Хороскоп 2021 за Близнаци

Bl12Хороскоп 2021 за Близнаци

Муси Дачева

За родените под знака на Близнаци, или с асцендент в Близнаци, 2021 година започва с разчистване на неясноти и натрупани недоразумения. Нептун от Риби в квадрат с лунните възли ще господства в астрологичната картина през целия месец януари. Това което за вас е важно, за други може би няма да е маловажно и вашето желание да докажете някому нещо ще среща немалка съпротива. Но СЛВ е във вашия знак и ви подкрепя по пътя на показване на истината.

С навлизането на Марс в Телец на 7 януари, скритата съпротива ще стане още по-силна. Вашата лична битка ще ангажира се повече хора през втората половина на месец януари, когато Марс ще направи съвпад с Уран в зоната на тайните на слънчевия хороскоп. Часът на истината ще настане на 28 януари, при пълнолунието в Лъв.

В юпитеровия период на личната година планетният управител става ретрограден. Първата ретроградната фаза на Меркурий е между 30 януари и 21 февруари във Водолей. Движейки се назад, вестоносецът на боговете може да ви създаде някои проблеми с обработка на документи, с предаване на информация по некоректен начин, с разстройване на добре организирани мероприятия, пътувания, обучения.

От 4 март до 23 април Марс се движи през вашия знак. Марсовото влияние повишава жизненият тонус, влияе добре на самочувствието, прави ви самоуверени и амбициозни. На 13 март е новолунието Риби,което повлиява освежаващо кариерните условия. То може да даде старт на успешна професионална изява през следващите дни, когато Марс от вашия знак застава в хармонични аспекти със Сатурн и Юпитер, и в. съвпад със СЛВ.

На 4 май Меркурий влиза в Близнаци. Транзитът във вашия знак ще бъде по-продължителен, до 11 юли, заради ретроградната фаза на планетата. От 9 май до 2 юни Венера е във вашия знак. Двете вътрешни планети във вашия знак внасят раздвижване и лекота в общуването, бързо справяне с ежедневните задачи, и по-голяма ефективност на вложените усилия.

От средата на май до средата на юни е коридорът на първата група затъмнения за годината. Двете затъмнения, лунното на 26 май и слънчевото на 10 юни, са по оста Стрелец-Близнаци, като правят контакт с рождените слънце/асцендент на тези около 5-я и 19-я градус. В слънчевия период на личната година затъмненията водят до осъзнаването на някои истини,до вникване на причини, които движат хора и обстоятелства, свързани с вас. По време на втората ретроградност на Меркурий, между 30 май и 22 юни, която е във вашия знак, несъответствията ще станат още по-очевидни. Периодът в края на месец юни е подходящ да пристъпите към важна промяна, която включва активното ви участие.

Между 14 май и 28 юли Юпитер е в знака Риби. В зоната на кариерата Юпитер идва със своите дарове. Макар за кратко, за два месеца и половина, като за част от времето ще бъде ретрограден, ще успеете да усетите благоприятното му влияние върху професионалната сфера и възможностите, които се откриват пред вас.

Месеците юли и август могат да бъде много успешни и резултатни. Предстоят две пълнолуния в другия въздушен знак Водолей, на 24 юли и на 22 август. Един след друг в зоната на дома и семейните отношения навлизат Венера, от 22 юли, Марс от 29-ти, Меркурий от 11 август и Слънцето от 22-ри. По този начин през летните месеци настъпва голямо оживление домашната среда, време за радостни събития. Добър период за планирана лятна почивка, но също така и за важни промени в домашната среда, особено след новолунието в Дева на 7 септември, което прави точен тригон с Уран от 14 Телец.

На 22 септември Слънцето лиза във Везни, най-динамичната в емоционално отношение зона на хороскопа. От 30 август Меркурий се движи там. В марсовия период на годината се разполага неговата трета, последна ретроградност за годината. От 27 септември до 18 октомври Меркурий се движи назад във Везни. В зоната на личните отношения, ретроградността на планетния управител може да привлече хора, с които преди време сте имали връзка, да ви върне към ситуации и модели във взаимоотношенията, които не сте отработили напълно, и от които не сте се освободили.

доходи и притежания планетата на комуникациите предупреждава да не пристъпвате към необмислени вложения на средства, към несигурни инвестиции рискови сделки.

През ноември и декември са втората група затъмнения. На 19 ноември е лунно затъмнение в земния знак 27 Телец. Преживяванията са повече на подсъзнателно ниво с просветване на истини, които са важни за вас.

През декември, в меркуриевия период на годината ще бъдете фокусирани предимно в партньорските дела и това, което е важно за други хора. Слънчевото затъмнение на 4-ти, което е в 12 градуса Стрелец ви поставя пред решаване на важни въпроси. На 13 декември Марс влиза в Стрелец и зоната на партньорството се изпълва с много динамика и страст, особено след като Венера, след 19 декември, стане ретроградна.

*******************************************************************************

Всички права запазени.

Препубликация само с писмено съгласие на автора

Етикети:

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Daniela за Седмичен хороскоп 18-24 януари 2021
  2. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  3. gravatar Муси Дачева за Астрологичен преглед 2021
  4. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  5. gravatar Еми за Хороскоп 2021 за Везни