Седмичен хороскоп 19-25 септември 2011 г.

Слънце във Везни от петък

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен предстои активна,макар и кратка, работна седмица. Никакви оправдания с болежки няма да минат, затова най-добре се потопете в ангажиментите си и забравете за тях. А работа ще имате, както и конкуренти, които да преборвате. За това ще ви помага Марс,който вече е в Лъв и енергетизира марсовото поле на вашата лична година. Тонусът постепенно ще нараства като най-напред това ще усетят родените в първата декада на знака, мартенските овни. Подсигурете си добре тила, защото през по-следващата седмица предстои напрегната ситуация на работното място. Вашата работа (кандидатура) ще бъде сравнявана с тази на други и затова е важно да бъдете на ниво,разбира се колкото се може по-високо.

За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв седмицата е забележителна с навлизането на Марс на тяхна територия. Това се случва веднъж на около две години и носи със себе си поредица от позитиви за лъвовете. Има само едно условие – да не дават воля на гнева си, а да насочват огнената марсова енергия в конструктивна посока. В сряда на обяд (виж най-долу), Марс от Лъв прави тригон с Уран от Овен,предоставя ви се чудесна възможност да направите впечатление на когото трябва и където ще има най-добър ефект. Можете да бъдете арбитър в спор, или да дадете разумно решение на заплетена ситуация, не пропускайте шанса през тази седмица да блеснете по лъвски.

За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец астрологичната обстановка през тази седмица обещава много ангажименти както в работните, така и в почивните дни. Възможно е да се чувствате притиснати и отегчени заради дейности, които не са ви особено приятни. Ще имате обаче достатъчно висок тонус,за да преминете през всичко, което иска умели и здрави ръце, както и находчив ум. Времето за отлагане е изтекло, затова мобилизирайте се, и действайте. Петък и събота са силните ви дни през седмицата.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец есента е активен и плодоносен период, а тази есен още повече. В понеделник и вторник не пропускайте времето и мястото,където можете да си вземете полагащото се. В почивните дни, а те са повече от работните през тази седмица, вероятно ще посветите на домашни ангажименти. И няма да е зле, защото „ден година храни“. Избягвайте обаче претоварване и стоене на остро течение, особено ако сте родени в първата декада на знака,през месец април. В неделя добрите новини ще са повече, радвайте се на обикновените неща в живота.

Родените под знака на Дева или с асцендент в Дева през тази седмица, колкото и кратка да е, могат да бъдат много продуктивни в усилията си да заработят повече за себе си и за работодателите си. Последното може да не се получи съвсем,но причината няма да е само във вас. Намирате се в слънчевия период на личната си година, и сега е времето да демонстрирате качествата си на умел и прагматичен човек. Реклама ви е нужна, и колкото повече,толкова по-добре, но си пазете гърба, защото там се събират недобри енергии, които работят против вас. Неделята е вашият ден през тази седмица.

За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог предстоящата работна седмица обещава резултати и задоволство от добре свършена работа. На ваша страна са всички обективни условия за това. Можете да съчетавате полезното с приятното в празничните дни и да привлечете за своята кауза известен брой хора. Ще ви дойдат и някои интересни,дори може да се каже гениални, идеи за подобряване на начина на работа или за стратегически промени сред хората,с които работите. Това може да ви постави в конфликтна ситуация, затова бъдете готови за съпротива, особено ако сте роден в първата половина на зодията.

ВЪЗДУШНИ

За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци началото на седмицата носи предизвикателства към въздушната им природа. Луната е във вашия знак в двата от малкото работни дни,в понеделник и във вторник. Това ви дава известно предимство, стига да съумеете да бъдете бързи и находчиви. В сряда някои ще имат добри приходи,при други обаче ще има и доста разходи,така че салдото може да е и на червено. От петък Слънцето е в зоната на сродния ви по стихия знак Везни,където е сега Венера, и където предстои да дойде Меркурий. По този начин обещанието е за предстоящ благоприятен период, към който насочвайте плановете си.

За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстои интересна седмица. След като Венера преди дни влезе във вашия знак, по празниците Слънцето, а след него и Меркурий идват на ваша територия. Така повечето от вас държат главните козове в ръцете си поне три седмици напред и могат да диктуват условия. Повече успех ще имате, ако си партнирате с хора с отлични идеи,но в същото време готови да вложат достатъчно енергия, за да ги реализират. Понеделник и вторник са силните ви дни през тази седмица.

За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей предстоящата седмица е много активна. Забележителното в нея идва от навлизането на Слънцето в сродния по стихия знак Везни, но също така и от хармоничния аспект на Марс и Уран -управителят на вашия знак. Повечето от вас ще усетят този прилив на физическа и психическа енергия,който ще ви зареди с нови идеи и мотивация за справяне с всяка трудност, изпречила се на пътя ви. През по-следващата седмица ще ви се наложи да проявите сила на характера и да вземете някои трудни решения. А за тази силните ви дни са понеделник и вторник.

ВОДНИ ЗНАЦИ

За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак работната част от седмицата ще мине бързо не само защото е кратка. Имате много работа за вършене,да разчиствате задължения, да носите умело двете дини,с които сте се нагърбили- служебните и домашните дела. Трудът ще ви спори, ще има с какво да зарадвате себе си и близките. В сряда Луната е във вашия знак,може да се чувствате пренапрегнати, но интуицията ви ще е на високо ниво, затова разчитайте на нея. Родените в първата декада на знака, през месец юни, е добре да избягват спорове и конфликти с хора от близкото обкръжение, било то колеги или роднини.

За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион астрологичната обстановка през тази седмица е предизвикателна. Най-силният момент в нея е Марс,който сменя знака,преминавайки в Лъв, и застава в хармоничен аспект с Уран. В голяма степен ситуацията е подкрепяща що се касае до завършване,приключване на етап или изцяло на някакъв ангажимент, изискващ повече физическа енергия. Ще имате достатъчно добри идеи и рационални решения, за да се справите с всеки възникнал проблем. На родените в началото на зодията обаче може да се наложи да преодоляват по-голяма съпротива и неразбиране. Сряда и четвъртък са силни дни за вас през тази седмица.

За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби астрологичната обстановка през тази седмица е подкрепяща. Ще отпаднат някои притеснения,които са ви държали нащрек в последните дни. Но пък ще се породят нови, заради променените обстоятелства. Доверете се на интуицията си,защото тя наистина през тези дни работи добре. С цената на известни усилия можете да си извоювате позиция,в която да се чувствате стабилни финансово, и по-важното, независими и свободни да действате по собствено усмотрение. Силните ви дни са вторник,сряда и четвъртък.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 19.09.2011г., в 4:50 ч., Марс навлиза в Лъв

На 23.09.2011г., в 12:04 ч., Слънцето навлиза във Везни

На 23.09.2011 г., в 14:23ч., Марс и Уран са в тригон

Луната през тази седмица се движи между знацитe Близнаци и Дева, през четвърта четвърт.

Луната е без курс  на:

20.09.2011 г., в 19:34 ч. – 20.09.2011 г., в 21:53 ч.

23.09.2011 г., в 4:22 ч.- 23.09.2011 г., в 4:55 ч.

25.09.2011 г., в 5:39 ч.- 25.09.2011 г., в 7:49 ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

********************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможете да си поръчате на temurabooks@abv.bg

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Няма етикети.

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Daniela за Седмичен хороскоп 18-24 януари 2021
  2. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  3. gravatar Муси Дачева за Астрологичен преглед 2021
  4. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  5. gravatar Еми за Хороскоп 2021 за Везни