Седмичен хороскоп 26 юли-1 август 2010 г

Пълнолуние в понеделник

Муси Дачева


ОГНЕНИ ЗНАЦИ

ОВЕН
За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен предстоящата седмица предлага много възможности за изява и постигане на набелязани цели. Можете да разчитате на приятелска подкрепа и успех в първите дни на седмицата, особено в понеделник. В четвъртък и петък обаче ви очаква отпор, който може да бъде много силен, ако позволите на опонентите да обединят силите си срещу вас. При родените в началото на зодията, 20-24 март, може да настъпи спад на жизнения тонус и да се появят стари болежки, активирани от променливото време и от навлизането на Марс в опозиционния знак Везни. Има вероятност за инциденти, затова бъдете внимателни, избягвайте рискови ситуации, влизането в словесен или физически конфликт.

ЛЪВ
За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв предстои забележителна седмица. Пълнолунието в понеделник със Слънцето в началото на Лъв поставя на преден план взимането на важни решения,които са пряко свързани с бъдещето. Контактите с хора отдалеч могат да бъдат обещаващи и да ви дадат перспективи, които не сте очаквали. По организацията на пътуване много вероятно да настъпят някои промени и това да ви създаде грижи в края на седмицата.

СТРЕЛЕЦ
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец астрологичната обстановка е много подкрепяща в почти през цялата седмица. Най-силен е обаче понеделник,когато пълнолунието Лъв-Водолей се съчетава с тригон на Юпитер и Слънцето. Стрелците от първата декада ще имат шанс за успех, ще получат предложение -някои за постоянна работа, други за изгоден ангажимент, на което трудно биха отказали. Жизненият тонус ще се подобрява. Родените в последните градуси на знака обаче трябва да бъдат внимателни с физическите натоварвания. В петък и почивните дни има вероятност за травми.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

ТЕЛЕЦ
За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец седмицата предлага разтоварване и настоява за почивка независимо от това, че метеорологичната обстановка не е благоприятна. Това се отнася най-вече за тези от втората половина на знака, които е добре да отделят повече време за себе си. За останалите, родените в първата половина на Телец, домашните и служебни ангажименти изискват повече енергия и настойчивост. Не оставяйте без контрол финансовите си дела. Бъдете внимателни при пътуване в петък, и в почивните дни.

ДЕВА
За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева предстоящата седмица носи информация за неща, които умишлено или не са били скривани. На границата между вторник и сряда Меркурий навлиза във вашия знак и ще се придвижва през него до 3 октомври. В собствения си знак, той ще ви дава подкрепа в реализация на планираното, изисквайки по-голяма определеност в позициите и категоричност при взимането на решения. До края на седмицата имате подкрепата също така на Венера и Марс,което дава лек превес на емоционалните над рационалните подтици. Бъдете внимателни във финансовите си дела. За родените в края на зодията петък и почивните дни са критични за здравето.

КОЗИРОГ
За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог астрологичната обстановка предполага благоприятно развитие на ситуация, свързана с финансова подкрепа отвън. Пълнолунието може да ви донесе разрешение за кредит, подарък или допълнителни средства от близък – родител или брачен партньор. Родените в първите градуси на знака  могат да изпитат неудовлетвореност и напрежение, да предизвикат или да бъдат въвлечени в конфликт на работното място. В това отношение втората половина на седмицата е по-предизвикателна.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

БЛИЗНАЦИ
За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци предстои период на изчистване на стари ангажименти, на поемане на отговорност за дадени обещания,които засягат интересите на други хора. Загърбването на проблемите и надменното поведение няма да ви помогнат, а напротив ще влошат ситуацията. Понеделник и вторник са силни дни, в които имате подкрепата, от която се нуждаете. В сряда бъдете готови да чуете критики по свой адрес или оценки за вас и вашата работа, които се разминават с вашите собствени. Петък и събота са критични дни за родените в последните градуси на Близнаци.

ВЕЗНИ
За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни астрологичната обстановка през тази седмица изисква определеност както в мнението, така и в постъпките. Колкото и неясна да е ситуацията,ще трябва да положите усилия и да предвидите нейното вероятностно развитие и на тази основа да планирате бъдещите си ходове. В четвъртък и петък се пазете от хора, които не умеят да сдържат емоциите си и да контролират гнева си. Втората половина на седмицата е критична за родените със Слънце в първите градуси на зодията.

