Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2010 г.

в събота

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

ОВЕН
Родените под знака на Овен или с асцендент в Овен навлизат в период, в който могат да разчитат на финансова подкрепа на начинанията си. Тези, които зависят от думата на инвеститори, да насрочат разговори за финансово обезпечаване на проекта, с който са ангажирани, за четвъртък. В края на седмицата Слънцето и Меркурий ще са в Скорпион и заедно с намиращите се там Венера и Марс ще подкрепят всяко сериозно начинание. При някои от вас може да има данъчни проверки в края на тази или през следващата седмица. В петък бъдете внимателни, ако трябва да подписвате документи, които ви задължават материално, възможни са измами.

ЛЪВ
За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв седмицата обещава резултати. Навлизате в период, в който ще ви се иска да имате по-стабилна почва под краката си, да се чувствате по-сигурни и обезпечени. Подкрепа ще имате от най-близките си, а и шансът сега е на ваша страна. Възможно е да имате повече разходи по дома и осигуряването на важни неща за семейството. Пълнолунието в края на седмицата подкрепя усилията ви в тази посока. В петък бъдете внимателни,когато се разплащате за извършена услуга, може да бъдете подведени за цената и качеството.

СТРЕЛЕЦ
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец началото на седмицата предполага по-спокоен ход и по-малко ентусиазъм в начинанията. Сряда и петък са силните ви дни. Четвъртък, когато Луната е в Овен също може да ви донесе позитиви, но бъдете внимателни за всичко свързано с пари – взимане, даване, броене, защото са възможни умишлени или не подвеждания, меко казано. Не играйте хазарт в четвъртък. По пълнолуние може да напълните дома си с приятели и сърцето си с положителни емоции. Идете на лов, риболов или за гъби.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

ТЕЛЕЦ
За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец предстои период на активна комуникация с хора от бранша, в който се изявяват. Възможно е да получите интересни предложения за съвместна работа, да ви отговорят утвърдително на запитване за свободно работно място, да ви поканят на интервю. Тези от втората половина на знака, могат да бъдат въвлечени в служебен спор и подведени да вземат страна без да са наясно с подробности и с причините за сложилата се ситуация.

ДЕВА
За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева предстои активна работна седмица. До сряда имате да свършите много работа и потапяйки се в нея вероятно ще се чувствате добре – полезни и на мястото си. Вашите аналитични умения и способността ви да обръщате внимание на детайлите ще бъдат забелязани и оценени високо. За тези от втората половина на знака, периодът е добър за намиране на работа. В края на седмицата Меркурий излиза от спокойната територия на Везни и преминава в Скорпион, откъдето ще ви дава сложни житейски задачи за решаване. В почивните дни някой може да ви зарадва с добри новини.

КОЗИРОГ
За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог предстоящата седмица обещава успешно развитие на делови въпроси. Важно участие е отредено на приятели, които са доказали лоялността си към вас. Вашата далновидност, на която сте заложили преди време, сега дава плодове. Четвъртък е неблагоприятен за разрешаване на спорен въпрос с чиновници или представители на облечена във власт организация. Пълнолунието е плодоносно и ви дарява с добро настроение в почивните дни.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

БЛИЗНАЦИ
Родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци през следващите дни ги очаква голямо раздвижване в работната среда, в колектива, сред хората, с които споделят общо работно помещение. За хубаво или не толкова, ще имате нови колеги, или нова техника, ново офис оборудване. Преговорите за решаване на спор свързан с наследствен имот могат да навлязат в нов етап и някой от роднините ви да иска ускоряване на процедурата. Бъдете внимателни, ако трябва да подписвате документи и да броите пари в петък.

ВЕЗНИ
За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстоящата седмица създава раздвижване в отношенията с колегите. На повърхността могат да изплуват противоречия, за които сте се досещали, но които сте пренебрегвали, подхранвайки егото си с очакване за подкрепа. Ретроградната Венера ви подтиква към интриги и забъркване в служебни салати, които в някакъв момент ще ви бъдат сервирани. Четвъртък е труден за тези от първата декада на знака и може да се окаже дори рисков,за онези, които не щадят здравето си. В петък и в почивните дни ще получите по-голяма яснота по въпрос, който много ви вълнува.

ВОДОЛЕЙ

Родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей през тази седмица имат възможност да се справят с важен финансов проблем. Някои се нуждаят от подкрепа на свое начинание, а други имат нужда от финансова инжекция за да вържат семейния бюджет. През тази седмица и по-специално до сряда това ще ви се удава по-лесно. По пълнолуние може да се уреди спор за наследство или да се появят клиенти за имот отдаван под наем или обявен за продажба. Аспектът на Марс към Уран вашият управител, в неделя ви зарежда с енергия, мотивираност и яснота по въпрос,който ще трябва да мине за разрешаване през съдебна инстанция.

ВОДНИ ЗНАЦИ

РАК
Родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак навлизат в много емоционален период на личната си слънчева година. Ще ви се иска да промените много в личния си живот, да затворите една страница и да отворите нова, да подновите отношения със стар приятел или да направите първата крачка към някой, когото харесвате. Много внимание ще трябва да отделяте на децата около вас-свои или такива, за чието отглеждане или възпитание се грижите. Почивните дни не са подходящи за важни лични дела тъй като пълнолунието и ретроградната Венера могат да внесат голяма доза напрежение.

СКОРПИОН
За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион предстоят силни и резултатни дни. Някои от вас може да се чувстват превъзбудени и като че ли напомпани с позитивизъм и енергия. Причината е в струпването на няколко планети във вашия знак. Към ретроградната Венера и вашия управител Марс, в четвъртък се присъединява Меркурий, а в събота и Слънцето. Имате страхотен старт в понеделник,когато Луната се движи през Риби. Тя стимулира генерирането на нови идеи и амбицията за тяхното осъществяване. Възползвайте се от благоприятния период,за да вкарате в ред личните си взаимоотношения, а за професионалните предстои още по-благоприятен период, в края на месец октомври.

РИБИ
Родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби тръгват с „летящ старт“ в началото на тази седмица. Дните до сряда са подходящи да реализирате свои намерения по възможно най-добрия начин. Бъдете добронамерени и почтени, и ще получите нужната ви подкрепа. В четвъртък обаче внимавайте какви ангажименти поемате и каква цена плащате за направена услуга, за да не стане от типа „кон за кокошка“. Навлизате в силен във всяко отношение период. До края на седмицата почти половината планети на зодиака са в зоната на Скорпиона и оттам са в готовност да ви дадат подкрепа, когато и каквато ви е необходима. Стига да сте наясно какво искате.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 20.10.2010 г, сряда, между 17:26 часа, когато прави аспект с Меркурий, до 18:22 часа,когато навлиза в Овен, Луната е без курс. Не се препоръчва начало на нищо важно в този период от време.

На 21 октомври 2010 година, четвъртък, в 0:18 часа, Меркурий влиза в Скорпион.

На 23 октомври 2010 година, събота, в 4:36 часа, Слънцето и Луната в опозиция.

На 23 октомври 2010 година, събота, в 15:34 часа, Слънцето влиза в Скорпион.

Луната през тази седмица се движи между знаците Водолей и Телец, през втора и трета четвърт (фаза).

*******************************************************************************************

Книгите на Муси Дачева можете да си поръчате на temurabooks@abv.bg

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Етикети: ,

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии