Астрофактори за безбрачие в рождения хороскоп

Муси Дачева

Когато разглеждаме рождения и искаме да преценим обстоятелства около брака на натива, обръщаме специално внимание на два фактора. Първият фактор е сигнификаторът на брака по пол. За женски това е Слънцето за дневно раждане и Марс за нощно. В мъжкия , сигнификатори на брака по пол са Луната за дневно раждане и Венера при нощно раждане. Отчитаме позицията на сигнификатора на брака по знак и по дом, т.е. неговата сила или слабост, както броят и вида на аспектите му с останалите планети в хороскопа.

Втори фактор, но не и по значимост, това е 7 дом и по-специално неговият господар. Планетата господар на десцендента, силна или слаба по знак и по дом, с нейните аспекти към останалите планети, и особено към сигнификатора на брака, дава указания за това какъв тип е оптималният партньор, рано или в по-късна възраст ще се обвърже човек, дали е моногамен или полигамен. Планетите в 7 дом също дават информация за брачния живот на човека.

Но кои астрофактори показват безбрачие в женски хороскоп?

На този въпрос е потърсен отговор в едно изследване на повече от тридесет натални карти на известни жени. В изследваната група са включени само жени, които не са имали нито един брак през целия си живот. Изследвани са рождените хороскопи както на класически «стари моми», така и на жени с някакъв опит в съвместния хивот, но без официален брак, бездетни или такива, които имат извънбрачни деца.

Оказва се, че често в рождените хороскопи на жени, които никога не са встъпвали в брак срещаме акцентиран зодиакалния знак Дева. При една значителна група, около една трета от изследваните лица, имаме струпване на няколко планети и Асцендента в Дева. Това първо място по склонност към безбрачие при Девата, може да бъде обяснено с ярко изразените критичност и педантичност при жените от този зодиакален знак. Песимистичните, нервозни, неспокойни Деви в повечето случаи преувеличават недостатъците на потенциалния съпруг. Те повече от другите знаци се стремят да си създадат свой собствен идеален свят, където всичко е на своите места и не допускат някой да се въргаля там, да разхвърля, и цапа.
Същото важи и за синтетичен знак Дева.

Следващи по склонност към безбрачие са огнените знаци и Стрелец. Жените със силен акцент на знака – планети, асцендент, синтетичен знак , са изключително инициативни, енергични, подвижни, сприхави, бързо отреагиращи на външни дразнители. Те без много да мислят, спонтанно захвърлят всичко заради привлекателни цели, обожават разнообразието и ненавиждат рутината и скуката на дълбокото обвързване.

По подобни причини жените родени със слънце в свободолюбивия Стрелец се отказват от обвързването в брак.Типичният Стрелец обикновено води активен живот, обича приключенията и промените, живее за деня и не обича да планира надалеч във времето.

Неподвижните знаци , Лъв, Скорпион, са много слабо представени в тази класация. Жените, в чийто хороскопи са акцентирани неподвижните знаци, се стремят да създават здрави и интензивни лични взаимоотношения. Те са щедри, внимателни и търпеливи с хората от най-близкия си кръг, не бързат да развалят вече изградени отношения и да създват нови. Те правят всичко възможно да стимулират връзката си и да запазят статуквото такова каквото е.

В края на една такава класация като доминиращ знак в рождения хороскоп, е зодиакалният знак Козирог. Амбициозните козирози желаят в живота им всичко да е на високо ниво.Те се отнасят много сериозно към брака и са стремят да изградят безукорни семейни отношения.

Разбира се доминиращият знак, ако има такъв, не е единственият показател за отношението към брака. Трябва да обърнем внимание на домовете на хороскопа и най-вече на управителя на 7 дом. Също така и на аспектите, които правят сигнификаторите на брака по пол – Слънцето и Марс, в една женска карта.

Кой е най-силно изразен дом при жените, които не са сключвали никога брак?

Оказва се, че в значителен процент от изследваните натални карти, това е 5 дом. Пети дом отразява креативността на индивида и показва какво той прави, за да удовлетвори творческите си амбиции. Жените, които избягват съзнателно брачното обвързване, обикновено са такива, които са изцяло отдадени на своите увлечения било като професия, било като хоби. На тях не им е нужен постоянен партньор, който да ги закотвя към определено място и определени условия на живот.

Акцентиран 3-ти дом също често се среща при безбрачните. Жени с подобен хороскоп се интересуват от актуланата информация, на принципа “тук и сега”, те умеят бързо да събират и добре да обработват информация. Често работят като секретарки, учителки, журналистки, редакторки, преводачи, програмисти, артисти. Хората със силен 3 дом обичат да бъдат сред множеството.Те бързо намират общ език с околните, но същевременно избягват да се сближават лично. Те са “с всички и с никой” и това в някаква степен възпрепятства брака.

Един от най-рядко акцентираните домове в женските хороскопи на жени, които никога не са имали брак, е 1-ви дом.

Хората с няколко планети в 1 дом често са ярки, привлекателни личности. Те са интересни партньори и обикновено са открити за лични взаимоотношения, особено ако планетите в 1 дом са женски като Луна, Венера, Сатурн и . Обаче ако в 1 дом имаме няколко мъжки планети, то такава личност е твърде своеволна, самостоятелна и склонна към вземане на резки и безкомпромисни решения. Такива жени са твърде самодостатъчни, за да имат нужда от партньор.

По отношение интереса към брак и обвързване с друг човек неблагоприятно отражение има планетата господар на 7 дом намерена в слаба позиция. Тя може да бъде в падение или заточение, да е под хоризонта, да е в Апекс при конфигурация “Пръст на съдбата”, да е неаспектирана. Не можем да имаме добри очаквания за брак, когато планетата господар на 7 дом е в напрегнати аспекти със светилата и/или е аспектирана от малфакторите  Сатурн, Уран и Плутон.

Планетите в 7 дом също дават своето отражение.

В някои случаи липсата на планета в 7 дом е указание за слаб или никакъв интерес към брака. Изследването показва, че при безбрачните в 7 дом най-често се среща – Бялата Луна, но не Селена. Това е перигеят на лунната орбита, който е разположен точно в опозиция на Черната луна, Лилит – апогей на лунната орбита. Тази Бяла Луна е в 7 дом, тогава когато Черната луна намираме в 1 дом.

Безполовите Меркурий и Уран срещнати в 7 дом също дават указание за безбрачие. Следват по важност като неблагоприятен фактор Марс и Сатурн разположени в 7 дом.

Интересното е, че Лилит не се среща в 7 дом при безбрачните. а също така много рядко намираме там «женските» планети Луна, Венера и Нептун.

Слънце и Марс, символизират мъжкото начало в характера на човек, а в рождения хороскоп на жена, както отбелязахме, са сигнификатори на мъжа. От голямо значение за брака са аспектите, които те правят с останалите планети.

Често, в наталните карти на безбрачните, Марс и/или Слънцето имат поне един негативен аспект към някоя от планетите. В много от случаите те сключват както негативни така и позитивни аспекти с малфакторите, т.е. с лошите планети Марс, Сатурн, Уран, Нептун, Плутон. Или пък помежду им, между Марс и Слънцето има негативен аспект- квадрат или опозиция.

В изследваната група рождени карти се среща често позитивен аспект между Черната Луна и сигнификаторите на брака по пол – Марс, Слънце, но нито веднъж негативен.

Неаспектирани Слънце и Марс, също свидетелстват за липса на интерес към брак.

В рождения хороскоп на актрисата Даян Кийтън могат да се видят много от посочените елементи на нагласата за безбрачие, а именно:
Марс е по пол (при нощно раждане), в Рак е в слаба позиция,в падение. Има 3 напрегнати аспекта, единият от които е съвпад с малфактора Сатурн.
Венера е господар на 7 дом и в Козирог.
В 7 дом няма планети.
Акцентиран 3 дом, в който намираме три планети -Венера, Слънце и Луна.
Бяла Луна (опозиция на Черна луна в 1 дом) в 7 дом.
Слънце в опозиция със Сатурн.
Черна Луна в секстил към Слънцето.

Трябва да отчетем факта, че в цитираното изследване, в извадката на изследваните лица, са включени само популярни жени като актрисата Грета Гарбо, писателките Джейн Остин и Емили Дикенсън, актрисата Даян Кийтън и др. Често, въпреки добрата външност, интелект и широк кръг от познанства, тези жени, именно заради своята популярност предпочитат да не сключват официални бракове, но пък изживяват не една продължителна, макар и не официална връзка.

Повечето от елементите посочени като знакови за безбрачните се срещат в рождените карти и на не толкова известни жени.

А в мъжките натални карти?

Е, това е друга тема.:)

15 юни 2007г.

 

Всички права запазени.
Препубликация е допустима само при спазване на следните условия:
1.Статията е предадена в пълен текст, без никакви промени
2.  Автор: Муси Дачева
3. Източник:  www.temura.net

*******************************************************************************************

Книгите на Муси Дачева можете да си поръчате на temurabooks@abv.bg

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

114 коментара so far »

  1. Руми каза,

    Писа на август 25, 2009 @ 14:37

    Ужас, аз като чета, имам доста фактори за безбрачие…

  2. Руми каза,

    Писа на август 25, 2009 @ 14:38

    Май е твърде вероятно да остана стара мома…

  3. Ilina каза,

    Писа на март 10, 2011 @ 13:15

    Муси, ако човек има напрегнати ааспекти на планетите които управляват асцендента и 7 дом значи ли че няма да има брак?И какво значи това всъщност?

  4. Муси Дачева каза,

    Писа на март 11, 2011 @ 12:31

    Ilina,
    определено не е указание,че брак няма да има. Но, показва трудни отношения в личните връзки.

  5. Silwiq каза,

    Писа на август 25, 2011 @ 10:18

    Привет Муси ,ако може да помоля да ми кажеш 2-3 думи за съвместимоста с партньора ми в момент , ще ти бъда много благодарна ! Името ми е Силвия-05.05.1992 , 17:00 , а той е Владимир-08.11.1989 , 10.20 ! Благодаря !

  6. Магда каза,

    Писа на август 25, 2011 @ 17:02

    Аз колкото и да чета тук и да гледам и да сравнявам, не намирам нещо вярно. Аз имам сатурн в седми дом, мъжът ми също, женила съм се преди 28 години, имам напълно здрав брак, Слава Богу! Имам и Уран в седми дом,по-към осми. Това което ми прави впечатление е по – скоро консервативността и на двамата в брака и по принцип в отношенията с други хора.
    Моята майка има в седми дом съвпад на Сатурн с Плутон, с квадрат към марс на мц. Също бих казала че бракът и е напълно успешен и стабилен. Баща ми обаче е човек с доста власт в професионално отношение, може тези позиции да са индикатор именно за това.
    Сестра ми има Сатурн в риби в седми дом с квадрат към Слънце (4д), и при нея не намирам някакви особени проблеми и спънки в брака, единственото което е, че живяха разделени 6 месеца заради професионални ангажименти, но любов има все още.
    Моята дъщеря също има съвпад на плутон със сатурн малко над десцендента, и двете в квадрат към слънцето (януари 1983), тази година се омъжи след 7 годишна сериозна връзка. Другата ми дъщеря, има луна в 12 дом без никакви аспекти, която управлява седми дом, в него няма нищо. Тя също се омъжи по- миналата година, след дълга връзка. Както виждате само в едно съвсем нормално средностатистическо семейство като моето, има 6 случая на описаните по-горе предпоставки. И няма как да е иначе , защото както и да правим сметката, почти всеки втори човек ще е безбрачен, разведен или нещастен според тези критерии. Твърде много фатализъм, твърде много, народа ще се уплаши.

  7. Елина каза,

    Писа на август 25, 2011 @ 22:09

    Магда съжалявам но вашето мнение ми изглежда заядливо,защото описвате 6 случая в семейството ви но в 5 от тях говорите за присъствие на Сатурн,Уран и Плутон в 7 дом. Само че присъствие на лоша планета в 7 дом изобщо не е описана като фактор за безбрачие в статията.Посочете текст от който правите заключението си
    “Аз колкото и да чета тук и да гледам и да сравнявам, не намирам нещо вярно.”
    Празен 7 дом също не е подчертан като фактор за безбрачие а се казва че в някои случаи показва слаб интерес към брака.

  8. May4eto каза,

    Писа на август 26, 2011 @ 17:05

    Ми то Ели при тоя ретрограден Меркурий човек не може да се концентрира пък и Марс е в Рак и то ударен от Сатурн и виж някои ги избива на кавга.

  9. Муси Дачева каза,

    Писа на август 27, 2011 @ 10:13

    Silwiq,
    с две думи :),
    имате хармония, по-силна е в намерологичната карта, отколкото в синастрията. Допадате си в много отношения, имате близки вкусове за определени неща, взаимно привличане и допълване в някои страни на взаимоотношенията. С времето обаче може да усетите недостиг на въодушевление и връзката да зацикли заради липса на разнообразие и жизненост. В тази посока очакванията са насочени към вас Силвия, да бъдете енергиен двигател и инициатор на промените.

  10. Муси Дачева каза,

    Писа на август 27, 2011 @ 10:20

    Магда,
    когато в Седми дом има планета,независимо коя е, това показва активност на дома и нагласа за създаване на дълги връзки.
    От какъв характер са връзките обаче, не е предмет на тази статия.
    Естествено малфакторите,намерени в 7 дом, влияят различно от благодатните планети.
    Също така “дълги връзки” като понятие,което обикновено свързваме със 7 дом, е условно.

  11. Виктория каза,

    Писа на септември 5, 2011 @ 18:39

    Здравейте, Муси! От скоро се интересувам от астрология и чета доста. Разбира се, като прочетох статията сравних с аспектите, които имам в наталната си карта и съм леко притеснена. Искам да ви попитам имам ли наистина сериозна тревога, че може да остана безбрачна? Данните ми са: 26.06.1986 г./6.40 ч./Русе.

  12. Муси Дачева каза,

    Писа на септември 13, 2011 @ 20:08

    Виктория,
    нямате основания за тревога. Вероятно квадратът на Луната и Сатурн,като управители на 1 и 7 дом, ви е притеснил,но имате други обстоятелства,които носят добри очаквания. До края на 2013г вероятно ще сте встъпили в брак :)

  13. Виктория каза,

    Писа на септември 14, 2011 @ 6:16

    Муси, безкрайно Ви благодаря за хубавите думи! Наистина квадратът между Сатурн и Луната много ме притеснява, въобще не знам дали е възможно да го отработя, поне засега ми се вижда невъзможно, но да се надяваме, че не е така. Благодаря още веднъж за оптимизма, който ми вдъхнахте!

  14. Лили каза,

    Писа на септември 15, 2011 @ 14:55

    Здрасти Муси..партньорът ми има един изключително труден аспект..Уран-Венера в квадрат- това е сигурна удивителна по отношение на брака, нали?
    От друга страна моя марс е в съвпад с неговия сатурн…което се надявам, да е донякъде оптимистично за нашите отношения..

  15. Муси Дачева каза,

    Писа на септември 16, 2011 @ 17:00

    Лили,
    не може да се отрече,че рожден квадрат на Венера с Уран е неблагоприятно обстоятелство касаещо емоционалния живот на човека. Но всичко е много относително. Зависи в кой кръст е, в подвижния,неподвижния или кардиналния,оттам и някои особености.Зависи и дали някоя от двете планети,участващи в квадрата, има отношение към 5 дом, този на любовта.
    Квадрат на Венера и Уран е всъщност често срещан аспект,тъй като той се случва,като точен,поне 2 пъти всяка година,през интервал от 5-7 месеца.
    При всички случаи емоциите са ярки и провокират връзката. Но би трябвало да има други опорни точки между двете натални карти,върху които да се съсредоточи вниманието,освен Марс.Сатурн в съвпад :)

  16. Дани каза,

    Писа на октомври 2, 2011 @ 14:26

    Здравейте, имам въпрос който не се отнася до темата. Малко съм объркана тъй като съм родена на 21.05.,на едно място пише че съм Телец, на друго Близнаци.. Как да разбера каква ми е зодията, и с часа на раждане излизат различни резултати, ако не в зодията то в асцендента..

  17. цвета каза,

    Писа на октомври 2, 2011 @ 17:54

    Здравейте, Муси!
    От скоро се интересувам от астрология и харесвам страницата ви.Искам да ви попитам мога ли да остана несемейна? Данните ми са: 05.09.1983 г./между 9.0 и 10.0ч./Бургас.

