Хороскоп 2010 за Близнаци

Муси Дачева

Родените под знака на началото на 2010 година сварва господарят на знака Меркурий- ретрограден. Това е знак за внимание,който не трябва да бъде пренебрегван. За меркуриевите хора 2010 година носи невероятно разнообразие от възможности, но и много подводни камъни,които за да бъдат успешно избягвани, изискват добра концентрация и отделяне достатъчно внимание на подробностите във всяка сфера от живота.

Добрата новина за родените в първата половина на Близнаци е че Сатурн от Везни прави за вас така наречения сатурнов подем. Хармоничните отношения между Сатурн,който до края на 2010 година ще достигне 15-я градус на Везни, и вашето рождено Слънце, е обещание за подкрепа в сериозните дела. Ако връзката ви е преминала успешно през изпитанията на сатурновата криза, създайте семейство, изградете си дом, почувствайте се стабилни в средата си. Сатурн ще ви подкрепи и в професионалните ви амбиции,стига да сте били почтени и всеотдайни в работата си.

Меркурий е ретрограден до средата на януари и ще обърка повече от плановете ви,но през месец февруари  обстановката се разведрява и дори ретроградният Марс няма да е в състояние да удържи вашия порив за действие. Средата на февруари,когато Юпитер и Венера се прегръщат в полето на вашата кариера, можете да направите скок и да вземете няколко стъпала от йерархичната стълба наведнъж. Шансът е на ваша страна и гледайте да не го пропуснете. Единствено родените на 27 или 28 май, трябва да бъдат по-търпеливи и дипломатични, за да имат успех начинанията им в този момент.

Месец февруари е благоприяген за напредък както в материалните така и в емоционалните дела, нещо което ще ви се удава по-трудно през март. Новолунието в средата на март може да стане отправна точка за ваши намерения и много важно е да бъдете готови за спринт, за бързи и адекватни действия, които бързодвижещият се през Риби Юпитер ще подкрепя през пролетта на 2010 година.

Между 18 април и 11 май Меркурий отново е ретрограден и за някои неща ще са ви нужни повече търпение, време и усилия. Ретроградните периоди на Меркурий са много благоприятни за осмисляне, преразглеждане, пренастройване и задълбочаване в някои теми. В такива периоди той създава условия за сериозни научни разработки и  за плодовит писателски труд.

В края на май и началото на юни 2010 година обстановката става изключително динамична и непредсказуема, заради почти едновременното навлизане на Юпитер и Уран в Овен. Промени очаквайте във всички нива на общуване, в повечето от уговорените и считани за вече уточнени ангажименти. Възможно е съвсем нови хора, и коренно различни идеи  да навлязат в живота ви. Може да се окажете в центъра на събития, където ролята ви да е на отдушник, в негативен аспект – буфер, или в позитивен – арбитър.

През критичните за тази година месеци юли-август-септември родените в края на Близнаци, между 15 и 22 юни, ще са подложени на поредица от предизвикателства, които за някои представители на знака могат да създадат стресови,в значителна степен неприятни ситуации. Големият планетарен квадрат, който се образува в този период се разполага в невралгични части на наталната карта също и на тези, които имат Близнаци на асцендента.

Моментът не  е подходящ да си взимате отпуск, тъй като в работната ви среда предстоят кардинални промени. В края на месец юли избягвайте рискови начинания със спекулативна цел, вероятността от финансови загуби е голяма. Грижете се за децата, ваши или на близки, и обръщайте внимание с кого дружат. Егоистични стремежи и желанието ви за изява могат да ви подведат в погрешна посока.

В личния ви живот през летните месеци също могат да се появят някои пукнатини, затова обръщайте повече  внимание и бъдете по-романтични с любимия човек. За месеците юли и август не планирайте семейни пътешествия или сключване на брак. За тази цел са подходящи септември,след 13-ти и октомври.

Месец ноември е също благоприятен и подкрепящ ентусиазма ви. Но през декември родените във втората половина на Близнаци трябва да положат повече усилия и да направят доста компромиси, за да удържат положението в отношенията с хора, от които зависят в материален или емоционален аспект. Седмицата, която започва на 13 то число е критична за връзките ви.

Меркурий е ретрограден до края на годината и влияе задържащо на всички от зодия Близнаци. Затова не планирайте важни неща за този период на 2010 година. Възползвайте се от затишието, за да огледате, осмислите и промените, където трябва, това върху което сте работили през годината. Вероятно има неща, с които е добре да се разделите. Може би има и хора, с които отношенията ви са се изчерпали и пътищата ви са преминали точката на пресичане. Обърнете внимание на близките си и ги зарадвайте с интересни подаръци.

Препубликация е допустима само при спазване на следните условия:
1.Статията е предадена в пълен текст, без никакви промени
2.  Автор: Муси Дачева
3. Източник:  www.temura.net

Етикети: , ,

3 коментара so far »

 1. Дони каза,

  Писа на януари 16, 2010 @ 18:00

  Чакам с нетърпение любовния, нумерологичния хороскоп по лични години. :)))

 2. Муси Дачева каза,

  Писа на януари 18, 2010 @ 14:36

  Дони,
  готов е отдавна, но има технически проблем

 3. Дони каза,

  Писа на януари 18, 2010 @ 19:18

  Надявам се :) да бъде решен скоро, че нямам търпение. :)

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Муси Дачева за НОМЕРОЛОГИЧЕН КАЛЕНДАР
  2. gravatar Муси Дачева за 2020 астрологичен преглед
  3. gravatar Десислава за НОМЕРОЛОГИЧЕН КАЛЕНДАР
  4. gravatar Деси за 2020 астрологичен преглед
  5. gravatar Милена за 2020 астрологичен преглед