ВОДОЛЕЙ

За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей седмицата, която започва с пълнолунието във вашия знак, обещава предизвикателства в полето на взаимоотношенията – било то лични или служебни. Избягвайте натоварването с твърде много ангажименти, особено ако са свързани с голям разход на физическа енергия или отнемат твърде много от времето ви. Имате нужда от свобода,за да осмислите настоящето и за да планирате в основни линии близкото бъдеще. В петък и в почивните дни не предприемайте пътуване, избягвайте рискови преходи в планината и шофиране в противоречие с правилника за движение по пътищата.

ВОДНИ ЗНАЦИ

РАК
За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак предстои напрегната седмица. Фокусът на емоциите ще бъде по линия както на работните, така и на личните взаимоотношения. Не си позволявайте отпускане, бъдете в готовност да реагирате навреме и да вземете правилното решение. Началото на седмицата ви носи придобивки под формата на финикийски знаци или вещи,някои от които със сантиментален характер. Петък и събота са критични дни за родните в първите градуси на знака.

СКОРПИОН
За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион предстоящата седмица,която започва с Пълнолунието Лъв-Водолей, поставя на дневен ред решаването на важни въпроси от професионално естество. Сега не е време за почивка и не планирайте излизането в отпуск, ако това е възможно. Избягвайте конфликтите, защото те ще задълбочат проблеми, създавани от някои, които смятате за приятели. Имате подкрепа да постигнете своето, разчитайте на хора, по-млади от вас.

РИБИ
За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби астрологичната ситуация постепенно се разведрява. Все повече стават хората,които искат да ви подкрепят и това само по себе си ви прави по-убедени в собствената правота. Седмицата с пълнолуние в началото, за някои Риби ще отвори врати за желаната работа, а при други възможности за изгодни сделки. Зад гърба ви е труден период и много научени уроци. В края на седмицата обаче родените в последните градуси на знака е добре да избягват попадането в рискови ситуации.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 26 юли 2010 година, понеделник, в 3:36 часа, Пълнолуние, Слънце и Луна в опозиция във 2 гр Лъв-Водолей.
На 27 юли 2010 година, вторник, в 23:42 часа, Меркурий преминава в Дева.
На 30 юли 2010 година, петък, в 1:46 часа, Марс преминава във Везни.

Луната през тази седмица се движи между знаците Водолей и Овен, през трета четвърт (фаза).

Етикети:

4 коментара so far »

 1. лоли каза,

  Писа на юли 29, 2010 @ 2:46

  здравейте!искам да попитам авторката на хороскопите,1 въпрос разискван милиони пъти-а именно-как може да се даде обща прогноза за дадена зодия?
  въпросът ми е породен от любопиттство,тъй като аз често чета хороскопи.

 2. Муси Дачева каза,

  Писа на юли 30, 2010 @ 11:31

  лоли,
  “как може да се даде обща прогноза за дадена зодия?”
  има различни астрологични методи :)

 3. лоли каза,

  Писа на август 3, 2010 @ 2:04

  ами мисълта ми е че давате общ седмичен хороскоп за зодия стрелец наприер-ние четем и вярваме.
  ако не може да се даде такава обща характеристика ,както ви е казвате,каква е целта на общите хороскопи за седмицата за дадена зодия…,,очаквайте към петък травми..или нова любов…”
  Сайтът ми изглежда сериозен а тези въпроси ме вълнуват и затова еи попитах.

 4. Муси Дачева каза,

  Писа на август 3, 2010 @ 8:44

  лоли,
  ,,очаквайте към петък травми..или нова любов…“ сте го взели от друго място
  А това е от нашия хороскоп за седмицата.
  “СТРЕЛЕЦ
  За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец астрологичната обстановка е много подкрепяща в почти през цялата седмица. Най-силен е обаче понеделник,когато пълнолунието Лъв-Водолей се съчетава с тригон на Юпитер и Слънцето. Стрелците от първата декада ще имат шанс за успех, ще получат предложение -някои за постоянна работа, други за изгоден ангажимент, на което трудно биха отказали. Жизненият тонус ще се подобрява. Родените в последните градуси на знака обаче трябва да бъдат внимателни с физическите натоварвания. В петък и почивните дни има вероятност за травми.”

  Астрологията не изисква вярване, а разбиране. И общите, и конкретните хороскопи разглеждат вероятности. По-важното не е да се хванете за точното събитие, очаквайки да получите травма, а да разберете, че ситуация предполага такава, и да се пазите.

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  2. gravatar Муси Дачева за Астрологичен преглед 2021
  3. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  4. gravatar Еми за Хороскоп 2021 за Везни
  5. gravatar Муси Дачева за Хороскоп 2021 за Везни