Седмичен хороскоп 26 април – 2 май 2010 г.

в Сряда, в -

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

ОВЕН
За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен предстоящата седмица носи позитивни очаквания за подобряване на финансовото състояние. При някои нещата ще вървят гладко, но при други е възможно да има пречки да получат това, на което разчитат. Възможни са предложения за работа, интерес към вашите умения и квалификация. Перспективите са добри, но не избързвайте да взимате окончателно решение, имайте предвид че Меркурий е ретрограден и затова се вглеждайте по-прецизно във всеки договор,който ви се предлага. Не се претоварвайте и не стойте на течение,защото дископатията ви може да напомни за себе си.

ЛЪВ
За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв предстои наситена с емоции седмица. Успехът ви ще е толкова по-голям, колкото по-добре съумявате да контролирате импулсивната страна на личността си. Хладен ум и разумно поведение са козовете,които можете да извадите  срещу опонентите си. Ако ви предстои сделка с недвижим имот, бъдете внимателни при оформяне на документите и осъществяване на разплащане. Има вероятност от подвеждане или откровена измама.

СТРЕЛЕЦ
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец предстоящата седмица ще е изпълнена с много срещи, разговори и движение. Ретроградността на Меркурий ви действа вдъхновяващо и ви подтиква яда се заемете по-сериозно с реализацията на идея, която досега сте отлагали по различни причини. На помощ ще ви бъде умението да общувате с хората и да бъдете убедителни в словото и действията си. Избягвайте безмислените спорове и участието в интриги, обслужващи чужди интереси.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

ТЕЛЕЦ
За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец предстои интересна седмица най-малко заради пълнолунието в сряда. Привеждането в изпълнение на ваша стара идея или проект, по който работите от доста време, може да ви създаде известно напрежение в отношенията с колегите. Имате стабилни доводи и ако проявите настойчивост и търпение, ще постигнете своето. Възможно е да се окажете главен герой в служебна интрига още повече, че ретроградният Меркурий участва активно в изкривяването на информацията. Родените във втората и третата декада да обърнат внимание на здравната си профилактика.

ДЕВА
За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева предстоящата седмица предлага голямо движение както на физическо, така и на мисловно ниво. Ровейки в бюрото или библиотеката си, ще се връщате към стари идеи, стари планове и намерения. Тези, които търсят работа, в дните на пълнолунието имат шанс да получат удачно предложение. Трябва да бъдете готови обаче за справяне с голяма конкуренция. Успехът ви зависи от това дали въпреки ретроградния Меркурий ще бъдете съсредоточени и прецизни.

КОЗИРОГ
За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог предстои натоварена работна седмица. В понеделник можете да отхвърлите голяма част от планираното и да се поздравите с постигнат успех. Дните на пълнолунието, особено сряда, могат да се окажат твърде напрегнати. Очакват ви нови ангажименти, предложения за работа и размествания в работната среда. Необвързаните ги очакват интересни запознанства и  нови възможности в емоционалната сфера.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

БЛИЗНАЦИ
За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци през тази седмица по-важно от това какво правят е как го правят. Не се жалете, работете качествено и ще успеете да реализирате набелязаното. Признавайте си грешките и действайте по тяхното отстраняване. Така няма да насипвате брашно в мелницата на вашите противници и ще обезоръжите всеки конкурент. Сериозните промени предстоят през следващия месец, но сега е важно да си подсигурите подкрепата на хора, които могат да застанат зад вашите проекти.

ВЕЗНИ
За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстоящата седмица започва обещаващо. Понеделник е силен ден, в който можете да  заложите на личен чар и добри идеи. В дните около пълнолунието бъдете внимателни, ако трябва да се разпореждате с чужди пари. Има риск за подвеждане при финансови операции. Почивните дни са подходящи за промяна в личните ви взаимоотношения, в желаната от вас посока.

ВОДОЛЕЙ

Родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей през тази седмица могат да постигнат отлични резултати, ако още в понеделник бъдат, където трябва и с когото трябва. От умението ви бързо да се организирате и да държите под контрол емоциите си зависи успехът ви в дните на пълнолунието. Четвъртък обещава радост в дома ви от добра новина или заради нова семейна придобивка. Разрешаването на един проблем може да доведе до нови идеи, които да бъдат реализирани в близко бъдеще.

ВОДНИ ЗНАЦИ

РАК
За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак предстои емоционална седмица. В понеделник ще имате безрезервната подкрепа на близък човек. В дните около пълнолунието, а това са вторник, сряда и четвъртък, ви предстои битка или поне ситуация, в която ще бъдете принудени да отстоявате собственото си виждане, особено ако става дума за личните ви финанси или за здравето ви. В четвъртък ще получите информация, която ще събуди честолюбието ви и ще провокира ценностната ви система.

СКОРПИОН
За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион предстоят дни, в които подкрепата на близък човек ще е от голямо значение. Имате шанс още в началото на седмицата да заявите открито своето мнение и да постигнете желаната цел. В дните на пълнолунието може да “кръстосате шпаги” с някой, който се прави на “голям шеф” и това да доведе до промяна в служебните ви дела. В личните ви отношения също назрява конфликт, който можете да избегнете с повече прозорливост и добри намерения.

РИБИ
За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби предстоящата седмица носи усещане за пълнота на изживяванията и очакване за положителни промени. Важните срещи и разговори направете в понеделник или във вторник. В сряда избягвайте пътуване, особено ако вие сте на шофьорското място. Не поощрявайте желанието за спор и конфликт на съседа си. Втората половена на седмицата е много благоразположена към вашите желания и намерения. Не отказвайте покана за купон с приятели в почивните дни.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На  27 април 2010 година, вторник, в  1:22 часа, Сатурн и Уран са в точна опозиция в 28гр.на Дева- Риби.
На  28 април 2010 година, сряда, в  14:18 часа, Слънцето и Луната са в опозиция в знаците Телец-Скорпион.

Луната през тази седмица се движи между знаците Везни и Козирог, през втора и трета четвърт (фаза).

Етикети: , , ,

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  2. gravatar Муси Дачева за Астрологичен преглед 2021
  3. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  4. gravatar Еми за Хороскоп 2021 за Везни
  5. gravatar Муси Дачева за Хороскоп 2021 за Везни