  18. ГИНКА ДИМИТРОВА ИВАНОВА каза,

    Писа на октомври 2, 2011 @ 18:47

    Родена съм на 18 юни 1956 г в 00 05 часа в гр Силистра имала съм няколко връзки ,но до брак не се е стигало Ще сключа ли брак някога

  19. Муси Дачева каза,

    Писа на октомври 3, 2011 @ 11:13

    Дани,
    зависи през коя година и в колко часа сте родени, с точност до минута.
    Например слънцето преминава от Телец в Близнаци на
    21.05.1971 г. в 20:14 ч,
    но на 21.05.1972 г. в 1:59 ч.,
    а на 21.05.1979г. в 18:53 ч.,
    и на 21.05.1980г. в 0:42 ч.
    Ако давате различни часове на раждане, ще ви излиза различен асцендент.

  20. Муси Дачева каза,

    Писа на октомври 3, 2011 @ 11:24

    цвета,
    “мога ли да остана несемейна?”, понякога безбрачието е въпрос на личен избор.
    Но, във вашата натална карта не виждам достатъчен набор от фактори,за да се каже,че няма да имате брак.

  21. Муси Дачева каза,

    Писа на октомври 3, 2011 @ 11:37

    ГИНКА ДИМИТРОВА ИВАНОВА,
    да, на вас са дадени дълги връзки, но има астрологични фактори, за да не се стигне до брак.
    Ако това е много важно за вас, то следващата година (календарна) има предпоставки да сключите брак.

  22. Дани каза,

    Писа на октомври 3, 2011 @ 12:13

    Родена съм на 21.05.1989 г. в 19:30 часа в София..

  23. Муси Дачева каза,

    Писа на октомври 3, 2011 @ 20:48

    Дани,
    имате рождено слънце в 0 градуса 35 минути Близнаци и асцендент в 16 градуса Скорпион.

  24. Дани каза,

    Писа на октомври 4, 2011 @ 11:39

    Благодаря Ви!

  25. КИЧКА СЛАВЧЕВА КАМЕНОВА каза,

    Писа на октомври 8, 2011 @ 19:24

    АЗ СЪМ РОДЕНА НА 11 ЮНИ 1956 ГОДИНА 10 00 ЧАСА В ГРАД ХАСКОВО,ЩЕ ИМАМ ЛИ СЕРИОЗНА ВРЪЗКА

  26. Юлия каза,

    Писа на октомври 8, 2011 @ 20:40

    Здравейте, Муси!

    Впечатлена съм от статията Ви и тя ме накара да се замисля.
    Не съм сигурна обаче, че сама мога да стигна до вярно заключение. Все още съм нова в астрологията. Бихте ли ми казали какви са шансовете ми за брак?
    Родена съм на 16.07.1980 г. в 09:45 ч. в София.

    Благодаря Ви предварително и желая успех!

  27. Муси Дачева каза,

    Писа на октомври 10, 2011 @ 12:19

    КИЧКА СЛАВЧЕВА КАМЕНОВА,
    за втори път си пишете пълните рождени данни, нещо което никой не е искал от вас. Защо го правите?
    temura.net не е сайт за запознанства.
    Ако искате лична астроконсултация просто ми пишете на някой от имейлите ми, има ги в Контакти.

  28. Муси Дачева каза,

    Писа на октомври 10, 2011 @ 12:29

    Юлия,
    при вас няма указания за безбрачие, дори напротив, след няколко месеца навлизате в много благоприятен период за личния ви живот.

  29. Юлия каза,

    Писа на октомври 10, 2011 @ 16:39

    Благодаря Ви още веднъж, Муси!

  30. Руска каза,

    Писа на октомври 11, 2011 @ 11:41

    Здравейте,
    интересувам се от астрология и сайта ви много ми хареса. Искам да ви попитам какви са шансовете ми за брак? Родена съм 01.02.1975 г. в гр. Бургас между 19 и 20 часа. Предварително много благодаря.

  31. Малинка каза,

    Писа на октомври 11, 2011 @ 15:22

    Здравейте Муси! Бихте ли ми казали, дали в рождения хороскоп на брат ми има астрофактори за безбрачие. Роден е на 26.07.1982 г около 21:30 часа. Благодаря Ви предварително.

  32. Муси Дачева каза,

    Писа на октомври 12, 2011 @ 10:38

    Руска,
    времето на раждане не е точно, но след като се занимавате с астрология трябва да сте видяли,че прогресивното слънце е в зоната на рождения ви Юпитер в 7 дом,
    така че сте в период на добри възможности за дълга връзка.
    Луната също предстои да влезе там,затова 2012 година за вас е обещаваща.
    Дали ще се случи обаче, зависи от много фактори, включително и от вас самата, като характер и поведение.

  33. Муси Дачева каза,

    Писа на октомври 12, 2011 @ 10:51

    Малинка,
    не, няма :) просто не е намерил подходящия човек, а това вероятно ще се случи в края на 2012-началото на 2013 година.

  34. Малинка каза,

    Писа на октомври 19, 2011 @ 12:33

    Много Ви благодаря Муси и искрено се надявам това да се случи.

  35. Зорница каза,

    Писа на февруари 15, 2012 @ 18:24

    за първи път ти пиша, Муси. Интересувам се от Астрология или тя от мен- щастлива съм, че ми се отвориха очите за тази “Кралица на окултните науки”.Много коментари четох и чух за моя 7 дом – съвпад на САтурн и Марс в опозиция на Юпитер. Данните са ми 21.03.1970,21.10ч., Пазарджик.Ще ти бъда благодарна много, много за твоето професионално мнение.

  36. Муси Дачева каза,

    Писа на февруари 17, 2012 @ 0:20

    Зорница,
    часът ви на раждане доколко е точен?

  37. Зорница каза,

    Писа на февруари 21, 2012 @ 15:36

    Уважаема Муси, незнам, не са ми правили ректификация/нали така беше термина/. Около 21ч. казва майка ми. Доколкото преценявам от ситуациите досега в живота – нямам розово небе в областта на парньорствата. Неомъжена съм, а връзките ми се сгромолясваха. Ако широкият съвпад на Луна и Плутон/10 градуса/, както и тригон Луна-Марс дава силна намеса на майката – да има такава: много силно вмешателство. Как да стигна до точен час на раждане?

  38. Муси Дачева каза,

    Писа на февруари 22, 2012 @ 11:49

    Зорница,
    трябва да се направи ректификация на картата ви, по събития, за да се каже точно, но мисля, че сте родена по-късно, около час по-късно. Марс и Сатурн в 7 дом дават брак, а Юпитер в 1 дом дава късмет в живота, така че това са на първо четене противоречията в така подаденото време на раждане.

  39. Мирелка каза,

    Писа на февруари 22, 2012 @ 22:33

    Здравейте,Муси!Искам да попитам,тъй като четох доста по темата и съвсем се обърках,имам ли фактори за проблеми със зачеване и износване на деца?Или някакви сходни на тези проблеми.Родена съм на 17.04.1992г.гр.Пловдив.08.15h.Благодаря Ви предварително!

  40. teodora каза,

    Писа на март 27, 2012 @ 20:58

    Здравейте искам да разбера дали ще се омъжа но нищо не разбирам от астрология родена съм 19.01.1979г знам че съм родена около 7ч,сутринта но точния час не мога да го разбера в Пловдив

  41. Муси Дачева каза,

    Писа на март 27, 2012 @ 23:30

    teodora,
    пишете ми на mussydacheva@abv.bg за да си запишете час за лична астроконсултация.

  42. Десислава каза,

    Писа на март 29, 2012 @ 8:43

    Здравейте!
    Много Ви, моля бихте ли ми отговорили дали имам астрофактори за безбрачие в рождената карта? Родена съм на 16.07.1975 г. в 03.10 часа в гр. Самоков. Много ще съм благодарна ако ми отговорите.
    Предварително Ви, благодаря!

  43. Муси Дачева каза,

    Писа на март 29, 2012 @ 10:26

    Десислава,
    възможно е да нямате официален брак,но това не значи, че не можете да имате връзка на семейни начала.

  44. Десислава каза,

    Писа на март 29, 2012 @ 12:18

    Благодаря Ви, за изключително бързия отговор.

  45. Галя каза,

    Писа на април 25, 2012 @ 23:41

    Здравейте! На консултация при ваш колега ми беше казано, че ще имам благоприятни условия за брак до 30-та си година, а за деца на по-късна възраст. Вие бихте ли потвърдили тази прогноза или имате друго мнение? Родена съм на 04.06.1984г. 12.30ч. във Варна – Благодаря Ви предварително!!!

  46. Муси Дачева каза,

    Писа на април 27, 2012 @ 9:21

    Галя,
    темата на статията е безбрачието, указано в наталната карта.
    За лична астроконсултация ми пишете на mussydacheva@abv.bg

  47. Цветелина каза,

    Писа на май 1, 2012 @ 14:52

    Здравейте!
    Много Ви, моля бихте ли ми отговорили дали имам астрофактори за безбрачие в рождената карта? Родена съм на 28.06.1978 г. в гр. Варна. За съжаление не си зная часа на раждане. Приятеля ми е роден на 15.03.1977г. в гр. Кюстендил, също не знаем часа на раждане :-( Много ще съм благодарна ако ми отговорите.
    Предварително Ви, благодаря!

  48. Муси Дачева каза,

    Писа на май 2, 2012 @ 9:45

    Цветелина,
    за да се направи рождена карта, трябва да има точно време на раждане и местораждане.

  49. Антония каза,

    Писа на май 2, 2012 @ 22:17

    Здравейте!
    Не мога да твърдя, че съм имала кой знае колко много връзки, но съм имала една две по- сериозни, но винаги с лош край, а годинките си минават. Дали имам астрофактори за безбрачие? Казвам се Антония, родена съм на 09.05.1986г. в 11:30ч. в гр. Варна.
    Благодаря Ви предварително!

  50. Муси Дачева каза,

    Писа на май 4, 2012 @ 9:57

    Антония,
    не, няма такива указания в наталната ви карта.

  51. klavdia76 каза,

    Писа на май 18, 2012 @ 7:11

    Здравейте Муси!Казвам се Клавдия.Родена съм на 18.07.1976 в гр.Плевен в 21:10h.В брак съм от 15г.Съпруга ми се казва Илиян роден на 06.07 .1972г. в гр.Червен бряг,но час на раждане не зная.

  52. klavdia76 каза,

    Писа на май 18, 2012 @ 7:15

    Какво виждате в тази връзка?

  53. Муси Дачева каза,

    Писа на май 18, 2012 @ 10:46

    klavdia76,
    не беше нужно да си публикувате личнитe рождени дати. Темата е безбрачието в наталната карта. Лични астроконсултации се поръчват на mussydacheva@abv.bg

  54. Sunny78 каза,

    Писа на октомври 1, 2012 @ 14:48

    Здравей, Муси!
    Статията ме заинтересува, а напоследък търся отговори. Замислих се предвид трудностите през които минавам да имам астрофактори за безбрачие? Казвам се Станка, родена съм на 05.01.1978г. в 15:45ч. в гр. Враца.
    Благодаря!

  55. Диана каза,

    Писа на ноември 18, 2012 @ 14:23

    Здравейте,Муси :)

    Много се радвам, че попаднах на тази ваша статия,тъй като също изпитвам притеснения относно връзките ми и предпочитанията ми към по-зрели партньори.Много искам да създам щастливо семейство и деца. Ще ви бъда много благодарна ако ми отговорите дали имам астрофактори за безбрачие. Родена съм на 4 май 1985г.София 11.15 преди обяд
    Поздрави-Диана

  56. Муси Дачева каза,

    Писа на ноември 20, 2012 @ 14:10

    Диана,
    при вас НЯМА астрофактори за безбрачие.

  57. Диана каза,

    Писа на ноември 20, 2012 @ 16:04

    Муси, толкова съм ви благодарна за хубавата новина и бързият отговор!!! Много ме зарадвахте! Желая ви здраве и много,много щастие :)

  58. диди каза,

    Писа на ноември 21, 2012 @ 14:16

    Здравейте, Муси!
    Родена съм на 19.08.1976 в 05:05 в Димитровград. Бих искала да разбера дали имам астрофактори за безбрачие.
    Благодаря!

  59. Муси Дачева каза,

    Писа на ноември 23, 2012 @ 14:03

    диди,
    няма указание за безбрачие във вашата натална карта.

  60. Живка Тасева каза,

    Писа на януари 14, 2013 @ 22:30

    Харесва ми всичко, което се пише!

  61. Миглена каза,

    Писа на януари 15, 2013 @ 11:02

    Здравейте, родена съм на 20.10.1983 г. в 8.40 сутринта в гр. Ихтиман. Имам ли астрофактори за безбрачие? И ако случайно звездите са благосклонни към мен, кога се очертава да се омъжа? :) Благодаря предварително и приятна и слънчева седмица.:)

  62. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 15, 2013 @ 12:53

    Миглена,
    в наталната ви карта няма категорични признаци за безбрачие.
    А на въпроса ви “кога се очертава да се омъжа?”, както и на всички, които задават този въпрос тук, отговарям:
    Анализът на рождените данни включва работа с рождената дата,час,минути на раждане, местораждане,и пълно име по рождение. Изисква време и се прави в лична астроконсултация, за която трябва да ми пишете на mussydacheva@abv.bg
    На въпроси от рода на кога ще се омъжа?,кой е подходящ за мен?, ще имам ли деца? и …мн.други, нямам възможност да отговарям тук в сайта.
    Излишно е да си публикувате личните данни тук!
    Благодаря за пожеланията!
    Хубави дни и за вас!

  63. валентина каза,

    Писа на януари 18, 2013 @ 17:46

    Здравейте Муси,родена съм на 14.09.1976г 12 часа,видин,при мен има ли фактори за безбрачие,вижда ли се промяна,все съм сама…

  64. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 21, 2013 @ 16:06

    валентина,
    на подобен въпрос вече съм ви отговаряла.
    Но, пак ви обръщам внимание,че часът ви на раждане не е коректен,търсете информация от близките си или от ЕСГРАООН по местораждане.
    При вас в момента нещата са добре,има шанс за връзка и нещо повече в периода март- юли. Желая ви всичко най-добро! :)

  65. valentina каза,

    Писа на януари 21, 2013 @ 16:39

    Благодаря Ви Муси ,бъдете здрава и мн.щастлива! :)))

  66. Мария Ангелова каза,

    Писа на февруари 28, 2013 @ 13:54

    Скъпа Муси!
    Мога ли да попитам дали съм осъдена на безбрачие – родена съм на 30.03.1973 в София в 16:50.
    Благодаря предварително за отговора.
    Мария

  67. Муси Дачева каза,

    Писа на март 1, 2013 @ 20:13

    Мария Ангелова,
    няма подобни указания във вашата натална карта.

  68. teodora каза,

    Писа на март 2, 2013 @ 13:22

    Здравейте,казвам се Теодора и до момента смятам ,че тези фактори са налице при мен .Бихте ли ми казали дали е така ? Родена сам на 11.03.1982г.в 00:15 ч.в град София .Благодаря Ви предварително.

  69. Антоанета Бижева каза,

    Писа на март 3, 2013 @ 22:08

    Здравейте
    родена съм на 09.06.1974 в 15,30ч – обречена ли съм на безбрачие и ще имам ли шанс с Мартин Марков -11.11.1974 за семейство

  70. Муси Дачева каза,

    Писа на март 6, 2013 @ 13:26

    Антоанета Бижева,
    не, не сте “обречена на безбрачие”.

  71. Муси Дачева каза,

    Писа на март 6, 2013 @ 13:28

    teodora,
    кои астрофактори са при вас налице?

  72. teodora каза,

    Писа на март 6, 2013 @ 23:06

    Здравейте,извинявам се може би не съм задала правилно въпроса си.Бих искала да знам ще сключа ли брак ?11.03.1982г,00:15ч.Благодаря Ви.

  73. vasil каза,

    Писа на март 8, 2013 @ 7:28

    здравейте, има ли фактори за безбрачие – 14.10.1976, 12.15ч , Добрич (мъж) Благодаря!

  74. Муси Дачева каза,

    Писа на март 13, 2013 @ 15:58

    vasil,
    не, няма :)

  75. teodora каза,

    Писа на март 13, 2013 @ 21:06

    Имам ли фактори за безбрачие в хороскопа си ? 11.03.1982.г.оо:15ч.София ,Теодора .Благодаря ви предварително.

  76. Тони Бижева каза,

    Писа на март 28, 2013 @ 8:40

    Муси,
    ще се съберем ли с Мартин Марков /11.11.1974 / и аз заедно да живеем и да сме семейство /Антоанета -09.06.1974/.Искам да имам детенце от него и здраво хубаво семейство.Ще бъде ли възможно?

  77. Муси Дачева каза,

    Писа на март 28, 2013 @ 16:06

    Тони Бижева,
    и каква е връзката с темата?

  78. Диана каза,

    Писа на април 7, 2013 @ 8:51

    здравейте, има ли фактори за безбрачие – 12.06.1984, 12.10 p.m. , Пловдив Благодаря!

  79. Муси Дачева каза,

    Писа на април 8, 2013 @ 23:08

    Диана,
    не, няма.

  80. теодора каза,

    Писа на април 9, 2013 @ 21:46

    Здравейте,има ли фактори за безбрачие – 11.03.1982 г.00:15, София.Благодаря!

  81. Муси Дачева каза,

    Писа на април 10, 2013 @ 12:10

    теодора,
    не, няма проблем при вас.

  82. Михаела каза,

    Писа на април 15, 2013 @ 11:03

    Здравейте, Муси!

    Нямам особени познания в сферата, но прочитайки статията ме притесни написаното за наличието на Марс в 7ми дом. Бих искала да ви помоля да ми кажете имам ли предпоставки за безбрачие. Родена съм на 18.03.1982, в 05:43ч. в гр. Варна. Благодаря ви предварително!

  83. Оля каза,

    Писа на април 16, 2013 @ 13:22

    Муси ,би ли казала две-три думи за Юнона в 7-ми дом .

  84. Муси Дачева каза,

    Писа на април 17, 2013 @ 15:41

    Оля,
    Юнона в 7 дом показва,че човек придава голяма значимост на брака, на съпружеските отношения, на обвързаността и взаимните ангажименти.

  85. Муси Дачева каза,

    Писа на април 17, 2013 @ 18:54

    Михаела,
    не, нямате. Вашият Марс е добре поставен, в тригон с диспозитора си Венера.
    Навлизате в благоприятен период за сериозна връзка,ако все още нямате такава.

  86. Михаела каза,

    Писа на април 19, 2013 @ 8:10

    Благодаря ви, Муси!

  87. elenceto каза,

    Писа на април 20, 2013 @ 20:10

    аз дали ще имам сериозна връзка 08 12 1988

  88. Муси Дачева каза,

    Писа на април 22, 2013 @ 11:31

    elenceto,
    и каква е връзката със статията?

  89. elenceto каза,

    Писа на април 22, 2013 @ 13:59

    притеснявам се до сега не съм имала дълга връзка а в наталнта карта видях че имам дева в 7 дом :)

  90. Муси Дачева каза,

    Писа на април 25, 2013 @ 12:34

    elenceto,
    в статията се говори за акцентиран знак Дева и за синтетичен знак Дева, но не и за Дева в 7 дом като указание за безбрачие.

  91. Даниела Стефанова каза,

    Писа на юли 13, 2013 @ 22:05

    Здравейте,
    много ме заинтригува информацията, която давате в тази статия. Имам направен хороскоп, според който се оказва, че имам 6 планети в знака ДЕВА + асцендент. Освен това, в 7ми дом нямам нито една планета. Имам доста бурна дългогодишна връзка и дете от нея. Всичко, което прочетох тук, доста ме попритесни. Рождената ми дата е 24.08.1979, час на раждане 8:45h, в гр.Варна. Имам ли основания за тревога по отношение на емоционалния си спътник?

  92. Муси Дачева каза,

    Писа на юли 15, 2013 @ 16:20

    Даниела Стефанова,
    темата на статията е липсата на връзка и безбрачието. Очевидно не сте в тази категория.

  93. Даниела каза,

    Писа на юли 17, 2013 @ 7:31

    Здравейте, Муси!
    Искам да ви попитам имам ли астрофактори за безбрачие в рождения си хороскоп – 03.11.1967г. 20,45ч. -Перник. Благодаря ви предварително!

  94. Муси Дачева каза,

    Писа на юли 18, 2013 @ 22:24

    Даниела,
    при вас има указания за проблем с връзките. Но, ако посоченият час на раждане е точен, би трябвало да има брак.

  95. Daniela каза,

    Писа на юли 20, 2013 @ 12:08

    Благодаря ви за отговора, Муси! Часът е точен, брак няма, вероятно причината е друга! Хубав ден и още веднъж ви благодаря!

  96. Miss Libra каза,

    Писа на юли 22, 2013 @ 14:34

    Здравейте госпожо Дачева,

    Родена съм на 20.10.1983 в Ихтиман в 8.40 часа. Налични ли са астрфактори за безбрачие и проблем с връзките в хороскопа ми?

    Благодаря за отделеното време!

  97. Муси Дачева каза,

    Писа на април 25, 2014 @ 13:51

    Даян Кийтън съжалява, че никога не се е омъжила
    Тя спечели “Оскар” (за ролята си в “Ани Хол”, през 1978 г.), играла е в много филми и през целия си живот е имала любовни приключения с много звезди. Но има нещо, което Даян Кийтън смята, че е пропуснала: брака.

    Това не е най-голямата трагедия, но наистина бих искала да имам мъж, добър човек, който щеше да бъде добър баща, наистина щях да го обичам, казва актрисата в интервю за сп. “Пийпъл”. Защо е отказала да се омъжи? “Нямам никакво практично чувство. Имах глупавата идея, че трябва да се влюбя. Сега знам, какво означава това: да имаш уважение към отбора, който образуват двама души”, добавя Даян Кийтън.

    С Ал Пачино

    Човекът, за когото й се иска да се е омъжила, е партньорът й в “Кръстникът” Ал Пачино, с когото е живяла пет години. “Но той беше още по-малко склонен към реализъм и от мен. Освен това аз бях в зората на старостта. Бедното момче. Не мисля, че това го интересуваше. И не мисля, че един дълъг и щастлив брак щеше да бъде лесен за него”, уточнява актрисата.

    С Джак Никълсън в “Невъзможно твой”

    Днес 68-годишна, Даян Кийтън е сама и вече не може да си представи да живее в двойка: “За да срещнеш някого, трябва да излезеш, а това е много трудно за мен. Винаги е било”. Тя предпочита вечерите със стари приятели като Джак Никълсън и е далеч от изявлението, което направи преди пет години, че не може да си представи за какво служи един мъж. Само идиотите не си променят мнението, добавя актрисата.

