Седмичен хороскоп 14-20 юни 2010 г.

Biala roza в от понеделник

Голям космичен кръст в събота

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

ОВЕН
За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен седмицата започва с “летящ старт”. Още в понеделник, когато Венера, навлизайки в Лъв, прави тригон към Уран и Юпитер към вас ще бъде насочено вниманието и очакванията на много хора. Ще трябва да доказвате, че сте достойни за високото ниво, на което околните са ви поставили. Вторник е силен ден, в който можете да разчитате на подкрепата на Марс и Плутон за укрепване на бизнеса си. Сега, на Нова Луна, можете да дадете старт на ваш проект или да сключите изгодна сделка. Втората половина на седмицата обаче е трудна, а събота е направо рискова за родените в първите градуси на Овен.

ЛЪВ
За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв предстои емоционална седмица. Венера навлиза във вашия знак “с фанфари”, правейки два изключително позитивни тригона с Уран и Юпитер. До сряда се радвайте на внимание, похвали и пълни джобове. Давайте и взимайте с пълни шепи, и най-важното правете го с радост. През втората половина на седмицата ще се наложи да поохладите ентусиазма си, а в почивните дни е добре даже да седнете някъде на сянка и да наблюдавате повече, отколкото да участвате в каквото и да било. Тези,които имат сериозни проблеми с кръвното налягане и сърдечния ритъм, с прекаран инсулт или инфаркт,да бъдат внимателни и под наблюдение от близък или медицинско лице.

СТРЕЛЕЦ
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец предстоящата седмица носи богата гама от изживявания. Тригонът на Венера с Юпитер във вторник е добър повод да си поискате да ви бъдат изплатени заработени пари, да ви бъде върнат заем или да ви отпуснат кредит. До сряда,включително,шансът е на ваша страна, бъдете смели и предприемчиви. Късметът е на страната на родените в първите градуси на знака. В почивните дни охладете ентусиазма си и избягвайте конфронтация с близките си. Внезапна промяна, в една наглед стабилна ситуация, може да ви накара да действате бързо и адекватно.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

ТЕЛЕЦ
За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец предстоящата седмица е динамична и емоционално приповдигната. Венера преминава от скромния Рак в лъскавия и жадуващ слава Лъв, затова при някои от вас може да се пробуди хазартният дух, още повече, че джакпотът остана и истерията около него ще се разраства през следващите дни. Моят съвет е да се вслушате в Марс от Дева, който хем ви подтиква да участвате, хем да го правите с малки суми. Понеделник и вторник са силните ви дни през тази седмица.

ДЕВА
За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева предстои силна седмица, в която мотивацията и издържливостта им ще бъдат наблюдавани и оценявани. Марс се движи уверено в права посока по вашия знак и ви подтиква да искате все повече и повече от живота. Тригонът му с Плутон, който се разгръща през следващите дни, е стабилна основа за включване в надпревара, състезание или каквато и да е ситуация на премерване на силите с друг представител на зодиака. Понеделник,най-добре във вторник, сравнително добре в сряда, са дните от седмицата, в които имате силна подкрепа. От четвъртък нататък обаче ситуацията се променя, а в събота бъдете внимателни в отношенията си с любимия човек. Родените в последните градуси на знака да избягват попадането в рискови ситуации.

КОЗИРОГ
За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог седмицата предполага много ангажименти и изпълняване на задължения, които са поети от някой друг. Добра основа за справяне е придвижването на Марс по знака Дева, което ви зарежда с енергия и поддържа жизнения ви тонус в прилично състояние. Ако решите да правите размествания в дома си или в офиса, да преобзавеждате или да ремонтирате помещения, то не го планирайте за края на седмицата, защото тогава ситуацията е много нестабилна и ви очакват не особено приятни изненади.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

БЛИЗНАЦИ
За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци предстои динамична седмица, с много движение и нови контакти. Мислите си, че сте свалили товар от плещите си и това ви носи радостни очаквания. Да, това е така за първата половина на седмицата. Новата Луна ви вдъхновява и изпълва с ентусиазъм, на който обаче Големият космичен кръст в събота може да “сложи прът в колелата”. Не насрочвайте важни дела за дните от петък нататък, ако рожденото ви Слънце е в края на Близнаци. В почивните дни избягвайте рискови преходи в планината и плуване в необезопасени водни басейни.

ВЕЗНИ
За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстои силна и резултатна седмица. Едно предложение за работа или временен ангажимент може да придобие ясна форма и конкретно съдържание още в първите дни. Венера прави хармонични аспекти с Уран и по-важното с Юпитер в огнените знаци Лъв, и Овен, което е обещание за успех в начинанията, и за напредък в кариерата. Във вторник може да се изпълни едно ваше желание, затова постарайте се да си изясните какво точно искате. Към края на седмицата обаче намалете темпото и очакванията. Не насрочвайте важни дела за петък и събота, не се прeтоварвайте, има вероятност за травми.

ВОДОЛЕЙ

За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей предстоящата седмица носи много възможности за изява и реализация на намерения, които не са имали шанс досега да бъдат обект на внимание. В понеделник може да получите предложение за съвместна работа, или вие да отправите такова другиму в качеството си на работодател. Договорите, сключени в този период, до сряда, са заредени с възможности за успех. Не се договаряйте обаче в дните от четвъртък до събота,включително, вероятността за провал е голяма. Тези, които имат проблеми със сърцето, да бъдат особено внимателни в събота и да избягват физическо и емоционално напрежение.

