Седмичен хороскоп 2-8 юни 2014 година

Меркурий ретрограден от събота

Муси Дачева

Обща характеристика на седмицата

Най-важното астрологично събитие през предстоящата седмица е ретроградността на Меркурий. В събота, 7 юни, планетата навлиза във втората за годината ретроградна фаза. Първата бе между 7 и 28 февруари 2014 година. От 7-ми до 17-ти юни Меркурий се движи назад през Рак, после продължава хода си назад през Близнаци, където на 1 юли приключва ретроградното си движение.

Обратното движение на Меркурий през Рак ще съсредоточи вниманието на много хора върху домашните дела, битовите неуредици, поправки и ремонти, особено некачествено извършените.

През тази седмица няма точни напрегнати аспекти, което прави астрологичният фон относително спокоен и хармоничен. Подкрепа в това отношение има от добрите взаимоотношения на Венера и Нептун през първата половина.

Секстилът между двете планети в женските знаци Телец и Риби е много поетичен аспект, задаващ нежност, финес, съпричастност, мекота и духовна свързаност на хората с еднакви честоти на изразяване. Любовна седмица за водните и за земните знаци.

През втората половина на седмицата щафетата поема секстилът между Слънцето и Уран в мъжките знаци Близнаци и Овен. Той става точен в петък, но неговото благотворно влияние ще усетят техничарите още от вторник.

От сряда нататък се развива още един благоприятен аспект, тригонът между Меркурий и Нептун във водните знаци Рак и Риби. Поради ретроградността на Меркурий сега той няма да стане точен, и съответно най-силен, това ще се случи през юли. Но влиянието му до края на седмицата е позитивно и подкрепящо делата на водните знаци.

Така основният тон на седмицата е сантименталност, романтика, признания в любов, намиране на бързи и леки решения за изчистване на недоразуменията, приключване на планираните дела, особено тези касаещи семейството, дома, близките хора, децата.

Успешна творческа седмица!

И специално за  ElmUS.biZ  , които редовно  “пазаруват” в temura.net .  Не постъпвайте така с другите, както не бихте искали с вас да постъпват!

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

 

За родените под знака на Овен, или с асцендент в Овен, предстои поредната силна седмица. Няма време за почивка, колкото и да ви се иска, ще трябва да я отложите за края на седмицата. А и тогава не е сигурно. От понеделник до сряда, когато Луната се движи през другия огнен знак Лъв, ви очакват активни дни,когато е важно да бъдете бързи, но същевременно разумни и адекватни на ситуацията. Ретроградната фаза на Меркурий за вас ще се изрази предимно в домашните дела, в битовите проблеми, част от които можете да решите предварително и приключите до края на тази работна седмица. Не отлагайте договори за ремонт за следващите седмици,освен ако не сте сигурни, че всичко ще бъде за кратко време и изцяло под ваш контрол.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник, вторник и сряда.

 

За родените под знака на Лъв, или с асцендент в Лъв, предстои динамична седмица. В понеделник Луната е във вашия знак и това ви прави активно действащо лице във всичко,което се случва около вас. От вашата навременна намеса и адекватни стъпки в нещо вече започнато, в следващите дни ще зависи приключването на творчески проект, задача, участие, ангажимент, сделка. Бъдете готови на отстъпки и щедри жестове в името на приятелството, любовта и добрите взаимоотношения с харесвани от вас хора. Една ваша мечта е на път да се сбъдне, радвайте се на момента и благодарете на тези, които ви подкрепят. Важните си дела насрочвайте за вторник.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник, вторник и сряда.

 

За родените под знака на Стрелец, или с асцендент в Стрелец, предстои отново подвижна седмица. Фокусът на вниманието пак ще бъде в другите. Близките, приятелите, колегите, познатите, всички ще ви придърпват към себе си с проблемите си. Ще ви се наложи да намирате подходящият начин да се изразявате посредством другите. Обръщайте внимание и на личните си дела, дотолкова поне, доколкото можете да положите началото на нещо ново сега, преди Меркурий да е тръгнал назад. Или го отложете за месец юли. Обърнете внимание на здравето си, ако тялото ви дава знаци за това. През тази толкова интуитивна седмица ще имате възможности за избор. Ако си поставяте често наум въпросите, които ви вълнуват, ще получите нужните отговори.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник, вторник, четвъртък и петък.

 

 

 

 

Комплект

НОМЕРОЛОГИЧЕН КАЛЕНДАР

+ ПОДАРЪК Лични календари за 5 години

+ НОМЕРОЛОГИЧЕН ИМЕННИК в електронен вариант

на цена 17 лв.

+ доставната такса до адрес или удобен за вас офис на ЕКОНТ

http://www.econt.com/offices/

В поръчката си посочвайте офиса на Еконт, от който желаете да си получите пратката.

Ако не е посочен офис на Еконт, книгите се изпращат на посочения от вас адрес.

Заявка направете във формата за поръчка  on line.

 

 

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

 

За родените под знака на Телец, или с асцендент в Телец, предстои романтична седмица. Управителката на знака – Венера е в благодатен аспект с нежния Нептун и това ви настройва сантиментално, което ви променя и съответно привлича към вас хора с подобна нагласа. Вашата артистична страна е готова да бъде изразена в пълния си блясък. Бъдете себе си, вярвайте в себе си, и другите ще ви повярват и ще ви дадат с радост подкрепата си. Ретроградният Меркурий през следващите седмици вероятно ще разбърка графика ви,затова сега прегледайте още веднъж плановете си и уточнете детайлите със съответните хора. Важните си дела насрочвайте за четвъртък.

Благоприятни дни през тази седмица – сряда, четвъртък и петък.

 

За родените под знака на Дева, или с асцендент в Дева, седмицата е забележителна с Меркурий, който ще стане ретрограден в събота. До тогава имате няколко дни да придадете завършен вид на планирани за приключване дела, както и да дадете старт на нещо ново. Имате възможност да договорите най-добрите условия, да постигнете нужните ви отстъпки и да си отдъхнете спокойни,че сте сключили перфектната сделка. Бъдете добронамерени, отзивчиви и състрадателни, не отхвърляйте с лека ръка направени предложения. Моментът е добър за нова работа. Очакват ви и романтични изживявания, реални при някои, виртуални при други.

Благоприятни дни през тази седмица – вторник, сряда, четвъртък и петък.

Родените под знака на Козирог, или с асцендент в Козирог, ще преминат през една странна и вдъхновена седмица. Вашата кардинална земна природа може да бъде смутена от прилива на толкова нежност и хармония. Не бягайте от чувствата, тези които можете да споделите, или тези които ви споделят. Магията много скоро ще отмине, но ще ви останат приятните спомени. Стягайте куфарите, може да ви се наложи спешно да пътувате. Ако сте на финала на преговорите и ви предстои подписване на договор, побързайте това да стане до петък, преди Меркурий да тръгне назад,или отложете това за месец юли.

Благоприятни дни през тази седмица – сряда, четвъртък и петък.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Близнаци, или с асцендент в Близнаци, продължава добрата тенденция от предходната седмица. Новолунието зададе тона, а Меркурий, управителят го подхвана ентусиазирано. В следващите дни той ще направи хармонична връзка с Нептун и това неизбежно ще включи собствената интуиция като регулатор на междуличностните взаимоотношения. А то от своя страна ще ви помогне да бъдете в тон с това, което се случва около вас, сега и тук, и да отговаряте на очакванията на околните. Вашата съзидателна, творческа страна, ще бъде провокирана към изразяване в следващите дни. Обръщайте внимание на новото, а старото само ще ви повика, когато Меркурий тръгне назад,от събота и през следващите три седмици.

Благоприятни дни през седмицата – сряда, четвъртък и петък.

 

За родените под знака на Везни, или с асцендент във Везни, предстои романтична седмица. Управителката на знака – Венера е изключително благоразположена в следващите дни. В хармонични взаимоотношения с Нептун и с Меркурий тя ще ви подкрепя по своя си мек и приятен начин да сте в баланс със себе си и с хората около вас. Не подценявайте дребните неща, понякога в детайлите се крие отговора на важните въпроси. Намирате се в юпитеровия период на годината, използвайте времето до обръщането на Меркурий,за да затвърдите направените вече уговорки с шефа си, да подпишете нужния ви договор. Ретроградният Меркурий вероятно ще ви накара да преосмислите някои професионални планове.

Благоприятни през тази седмица – вторник,сряда, четвъртък и събота.

