Послание от Хелиос

Едва ли има по-подходящ момент за това Послание, част от диктовките, дадени от Възнесените Владици чрез Посланика Татяна Микушина. Сега, в дните преди пълното слънчево затъмнение в Лъва, то ще ни напомни неща, които всеки от нас пази в дълбоките пластове на своята памет – откъде идваме и какъв е смисълът да сме тук и сега.


Диктовките са давани всеки ден от 4 март 2005 година до 30 юни 2005 година, през една времева врата, която е била отворена за връзка между измеренията пак по време на пълно затъмнение, това на 8 април 2005 година. Муси Дачева

Отворете сърцата си за безграничната милост на Небесата

Възлюбения
13 май 2005

АЗ СЪМ Хелиос. Изпращам ви своя привет от Слънцето на нашата слънчева система!
Аз дойдох, за да дам неголямо учение за природата на Слънцето. Вие виждате всеки ден слънцето и за вас изглежда толкова естествено да наблюдавате неговия изгрев и залез, че не обръщате внимание на това.

Обаче Слънцето в нашата слънчева система е център, без който е невъзможно съществуването на живот върху нито една планета от слънчевата система, както видимите с вашето физическо зрение, така и невидимите. Затова върху мен, като същество одухотворяващо със своето присъствие нашето Слънце лежи голяма отговорност.

Всички процеси, които протичат във физическото слънце и които оказват влияние на събитията върху планетата , както доказаха вашите учени, са следствие от процесите, протичащи в по-тънкия свят.

Вашето Слънце е звезда населена с разумни и много развити същества. Затова процесите, които протичат в нашата слънчева система се намират под нашия пълен контрол. Колкото и да доказват вашите учени, че не е възможно да съществува живот при толкова високи температури, аз съм тук и оказвам своята помощ и покровителство на всяка планета от слънчевата система, включително и на вашата Земя.

Вашата Земя претърпява изменения и в близко, разбира се по космически мерки, бъдеще върху нея предстоят сериозни изменения. Това ще засегне всички живи същества населяващи планетата Земя. И Слънцето, неговото излъчване и неговото магнитно и гравитационно поле, а също и по-тънките полета, които вашите учени не са в състояние да зафиксират, ще играят не малка роля в тези преобразувания, които очакват Земята.

Не се бойте от измененията, които предстоят на планетата Земя. Те ще се извършват в продължение на много хиляди години, в продължение на много ваши въплъщения. Тези изменения ще способстват за изтриването на вашата технократическа цивилизация от паметта на новите поколения хора и новите раси. Коригирането на бъдещето на Земята вече е започнало и ние успяхме да избегнем разрушаването на планетата. Затова всички предполагаеми бъдещи промени ще носят планов характер. Земята постепенно ще се очисти от последствията от влиянието на вашата цивилизация и ще придобие по естествен вид, по мек климат и самото съществуване върху планетата ще бъде безопасно и по-приятно.

Всичко това ще стане в най-близко по космически мерки бъдеще. Всички тези изменения ще се извършват чрез изменения на вашето съзнание, чрез вашите умове и сърца.

А изменението на вашето съзнание става под влияние на много фактори, главният от които е вашето Слънце и процесите, които протичат върху Слънцето както във физическия така и на по-тънките планове.

Даже приемането на тези диктовки става с помощта на слънчевата енергия и с моето непосредствено участие и моето присъствие по време на на всяка диктовка. Да, възлюбени, необходимо условие за на нашите послания е слънчевата енергия, която ние използваме за усилване на предаваната информация.

Точно така както слънцето свети за всички без изключение, така и тези диктовки, които ние вече трети месец предаваме се дават на всички вас без ограничение.

И точно така както слънцето оказва благотворно влияние върху едни и гибелно влияние върху други, точно такова е и действието на тези диктовки.

Има хора, за които в тези диктовки се съдържа съвършен, живителен нектар от Божествена Енергия и които са готови да пият от този нектар всеки ден без да могат да се напият. Точно по същия начин има други хора, които под влиянието на енергиите, съдържащи се в тези диктовки изпитват много отрицателно вътрешно състояние. Те все повече и повече заемат позицията на критикуване, осъждане и даже злоба.

Това е свойство на Божествената Енергия, възлюбени, тя ускорява тези вътрешни процеси, които идват от дълбочината на вашето същество. Ако вие с цялото си сърце и с цялото си същество сте устремени към Светлината, Слънцето, Доброто, Бога, тогава допълнителната Божествена енергия ще ускори вашите благи стремежи и вие ще получите небивал импулс за своето израстване и развитие. А ако във вас са се заселили недобрите енергии на завист, осъждане, егоизъм, ненавист, та малко ли други отрицателни качества съществуват на Земята, тогава Божествената Енергия ще усили тези ваши негативни качества и това, което преди е било скрито под благопристойната маска на показно богопочитание не може повече да бъде скривано и ще излезе навън.

