Седмичен хороскоп 16-22 май 2011 г.

Пълнолуние в Скорпион, във вторник.

Венера и Меркурий -в Телец,  Слънцето в Близнаци.

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен предстои резултатна работна седмица. Пълнолунието във вторник изпълва дните ви с предизвикателства и амбиция за себеутвърждаване. Много от това,което сте планирали, ще успеете да изпълните, та дори и отгоре. Венера и Меркурий в понеделник напускат вашия знак и преминават в Телец. Това е добра новина, защото от тази зона на зодиака ще имате от тяхна страна подкрепа в дейности, целящи финансово обезпечаване на проекти, намиране на доходни ангажименти и възвращаемост на инвестициите. Сряда и четвъртък са силните ви дни през тази седмица.

За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв седмицата обещава напрежение,но също така и високи резултати. От страна на колегите си може да се чувствате притиснати и предизвикани по един или друг начин в дните на пълнолунието. Противопоставянето на Слънцето и Луната ще повишава градуса на емоциите, а в същото време може да усещате отпадналост и недостиг на жизнен тонус. В сряда и четвъртък е важно да бъдете вътрешно мобилизирани и концентрирани в това, което правите. Така за пореден път ще покажете сила на характера и висок професионализъм.

За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец предстоящата седмица носи много ангажименти и съответно удовлетворение от постигнатото. Бъдете активни и отзивчиви, не отказвайте на покани и предложение, защото „все от някой храст ще изскочи заек“. По пълнолуние могат да се отворят пред вас много врати и да ви се даде възможност за престижна и доходоносна работа. В сряда и четвъртък вземете инициативата в свои ръце, и не изпускайте процесите,които ви касаят, от контрол. В четвъртък някои ще имат добри приходи. В петък обаче бъдете внимателни, ако се налага да поемете финансови ангажименти.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец предстоят добри новини. Меркурий и още по-важното, Венера, навлизат в Телец, а това значи повече контакти, повече възможности за изява и обличане в материална форма на най-невероятните ви идеи. Можете да дърпате юздите в желаната от вас посока, да избирате най-доброто за себе си и за хората, които харесвате. Пълнолунието ви включва в обща дейност, с която можете да насочите вниманието на околните към себе си и своите планове,да потърсите и да намерите финансова подкрепа. Петък и събота са силните ви дни през тази седмица.

За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева предстоящата седмица е изпълнена с позитивизъм. В първите часове на понеделник Меркурий и Венера заедно навлизат в сродния ви по стихия знак Телец. В тази зона се намират Слънцето и Марс. Всичките те отправят към вас подкрепа и обещание за успехи. Пълнолунието във вторник при някои може да донесе дългоочакван резултат свързан с обучение. Шансове за отлично представяне имат тези,които в следващите дни ще участват в състезание, на изпит, на изложба или ревю. Най-интензивно и позитивно е влиянието върху родените в първата половина на знака. Силните ви дни са понеделник, петък и събота.

За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог в предстоящата седмица е изпълнена с очакване за късмет и реализация. Позитивизмът изпълва дните ви, причината за което са Венера и Меркурий,които в понеделник навлизат в сродния ви по стихия Телец. С не много усилия ще успеете да внесете хармония в повечето сфери на живота си. Проявявайте повече щедрост към тези,които имат нужда. Отделяйте повече време и внимание на любимите си хора. Петък и събота са силните ви дни.

ВЪЗДУШНИ

За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци седмицата започва с преминаването на Меркурий, управителят на зодията, в Телец. Компания му прави Венера,която навлиза в своята обител и ще подкрепя стремежите ви придавайки им красота, страст и прагматизъм. Да, на много от ситуациите,в които ще изпадате, е важно да гледате практично и с оглед на бъдеща полезност. В дните на пълнолунието е удачно да приложите разтоварваща диета. Може би искате да промените нещо в работната среда, да си закупите нова техника или да направите козметичен ремонт. По-добре го отложете за следващата седмица. В сряда и петък може да имате успешни сделки.

Родените под знака на Везни или с асцендент във Везни навлизат в благоприятен период. Управителката Венера преминава на своя територия,в собствения и знак Телец. Придружава я общителният и интелигентен Меркурий, което от своя страна внася разнообразие и интензивност в социалните контакти. Пълнолунието във вторник за някои може да донесе известие за получаване на кредит, а на други освобождаване на средства или „карт бланш“ от инвеститор. Сряда и четвъртък са силните ви дни. В събота Слънцето преминава в сродния ви по стихия Близнаци и ще улеснява в голяма степен пътя ви.

Родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей навлизат в благоприятен период, но от края на седмицата нататък. Пълнолунието в Скорпион може да ви създаде някои затруднения. Домът и близките ви ще имат повече претенции към вас, ще се налага да проявите находчивост и характер, за да се справите с проблемите, без да нарушавате драстично балансът в семейните взаимоотношения. А той ви е необходим,защото се нуждаете от подкрепа за начинанията си. Сряда и четвъртък са силните ви дни. В събота Слънцето преминава в сродния ви по стихия знак Близнаци,откъдето ще ви дарява с подкрепата си.

ВОДНИ ЗНАЦИ

За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак през следващите дни продължава емоционалния маратон. Поводи за бурни реакции валят отвсякъде. Причината, разбира се, е в пълнолунието, което винаги нажежава страстите. Сега то е в Скорпион, а Луната в този знак няма да ви остави безразлични нито към проблемите на възрастните, нито към тези на децата. Меркурий и Венера навлизат в Телец, в понеделник сутринта, а това ще ви помага в следващите седмици да намирате своевременни и практични решения. Понеделник и вторник са силните ви дни.

За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион предстои забележителна седмица. Пълнолунието е във вашия знак, а това поставя много изисквания към вас и способността ви да се справяте в сложни ситуации. В понеделник и вторник е важно да не оставяте нищо на случайността,а да поемете инициативата в свои ръце,и да си движите делата според собствените виждания. Може да се наложи да давате повече, отколкото сте планирали, и да полагате повече усилия, за да задържите позициите си. Петък и събота са успешни дни за вас.

За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби предстои емоционална седмица. Предпоставката е в пълнолунието в Скорпион, и в едновременното навлизане на Венера и Меркурий в изпълнената със страст и желания територия на Телец. Много от творческите ви проекти могат да придобият окончателна форма и да намерят практическо приложение, носейки ви съответното възнаграждение. Преценявайте добре хората и ситуациите, защото до края на тази седмица съществува риск да бъдете подведени в посока, в която не бихте искали да се движите. Понеделник и петък са силните ви дни.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 16.05.2011 г., в 1:12 ч., Венера преминава в Телец.

На 16.05.2011 г., в 2:18 ч., Меркурий преминава в Телец.

На 21.05.2011 г., в 12:21 ч., Слънцето преминава в Близнаци

На 17.05.2011 г., в 14:08 ч., Пълнолуние в 26°Скорпион

Луната през тази седмица се движи между знацитe Скорпион и Водолей, през втора и трета четвърт.

Луната е без курсна:

17.05.2011 г., в 13:09 ч. – 17.05.2011 г., в 19:22 ч.

19.05.2011 г., в 16:17 ч.- 19.05.2011 г., в 22:16 ч.

21.05.2011 г., в 23:04 ч.- 22.05.2011 г., в 4:32 ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

********************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможете да си поръчате на temurabooks@abv.bg

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Етикети:

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Daniela за Седмичен хороскоп 18-24 януари 2021
  2. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  3. gravatar Муси Дачева за Астрологичен преглед 2021
  4. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  5. gravatar Еми за Хороскоп 2021 за Везни