Седмичен хороскоп 25 – 31 октомври 2010 г.

Димитровден във вторник

преминава в Стрелец в четвъртък

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

ОВЕН
Родените под знака на Овен или с асцендент в Овен през тази седмица ще полагат много усилия да се движат по правилата, в буквален и в преносен смисъл. При тези от първата половина на знака, добри резултати ще има, но са нужни повече ентусиазъм и далновидност. Последното е подкрепено от преминаването на управителя на знака- Марс от страстния Скорпион, в Стрелец, където повече резултати дава мисленето и действието „на дълги светлини“. Вторник е силен и резултатен, насрочвайте си важните дела в часовете преди обяд. Петък и почивните дни са удовлетворителни и за работа, и за развлечения.

ЛЪВ
За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв предстои емоционално наситена работна седмица. Още от понеделник ще бъдете изцяло въвлечени във водовъртежа на служебните ангажименти и това може да ви отдалечи от някои семейни проблеми, които ви товарят в последно време. Но добрите новини ще ви намерят, където и да сте. В петък Слънцето и Венера са в съвпад в Скорпион и това е добър повод да покажете обич, привързаност и уважение по подходящ начин. Зарадвайте близките си с нещо, което е красиво и желано.

СТРЕЛЕЦ
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец предстоящата седмица носи промени. В понеделник и вторник околните ще ви предявят предпочитания и претенции, с които ще трябва да се съобразите,за да можете да си свършите работата, така както сте планирали. Сряда също може да се окаже труден ден, особено за родените в третата декада на знака. Под влияние на емоциите може да „стъпите накриво“ и да вземете погрешно решение. В четвъртък обаче, когато Марс влиза в Стрелец, балансът ще е възстановен. От Димитровден, та до Никулден планетата на волята и амбицията ще бъде на ваша страна и ще ви помага в начинанията.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

ТЕЛЕЦ
За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец предстои успешна работна седмица. Вашата покровителка, има лична среща със Слънцето в петък, денят на Венера, и това събитие осветява цялата седмица. Периодът е добър за важни срещи, от които очаквате много. Не отказвайте и такива, които на пръв поглед са безполезни, защото всичко, отнасящо се до взаимоотношенията ви с околните, през тази седмица има смисъл. Петък е най-забележителният ден и за него насрочвайте важните си дела. В почивните дни избягвайте прекомерно физическо натоварване, ако тялото ви не е в състояние да го понесе.

ДЕВА
За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева продължава активния период в деловата среда. Предстоят ви много срещи и разговори, обсъждане на служебни и лични проекти. Искате или не, приятели и роднини ще се опитват да влияят на преценката ви и да насочват постъпките ви в определена посока, дните от понеделник до сряда. Четвъртък и петък са силните ви дни през тази седмица, планирайте важните си дела за тогава. В събота ще ви е необходима повече физическа енергия и кураж за решаване на семеен въпрос.

КОЗИРОГ
Родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог през тази седмица ще успяват да реализират намисленото ако успеят да привлекат на своя страна повече съмишленици. Каузата сама по себе си е привлекателна, но вашето лично участие и ангажираност са от важно значение. Във вторник отдайте дължимото на някой, който го заслужава, вместо критики отправяйте позитивни послания и от това само ще спечелите. Четвъртък може да се окаже труден за родените в първата декада на знака. Не си превишавайте правата и не навлизайте в чужда територия. Петък е силен и успешен ден за мнозина, особено в часовете около обяд.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

БЛИЗНАЦИ
Родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци през тази седмица имат шанса да постигнат много от това, което са планирали. Астрологичната обстановка подкрепя личната инициатива и умението да се влага достатъчно физическа и умствена енергия в добри идеи, независимо дали са собствени или чужди. В четвъртък и петък може да получите добри приходи за свършена работа, а също така да създадете добро впечатление у някой, който може да ви бъде полезен в бъдеще.