Вашите отрицателни чувства и мисли ще се проявят чрез вашите постъпки, в думите ви, във всичко, което правите.

Това трябва да ви послужи преди всичко като сигнал за анализ дали всичко вътре във вас е благополучно. Не сте ли се отклонили от курса? Не е ли дошло време да обърнете специално внимание на негативните си качества и да се избавите от тях окончателно и безвъзвратно.

Затова, възлюбени, следете внимателно за изменението на състоянието си по време на четене на тези диктовки и предприемете навреме усилия, за да изтръгнете от корен най-малкия недостатък и най-малката отрицателна енергия, заселила се във вашата и пораснала във вашето външно съзнание.

Да, възлюбени, Божествената Енергия ви се дава преди всичко за да извадите навън своите несъвършенства и своевременно да предприемете мерки за разделяне с тях.

На тези от вас, върху които тези диктовки оказват до такава степен отрицателно въздействие, че просто не можете да ги четете, защото буквално ви залива вълна от злоба, ненавист, негодувание и осъждане, аз препоръчвам да спрете да ги четете за известно време. Това ще бъде значително по-добре, отколкото да разпространявате около себе си отрицателни вибрации и да използвате неправилно Божествената Енергия.

Вие се нуждаете от работа върху себе си. Обърнете се за помощ към Владиците и ги молете да ви избавят от отрицателните ви мисли и чувства. Молете не от случай на случай, а всеки ден. И аз вярвам, че ще настъпи момент, когато ще можете да възобновите четенето на тези диктовки и да се насладите на съдържащия се в тях нектар Божествена Енергия.

Тези диктовки няма да окажат никакво въздействие само върху това, което е изцяло мъртво и доброволно по собствена воля се е отказало от по-нататъшно развитие.

Ако не усещате нищо докато четете тези диктовки и не получавате от тяхното четене нито информационно нито енергийно подхранване, то аз мога само да ви съчувствам. Вие действително сте направили избор и този избор стои встрани от основния ход на еволюцията на тази планета и на тази вселена.

Даже това, което е мъртво в духовен смисъл получава слънчева Светлина. Защото природата на слънцето е да свети, да дава топлина и енергия. Съгласете се, че не можете да упрекнете слънцето в това, че ви въздейства твърде жестоко със своите лъчи.

По същия начин вие не можете да упрекнете нас и посланика на тези диктовки, които ние ви даваме.

Това наистина е милост, която Небесата ви оказват . И ще можете да оцените цялото значение на тази милост само след известно време.

Внимателните и загрижени ръце на Космическите Същества са готови да ви оказват цялата помощ, която ви е необходима 24 часа в денонощието. Само вие решавате дали да се възползвате от тази помощ или да я отхвърлите.

Отворете сърцата си за безграничната милост на Небесата и подложете своите под потока от неспираща Божествена Енергия, водопада от Светлина, изливащ се върху вас.

АЗ СЪМ Хелиос, стоя пред вас във водопад от слънчева Светлина и Божествена Енергия.

http://www.sirius1-bg.net/sirius/
http://www.spiralata.net/

Всички права запазени. Не се разрешава препубликация.

Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

5 коментара so far »

  1. Мария каза,

    Писа на август 6, 2008 @ 22:06

    Много ми хареса това послание,хубаво е да можем всички да общуваме по някакъв начин със тези слънчеви същества,които очевидно не са физически устроени като нас,най-вероятно,защото сме по-нисши.Много позитивно послание и на мен лично не ми подейства отрицателно,по-скоро обратно.Много хора вярно няма да им хареса,защото са затънали дълбоко в материализма и са прекъснали отчасти връзките си с духовното начало и малко се съмнявам да направят опити да се поправят,защото така им харесва и защото не виждат невидимото за очите,което се усеща със други сетива,които при тях почти не функционират.Но може и да не е толкова отчайващо положението на нашата Земя.

  2. Мстислава каза,

    Писа на октомври 8, 2008 @ 14:00

    Занятно, однадко очень хотелось бы поподробнее узнать о slotах 9918929269ах. Мировой пост!:-)

  3. Marti каза,

    Писа на октомври 9, 2008 @ 19:49

    Много силно ми въздейства това което четох тук! Ще съм ви много благодарен ако качвате повече такива неща!

  4. Влади каза,

    Писа на октомври 31, 2008 @ 13:48

    Много интересно и полезно!

  5. Росица Сталева каза,

    Писа на юни 9, 2010 @ 12:08

    Благодаря, че има такива хора за да се съхрани Земята.

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии