Седмичен хороскоп 14-20 януари 2013 г.

Съвпади на Венера-Плутон

и Меркурий-Слънце

Муси Дачева

Обща характеристика на седмицата

Предстоящата астрологична седмица изглежда не особено активна, поради липсата на мажорни аспекти на външните планети. Но, само изглежда така на пръв поглед. В следващите дни предстои да се случат два важни планетни съвпада.

След като в неделя Венера направи квадрат с Уран, то тя удължава неговото действие в следващите дни докато в четвъртък не премине през позицията на Плутон в 9 градуса Козирог, поддържайки огъня между двете планети до края на седмицата. Така в кардиналния кръст, знаците Овен,Козирог,Везни, Рак има катализатор на напрежение, неразбирателство и сблъсък на интереси, обсебване от маниакални идеи и манипулации. Но в зоната на земните знаци Козирог, Телец и Дева всичко това може да се преобразува в изблици на любов, признания, клетви във вярност и обединяване в обща цел. Съвпадът Венера-Плутон, в съчетание със секстила Венера-Сатурн е обещание за разумно водене на делата на земните знаци, на Скорпион и Риби.

Включването на квадрата Уран-Плутон създава предпоставки за природни катаклизми, повишена сеизмичност, увеличена инцидентност, заради лоши метеорологични условия и човешки грешки. Ретроградният Юпитер се придвижва към квадрат с Нептун, което увеличава безпокойството у психически нестабилните хора.

В петък предстои съвпад на Меркурий и Слънце в 28-я градус на Козирог, който в следващите дни се хармонизира с Юпитер и Уран, а това е добра основа за активна интелектуална работа, най вече за земните и въздушните знаци, както през почивните дни, така и в началото на следващата седмица. В събота Меркурий сутринта, а Слънцето вечерта, преминават във въздушните знаци и пренасят позитивна енергия в зоната на Водолей, Везни и Близнаци.

Пожелавам ви Слънчева седмица и много радостни мигове в нея!

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Овен, или с асцендент в Овен, предстои динамична седмица. Бъдете организирани и делови, но много внимателни в понеделник, когато ви се налага да разглеждате документи по предложение за съвместна работа. Вашата импулсивност може да ви подведе в грешна посока, затова сериозните разговори планирайте за вторник. Периодът е добър за представяне пред други хора, за печелене на симпатии и омайване на тези, на които можете да разчитате в бъдеще за съдействие и подкрепа. Егото ви ще бъде подхранено подобаващо в четвъртък и петък, макар че е добре да не губите почва под краката си и да се придържате към реализма на собствената си преценка. Водете умерен начин на живот, не прекалявайте в нищо, особено с работа, забавления или храна. Благоприятни дни през тази седмица – четвъртък и събота.

За родените под знака на Лъв, или с асцендент в Лъв, предстои успешна седмица. Главен приоритет е справянето с предизвикателствата на работното място. Там има някои подводни камъни, през които ще трябва да преминете в следващите дни. Вашата смелост, амбиция и широк поглед върху нещата, ще ви бъдат в помощ. Избягвайте импулсивните и прибързани действия, не се поддавайте на интриги и манипулации, а най-вече говорете по темите, които ви притесняват, особено що се касае до личните взаимоотношения. Вербализирайте исканията и претенциите си, не оставяйте нищо скрито и неясно между вас и партньора. Навлизате в период на значими промени. Благоприятни дни през тази седмица – сряда, четвъртък и петък.

За родените под знака на Стрелец, или с асцендент в Стрелец, седмицата предлага много движение и възможности за общуване, които разнообразяват ежедневието. Предстоят ви срещи с интересни хора, някои очакват от вас съпричастност и ангажираност с проблемите им. Не позволявайте изчерпване на жизнената ви енергия, особено сега в зимния период. Комуникирайте с хора, които ви зареждат с позитивна енергия, гонете негативните мисли от главата си, разтоварвайте се по всякакъв възможен начин. Във финансово отношение периодът е противоречив. В четвъртък избягвайте излишни и големи разходи, а в петък при мнозина ще дойдат приходи. Ще ви хрумнат и някои добри идеи, с които да увеличите доходите си в бъдеще.Благоприятни дни през тази седмица – понеделник, сряда и неделя.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец, или с асцендент в Телец, предстои противоречива седмица. Навлизането на Венера в сродния по стихия Козирог задава относително продължителен благоприятен фон за изява на таланта ви, за реализация на намерения, свързани с разширяване кръга на общуване, популяризиране на идеите си и на това, в което се чувствате знаещи и можещи. В сряда ви очакват добри предложения, възможности за договаряне със сериозен човек и полагане началото на ползотворно сътрудничество. Съвпадът на Венера с Плутон обаче натоварва емоционалната сфера през втората половина на седмицата. Някой ще иска от вас да вземете страна в спор, като не е изключено да ви подложат на активна манипулация. В събота ще сте по-близо до истинското състояние на нещата. Благоприятни дни през тази седмица – вторник, сряда и събота.

За родените под знака на Дева, или с асцендент в Дева, предстои успешна седмица. Независимо дали почивате или работите, дали сте близо до дома, или далеч от него, планетите ви подкрепят да изявите себе си и да постигнете, това което сте си наумили. Седмицата минава под знака на съвпада на управителя на знака-Меркурий със Слънцето и макар това да се случва в края й, още от понеделник ще усетите подкрепящото му влияние. В подем са физическата ви привлекателност, а още повече умението ви да общувате и да излагате в разбираема форма идеите и възгледите си. Е, не всичко е розово. В четвъртък и петък бъдете внимателни и не се увличайте в прекомерни разходи, или в спекулативни игри, от които очаквате „лесни пари“. Благоприятни дни през тази седмица – сряда, събота и неделя.

За родените под знака на Козирог, или с асцендент в Козирог, предстои активна седмица. Подобна е на предходната, но с повече емоционално включване от ваша страна. На територията на вашия знак се развиват два съвпада, всеки от които създава собствено ядро от ситуации и предизвикателства. Съвпадът на Венера и Плутон ви включва в ситуация, в която е намесена жена, и/или много близък човек. Чувствате се задължени да вземете отношение или да направите нещо, особено ако сте родени в края на месец декември. Пропуснете четвъртък, доверете се на съвпада Меркурий-Слънце, който става точен в петък, и който ще ви помогне да намерите правилното решение. Не взимайте важни решения „на маса“ или под давление на манипулативни хора. Благоприятни дни през тази седмица – вторник, сряда и събота.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

Родените под знака на Близнаци, или с асцендент в Близнаци, навлизат в благоприятен период на личната си година- юпитеровият. Вратата към него отваря съвпадът на управителя на знака-Меркурий със Слънцето в края на седмицата. До тогава обаче ще трябва да преминете през няколко критични момента на търсене на истината в думите и постъпките на хората около вас. Очакванията ви за справедливо решаване на спор може да не се оправдаят, което не значи, че сте на погрешната страна, а просто, че момента не е подходящ. Възможно е към вас да бъдат отправени неоснователни финансови претенции. Изненади могат да ви поднесат приятели. Благоприятни дни през тази седмица – вторник и сряда.

За родените под знака на Везни, или с асцендент във Везни, предстои активна седмица. Основният акцент в нея е съвпадът на Венера, управителката на знака с Плутон. Макар срещата на Венера и Плутон да е в четвъртък, влиянието ще бъде усетено още от понеделник. То е предимно енергетизиращо и в голяма степен напрегнато, най-вече за родените в края на месец септември. Някои странни идеи могат да ви хрумнат или да ви бъдат предложени от близък човек. Не го отхвърляйте с лека ръка,защото в близко бъдеще могат да се окажат възможни за осъществяване. Навлизате в силен период на личната си година – марсовият. Имате достатъчно мотивация и жизнена енергия, за да се захванете с нещо голямо и смислено. Благоприятни дни през тази седмица – вторник, сряда, събота.

За родените под знака на Водолей, или с асцендент във Водолей, астрологичната обстановка предлага разнообразие от ангажименти и преживявания, които няма да ви оставят да скучаете в следващите дни. Това което се случва, може да дойде при вас като ехо, като слух или клюка, но ще ангажира вниманието ви за известно време. Имайте готовност за промени, възможно е да получите интересни предложения, но не бързайте да взимате решение до четвъртък, включително. Старайте се повече от обикновено да спазвате правилата за движение по пътищата в сряда и четвъртък, запазвайте спокойствие в напрегнати ситуации. Навлизате в динамичен но и силен период, затова разтоварете се добре в почивните дни Благоприятни дни през тази седмица – вторник, сряда, събота и неделя.

