Седмичен хороскоп 17-23 октомври 2011 г.

Слънце в тригон с Нептун

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен седмицата започва напрегнато. В понеделник и вторник ще бъдете принудени да отделите повече внимание на домашни ангажименти и задължения към хора от семейството ви, които сте поели. В работните дела имате напредък, срещате разбиране и подкрепа. Не позволявайте вътрешната неувереност и притесненията ви да стават достояние на околните. Финансовото обезпечаване на дейността ви е под въпрос, трудностите, които имате в някаква степен могат да намерят решение в четвъртък.

На родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв предстоящата седмица обещава сбъдване на желания. Нещо, което сте искали от все сърце, нещо към което сте се стремили, и сте положили много усилия, за да го постигнете, ще получи форма и съдържание. Но, обстоятелствата за това са най-благоприятни до сряда. Затова бъдете активни и направете нужните крачки. Отделяйте повече внимание на близките си, особено на децата, а в почивните дни ви очакват подаръци и придобивки.

За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец предстои динамична седмица. Не всичко ще става според очакванията ви, в много от случаите ще трябва да проявите толерантност, разбиране и отстъпчивост. С някои хора ще играете на „развален телефон“ , но при всички случаи ще съумеете да излезете от конфузна ситуация с присъщото ви чувство за хумор. Втората половина на седмицата, от четвъртък нататък, е значително по-благоприятна. Бъдете внимателни обаче в ситуации,в които са намесени чужденци, включая и нашенци, живеещи или работещи в чужбина.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец предстоящата седмица обещава придобивки- морални и материални. За повечето от вас обстоятелствата сега работят в полза на повече сигурност и стабилност в ежедневието. Можете да разчитате на доверие и подкрепа от страна на тези, с които работите и живеете. Някои може да получат предложение за съвместна работа и да сключат изгоден договор. Четвъртък е ден на интересните хрумвания, когато има вероятност да получите прозрение или да ви дойде на ум решение на важен за вас проблем. Петък е напрегнат,но почивните дни, особено неделята, ще ви донесат приятни изживявания.

За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева предстоящата седмица обещава подкрепа и добри резултати. За да получите това, към което се стремите обаче, ще трябва да направите някои отстъпки, дребни компромиси и преодоляване на горделивостта. Успех ще имате, ако действате, според плана си разбира се, в понеделник, вторник и сряда до обяд. Включете „на ход“ не само разума, но и интуицията си. Почивните дни, особено неделята, ви носят хармонията, от която се нуждаете.

За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог предстоящата седмица изисква добра организация и вникване в подробностите на всяка ситуация. Дребните неща понякога „обръщат колата“, затова не подценявайте нито малките хора нито малките, на пръв поглед, проблеми. Важно е през първите дни на седмицата – в понеделник и вторник, да бъдете внимателни, любезни и търпеливи към недостатъците и грешките на другите. В петък бъдете нащрек за всичко, което свързва в едно… пари и приятели. Събота след обяд и неделя са дни за удовлетворение и реванш.

ВЪЗДУШНИ

Пред родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци предстои хармонична и удовлетворителна седмица. Още в първите дни-понеделник и вторник, ще усетите радостта от това да бъдете разбрани и добре приети. От вас се иска да подходите към околните по начина, по който искате към вас да се отнасят. В някои двойки суматоха може да предизвика дългоочаквана новина. Някои от вашите планове изискват по-голям финансов ресурс, което може да доведе до разногласия и остри спорове във втората половина на седмицата. В събота близък човек ще се опита да повлияе на избора ви. В неделя ще научите важен урок или ще придобиете полезно умение.

За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстои една противоречива седмица. В материално отношение бъдете внимателни, избягвайте излишните харчове и не се впускайте във финансови начинания,без сериозни гаранции. В емоционално отношение обаче седмицата носи много радост и удовлетворение от добре развиваща се ситуация,която за вас в бъдеще може да тръгне в още по-добра посока. В петък едно недоразумение може да прерасне в сериозен конфликт. В неделя ситуацията около вас се хармонизира.

За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей предстоящата седмица, поне в първата половина, е сравнително спокойна, нещо което едва ли ще е по вкуса на мнозина от вас. Желанието ви да сте полезни на приятели и познати обаче може да влезе в противоречие с нуждата на близките ви от вас. Четвъртък е ден на невероятните идеи и рационалните решения. Петък и събота са заредени с емоции и конфликти, но в неделя обстановката се разведрява.

ВОДНИ ЗНАЦИ

На родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак астрологичната обстановка през тази седмица предлага изпълнено с емоции ежедневие. До сряда много от това, което си пожелавате, ще ви изглежда близко и достъпно. За приповдигнатото ви настроение ще допринесат и хора около вас, които преднамерено или не, ще ви насочват в определена посока, която във втората половина на седмицата ще бъде подложена на преоценка и изясняване. Очакванията към вас са големи и в старанието си да не разочаровате близките си или хора, които разчитат на вас, правите и невъзможното, за да не ги разочаровате. В петък бъдете внимателни в харченето, и в даването на обещания.

За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион предстои интересна седмица. По някои въпроси ще ви бъде трудно да намерите „точка на пресичане“ с партньор по бизнеса или в брака. Особено трудно ще постигате съгласие по въпроси свързани с чужбина- пътуване, дестинация, работа с хора отдалеч, експорт-импорт на стоки и услуги. Във вторник, сряда, и дори в четвъртък,с цената на известни компромиси, сближаването на мненията е възможно. Петък обаче е натоварен с прекомерно много емоции и разумът съответно-отстъпва. В неделя ви очакват добри новини от приятели.

За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби предстоящата седмица е интересна заради тригона на Слънцето с Нептун. Силната интуиция и мекотата в отношенията могат да бъдат чудесен фон, но само за кратък период от време в понеделник и вторник. През останалото време ще трябва да вложите повече ум и енергия, да приемете предизвикателства, за да стигнете до отговорите, които търсите. В неделя ще се радвате на успехите на някой,близък на сърцето ви.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 22.10.2011 г., в 2:57 ч., Слънцето е в тригон с Нептун.

На 23.10.2011 г., в 21:30 ч., Слънцето влиза в Скорпион.

Луната през тази седмица се движи между знацитe Близнаци и Дева, през трета и четвърта четвърт.

Луната е без курс на:

18.10.2011 г., в 1:18 ч. – 18.10.2011 г., в 4:38 ч.

20.10.2011 г., в 6:30 ч. – 20.10.2011 г., в 13:06 ч.

22.10.2011 г., в 15:35 ч. – 22.10.2011 г., в 17:41 ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

********************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможете да си поръчате на temurabooks@abv.bg

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Няма етикети.

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  2. gravatar Муси Дачева за Астрологичен преглед 2021
  3. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  4. gravatar Еми за Хороскоп 2021 за Везни
  5. gravatar Муси Дачева за Хороскоп 2021 за Везни