Хороскоп 2012 за Скорпион

Муси Дачева
За родените под знака на Скорпион 2012 може да бъде запомняща се в много отношения. Това е така,защото в общия астрологичен фон настъпват сериозни промени, които ще ви оказват влияние през тази и през следващите няколко години.

Най-силно и подкрепящо е влиянието на Нептун, който на 3 февруари тръгва уверено през сродния ви по стихия знак Риби. Нептуновото влияние се проявява на фино ниво, ще докосне най-скритите кътчета на душата ви, ще ви направи по-сензитивни и готови на емпатия.

Мнозина от вас ще поискат да изучават психология или други подобни дисциплини, да навлизат в знания и умения, които помагат на хората, със задълбоченост и страст, присъща на Скорпион. За поетичните натури настъпва „златно време“, но също така и за всички креативни натури. Мнозина ще срещнат подходящия човек-сродната душа и ще се радват на взаимност и съпричастност в личните отношения.

Квадратът на Уран и Плутон, който през 2012-та напряга кардиналните знаци, на вас може да даде голяма подкрепа и импулс да направите реорганизация на работното си място, да подмените техниката с нова и по-ефективна, да си закупите нов автомобил или машини, които обслужват дейността.

Сатурн на 5 октомври влиза във вашия знак и по този начин втората половина на годината пред вас ще постави сериозни въпроси за разрешаване. Гответе се за промяна, обърнете внимание какво в живота ви е застояло и консервативно, какво има нужда от нов поглед, ново отношение, нови хора, нова среда. На помощ ще ви бъдат лунните възли, които сменят знака си и този, който носи новото, авангардното – северният лунен възел, ще бъде в Скорпион от 30 август нататък, повече от година.

Юпитер, на бърз ход до средата на месец юни, ще премине през срещуположния ви знак Телец. Той ще влее живот в социалните контакти, ще привлече  хора, които желаят да работят с вас, ще ви подтиква да откривате фирми, да създавате съдружия, да работите с размах. Юпитер в Телец ще ви насочва към практични проекти и изгодни сделки. Сатурн ще отсее по-голямата част от плановете и намеренията,както в професионалния, така и в личния живо, като остави здравото и това, на което можете да стъпите в бъдеще.

Марс, съуправител на знака ви, през 2012 година има ретроградна фаза между 24 януари и 14 април. Движейки се назад в Дева в този период ще ви прави по-неотстъпчиви по теми, в които сте сигурни в своята правота.
Съвместно с Юпитер през месец март, във вашия юпитеров период на личната година, Марс ще ви помага да привличате хора към своя кауза, към свой проект и да осъществите свое желание. Марс ще бъде на ваша страна, ще ви изпълва с амбиция и воля за успех от последвана седмица на август до края на годината.

Венера ще влияе благоприятно на личния ви живот през втората половина на януари и първата десетдневка на февруари, през по-голямата част на месец март, особено в седмицата 12-18 март, през август и през ноември. Планетата на любовта в тези периоди ще ви подтиква към обвързване, затвърдяване на връзка и  сключване на брак.

Месец юли се очертава да бъде напрегнат, между 15 юли и 8 август Меркурий е ретрограден в Лъв и това е период, в който ще ви се наложи да поемете повече ангажименти с риска част от тях да не успеете да изпълните.

Третата ретроградност на Меркурий е няколко месеца по-късно, между 7 и 27 ноември. По това време се случват и втората двойка затъмнения за годината- слънчево на 14 ноември в Скорпион и лунно на 28 ноември. По този начин краят на годината и особено месец ноември се насища с много емоции, с с лична амбиция за упражняване на контрол над случващото се.

Ще имате много нови планове и идеи, но значителна част от времето и усилията ще отделите за нещо старо, в което виждате смисъл и възможности. Месец декември е плодоносен и ако сте били премерени в инвестиции и харчове, ще се радвате на една изобилен и удовлетворителен финал на годината.

 

 

Препубликация в интернет е допустима само при спазване на следните условия:
1.Статията е в пълен текст, без никакви промени
2. Автор: Муси Дачева
3. Източник:  www.temura.net

********************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможете да поръчате  on line.

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Няма етикети.

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  2. gravatar Муси Дачева за Астрологичен преглед 2021
  3. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  4. gravatar Еми за Хороскоп 2021 за Везни
  5. gravatar Муси Дачева за Хороскоп 2021 за Везни