    С Уди Алън

    След двегодишната й връзка с Уди Алън, с когото е останала много близка, Даян Кийтън е имала друга, с Уорън Бийти, след това много бурна история с Ал Пачино, а после със Сам Шепард. През 1995 г. актрисата осинови сама дъщеря си Декстър, а шест години по-късно и сина си Дюк.

    Нищо не е загубено обаче за актрисата, която почти на 70 г. е лице на L’Oréal и си остава една от най-елегантните дами в Холивуд.

    http://glasove.com/svetski/36060-daqn-kijtyn-syjalqva-che-nikoga-ne-se-e-omyjila

  98. Надя каза,

    Писа на юни 5, 2014 @ 15:07

    Здравейте!Много съм отчаяна и обезверена. Опитвах се да си разгадая наталната карта сама, намерих доста фактори, указващи безплодие, а може и да греша. Моля Ви, помогнете ми! Ще имам ли някога брак и деца? Родена съм на …..

  99. Муси Дачева каза,

    Писа на юни 25, 2014 @ 12:31

    Надя,
    за пореден път: За лични консултации ми пишете на mussydacheva@abv.bg

  100. камелия каза,

    Писа на август 18, 2014 @ 18:23

    Здравейте ,Муси ! Имам ли предпоставки за безбрачие ? 27.08.1982 , 13.30ч,гр. Варна.
    Благодаря!

  101. Ели каза,

    Писа на декември 9, 2014 @ 12:48

    Здравейте Муси, ще имаме момиченце с планирано секцио в началото на 2015. Мога ли да се свържа с вас за съвет относно датата? Ако дадете някакъв контакт, ще ви пиша на лични…

  102. Габс каза,

    Писа на ноември 28, 2015 @ 16:46

    Здравейте,
    Бих искала да попитам какво означава липсата на всякакви планети в домовете?

    Благодаря,
    Поздрави

  103. Муси Дачева каза,

    Писа на ноември 29, 2015 @ 15:02

    Габс,
    няма как да стане, защото имате 12 дома и 10 планети. Все някъде трябва да са планетите.

  104. Айше каза,

    Писа на септември 10, 2016 @ 23:45

    Здравей Муси ! Аз също имам малък проблем май. Тъй като си гледам наталната карта, надали е възможно да встъпя в брак през живота си. Но искам и ти веднъж да погледнеш, тъй като не съм много добре запозната с астрологията. Ще съм ти много благодарна. И ако е възможно, да се омъжа, за кога се очертава в съдбата ми? Много трудности преминах и наистина се нуждая от съвета ти. Искам да разбера също, дали с козирог ще си пасваме. Данните му не ги знам, но зодията му е козирог. Моите данни са 11.02.1992, 17:50, Айтос. Благодаря.

  105. Муси Дачева каза,

    Писа на септември 12, 2016 @ 8:50

    За лични астроконсултации ми пишете на mussydacheva@abv.bg

  106. Яни каза,

    Писа на октомври 1, 2017 @ 12:26

    А за мъжете кога ще има статия?

  107. Гергана каза,

    Писа на декември 19, 2017 @ 20:22

    Муси страхотна статия, какво значи, ако вертекс е в 7 ми дом в лъв, 21 градуса? Вече съм омъжена но никъде не намерих информация за 7 ми дом и вертекс, оказва ли проблеми?

  108. Габриел каза,

    Писа на януари 8, 2018 @ 17:19

    Ако Марс и Юпитер са в 7 дом в Телец какво ли може да е тълкуванието на две толкова различни планети ?Разбирам ,че и аспектите са важни ….. :)

  109. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 11, 2018 @ 18:10

    Габриел,
    всяка планета, където и да е, си има тълкуване.

  110. Rumyana каза,

    Писа на февруари 20, 2023 @ 21:52

    Благодаря Муси Дачева за статията, сякаш написана за мен. До този момент смятах че проблема е личностен, в зависимост от характер, семейство,външен вид и др.,

  111. veronka каза,

    Писа на февруари 23, 2023 @ 9:58

    Здравейте Муси!И аз ще задам моя въпрос, чийто отговор към момента е ясен :) Аз съм разведена,след брак, продължил 2 години.Дали ще имам истински брак?Седми дом Риби, Нептун съвпад Марс в четвърти дом – Стрелец,Венера съвпад Сатурн Везни,втори дом,Слънце Скорпион трети дом неаспектирано,заедно с Меркурий и Уран,асцедент Дева.Благодаря предварително!

  112. Муси Дачева каза,

    Писа на февруари 23, 2023 @ 22:47

    veronkaq
    “И аз ще задам моя въпрос, чийто отговор към момента е ясен”
    ???
    След като ви е ясен отговора …
    Нямаме състезание по задаване на въпроси.

  113. Veronka каза,

    Писа на февруари 24, 2023 @ 7:08

    Имам предвид, че в момента съм необвързана, това казвам.

  114. Муси Дачева каза,

    Писа на февруари 24, 2023 @ 16:45

    Veronka,
    Това, което е по седми дом, брак, се е изпълнило. Добър или лош, факт е.
    Въпросът е дали бихте имали втори брак, а това вече е в зоната на девети дом.
    При асцендент Дева, там обикновено е Телец.
    През май тази година Юпитер влиза в Телец и ще срещне там СЛВ, това е сериозно обещание за повече възможности и избор.
    Сатурн от своя страна влиза в Риби през март, през сатурновия подем ще се движи през вашия седми дом около две години.
    От него идва подкрепа за сериозна връзка. Така че преспективите при вас са добри.

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии