Седмичен хороскоп 14-20 ноември 2011 г.

Марс и Юпитер в тригон

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен предстои натоварена, но продуктивна седмица. През повечето време вниманието ви ще бъде ангажирано с домашни дела, с грижи около близки хора или с решаване на въпроси от битово естество. Астрологичната обстановка е подкрепяща, Марс,управителят на знака, получава енергия едновременно от Юпитер и от Плутон, което ви дава шанс за успешна реализация на повечето от плановете ви. Очакват ви добри приходи, дори може да разчитате на късмет, като за целта е добре да се възползвате от многото предложения, въртящи се в медийното пространство. Е, не се увличайте, и не влагайте големи суми. Силните ви дни през тази седмица са сряда и четвъртък.

За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв предстои противоречива седмица. Някои страни от живота ви, които сте разчитали,че са стабилни, могат да се окажат атакувани и разклатени от външни обстоятелства, или от това, че сте ги подценили, и не сте им обърнали достатъчно внимание навреме. В сряда вечерта Луната влиза във вашия знак и в четвъртък ще успеете да вдигнете глава и да направите нужното, за да си възвърнете доброто настроение и високото самочувствие. В петък особено, но също така до края на седмицата, бъдете много внимателни с финансите, с това какво купувате или продавате, вероятността да ви подведат, или измамят, е значителна.

За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец предстои силна и плодоносна седмица. През целия работен период – от понеделник до петък, можете да разчитате на благоволението на планетите. Юпитер, управителят на Стрелец получава дружеска мъжка подкрепа от две места, от Плутон и от Марс. Това е период, в който не трябва да се страхувате да се изправите с лице пред труден за решаване въпрос, да се заемете със сложна задача или да се противопоставите на силен противник. В сряда при вас ще дойдат рационални решения и добри вести, а четвъртък е ден за договаряне и предявяване на претенции. В почивните дни, особено в неделя, не очаквайте много, за да не бъдете разочаровани.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец предстои активна седмица. Още рано в понеделник ще ви „завърти шайбата“. Приятно или не, но ще ви търсят и ангажират от различни страни. Бъдете отворени към нуждите на другите, включвайте се, и не само това – давайте идеи, бъдете инициативни. Предлагайте подкрепа, било то морална или материална, всичко това работи и във ваша полза. До петък астрологичната обстановка е подкрепяща за родените в първите две декади на знака. Тези от третата декада – в петък вечер, и в събота, трябва да бъдат внимателни,отстъпчиви и любезни с околните, защото ако не, то има вероятност да си навлекат сериозни неприятности, да бъдат въвлечени в конфликт или измамени.

За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева предстоящата седмица задава големи очаквания. Те идват както от вас самите, така и от околните, онези,които са ви повярвали и са заложили на вашето усърдие и професионализъм. Марс, който съвсем скоро навлезе във вашия знак, ви дава самочувствие и убеждението, че ако не с всичко, то поне с голяма част от ангажиментите си ще се справите сами. До сряда обаче ще се налага да търсите мнение и одобрение от други, от тези, които са по-високо в йерархията от вас. Четвъртък и петък са успешни дни през тази седмица. В събота и в неделя обаче отношенията ви с близки роднини, с родители, братя, сестри, са изложени на провокации, затова внимавайте какво и как казвате, и правите.

За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог предстои резултатна седмица. Много от това, което сте планирали, и на което придавате значение към момента, ще се развива според вашите очаквания. Ако си сътрудничите с другите и обедините усилия, до сряда ще имате повече успех и оправдаване на усилията. В четвъртък очаквайте развитие по финансов въпрос. Събота не е добър ден за предприемане на дълго пътуване, но и на къси разстояния бъдете внимателни като участници в движението.

ВЪЗДУШНИ

За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци предстои активна седмица. Тя може да бъде много успешна, ако проявявате гъвкавост и находчивост. Всяко усилие от ваша страна, вложено с мисъл за доброто на повече хора, ваши близки, приятели, колеги, или просто познати, ще бъде възнаградено. Не жалете идеи, сили и средства, за да направите своя живот, и този на околните, по-стабилен и сигурен. Имате „попътен вятър“ през цялата седмица, в неделя обаче си дайте почивка.

За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстои богата на преживявания седмица. Астрологичната обстановка съдейства за разширяване на знанията ви, и особено много за вашия духовен напредък. В понеделник вечерта обаче избягвайте срещи с непознати и странни персони. Във вторник изчистете стари финансови задължения, защото за да имате добро самочувствие, е важно да бъдете честни и открити. Сряда е чудесен ден, в който можете да получите информация по необичаен начин, но с цел да ви бъде помогнато да се справите с трудна ситуация. Към вас в следващите дни е възможно да бъдат отправени съмнения и обвинения за некоректност. В почивните дни се старайте да балансирате отношенията си с близките.

За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей предстоящата седмица поставя сложни въпроси за разрешаване. Ако проявите присъщите ви находчивост и оправност, ще преминете с лекота през препятствията, заложени от някои напрегнати аспекти. В сряда светилата дават дружеско рамо на управителя на знака ви-Уран, откъдето ще ви дойдат добрите идеи и намирането на преки пътища към успеха. В четвъртък и петък ще се споразумявате по финансов въпрос, но бъдете внимателни, защото картината не е много ясна. В събота и неделя не давайте заеми, пазете се от „приятели“.

ВОДНИ ЗНАЦИ

За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак предстои наситена с емоции седмица. До сряда-вечерта, Луната е в Рак и ви подтиква към активност в мисли и действия. Много от нещата в живота ви, които искате да се задвижат, очакват както вашата инициатива, така и активната ви намеса. Можете не само да привличате хората с личния си чар, но и да ги обедините в името на значима кауза. Отделете време за забавления и разтоварване. В петък и събота бъдете внимателни за какво давате парите си, а в неделя стойте настрана от роднински разправии.

За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион предстои динамична и резултатна седмица. До сряда включително, много от това, което сте планирали да свършите през тази седмицата, зависи от вас. Точно сряда е денят, в който някои от вас ще родят гениални идеи, или поне ще намерят много рационално решение на заплетена ситуация. А четвъртък е ден за привличане на подкрепа и договаряне на дългосрочен ангажимент. В почивните дни може да се почувствате подведени в очакванията си към близки хора.

 

За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби седмицата започва обещаващо. Късметът е на ваша страна, ако сте пъргави и умели, ще успеете да извлечете ползи за себе си и за някой близък. Сряда не е ден за сериозни начинания, защото Луната е без курс в светлата част на деня. Но, усилията ви в полза на търсенето на справедливост няма да отидат напразно, дори само да си подготвите нужните документи. Четвъртък е ден за целенасочено действие, не го пропилявайте за дреболии. В почивните дни бъдете готови на отстъпки.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 17.11.2011 г., в 00:07 ч., Марс е в точен тригон с Юпитер.

На 20.11.2011 г., в 22:42 ч., Слънцето е в точен квадрат с Нептун.

Луната през тази седмица се движи между знацитe Близнаци и Дева, през трета и четвърта четвърт.

Луната е без курс на:

14.11.2011 г., в 5:42 ч.- 14.11.2011 г., в 9:19 ч.

16.11.2011 г., в 7:22 ч.- 16.11.2011 г., в 18:17 ч.

18.11.2011 г., в 21:05 ч.- 19.11.2011 г., в 0:19 ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

********************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможете да поръчате  on line.

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Няма етикети.

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Daniela за Седмичен хороскоп 18-24 януари 2021
  2. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  3. gravatar Муси Дачева за Астрологичен преглед 2021
  4. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  5. gravatar Еми за Хороскоп 2021 за Везни