Седмичен хороскоп 20-26 февруари 2012 г.

Новолуние в сряда

Муси Дачева
ОГНЕНИ ЗНАЦИ

Родените под знака на Овен или с асцендент в Овен през тази седмица ще трябва да се занимават с несвойствени неща. До вторник, включително, опитите ви да помогнете на някого и да приключите ангажимент, ще срещат неразбиране или ще ви отворят очите за нещо неясно, неизвестно или непознато. Възможно е да има опити за директно подвеждане, за изкривяване на истината в желана посока. Новолунието през тази седмица е последното, преди Слънцето да влезе във вашия знак. Затова за времето на нарастваща Луна, от сряда нататък, планирайте начинания, които съответстват на вибрацията на личната ви година. Ако сте в сатурновия период на Лична година 1,3,5 или 8, „натиснете педала на газта“, поставете си ясна цел, и действайте.

За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв предстои интересна седмица. За вас всяка среща на Слънцето и Луната е едно обещание за изява на креативната ви природа. Сега обаче, предстоящото новолуние, което се случва в знака Риби, изисква да оставите на заден план личните си претенции. Общата цел, общите идеи за разширение и инвестиции, спазвайки правилата и нормите и на другите, са приоритетни. Избягвайте влагането на твърде много средства, независимо колко привлекателна е целта, възможно е да не сте обърнали внимание на нещо важно и да бъдете подведени впоследствие в очакванията си. В емоционално отношение втората половина на седмицата носи приятни изненади.

Родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец през тази седмица ще бъдат ангажирани предимно с домашни дела. В дните преди новолунието -понеделник и вторник, може да се чувствате с нисък тонус и без голямо желание за физическа активност. Но, вероятно ще ви се наложи да се движите повече, да общувате с хора, с които имате служебни ангажименти. Новолунието в Риби задава някои промени в домашната среда, които при някои могат да предизвикат позитивни емоции, а други да притеснят. Новина, разкриване на тайна, или просто интересна информация, могат да оживят ежедневието ви. Интерес за мнозина от вас представляват въпроси, касаещи недвижима собственост- купуване, продаване. Втората половина на седмицата, и особено почивните дни, са заредени с много позитивна енергия.

 

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец предстои хармонична седмица. Това, което се случва с вас и с хората наоколо, е резултат на ваши идеи и постъпки. Ако искате мир, ще имате мир, ако искате война-ще я имате, макар оръжията засега да са скрити. При всички случаи популярността ви расте. Сега има хора, готови да ви слушат и приемат с разбиране. Ще получите подкрепа, ако се нуждаете от такава. Новолунието в сряда, в началото на Риби, и при тази благоприятна астрологична обстановка, ви дава шанс да направите важна житейска крачка. Вместо да се нагърбвате с всичко сами, то съвместната работа сега с други хора ще дава повече резултати, които ще усетите отчетливо в края на месец април.

На родените под знака на Дева или с асцендент в Дева предстоящата седмица носи позитивни емоции. Астрологичната обстановка е подкрепяща стига да проявявате сдържаност, такт и благоразумие. В понеделник и във вторник разчистете старите си задачи, изгладете недоразуменията с колеги, с хора, с които живеете или работите. Новолунието в Риби, в сряда, е удачен момент да отворите нова страница в партньорските си взаимоотношения- да започнете нова връзка, да станете съдружник с подходящ човек, да смените работодателя си. Четвъртък е напрегнат, но в петък пък намирате удачно решение на проблем.

 

За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог първите дни на седмицата могат да се окажат доста неспокойни. Някои имат да решават важни финансови въпроси. Добре е да изчистите задълженията си, но също така да си приберете това, което ви се полага. Новолунието в сряда слага акцент върху взаимоотношенията ви със съседите, а също така и с близки роднини като брат или сестра. Сега ще имате възможност да си изясните претенциите един към друг и да изгладите противоречията. Една истина ще излезе наяве. За тези, чиято професия е свързана с посредничество, или с консултантски услуги, периодът е активен и ползотворен.

 

ВЪЗДУШНИ

За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци обстановката през тази седмица е спокойна. Но, това е само на повърхността и цели да приспи вниманието ви. Включете интуицията и практичния си ум, особено в дните след новолунието. Тогава ще имате нужната ви информация и мъглата ще се разнесе, за да видите и чуете, каквото ви е необходимо. Жени ще ви подкрепят, а мъже ще ви провокират. За да преминете успешно през „минното поле“, внимавайте какво говорите, къде и на кого. Периодът е добър за промяна в професионалната сфера- нови колеги, ново работно място и повече предизвикателства.

 

За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстоящата седмица предлага всички възможности за хармонизиране на отношенията с околните. В понеделник и вторник, това най-лесно ще ви се получава в работната среда, там ще намерите подкрепа и съдействие за реализация на намеренията ви. От сряда нататък периодът е добър за прилагане на лечение, както за себе си, така и за близък човек. Психотерапия, релакс в подходяща среда, практикуване на нетрадиционни лечебни методи, всичко това ще ви бъде в полза. В партньорските взаимоотношения имате възможност да насочите събитията в нова посока, като отчитате исканията и на отсрещната страна.

 

За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей предстоящата седмица слага акцент върху финансовите въпроси. В понеделник и вторник ще трябва да разчистите някои стари сметки, а други да оставите за по-нататък. За част от групата, новолунието в сряда може да даде тон на повече и по-стабилни доходи. При други обаче е възможно подвеждане в очакванията, и орязване на приходите. В четвъртък бъдете внимателни за измами и кражби. В петък и събота ви очакват движение и много контакти. В неделя ще можете да разпуснете в приятна компания.

ВОДНИ ЗНАЦИ

На родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак предстои забележителна седмица. Направете необходимото в понеделник и вторник да разчистите старите си задължения, освободете се от ненужното в живота си- от стари дрехи, предубеждения и задръжки. Дистанцирайте се и от тези отношения, които ви потискат и дърпат назад. Това е важно, защото новолунието в началото на Риби е чудесен момент да отворите нова страница в живота си. Дайте заявка, че искате промяна, и тя ще дойде. Важни делови разговори и срещи, от които очаквате много, насрочвайте за сряда. Петък е ден на изненадите.

За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион предстоящата седмица има силен творчески заряд. Ако имате интересна идея, сега е момента да я пуснете в ход, и да я разработите. Пазете се обаче от плагиати и не „бийте камбаната“ преди да сте се застраховали срещу кражби. За повечето от вас седмицата предлага възможности за забавление, посещение на театър, концерт, или друго светско събитие. Сега е подходящ момент да разширите кръга от познати, да си създадете полезни контакти, да блеснете в средата, която има значение за вас. Новолунието в Риби отключва зоната на личните взаимоотношения за нови и интересни запознанства.

 


На родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби предстои забележителна седмица. Новолунието във вашия знак ви поставя в светлината на прожекторите. Вниманието на околните ще бъде съсредоточено върху вас и върху това, с което се занимавате. Възможно е прекаленият интерес сега към вашата персона да ви дойде в повече, но и този момент ще отмине. Съвпадът на Слънцето с Нептун усилва и без това добрата ви интуиция, нещо което ще ви помогне да се дистанцирате от ситуации на некоректност и използвачество. Улавяйте добрите идеи и си ги запазете за момент, в който ще можете да им отдадете енергията си, и да ги разработите.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 22.02.2012г., в 0:34 ч. Новолуние 2° Риби

Луната през тази седмица се движи между знацитe Водолей и Телец, през четвърта и първа четвърт.

Луната е без курс на:

21.02.2012 г., в 18:17 ч. – 21.02.2012 г., в 19:31ч.

23.02.2012 г., в 4:24 ч. – 24.02.2012 г., в 4:48ч.

26.02.2012 г., в 14:52 ч. – 26.02.2012 г., в 16:29ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

********************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате  on line.

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Няма етикети.

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Daniela за Седмичен хороскоп 18-24 януари 2021
  2. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  3. gravatar Муси Дачева за Астрологичен преглед 2021
  4. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  5. gravatar Еми за Хороскоп 2021 за Везни