Седмичен хороскоп 10-16 октомври 2011 г.

Пълнолуние в сряда

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен предстои активна работна седмица. На повечето от вас делата ще се движат стремително напред. Пълната Луна в знака ви, обещава реализация на набелязаното, и съответно пълни джобове. Време е за договаряне и сключване на сделки, много е важно да се отнесете сериозно към задълженията си и да поемете отговорност там, където е необходимо. Разчитайте на хора, с които ви свързва дълга съвместна работа, имате им доверие, познавате характера и предпочитанията им.

На родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв предстоящата седмица предлага много движение и интересни преживявания. Периодът е добър за разширение, за контакти с нови хора, от сферата в която работите, за увеличаване на персонала, за откриване на нов офис, на друг магазин, за договаряне на сътрудничество със сериозни хора. За да са наред нещата в личния ви живот ще трябва да положите повече усилия и най-вече да обърнете внимание на нуждите на отсрещната страна. В почивните дни ще ви се обадят или ще ви навестят приятели.

За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец предстоящата седмица носи богат набор от преживявания. Стари приятели, съученици, състуденти ще се сетят за вас и може да поискат да се срещнете. На някого ще трябва да помогнете в труден момент- финансово или като му отделите време да поговорите. Пълнолунието в следващите дни ще ви накара да дадете ход на ваша стара идея или да направите необходимото да се задвижи проект, който отлежава с години. Възможно е да бъдете по-взискателни към децата си и да проведете сериозни разговори с тях. Много енергия ще влагате за нещо, което касае другите,но пък добрият резултат ще ви донесе голямо удовлетворение.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец предстои седмица на сериозните дела. Има тема в живота ви,която изисква особено внимание сега. Целта е да предвидите развитието на ситуация и да вземете мерки,за да не бъдете изненадани в бъдещ момент. При повечето от вас моментът е подходящ да направят съответните стъпки за смяна на жилище, купуване на собствен дом или търсене на нова квартира. Важни срещи, служебни разговори, уточняване с близки хора, наемане на хора за работа или търсене на финансова подкрепа, насрочвайте за четвъртък.

За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева предстоящата седмица е ориентирана най-вече към работната среда. Условията, при които работите, отношенията с колегите и тези,които са над вас в йерархията, са в центъра на вниманието ви. Моментът е добър за искане и даване на оценка на свършеното досега. При повечето от групата трудът,търпението и почтеността,която са проявявали досега е направила нужното впечатление. За някои ще има добри предложение за заемане на по-висок пост, а на други ще бъде предложена нова, по-високо платена работа, проект, задача. Все още сте в слънчевия период на личната си година, и можете да искате адекватно на труда ви заплащане. Четвъртък и петък са силните ви дни през тази седмица.

За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог предстои делова седмица. Пълнолунието е в сряда, но задава сериозен тон още от понеделник. И това е така,защото наред с опозицията на светилата, предстои ежегодния съвпад на Слънцето и управителят на вашия знак- Сатурн. Слънчевото влияние ще подобри тонуса и настроението ви,но пълнолунието може да ви създаде някои неудобства, особено на тези, родени във втората половина на знака. В желанието си да доминирате върху някого или в някаква ситуация, може да изпитате разочарование-Четвъртък обаче е удачен ден, и може да ви донесе късмет и придобивки.

ВЪЗДУШНИ

Пред родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци през седмица предстоят редица предизвикателства. В дните на пълнолуние може да бъдете сюрпризирани,приятно, от развитието на важна за вас ситуация. При мнозина се отварят възможности за работа в чужбина, за бизнес с чужденци или хора, живеещи надалеч. При някои децата получават потвърждение за обучение в странство. В личния ви живот също се очакват благоприятни промени. На тези,които са сами, но сега са в дните на Слънчевия си тригон (в смисъл на кн. Номерологичен календар), пълнолунието носи възможности за запознанства и начало на трайна връзка със сериозен партньор.

За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстои интересна и ангажираща седмица. На прага сте да вземете важно решение, да промените нещо важно в себе си или в начина си на живот. Пълнолунието ангажира и вашия знак. Слънцето и Луната са един срещу друг в 18-я градус на Везни-Овен, като ангажират и намиращия се в началото на третата декада на Везни – Сатурн. Той е гарант, че ако започнете,при условие,че имате нужда, диета сега по пълнолуние, то резултатът ще бъде отличен. В материално отношения астрологичната обстановка за вас е много добра. В сряда след обяд и в четвъртък можете да получите добри доходи и да договорите финансово обезпечаване на ваш проект.

За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей предстои забележителна седмица. Пълнолунието в средата на седмицата съсредоточава вниманието върху някои страни на дейността ви, които са свързани със спазването на правила и закони. Чувството ви за справедливост ще бъде провокирано, и вероятно няма да останете безразлични докато всеки не получи това, което му се полага. За тези,които учат, периодът е добър за полагане на изпити и защити на дипломна работа, за съставяне на учебни планове и ангажиране с обучение или с преподаване.

ВОДНИ ЗНАЦИ

За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак седмица на пълнолуние, както обикновено, носи напрежение и редица притеснения, с повод или по-често без такъв. Добре се развиват обстоятелства около домашни размествания, ремонт, смяна на жилище и т.н., имате подкрепа на възрастни хора- родители, баба, дядо. Добре приети ще бъдете в нова среда, сред хора, които имат сходни на вашите разбирания и интереси. Венера навлиза в зоната на любовта при вас и за някои това е период на влюбване и начало на романтична връзка.

За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион предстои натоварена работна седмица. Пълнолунието ще изнесе на повърхността нещо недогледано и неуточнено, някой ще ви посочи пропуски и грешки, които може да не са само ваши, но за които трябва да поемете отговорност. Трябва да бъдете сдържани в емоциите, гъвкави и предприемчиви, така ще преминете през всяко неудобство и ще обърнете нещата в своя полза. „Блага дума-железни врати отваря“. Можете да намерите подкрепа във богат и влиятелен човек.

За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби началото на седмицата е обещаващо. Стига да искате можете да си създадете добро настроение, и това ще ви помогне много да преминете през напрегнатите дни на пълнолунието. Около вас гъмжи от хора,които искат да ви помогнат, да бъдат полезни с нещо, да ви съдействат по някакъв начин. Може би няма да ви се иска да се възползвате от предлаганите услуги,за да не се чувствате задължени, и то с основание. Има вероятност да изпаднете в зависимост- финансова или емоционална, въпрос на избор е по кой път ще поемете.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 12.10.2011 г., в 5:05 ч., пълнолуние в 18°Овен

На 14.10.2011 г., в 0:13 ч., Слънцето и Сатурн в съвпад

Луната през тази седмица се движи между знацитe Риби и Близнаци, през втора и трета четвърт.

Луната е без курс на:

8.10.2011 г., в 19:51 ч. – 10.10.2011 г., в 15:57 ч.

13.10.2011 г., в 3:08 ч.– 13.10.2011 г., в 4:35 ч.

15.10.2011 г., в 13:51 ч.– 15.10.2011 г., в 17:15 ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

********************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможете да си поръчате на temurabooks@abv.bg

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Няма етикети.

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Eli за Основни астрологични понятия
  2. gravatar Eli за Основни астрологични понятия
  3. gravatar Муси Дачева за Основни астрологични понятия
  4. gravatar Eli за Основни астрологични понятия
  5. gravatar Муси Дачева за Основни астрологични понятия