ВОДНИ ЗНАЦИ

РАК
За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак излизането на Венера от знака е съпроводено с малко тъга, но от Лъв тя ще им носи повече страст и наситеност в емоционалните изживявания. И не само това! В следващите дни, в понеделник и вторник, когато прави тригони към двойката Юпитер-Уран, “малкото щастие” може да ви зарадва с добри новини от странство, печалба или подарък, неочаквано пътуване или привлекателно предложение за почивка. В почивните дни избягвайте да шофирате и не се претоварвайте физически. Стойте далеч от “приятели”, които лесно “губят мярката”.

СКОРПИОН
За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион предстои забележителна седмица. Двамата управители на знака- Марс и Плутон са в прекрасни “взаимоотношения” заставайки точно на 120 градуса по еклиптиката, във вторник по обяд. Тази астрологична ситуация ви дава шанс да придвижите напред своя идея, да изпълните нещо важно и значимо за вас, да задълбочите знанията си, да стигнете до дълбоки прозрения, да изявите себе си по един стойностен и запомнящ се начин. Или да тръгнете на далечно пътешествие, ако да, то направете го до четвъртък. Не го насрочвайте за петък или събота.

РИБИ
За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби предстои ангажирана седмица, в която ще остава малко време за почивка. Някой ви предлага работа или се опитва да ви ангажира с нещо. Възможно е да имате шанс да приведете в изпълнение ваш замисъл. Следвайте интуицията си и имайте готовност за действие в първата половина на седмицата. “Съдбата помага на смелите”.
В петък и събота бъдете по-премерени и въздържани, особено ако сте родени в последните дни на зодията си.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 14 юни 2010 година, понеделник, в 11:50 часа, Венера преминава от Рак в Лъв.
На 15 юни 2010 година, вторник, в 15:10 часа, Марс и Плутон са в тригон, в 4гр. Дева-Козирог.
На 19 юни 2010 година, събота, 7:11 часа, Голям кръст, сключен от Луна-Сатурн в опозиция с Юпитер-Уран и в квадрати с опозицията Слънце-Плутон. Засяга последните градуси на подвижен и първите градуси на  кардинален кръст.
Луната през тази седмица се движи между знаците Рак и Везни, през първа и втора четвърт (фаза).

Етикети: , ,

6 коментара so far »

 1. Ния каза,

  Писа на юни 14, 2010 @ 7:23

  Здравейте г-жо Дачева, преди всичко ви пожелавам лека и успешна седмица. Искам да ви попитам – винаги обръщате внимание на Новолунието и препоръчвате този период да бъде използван за начало на нови дела, за предприемане на важни стъпки, за полагане на основи. Има ли значение в кой дом на наталната карта попада Новата Луна? Как се отразява това и как следва да бъде използвано?
  Поздрави и най-добри пожелания: Ния

 2. ivan каза,

  Писа на юни 14, 2010 @ 9:07

  Добро утро,Муси!!!
  Като чета за този Голям кръст,направо ме побиват тръпки…Моля ви,обяснете по-подробно какво ще бъде влиянието му в обществен и в личен план,колко ще продължи това влияние,на всички ли зодии този кръст ще се отрази негативно,ще има ли ‘щастливци’,за които това ‘чудо’ ще бъде положително? А също и – има ли начини да се намали негативното му влияние? Благодаря ви! Лек ден!!!

 3. Муси Дачева каза,

  Писа на юни 14, 2010 @ 11:13

  Ния,
  въпросът ви е много интересен, но е толкова обширен, че изисква самостоятелна статия. При възможност, ще я напиша и ще коментираме подробно! :)

 4. Муси Дачева каза,

  Писа на юни 14, 2010 @ 11:24

  ivan,
  “на страха очите са големи” :)
  в световен план, може някъде да има военен конфликт, но това вече не е нещо ново, може да има катастрофи със самолети, влакове или автобуси, но това също не нещо, което не се е случвало. Възможно е някъде да се наблюдава и НЛО, да има земетресения, изригване на вулкани, урагани или друго природно недоволство. При хората възбудимостта да е по-голяма и оттам да има повече конфликти и социално напрежение.
  На лично ниво, повечето хора може да не го усетят.
  При тези, които са родени на границата между подвижен и кардинален знак, може да има здравословни неразположения, затова и в седмичния хороскоп по зодии предупреждавам за повече спокойствие, умереност и избягване на рискови ситуации.

 5. Snejana каза,

  Писа на юни 20, 2010 @ 21:02

  Какво става с този голям кръст? Точно на 19.06 започват при мен страхотни проблеми в личен план.Как да се спасим? Родена съм на 18.11.1972г в 03,30ч, ще има ли някъв изход ??? От м. 10-2009 страшен обрат с малко успокояване и сега отново.Как ше се отрази този кръст -токова смъртоносен ли е?

 6. Муси Дачева каза,

  Писа на юни 21, 2010 @ 18:26

  Snejana,
  на първо място не влагайте толкова драматизъм, защото сама си утежнявате ситуацията. Кръстът е конфигурация с поне 4 квадратури. А квадратите противопоставят енергии и изискват действие, взимане на решения, избор от различни варианти и заставане на определена позиция.

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Муси Дачева за 2020 астрологичен преглед
  2. gravatar Елвира за 2020 астрологичен преглед
  3. gravatar Муси Дачева за 2020 астрологичен преглед
  4. gravatar Nia за 2020 астрологичен преглед
  5. gravatar Мариела за Седмичен хороскоп 27 януари-2 февруари 2020 година