 

За родените под знака на Водолей, или с асцендент във Водолей, предстои странна седмица. Сантименталността лъхаща от връзката на Венера и Нептун може да ви притесни с включването в ситуации, засягащи други хора, към които не сте равнодушни. Но вашата въздушна, ментално активна природа, също има на какво да стъпи. Тригонът между Слънцето и Марс задава фон за рационални мисли и практични стъпки. Ще има и моменти, когато ще трябва да дадете воля на чувствата си, като така намалите вътрешното напрежение и чувството за неудовлетвореност. Ретроградният Меркурий в следващите седмици ще ви връща към някои стари подходи за здравословен начин на живот.

Благоприятни през тази седмица – вторник,сряда и петък.

 

ВОДНИ ЗНАЦИ

За родените със Слънце в Рак, или с асцендент в Рак, предстои сантиментална седмица. Романтичен привкус и придават хармоничните връзки на Венера и Нептун основно, но също така и на Меркурий, който се движи през вашия знак и се включва към техния дует с тригон към Нептун. Цялата седмица е под това благотворно влияние, но по-силно за вас то ще бъде до сряда. Използвайте времето преди обръщането на Меркурий, за да си изясните позицията за важен за вас въпрос, като отчитате всички плюсове и минуси, както сега, така и за в бъдеще. Моментът е добър да се присъедините към група хора, които ви привличат с интересни идеи, начин на мислене и сходна вътрешна нагласа,независимо от разстоянието, което ви дели.

Благоприятни през тази седмица – вторник, сряда и четвъртък.

 

За родените под знака на Скорпион, или с асцендент в Скорпион, предстои емоционална седмица. Като воден знак ще бъдете деликатно стимулирани от планетите да изразите емоционалната си природа, дори може да ви бъдат сложени „розови очила“, нещо което и Венера, и Нептун умеят добре. Бъдете романтични, правете първата крачка, не се скъпете на жестове на внимание. Подобна седмица като тази скоро няма да се повтори. Преди Меркурий да е тръгнал назад, затвърдете позициите си, вземете нужните ви гаранции. В ретроградната му фаза вероятно ще пренаредите плановете си за важно за вас събитие в летните месеци.

Благоприятни през тази седмица – вторник, четвъртък и петък.


За родените със Слънце в зодиакалния знак Риби, или с асцендент в Риби, предстои в голяма степен благоприятна седмица,заради хармоничните аспекти във водния тригон. Нептун, управителят на вашия знак, ще бъде омайван от Венера, която ще бъде на един секстил разстояние от него до средата на седмицата. Така всеки опит да търсите съдействие за личните си дела ще среща подкрепа и добри съветници,които да ви насочат в подходящата посока. Настъпило е време за влюбване, не пропускайте шанса си, бъдете инициативни и откликващи.

Благоприятни през тази седмица – вторник, сряда и четвъртък.

 

Дати на някои астрологични събития през тази седмица

Венера секстил с Нептун на 4.06.2014 г.

Слънце секстил с Уран на 6.06.2014 г.

На 7.06.2014 г.,в 14:55 ч., Меркурий навлиза в ретроградната си фаза от 3°Рак. Тя ще продължи до 1.07.2014 г., в 15:50 ч., когато Меркурий достигне 24°Близнаци.

Луната през тази седмица се движи между знаците Рак и Везни, през първа и втора четвърт.

Луната е без курс на:

1.06.2014 г., в 9:32 ч. – 2.06.2014 г., в 4:43 ч.

3.06.2014 г., в 17:41 ч. – 4.06.2014 г., в 17:20 ч.

6.06.2014 г., в 12:13 ч. – 7.06.2014 г., в 5:01 ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

*******************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате on line.

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

 

Всички права запазени.
Препубликация е допустима само при спазване на следните условия:
1.Статията е предадена в пълен текст, без никакви промени
2. Посочен Автор: Муси Дачева
3. Даден е активен линк с Източник: www.temura.net

 

 


Етикети:

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Муси Дачева за Летен хороскоп 2021
  2. gravatar Деси за Летен хороскоп 2021
  3. gravatar Муси Дачева за Летен хороскоп 2021
  4. gravatar Р- Роси за Летен хороскоп 2021
  5. gravatar Муси Дачева за Планирано секцио и консултация с астролог