ВЕЗНИ
За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстои динамична седмица. Съвпадът на Слънцето и Венера създава романтична атмосфера,което може да промени някои страни на личния живот. Във вторник хора отдалеч ще внесат определеност в ситуация, която ви тревожи от дълго време. В служебните отношения има позитивни тенденции, които могат да доведат до подобряване на финансовото ви състояние. В петък можете да разчитате на подкрепата на висшестоящ, но при условие,че намеренията ви са в тон с общите цели на колектива.

ВОДОЛЕЙ

Родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей ще бъдат много ангажирани през тази седмица. Ситуацията ще изисква бързо да се организирате и да вземате решения в движение, най-вече следвайки интуицията си. За да имате успех, стремете се да обединявате различните интереси в една обща цел и така всички ще бъдат удовлетворени. Почти през цялата работна седмица имате подкрепа, но по-забележима тя ще бъде в четвъртък и петък. В почивните дни не бъдете самонадеяни, избягвайте конфликтите на пътя и се пазете от хранителни натравяния.

ВОДНИ ЗНАЦИ

РАК
Родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак до сряда ще усещат, в една или друга степен, желание да се дистанцират от активни действия, за които е настъпил момента, но не им достига решителност, да ги предприемат. В четвъртък и петък обаче, рачешката природа ще си каже думата и ще ви подтикне към активни действия. Вземете инициативата в свои ръце, организирайте събитие, разпратете покани, бъдете в центъра на нещо интересно и забавно. Размърдайте се, не се жалете, всяко усилие сега има смисъл, „ ден – година храни“.

СКОРПИОН
За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион предстоят наситени с емоции и събития дни. Струпването на планети във вашия знак е мотивиращо, а съвпадът на Слънцето и Венера ви поставя в центъра на вниманието на околните. Вашето мнение ще бъде зачетено, а позицията ви по даден въпрос ще насочи събитията в желаната от вас посока. В четвъртък ще получите подкрепа в нужния момент и справедливост по административен проблем. А петък е ден, в който можете да се докажете като лидер и човек, който може да вижда напред във времето.

РИБИ
Родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби започват седмицата притиснати от някаква грижа, свързана с родственик. Не се притеснявайте, „дяволът не е толкова черен, колкото изглежда“, в нужния момент ще имате подкрепа и проблемът ще се реши. В сряда, тези от третата декада на знака, трябва да бъдат много внимателни и в голяма степен себесъхранителни. Четвъртък и особено петък са най-успешните ви дни през този период.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 25.10.2010 г, понеделник, между 12:48 часа, когато прави аспект с Марс, до 14:47 часа, когато навлиза в Близнаци, Луната е без курс и в този период от време не се препоръчва начало на нищо важно.
На 26 октомври 2010 година, вторник, в 20:58 часа, Слънцето е в точен секстил с Плутон.

На 27.10.2010 г, сряда, между 17:19 часа, когато прави аспект с Уран, до 22:14 часа, когато навлиза в Рак, Луната е без курс и в този период от време не се препоръчва начало на нищо важно.

На 28 октомври 2010 година, четвъртък, в 8:48 часа, Марс преминава в Стрелец.

На 29 октомври 2010 година, петък, в 3:10 часа, Слънцето и Венера са в съвпад.

Луната през тази седмица се движи между знаците Телец и Лъв, през трета и четвърта четвърт

*******************************************************************************************

Книгите на Муси Дачева можете да си поръчате на temurabooks@abv.bg

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Етикети: , ,

2 коментара so far »

 1. moon_in_taurus каза,

  Писа на октомври 26, 2010 @ 14:47

  “В сряда, тези от третата декада на знака, трябва да бъдат много внимателни и в голяма степен себесъхранителни.”

  Някаква опасност ли ни грози:(((?

 2. Муси Дачева каза,

  Писа на октомври 27, 2010 @ 13:05

  moon_in_taurus,
  “Някаква опасност ли ни грози:(((?”
  това е много крайно!

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Daniela за Седмичен хороскоп 18-24 януари 2021
  2. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  3. gravatar Муси Дачева за Астрологичен преглед 2021
  4. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  5. gravatar Еми за Хороскоп 2021 за Везни