Седмичен хороскоп 7-13 декември 2009г.

Късмет за , Стрелец и

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

ОВЕН
За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен предстои седмица с натоварен от ангажименти график. В юпитеровия период на личната си година сте и сега, въпреки стагнацията в икономиката, можете да натрупате активи и да създадете делови контакти, които да ви бъдат от полза в бъдеще. Много е важно да отделите средства и време за благотворителност, колкото и както позволяват възможностите ви. Дарявайте от сърце и не мислете за отплата.

ЛЪВ
Родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв през тази седмица трябва да бъдат внимателни накъде насочват напиращата отвътре енергия. Имате висок жизнен тонус и желание да наложите своята оценка за  всичко, което се случва около вас. Родените във втората декада на знака,особено между 7 и 13 август, сте във силна позиция на своя марсов период на личната жизнена година,когато нещата се случват по желания начин. Бъдете по-умерени обаче в дните до сряда. В четвъртък и петък обстоятелствата са на ваша страна и ви носят радост ,удовлетворение и късмет.

СТРЕЛЕЦ
Родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец са в емоционален подем през тази седмица. Носител могат да бъдат събития с позитивен или с такива с негативен характер. Родените в първата декада на знака са най-силно активирани от преминаването през позитивния слънчев период на личната им жизнена година. Сега егото ви е подложено на изпитание Във вторник и сряда обаче бъдете внимателни към различен вид измами, на които може да бъдете подложени- по телефон, директно или завоалирано по интернет, или по друг непредвиден начин. Четвъртък по принцип е ден на Стрелеца, а този е разположен в благоприятен астрологичен фон, възползвайте се.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

ТЕЛЕЦ
За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец темпото на предстоящата седмица може да се окаже по-бързо от обичайното и да създаде усещане за пропуски и несправяне с планираното. Старайте се да преминавате по-бързо през ситуациите и без да задържате негативни емоции. За някои от вас е настъпил момента за разрешаване на жилищен въпрос – наемане или покупка. Между понеделник и сряда можете да договаряте изгодни за вас условия и по-големи отстъпки в цената. Ще ви се наложи обаче да правите компромиси, за да постигнете съгласие с партньора си по някои назрели въпроси от съвместния ви живот.

ДЕВА
За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева седмицата е наситена с идеи за преобразувания. Територия, на която да се развихри обхваналия ви ентусиазъм, може да бъде както личният живот, така и собственият ви дом или офис. До сряда едва ли нещата ще се получат както ги искате, независимо от количеството вложени усилия. В четвъртък и петък обаче можете да вдигнете летвата и макар да се наложи да дадете повече средства и време, резултатът ще бъде по-близо до вашата представа за нещата.

КОЗИРОГ
За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог дните до сряда включително могат да бъдат и натоварени и резултатни, но също така изпълнени с множество противоречия. Ще се наложи да доказвате правотата си пред някого за нещо, но не харчете излишно нерви за маловажни неща. Във вторник и сряда може да ви предложат нещо на много изгодна цена. Бъдете внимателни, защото вероятността за измами е голяма. Родените в първите градуси на знака са изложени на риск да попаднат в конфликтна и опасна ситуация. Петък е подходящ ден за благотворителни мероприятия или включване в обществено значима кауза.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

БЛИЗНАЦИ
За родените под знака Близнаци или с асцендент в Близнаци седмицата носи позитивни очаквания от постигнати добри резултати. През нощта на вторник срещу сряда бъдете внимателни и избягвайте пиянски компаниии и опасни места. Родените във втората декада на знака през по-голямата част от седмицата са изпълнени с въодушевление и предприемчивост,които водят до раздвижване в отношенията и деловите ангажименти. В края на работната седмица ги очакват приятни изненади от обичани хора.

ВЕЗНИ
За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни интерес ще предизвиква всичко, което се случва навън- в другите семейства, в средата на приятелите, в града, в страната или по света. Предстоят ви много срещи, някои са желани, други не толкова. Имате желание да заявите високо собственото си мнение по въпроси, които ви вълнуват и ще ви бъде дадена такава възможност. В дома ви обаче тлее напрежение, на което ако не обърнете внимание, ще пропуснете да предотвратите голям пожар.

ВОДОЛЕЙ
Родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей в началото на седмицата ще трябва да правят равносметка на постигнатото досега или да дават оценка на достиженията на свои колеги. Ще трябва да побързате и с приключването на етап от проект, за да можете да преминете към сключването на нови договори. Вторник и сряда са неблагоприятни дни за крупни финансови операции. Има вероятност да ви изненадат и проверяващи. Важни делови срещи планирайте за четвъртък и петък.

ВОДНИ ЗНАЦИ

РАК
За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак седмицата се очертава да бъде емоционално оцветена. При Раците от първата декада е възможно неблагоприятно стечение на обстоятелствата и попадане в напрегнати, дори опасни ситуации в първите три дена от седмицата, особено на границата между вторник и сряда. Избягвайте ситуации, в които се противопоставя словесна или физическа сила. За тези от втората половина на знака четвъртък и особено петък обещават приятни изживявания с човек, с когото имат взаимно привличане.

СКОРПИОН
Родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион през тази седмица ще трябва да вложат много енергия, за да задържат позициите,които са завоювали досега. Шансът е на ваша страна. Във вторник и сряда обаче бъдете резервирани към идеи, които ви дават уж по-опитни хора, за кардинална промяна във вече планирани неща. Не жалете пари, време и усмивки, за да привлечете подкрепа за личната си кауза. И най-голям ефект ще има, ако  направете това в четвъртък и петък.

РИБИ
За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби предстоящата седмица носи обещание за високи оценки и похвали от страна на работодател или административен началник. Добре ще е ако можете да си дадете почивка и да обърнете внимание на здравето си, но по един по-активен и ефективен начин. Краят на работната седмица е благоприятен за преговори с висшестоящ и предявяване на лични претенции. Бъдете внимателни при парични операции и си пазете вещите от недоброжелателни люде.

Луната през тази седмица се движи между знаците Лъв и Скорпион в трета и четвърта четвърт (фаза).

Етикети: , , ,

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии