Хороскоп 2021 за Овен

Ov12Хороскоп 2021 за Овен

Муси Дачева

За родените под знака на Овен, или с асцендент в Овен, 2021 година предлага движение, безпокойства, активно включване в социални дейности, търсене и намиране на подходяща среда за личната изява. До 7 януари планетният управител е на ваша територия. Пази приличие и избягва предизвикателствата. Но стъпвайки в Телец, огнената му природа не може да издържи на изкушението да премери сили с големите. За месец напред успява да направи три важни квадратури и един ценен съвпад.

През януари може да ви се стори,че времето лети по-бързо, и не смогвате да завършите всичко, което сте планирали. Идеи и планове ще имате в изобилие, генерирани най-вече покрай съвпада на Марс с Уран на 20 януари. Нептун, който е в зоната на сънищата, по това време е в чудесен тригон с Прозерпина и този аспект влияе силно върху прозорливостта. Следете мислите, които ви минават в просъница, и в будно състояние, те ще ви насочват и предлагат решения.

Конфронтацията на Марс от Телец с Юпитер и Сатурн ще ви създаде някои главоболия с хора, които смятате, че са от приятелската ви среда, че ви подкрепят и разбират. Това ще бъде по-често през месеците януари-февруари, юли, ноември-декември.

Февруари е благоприятен за обединяване силите с други хора, да направите екип, колектив, партия. За дългосрочни договаряния избягвайте времето на ретроградната фаза на Меркурий между 30 януари и 21 февруари.

На 20 март Слънцето влиза във вашия знак, започва астрологичната нова година. Венера също ви идва на гости като прави ранната пролет свежа и романтична. Марс от Близнаци ви подканя за повече активност в социалните контакти, за много срещи с интересни хора. За свободните сърца това е чудесен период за нова връзка, особено във времето, когато Марс прави съвпад със СЛВ, на 26 март, а на 28-ми е пълнолунието в зоната на партньорството. В слънчевия период на личната година не пропускайте да заявите на околните колко прекрасен човек сте. Рекламирайте се, говорете истината, бъдете честни със себе си и с другите.

Тазгодишното новолуние във вашия знак е на 12 април в 22 Овен. Имате силна планетарна подкрепа в този период, възползвайте се от нея по най-добрият възможен начин. През месец май финансовите въпроси ще бъдат на дневен ред за решаване, както и обезпечаването на семейството. Добър период за ремонтни дейности преди навлизането в коридора на затъмненията през май и юни.

Втората ретроградност на Меркурий е между 30 май и 22 юни в Близнаци. Повече усилия и съсредоточеност ще изисква този период към учещите и преподаващите. Избягвайте сключване на договори особено за поправки и ремонти у дома. Марс е в кардиналния Рак и вероятността за недоразумения и разправии е голяма.

На 27 юни Венера влиза в Лъв, където вече се е настанил Марс. Двете страстни планети гарантират романтичен и плодоносен месец юли. В зоната на любовта през месец август са Слънцето и Меркурий. Венера от Дева ви подканя да намерите най-доброто място за почивка за себе си и близките.

На 7 септември е новолунието в Дева. Време е промени в работната среда, да се огледате и за по-добра работа и по-надеждни работодатели. От 27 септември до 18октомври е третата, последна, ретроградност на Меркурий, отново във въздушен знак, във Везни. Тя ще премине в зоната на партньорството и трудовите договори. Не е добър период за започване на нова работа и сключване на друг ангажиращ ви договор. Ако имате добро предложение, планирайте започване след 18-ти, още по-добре около пълнолунието в Овен на 20 октомври.

През ноември и декември ни очаква втората група затъмнения. Лунното е на 19 ноември в 27 Телец. В зоната на личните доходи лунното затъмнение може да ви подскаже начини и средства, някои пропуснати възможности за подобряване на финансовото състояние.

Месец декември е ориентиран към професията и възможностите за напредък там. Слънчевото затъмнение на 4-ти е в 12 градуса Стрелец. След него се отварят някои врати. Бъдете внимателни в края на месеца, когато Венера е ретроградна, от 19 декември. Смесването на служебните и личните дела може да доведе до неочаквани резултати в края на годината.

*******************************************************************************

Всички права запазени.

Препубликация само с писмено съгласие на автора.

Няма етикети.

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Daniela за Седмичен хороскоп 18-24 януари 2021
  2. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  3. gravatar Муси Дачева за Астрологичен преглед 2021
  4. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  5. gravatar Еми за Хороскоп 2021 за Везни