ВОДНИ ЗНАЦИ

За родените със Слънце в Рак, и с асцендент в Рак, предстои напрегната седмица. Растящата Луна ще ви мотивира за действие, а вие от своя страна ще „сръчквате“ околните да се размърдат след заседяването по празниците. Някои ще се отзоват с радост, други ще ви се противопоставят, но при всички случаи безразлични няма да има. Във вторник и сряда вашето въображение и интелект са стимулирани, и това може да доведе до чудесни резултати. Може да бъдете много убедителни, но старайте се да постъпвате честно, и да не прибягвате до манипулации, така ще имате повече успех и ще се радвате на доверието на околните. Имате шанс да подобрите взаимоотношенията си с някой, на когото държите. Благоприятни дни през тази седмица – вторник, сряда и неделя.

За родените под знака на Скорпион, или с асцендент в Скорпион, предстоящата седмица предлага много движение и активност както на физическо, така и на емоционално ниво. Имате отличната възможност да зададете посока и цел на групата, на екипа, с който работите. Моментът е подходящ да се включите като активно действащо лице в процес на обучение, като преподавател, треньор, или сътрудник на хора, занимаващи се с преподаване. Вашите знания и опит са полезни за околните, а същевременно периодът е добър да получите нужната ви свобода на действие, както и да поемете по-големи отговорности. Благоприятни дни през тази седмица – вторник и сряда.


За родените със Слънце в зодиакалния знак Риби, или с асцендент в Риби, предстои натоварена и изпълнена с емоции седмица. В понеделник по обяд Луната влиза във вашия знак и срещайки там Нептун, единият управител на знака, застава в квадрат към другия управител – Юпитер. Това е време, в което някои от групата ще бъдат поставени в деликатна, но достатъчно сложна ситуация, свързана с близък родственик. Ще ви е нужно много търпение, а вероятно и помощта на приятел, за да се справите успешно. Което е сигурно, защото се намирате в добра позиция, имате подкрепа и от звездите, и от приятели, и най-вече собствената интуиция, на която имате доверие. Родените в първата декада на знака е добре да бъдат внимателни с паричните дела, както при взимане, така и при даване в четвъртък и петък. Благоприятни дни през тази седмица – вторник, сряда, събота и неделя.

Дати на някои астрологични събития през тази седмица

Слънце в секстил със СЛВ на 14.01.2013 г.

Съвпад на Венера и Плутон на 17.01.2013 г. В 3:29 ч.

Венера в секстил със Сатурн на 17.01.2013г.

Съвпад на Меркурий и Слънце на 18.01.2013 г. В 10:56 ч.

На 19.01.2013 г., в 9:25 ч. Меркурий навлиза във Водолей.

На 19.01.2013 г., в 23:51 ч. Слънцето навлиза във Водолей.

Луната през тази седмица се движи между знаците Водолей и Телец, през първа и втора четвърт.

Луната е без курс на:

13.01.2013 г., в 10:37 ч. – 14.01.2013 г., в 12:49 ч.

16.01.2013 г., в 11:32 ч. – 16.01.2013 г., в 18:07 ч.

19.01.2013 г., в 2:40 ч. – 19.01.2013 г., в 3:36 ч.

20.01.2013 г., в 20:16 ч. – 21.01.2013 г., в 16:04 ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

********************************************************************************

От 1 ноември 2012 г до 31 януари 2013 г.

Новогодишна ПРОМОЦИЯ!

Комплект

от

Номерологичен календар

и

2 броя Лични календари за 5 години

можете да си закупите на цена 20 лв.

+ Доставната такса на ЕКОНТ.

 

Заявка направете във  формата за поръчка  on line.

*********************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате  on line.

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Всички права запазени.
Препубликация е допустима само при спазване на следните условия:
1.Статията е предадена в пълен текст, без никакви промени
2. Посочен  Автор: Муси Дачева
3. Даден е активен линк с Източник:  www.temura.net

 

Няма етикети.

2 коментара so far »

  1. moon_in_taurus каза,

    Писа на януари 16, 2013 @ 8:39

    “За родените със Слънце в зодиакалния знак Риби, или с асцендент в Риби, предстои натоварена и изпълнена с емоции седмица. В понеделник по обяд Луната влиза във вашия знак и срещайки там Нептун, единият управител на знака, застава в квадрат към другия управител – Юпитер. Това е време, в което някои от групата ще бъдат поставени в деликатна, но достатъчно сложна ситуация, свързана с близък родственик. ”

    този път ме нацели в десятката:)

    За жалост,защото преживявам много тежък период,много.
    Дали ще има промяна към добро? И още повече когато юпитер тръгне директно?

  2. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 20, 2013 @ 18:03

    19.01.2013 13:11
    Мъж опpя пистолет до главата на Доган
    Нападателят е Октай Енимемехмедов от Бургас. Той е криминално проявен – регистриран е за хулиганство, телесна повреда и грабеж
    Новини Видео: БГНЕС

    Лидерът на ДПС Ахмед Доган беше нападнат по време на речта си на днешната Осма национална конференция на движението в НДК.

    Мъж почти опря пистолет до главата на Доган. Лидерът обаче успя да реагира бързо и

    да отблъсне ръката му

    Едва след това делегатите от първите редове и охраната успяха да се качат на трибуната и да повалят нападателя.

    Според някои данни пистолетът е засякъл. Според TV7 той е бил газов, турско производство.
    още по темата
    “Преса”: Доган се оттегля
    “Преса”: Доган се оттегля
    13 коментара към статията 13 | Статията е разгледана 8146 пъти8146
    19.01.2013
    Стигат ли прокурорите до имоти на Доган?
    71 коментара към статията 71 | Статията е разгледана 21422 пъти21422
    11.06.2012
    2 млн. лв. плащаме за охрана на Доган
    69 коментара към статията 69 | Статията е разгледана 16970 пъти16970
    04.11.2010

    Доган не е ранен. Той се намира в Правителствена болница и щателен медицински преглед е показал, че е добре, обяви зам.-председателят на ДПС Лютви Местан.

    След като беше обезвреден и бит на трибуната,

    нападателят е бил задържан и откаран в Четвърто РУП

    Той е 25-годишният Октай Енимемехмедов от Бургас. Първоначално беше съобщено, че мъжът е делегат на ДПС от морския град, но председателят на общинската организация Шерафeт Мехмед отрече тази информация и допълни, че не го познава.

    У Енимемехмедов са открити газов пистолет и два ножа. Мъжът е криминално проявен – регистриран е за хулиганство, телесна повреда и грабеж.

    След нападението Местан обяви, че Доган няма да продължи речта си, а текстът й ще бъде раздаден на делегатите. Конференцията ще продължи в 15 ч.

    От МВР уточниха, че 11 служители на СДВР са имали ангажимент за охраната около НДК.

    Пропускателният режим в самата залата не е бил осъществяван от НСО, а от частна фирма, по желание на организаторите.

    “Мъжът, който изскочи на трибуната срещу лидера на ДПС, беше готов да убива, не беше само сплашване”, заяви Шерафeт Мехмед, който е бил съвсем близо до трибуната.

    “Нападателят излезе изведнъж, извади пистолет и застана пред Доган. Случилото се е ужасно. Не можах да видя къде стоеше преди това нападателят и откъде точно излезе”, разказа Мехмед.

    Според областния лидер на ДПС в Бургас Ахмед Сюлейман нападателят Октай Енимехмедов е член на партията на Касим Дал “Свобода и достойнство”.

    59-годишният Ахмед Демир Доган е роден на 29 март 1954 г. в село Пчеларово, област Добрич. От създаването на Движението за права и свободи на 4 януари 1990 г. той е лидер на партията.

    Доган е единственият политически ръководител, запазил поста си от свалянето на Тодор Живков до днес

    Ахмед Доган е депутат във всички парламенти след промените – Седмото Велико народно събрание, 36-то, 37-мо, 38-мо, 39-то и 40 -то НС. Той обаче много рядко се появява в парламента, а има и много малко публични изяви.

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    3. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии
    5. gravatar Антоанета Илиева Гужгулова/по баща Атанасова за Годишен хороскоп 2022 по зодии