Летен хороскоп 2022

Liato021Пълнолуние в Козирог на 13 юли

Новолуние в Лъв на 28 юли

Пълнолуние във Водолей на 12 август

Новолуние в Дева на 27 август

Муси Дачева

Обща характеристика на периода

Предстоят ни горещи летни месеци юли и август, буквално и в преносен, астрологичен смисъл. С лятното слънцестоене и навлизането на Слънцето в кардиналния Рак започва серия от напрегнати аспекти, в които то е участник. Слънцето символизира държавният глава. След вота на недоверие президентът е на ход или по-точно ходове,защото ще трябва да включи совалката на пълна мощност.

На 28 юни Нептун се обръща. Планетата на илюзиите навлиза в ежегодната си ретроградна фаза от 25Риби, ще измине 3 градуса назад и на 4 декември отново тръгва в права посока. За това време няма значими аспекти с далечни планети. През септември участва в общия хор на шест ретроградни планети, тогава са опозициите със Слънцето и Венера,които се движат през Дева.

Ретроградността на Нептун допълнително усилва усещането за световен хаос, за объркване в плановете и пътища без изход, което се наслагва в последните пет месеца.

Кардиналният вадрат Слънце-Юпитер слага много пречки, предизвиква разногласия, пресичане на интереси и много, много социален шум. Той е точно на новолунието в 7Рак на 29 юни, което е в съвпад с Лилит. Обещания и яхване вълната на човешките надежди ще има от много посоки, от запад и от изток. Това е аспект на предателството, на затваряне очите пред истината. Влиянието на Луната в това новолуние е много силна, затова преекспонираните емоции могат да заглушат разума и да изкривят линията на поведение в неочаквана посока.

Марс излиза от кардиналния Овен на 5 юли, но Меркурий преминава в кардиналния Рак в същия ден до 19 юли. На 18 юли в Рак влиза Венера. Така в кардиналния кръст се запазва броят от четири планети, поддържащи боен дух и висок адреналин през юли на значително количество хора. Добре изразено поддържането на огъня ще наблюдаваме като взрив от емоции по време на пълнолунието в 21 Козирог на 13 юли. В него участва Плутон от Козирог и Ерис от Овен, при съпътстваща квадратура на Венера и Нептун в подвижните Близнаци-Риби. Реализират се планове и очаквания започнали в началото на годината, около новолунието в Козирог на 2 януари.

Не по-малко важен е периодът около новолунието в 5Лъв на 28 юли. След седмица на дълбоко почистване в скритите ъгли, срещата на Слънцето и Луната е под силно ураново влияние. Уран управлява картата на новолунието, което е с асцендент във Водолей, и в същото време е в съвпад със СЛВ и Марс, заедно в тао квадрат със Сатурн и Меркурий. Във войната/войните на изток ще има нови моменти и дори обрати в мнение, планове и действия на главните участници.

В същия ден Венера и Юпитер са в точен кардинален квадрат в Рак-Овен, което предполага неспазване на договори, нарушаване на споразумения. Юпитер се обръща в този ден, 28 юли от 8Овен. Ретроградната му фаза е до 24 ноември, когато стига 28Риби.

Дните около новолунието до съвпада на Уран-СЛВ-Марс в 18Телец са критични както за фондовите борси, така и за финансовите разчети на много хора и организации. Възможно е обявяването на нова финансова структура, нова валута, нов начин за разплащане.

Първата седмица на месец август е белязана от два марсови аспекта, съвпад Марс-Уран и квадрат Марс-Сатурн, и този на Уран със СЛВ.

Точният съвпад Марс-Уран се случва през две години и не за пръв път в Телец, откакто Уран е там. Съвпадът СЛВ-Уран в Телец обаче е рядко случващ се, толкова рядко, че един път в човешкия живот, защото е през урановата интервалност от 84 години. Доколкото лунните възли са кармични маркери, СЛВ е ориентиран към бъдещето. Съвпадът СЛВ-Уран полага основи на нещо съвършено ново. Нов принцип в международните отношения в резултат на допуснат прецедент.

Венера и Плутон са в опозиция, точна става на 9 август, а това провокира агресивни импулси в някои хора. Природата се включва в общия провокативен фон по нейния си начин със земетресения, бури и урагани.

Темата се развива почти през целия месец август с акценти на 7 август при квадрата Марс-Сатурн, пълнолунието в 19Водолей на 12 август, новолунието в Дева на 27-ми. Труден, почти невъзможен период за каквото и да е съгласуване на мнения и постигане на краен резултат -договаряне, там където са намесени ресурси,суровини, стоки или пари. Продължава докато не премине опозицията на Слънце и Сатурн на 14 август.

От 20 август нататък до новолунието в Дева сме в период на потребност от почистване. Девата е чистофайника на зодиака, но и е отличен анализатор и планировчик. Затова каквото и да се планира за нарастваща Луна след 27 август, новолунието в 4Дева, трябва да е предварително изчистено от грешки, като се отчита миналата опитност, да е анализирано в най-дребните детайли и планът да е разработен в няколко варианта, гарантиращи успех, за да не стане „като миналия път“.

ВЕСЕЛО ЛЯТО!

Живот и здраве наесен ще се срещаме отново всяка седмица тук.

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Овен, или с асцендент в Овен, краят на юни и месец юли се очертават напрегнати. Докато планетният управител се движи през знака ви, спокойствие няма, особено около съвпада му с Ерис на 28 юни, астероида наливащ масло в огъня, където има започнал пожар. Преди да излезе от Овен Марс има бойна среща с Плутон от Козирог, с който прави квадрат на 2 юли. Рамо ви дава Сатурн, но за целта ще трябва да се придържате към законите и установения ред. Много енергия и ентусиазъм ще ви трябва около кардиналното пълнолуние в Козирог на 13 юли. В края на юли Марс попада в голям съвпад с Уран и СЛВ. Очакват ви нови предизвикателства животът ви може да поеме в съвсем нова посока. С обръщането на Юпитер от Овен на 28 юли ще нараства необходимостта да намалите темпото, да се огледате и премислите,коя от появилите се възможности да предпочетете. В марсовия период на личната си година може да бъдете провокирани към прибързани и неуместни стъпки, особено в бизнеса и финансовата сфера. Критичен в това отношение е периода около 27 август, когато Марс прави квадрат със Слънцето. Не оставяйте несвършена работа и неразчистени отношения за след новолунието в Дева на 27 август.

За родените под знака на Лъв, или с асцендент в Лъв, месец юли обещава раздвижване н професионалната сфера. На 5 юли Марс влиза в Телец и открива сезона на предизвикателствата. Докато се движи през Телец планетата воин прави значими аспекти, с които разтриса земята под краката на тези, които не следват повика за промяна. А той ви крещи от името на Уран и СЛВ в полето на кариерата. Макар малко вероятно за огнената ви природа, но ако има инертни, носещи се по течението от години, то сега „тази песен“ приключва, почва нова, в нова тоналност. Проявлението на Марс е многолико, едно от тях е конфликтността. Срещите с конкуренти и съперници няма да са нито бързи, нито леки и безпроблемни. Пълнолунието в Козирог на 13 юли може да доведе до промени в състава на хората с които работите, до възлагането ви на нови, несвойствени задачи, до намерение за смяна на работно място, работна среда. Планетният управител идва у дома си на 22 юли. Преди него Меркурий ви е дошъл на гости,на 19 юли, и ще остане до 4 август. В неговата компания се случва новолунието в 5Лъв на 28 юли. Сложен период, когато има няколко напрегнати аспекта и тръгване назад на Юпитер. Гигантът на слънчевата система ще се движи в другия огнен знак Овен назад около 4 месеца. През това време някои сфери, под негово покровителство, няма да се развиват според очакванията, като например морална или финансова подкрепа от чужбина, както и узаконяване на строителни обекти, или придвижване на съдебни дела. Август може да бъде по-горещ от юли,заради аспектите на Марс през първата половина на месеца. Ако държите на работата си, не си взимайте отпуска през август, следете отблизо какво се случва в работната среда. Отражение от тази рядко случваща се конфигурация може да има и върху личния живот, и отношенията с важен за вас човек.

За родените под знака на Стрелец, или с асцендент в Стрелец, краят на месец юни и началото на юли в голяма степен се влияят от аспектите на Юпитер. Планетният управител е в конфликт със Слънцето. Квадратите с него се случват два пъти в годината, но сега усложняващ елемент е Лилит, с която то прави съвпад едновременно с квадратурата. Аспект на разочарованието може да се нарече, на неспазените договори или устни уговорки, на разминаване в очакванията, на директен сблъсък с безчестие и лошотия. Юпитер все пак е в Овен, в благодатната за вас зона на блясъка и славата, затова като огнен човек се очаква да преминете през критичната зона бързо, като нестинарка над горящи въглени, да останете читави и да бъдете още по-здрави и самоуверени. Преминаването на Марс през Телец, между 5 юли и 20 август, е другият фактор влияещ върху събитията през двата летни месеца. Преди него е едно от двете най- позитивни новолуния на годината, това в Лъв. Срещата на светилата в огнения знак е на 28 юли в 5 градуса Лъв. В юпитеровия период на личната година новолунието дава старт на мечти и желания, на планове и високи стремежи. Пътувайте насън и наяве, отворете очите и душата си за красотата на заобикалящия ви свят. Срещайте се с нови хора, опознавайте се, преживявайте заедно, обединявайте се за добра кауза, подкрепяйте доброто във всичките му проявления, подминавайте злото. На 28 юли планетният управител тръгва назад. Юпитер ще бъде в ретроградна фаза близо 4 месеца, до 24 ноември. В този период някои от начинанията ви могат да претърпят задръжки и промяна. Добро време за преразглеждането им. Не е добър период за обвързване и брак. В началото на август се развива знаковият . Аспектът предизвиква промяна в отношението към здравето, обръщане към нестандартни методи за профилактика и лечение, някои остри и драстични. Интервенции в тялото и операции само по спешност, особено такива с цел разкрасяване. Възможни са грижи по домашни любимци. Съществена промяна в обичайния начин на живот, в ежедневния график се вмъкват неочаквани, но належащи точки за изпълнение. От 20 август Марс е в противоположния знак Близнаци. В зоната на партньорството планетата воин ще ви създава изобилие от напрегнати моменти с околните, отбелязани като време с всеки негов напрегнат аспект с останалите планети, особено когато тръгне назад на 30 октомври. Но Марс ви тренира за борба в конкурентни условия, придава кураж и амбиция за надмощие.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец, или с асцендент в Телец, месец юли се обещава много движение, общуване, промени от различен характер. За вашия неподвижен знак може да стане още по-динамично времето, когато Марс ви дойде на гости. Планетата воин ви посещава веднъж на около две години. Сегашният транзит е изпълнен с вълнения, заради съвпада му с Уран и СЛВ. Венера трудно устоява на изкушенията дори се опитва да привлича към вас ресурси и парични потоци, с които да финансирате начинанията си. Обещава ви се помощ и подкрепа от чужбина, но не разчитайте на това. Колкото са по-големи обещанията, толкова по-несигурно е изпълнението им. Пълнолунието в Козирог ще бъде запомнящо се за мнозина от групата. Предстои ви участие в нещо оригинално и това може да промени както личните предпочитания, така и досегашната посока на живота ви. Лично безпокойство, но и много възможности идват през август, когато Марс, Уран и СЛВ се сближават. Това се случва за около десетина дни, в края на юли и първата седмица на август. Към този високо енергиен, провокативен, основополагащ съвпад претенции има Сатурн от Водолей, основно за спазване на ред, правила,закони, а като инструмент на кармата, той може да наложи ограничения и препятствия, с учебна цел. Родените в 13-25 градуса Телец или асцендент там, трябва да са наясно какво точно искат и да се определят по отношение начините да го постигнат, плащайки съответната цена, метафорично казано. С повече търпение и разум можете да стигнете спасителния бряг около новолунието в Дева на 27 август.

За родените под знака на Дева, или с асцендент в Дева, през летните месеци Марс ще бъде движещ фактор на случващото се. От 5 юли планетата воин е в други земен знак – Телец. Хармоничните аспекти, които прави със слънцата на хора от групата са стимулиращи амбиции и развитие. Марс укрепва силата, амбицията и куража да се нагърбвате с тежки задачи, или да доказвате че можете да се справите с недостижими за другите цели. Резултати от усилията си ще видите на пълнолунието в Козирог на 13 юли. Новолунието в предходния знак, в 5Лъв на 28 юли е позитивно подкрепено от Юпитер и това е подсказка за добра финансова среда, в която можете успешно да разгърнете плановете си. Меркурий идва в знака ви на 4 август и ще остане до 26-ти. Меркурий придава бързина и гъвкавост на мисълта, а това е чудесна подкрепа в дните на силно влияние на съвпада Марс-Уран-СЛВ в първата половина на месец август. Появяват се нови възможности, както и амбиции за постигане на цели, които досега са били извън намеренията, особено такива в сферата на самостоятелното обучение, повишаване на ниво, квалификация, степен, висок служебен пост, участие в политиката също. Драмите,които се развиват в неподвижния кръст при вас идват косвено, като ехо, или чрез партньора, което ще се прояви около пълнолунието във Водолей на 12 август. Слънцето идва във вашия знак на 23 август, вярно с квадрат с Марс,който е вече в Близнаци, в зоната на кариерата- бурно начало на новата астрологична година. Новолунието в 4Дева на 27 е в неспокойна астрологична среда, която едновременно възпрепятства, но и мотивира меркуриевата ви природа.

За родените под знака на Козирог, или с асцендент в Козирог, първата важна спирка по пътя на Слънцето в предстоящия период е новолунието в Рак. Срещата на светилата на 29 юни е в полето на партньорството. Участието на Лилит в него и квадратът на Юпитер ви поставят в сложна ситуация навяваща чувство за вина. Кураж да преминете през ситуацията ви дава Марс с хармоничния си аспект към планетния управител. Опрете се на важните за вас неща, а те са в близкото обкръжение,в хората и обстоятелствата, на които можете да разчитате. В меркуриевия период на личната година, Марс навлиза в другия земен знак Телец, където ще остане до 20 август. На 13 юли е пълнолунието в 21 Козирог в благоприятна астрологична среда, когато можете да се радвате на постиженията си и да си поставяте следващите още по-мащабни цели за следване. За хармонизиране на отношенията с другите, добри очаквания внася Венера с преминаването си в Рак на 18 юли. Юпитер от зоната на дома и семейството става ретрограден на 28 юли, което може да забави някои планове за преустройство и ли купуване на жилище. Първата половина на месец август може да се окаже сложна за личните планове и интимните отношения. В зоната на любовта, творчеството и децата, се случва значим аспект, съвпадът на Марс-Уран-СЛВ. Заедно с придружаващите го напрегнати аспекти той е в голяма степен дълбоко, рязко променящ ситуация, обстоятелства, които досега са изглеждали надеждни и дълготрайни. Необходима ви е бърза пренастройка, съобразно новите обстоятелства, в които попадате. Тук на помощ идва Меркурий, който на 4 август преминава в другия земен знак Дева. За необвързаните големият съвпад на Марс е чудесна възможност за запознанство и начало на нова, интригуваща връзка. Нож имайте едно, че и повече, на ум, защото в интервала 7-9 август има два остри аспекта,влияещи отношенията. Марс от зоната на любовта прави квадрат със Сатурн, а Венера прави опозиция с Плутон от вашия знак. Не бързайте да заплувате в непознати води.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Близнаци, или с асцендент в Близнаци, през юли и август има неспокойни периоди, но не толкова като при кардиналните и при неподвижните знаци. До 18 юли Венера е във вашия знак и това е едно от основанията за уравновесяване на енергиите и „намиране на работата лекото и на хляба мекото“ както казва нашият мъдър народ. Планирайте почивката си за месец юли, срещайте се с приятни хора, занимавайте се с неща, които обичате. В средата на месеца, около пълнолунието в Козирог, могат да ви дойдат и добри приходи. Не е изключено и под формата на наследство. На 19 юли Меркурий сменя знака. В честолюбивия Лъв планетният управител привлича към вас хора близки по дух и манталитет. Време за пътувания, повечето на близки разстояния, срещи с повече хора, често с роднини и приятели. Не пропускайте възможности за учене, за навлизане в нови сфери на знанието, за усъвършенстване на езикови умения както и такива за работа в групи. Месец юли не е добър за закупуване на превозно средство. Ако имате такава нужда и сте го планирали,направете го в началото на месец август. При условие, че поръчвате да ви го докарат от чужбина, проверявайте стриктно придружаващите го условия и документи. Въздушното пълнолуние на 12 август е истинско откровение. Ще получите сигурни знаци дали сте направили правилния избор, дали сте в най-добрата за вас житейска посока. С повече кураж се сдобивате на 20 август и след това, когато в знака ви се движи Марс. Планетата воин ще ви гостува и мотивира дълго,до края на годината и малко след това. Във вашия знак ще премине през ретроградната си фаза от 30 октомври нататък.

За родените под знака на Вeзни, или с асцендент във Везни, краят на месец юни е запомнящ се. Новолунието в Рак е в зоната на социалната активност и професионалната изява. Сложните аспекти към него предупреждават за възможности, които се появяват, но и разочарования от хора, чрез които идват. Следвайте интуицията си, планетният управител от Близнаци е в подкрепа със съвети и визия за развитието на всяка възможност. В първите дни на месец юли назрява конфликт с близки хора, но и с колеги, заради квадрата на Марс и Плутон в кардиналните знаци Овен-Козирог. Отразява се по-силно на тези с рождено слънце от последните градуси на знака. На 5 юли Меркурий влиза в зоната на кариерата. Докато се движи там прави аспекти, с които внася видимо раздвижване в тази сфера от живота. Активността се пренасочва с промяна в знака на Марс. Също в началото на юли планетата мотиватор се настанява в скрита в голяма степен зона на хороскопа, където процесите назряват дълго време и той като капка, която прелива чашата, отприщва те да се изразят. Марс ще бъде в Телец до 20 август. В този сектор на зодиака му предстои много важен аспект, съвпад с Уран и СЛВ, в първата десетдневка на август. Самото присъствие на Уран е показател за промени, които земната природа на знака забавя, но не им пречи да се случат. Марс се явява катализатор на тези процеси. Зоната се простира върху отношенията с партньор, дълбоко лични и съкровени, но също така и върху материалните връзки, с които сте обвързани. Наследства, издръжка, задължения по съвместна инвестиция или съсобственост, общите парични запаси, застраховките, спестовни или не, наемните отношения. Тройният съвпад е провокативен, разрушителен и трансформиращ, може да зададе ново начало по необикновен начин. Около пълнолунието във въздушния знак Водолей на 12 август ще намерите отговори и удовлетвореност.

За родените под знака на Водолей, или с асцендент във Водолей, предстои особено лято, по-точно двата летни месеца, юли и август. Като неподвижен знак попадате в обсега на силно влияние на значимия рядко срещан съвпад Марс-Уран-СЛВ през август. Марс навлиза в Телец на 5 юли, едновременно с Меркурий, който преминава в Рак. Марсовото влияние в зоната на дома и семейните отношения е едновременно тонизиращо и разрушително, особено в дните, когато е в квадрат към рожденото Слънце или асцендент. Марс обаче ще ви мотивира да направите важни промени в домашната среда, да започнете дълго отлаган ремонт, или направо да смените жилището с по-удобно, отговарящо на порасналите ви потребности. На влиянието на войнствения Марс са подложени отношенията с родителите, с най-близките ви хора, с тези, с които живеете под един покрив. Марс е претенциозен и егоцентричен, затова конфликтите в домашната среда нарастват. Ако живеете натясно, с родителите си, или сте голямо семейство, точно Марс ще ви накара да се решите на размествания и рокади при съпротива от отсрещната страна. При някои от групата е възможно взимането на крайно решение за отлитане от гнездото и скъсване с корените. Пълнолунието в Козирог на 13 юли ви дава отговор на много въпроси,така също да намерите решение на здравословен проблем. В меркуриевия период на личната година, в края на месец юли, е новолунието в срещуположния знак Лъв. Желанията ви са свързани с партньора и партньорството, формулирайте ги и ги заявете ясно, за да дадете начало на тяхното случване в някое от следващите пълнолуния. В края на юли и началото на август е времето на големия, значимия съвпад на Марс-Уран-СЛВ,време за неочаквани и запомнящи се събития и промени в близката среда, особено за тези със слънце/асцендент в 15-25 градуса в радикса. Време за трудни,но необходими решения при пълнолунието във Водолей на 12 август.

ВОДНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Рак, или с асцендент в Рак, юли е вашият месец от годината, поне до 22-ри, докато Слънцето е в знака. С новолунието на 29 юни в 7 Рак, отбелязвате начало на нов етап в тази лична година. Това което силно желаете ще намери своето време за реализация в някое от следващите пълнолуния и с по-голяма вероятност на това в Рак след половин година. Компания на Слънцето във вашия знак прави Меркурий между 5-ти и 19 юли. С негова подкрепа ще посрещнете предизвикателствата на пълнолунието в противоположния знак Козирог, на 13 юли. Ще намирате думи да се отдумате и идеи за справяне с възникнали партньорски разминавания. С решаване на личните проблеми се захваща Венера. Планетата на любовта идва малко преди Меркурий да ви напусне. Венера смело пристъпва към срещата с Лилит и на 26 юли се събират в един градус заедно с Луната. Женската седянка е сръчкана от квадрата на Юпитер към нея. В дните преди новолунието в Лъв ще можете да се разтоварите от нещо, което ви тежи, да кажете на когото трябва каквото трябва, да разчистите старите грижи, за да отворите път за новите. Растящата Луна и отдръпването на Венера от черногледата Лилит са положителните отправни точки за добро настроение и ведрост в края на месец юли. През август възлов емоционален момент се оформя в зоната на приятелството и членството ви в групи по интереси или работен екип. Съвпадът на Марс-Уран-СЛВ е голямо предизвикателство и някои приятелства няма да издържат. В периода 5-13 август бъдете внимателни в каква среда попадате. Венера и Плутон са в опозиция в този период, а това често провокира определена група хора към упражняване на насилие- вербално или физическо, или и двете. При някои, пълнолунието във Водолей ще изисква решаване на проблеми с имоти-наследство, наеми, задължения. Новолунието в Дева,в края на лятото идва с обещание за повече ред и спокойствие.

За родените под знака на Скорпион, или с асцендент в Скорпион, първият наближаващ акцент на летните месеци е новолунието в Рак. Срещата на светилата във водния знак е чудесен повод да погледнете напред с повече надежда и оптимизъм. Мислете в перспектива, чертайте планове, набелязвайте нови върхове за покоряване. В юпитеровия период на личната година сте в апогея на възможностите, вдъхновение не ви липсва, амбиция също. За последното плюсове има Марс от своя знак Овен. В края на юни и началото на юли обаче двамата управители на знака, Марс и Плутон са в критични отношения, правят кардинален квадрат в последните градуси на Овен-Козирог. Бъдете внимателни каква позиция заемате в конфликтна обстановка, вероятността от усложнения е значителна. Марс е като „шило в торба“, спокоен не остава дори когато премине в земния Телец на 5 юли. Точно в тази зона предстоят изпитанията на срещата му с Уран. В полето на партньорството Марс ще направи голям съвпад с Уран и СЛВ, който е зареден с голяма трансформираща сила. Времето на влияние е относително,защото зависи от транзитните аспекти към радикса, но като цяло обхваща първата половина на месец август. Аспектът може да окаже влияние върху отношенията ви с брачния партньор, съдружници, работодатели, социално ангажирани с вас хора. Тъй като прави квадрат с ретроградния Сатурн, възможно е да има криза и разпад в отношения, разтрогване, приключване на договор, отказ от обвързване, окончателна раздяла. Участието на СЛВ обаче е позитивна нотка, която обещава прорастване на нещо ново, жизнено и трайно, което да развиете в бъдеще.

За родените със Слънце в зодиакалния знак Риби, или с асцендент в Риби, предстоят оживени и изпълнени с позитивни емоции месеци юли и август. Новолунието в края на месец юни е в 7 Рак и задава позитивни очаквания за всичко, което ви прави доволни, щастливи и популярни. За необвързаните Венера и Меркурий от Близнаци полагат усилия да ги свържат с подходящия човек за една градивна, успешна връзка. Между 5 и 19 юли Меркурий, планетата на комуникациите се движи през Рак, знака на родителите и родителството. От 18 юли до 11 август Венера се намира в него. Времето до 28 юли, когато Юпитер става ретрограден, е подходящо за сключване на брак. В земния знак Телец, за месец и половина, между 5 юли и 20 август, преминава Марс. В полето на комуникациите планетата воин е като „слон в стъкларски магазин“,може да направи много поразии. Още повече, че и предстои съвпад с анархиста Уран, и с кармичния маркер-СЛВ. Това се случва в края на юли и началото на август. Тройката астрологични обекти сама по себе си е с позитивен заряд, носи неочаквани промени, обновяване, обрати дори в среда и ситуации, които саа застинали, навлезли са в дълбоки коловози и нямат помръдване. Съвпадът ги сръчква за раздвижване, но в допълнение има напрегнати аспекти,които му придават и негативен, разрушителен импулс за определени ситуации, и хора. Така в зоната на отношенията с родственици като братя, сестри, племенници, братовчеди, съседи, приятели от детството, този аспект в началото на август може да създаде объркани ситуации и сложни отношения, както и неочаквани обстоятелства, които да променят предварително организирани събития като семейни празненства или срещи на съученици. В полето на ученето и боравенето с информация са възможни добри попадения, умелост в практическото им приложение, възползване от неочаквано добри обстоятелства.

*******************************************************************************

Всички права запазени.

Препубликация само с писмено съгласие на автора.

Етикети: ,

1 коментар so far »

  1. Весела каза,

    Писа на август 9, 2022 @ 14:33

    Здравейте, Муси Дачева.
    Стрелец:пишете да се въздържам от хирургически интервенции. Това важи до кога. Възникна кожен проблем на 20.07(точно в този фаталистичен период) и си мисля, че трябва да се отстрани. Какво ще ме посъветвате?
    Благодаря!

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии