.

ДЕВА
За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева новолунието, с което започва тази седмица, е знак за начало на ползотворно сътрудничество, основано на взаимен интелектуален интерес. Вторник е ден за водене на преговори, за добро представяне на интервю за работа или за успешно взимане на изпит. В сряда може да бъдете подведени в очакванията си за подкрепа от колега или колежка. Втората половина на работната седмица е по-благоприятна за подобряване на междуличностния климат.

КОЗИРОГ
За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог седмицата носи очакване за сбъдване на желания. Във вторник можете да положите начало на ползотворно сътрудничество, да сключите договор, да започнете нов проект. В сряда обаче се пригответе за сюрпризи, които ще внесат раздвижване в емоционалния ви живот. Във втората половина на седмицата бъдете внимателни, ако ви се налага да разплащате извършен труд или да купувате по-скъпи неща.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

БЛИЗНАЦИ
За родените под знака Близнаци или с асцендент в Близнаци предстои седмица изпълнена с динамика и възможности за промени. Новолунието в Скорпион дава обещание за позитивни трансформации в работната среда. Сериозни разговори за вашето бъдеще с висшестоящи водете в денят вторник преди обяд. Денят е подходящ също така  за интервю за работа и за полагане на изпити. Не насрочвайте обаче важни дела за четвъртък, а в петък и в почивните дни бъдете внимателни в харчовете си.

ВЕЗНИ
За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстоящата седмица е заредена с вулкан от емоции, които ще намерят израз най-вече в сряда. Новолунието в късните часове на понеделник може да създаде в следващите дни подходящи условия за сключване на изгодни сделки, но тенденциите са твърде противоречиви. Във вторник можете да разчитате на подкрепата на стар приятел. Като цяло обаче бъдете внимателни в материалните дела през тази седмица, особено в последните два работни дни. Моментът не е благоприятен за едри покупки за семейството или за фирмата.

ВОДОЛЕЙ
За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей предстоящата седмица създава условия за позитивни промени в професионалната сфера. Добрият резултат зависи от вас и от способността ви да обединявате хората около себе си в името на определена цел. Ще са ви нужни добра концентрация и организационни умения във вторник, а в сряда ще трябва да покажете въздържаност и изключително умение да владеете емоциите си в критична ситуация. Бъдете пестеливи, не харчете излишно в четвъртък и петък.

ВОДНИ ЗНАЦИ

РАК
За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак предстоящата седмица носи известно безпокойство в емоционалната сфера, където предстоят значими по вид и характер промени. Къде и с каква сила – зависи от вашата лична воля и целенасоченост. Всяко добронамерено и искрено усилие в личния ви живот ще даде богат резултат. В сряда обаче бъдете внимателни към хора, които ви подтикват към по-големи харчове, отколкото можете да си позволите. Не посягайте към пари и имоти, които не са ваши или, върху които нямате права.

СКОРПИОН
За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион предстоящата седмица е забележителна с Новолунието в  24-я градус на вашия знак. Съвпадът на Луната и Слънцето в тази част на Зодиака се случва един път в годината и бележи началото на важен житейски цикъл. Можете да дадете старт за реализацията на ваша нова идея, да започнете собствен бизнес или да създадете семейство. За последното е по-добре да изчакате следващата седмица, защото в тази са заложени немалко подводни камъни, които могат да ви донесат разочарования. Вторник е добър ден за преговори, но в сряда е повече във ваш интерес да мълчите, отколкото да говорите.

РИБИ
За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби следващите дни са белязани от знака на новото. Изчакайте да премине центъра на новолунието в понеделник вечерта,т.е. Когато Луната и Слънцето са в точен съвпад, и тогава се устремете напред. Очертайте новите си планове внимателно като предвидите различни варианти за действие. През тази седмица избягвайте разходи, които не са ви по джоба. И бъдете по-сдържани в хвалбите си, за да не предизвикате недоброжелателно внимание.

На 16.11.2009г, понеделник, в 2:27:52 часа сф. вр., Меркурий преминава в Стрелец.
Новолуние в понеделник,16.11.2009 г., в  21:13:40 часа сф. вр., Луната и Слънцето са в съвпад.
На 22.11.2009г ., неделя, в  6:22 часа сф. вр., Слънцето преминава в Стрелец.
Луната през тази седмица се движи през знаците Скорпион, Стрелец, Козирог и Водолей в четвърта и първа четвърт (фаза).

Етикети: , ,

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Daniela за Седмичен хороскоп 18-24 януари 2021
  2. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  3. gravatar Муси Дачева за Астрологичен преглед 2021
  4. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  5. gravatar Еми за Хороскоп 2021 за Везни