Летен хороскоп 2023

Lets23СЛВ в Овен на 17 юли

Венера ретроградна на 23 юли

Меркурий ретрограден на 23 август

Уран ретрограден на 29 август

Муси Дачева

Обща характеристика на периода

Двата летни месеца юли и август ще бъдат емоционално приповдигнати и неспокойни. До 10 юли двете планети на страстта Венера и Марс се движат през Лъв, често сръчквани от Уран в Телец. Социалният ураган на запад от нас постепенно временно ще стихне, отделни припламвания ще има и през август, когато Венера от Лъв навлезе в ретроградната си фази и Слънцето преминава през знака. На 3 юли в понеделник е пълнолунието в Козирог, когато държавната машина ще положи всички усилия да намали напрежението. Социалният цирей в западните държави, а и не само там, набира и в недалечно бъдеще ще се пукне.

На 10 юли Марс влиза в Дева, което дава сила в ръцете на администрацията. Правила, закони, санкции и глоби, ще се използват много лостове на държавната машина, за да се приучват хората на ред и послушание.

На 11 юли Меркурий влиза в Лъв. Планетата на комуникациите в началото на седмицата е в много дискомфортна позиция. Меркурий е в опозиция с Плутон и в квадрат с лунните възли, които са в началото на неподвижните знаци Телец-Скорпион. Думите понякога са по-раняващи от куршуми, а силата им се увеличава в геометрична прогресия, когато са изречени от високо място. Предстои период на основно чистене през тази седмица, когато Луната отива на среща със Слънцето. Разчистването на предноволуние трябва да е добре направено, защото предстоят важни събития. Интернет и социалните мрежи ще бъдат подложени на още по-големи ограничения и цензура. По този начин дезинформацията, обслужваща властта, ще се лее свободно и безпрепятствено.

Седмицата 17-23 юли е бурна и противоречива. На 17 юли, понеделник, е новолунието в 24Рак. В най-семейния знак Слънцето и Луната обединяват енергии за насочване вниманието към семейството,отглеждането и възпитанието на децата. Уран от Телец е в хармоничен аспект към новолунието, подстрекавайки, но в същото време подкрепяйки с нови идеи, с практическо приложение.

В същия ден, на 17 юли, почти едновременно с новолунието се случва важно астрологично събитие. Лунните възли сменят знаците си. Възлите на Луната сменят зодиакалната ос на движение през около 19 месеца. На около 19 години започва новият им цикъл със СЛВ в Овен.

Последното преминаване на СЛВ през Овен беше на 26 декември 2004 година. Предишни преминавания през кардиналните знаци Овен-Везни, например четири цикъла назад, е имало през 1949-1950 г,1967-1969г, 1986-1987 г. Сегашния транзит е между 17 юли 2023 и 12 януари 2025 година. На 17 юли 2023 година, в 23 ч СЛВ е в Овен, а ЮЛВ е във Везни, с което започва новият им цикъл по зодиака.

Като земя под кардинален знак за нас движението на лунните възли през Овен-Везни има силна преобразувателна роля. В цикъла започнал на 6 април 1986 година се даде ход на перестройката, която за нас доведе 1989 година и смяната на недоразвития социализъм с капитализъм. В цикъла започнал на 26 декември 2004 година, през 2007 -ма ни присъединиха към европейския съюз. Очакванията за настъпващия на 17 юли 2023 година цикъл е в значими промени през 2025-2026 година, излизане от един съюз и привличане в орбитата на друг. Овенът е възторжен и самонадеян, затова в годините на СЛВ в Овен се обнадеждаваме, че идва нещо ново и по-добро посредством реконструкция. Независимо от трудностите и крайния резултат, това е време на подем, време на възход на огнената стихия.

Оста на лунните възли определя и зоната на случване на затъмненията. От неподвижната ос Телец-Скорпион те се преместват в кардиналната такава, Овен-Везни. Първото от кардиналните затъмнения ни очаква 14 октомври 2023 година като частично слънчево затъмнение на новолунието в 21Везни.

На 20 юли е тригонът на Слънцето и Нептун във водните знаци. В същия ден е и опозицията Марс-Сатурн в подвижните знаци Дева-Риби. Двата аспекта ще влияят върху различни групи хора. Кой на каквато честота е, такива послания от планетите ще приема.

Спокойствието и добронамереността идващи от двойката Слънце-Нептун ще са по-силни през първата половина на седмицата 17-23 юли.

Частично през цялата, но повече през втората половина на седмицата се обединяват няколко напрегнати аспекта. Марс-Сатурн, ретрограден, в опозиция провокира недоволство и брожение сред военни, полиция, охранители. Опити за преврат са много вероятни. Слънцето в опозиция с Плутон и в квадрат с лунните възли, току що навлезли в кардиналните Овен-Везни, всичко това на фона на опозицията Марс-Сатурн, предполага остри противоречия в горните слоеве на властта. Напрежението ще продължи до края на седмицата, а може да се прехвърли и през следващата.

Плутон, който се върна в Козирог на 11 юни и се движи назад прави дълъг напрегнат аспект с лунните възли, който обхваща втората половина на месец юли. Плутон- шефът на шефовете има да взима важни решения. Аспектът е уникален, защото се преживява един път в живота на няколко поколения. Точно в този период са насрочени и много международни форуми. Какви ще ги измъдрят тези дето държат властта в ръцете си, ще усетим съвсем скоро. Като непоправим оптимист залагам на СЛВ в Овен и неговата преобразуваща сила.

В края на тази бурна юлска седмица Венера става ретроградна. На 23 юли 2023 година планетата на любовта навлиза в ретроградната си фаза от 28Лъв. Ще върви назад до 3 септември,когато ще се завърти на пета и ще тръгне напред от 12Лъв. Едновременно с нея Слънцето прави прехода си в следващия знак-Лъв. По този начин вторият огнен знак получава силен позитивен импулс. Лъвският принцип увеличава лидерските амбиции на устремените към върха на пирамидата хора. Ретроградната Венера задълбочава емоционалните преживявания. Време за сериозни разговори и разплитане на интригите на 27 юли, когато Венера и Меркурий се срещнат в 28Лъв, малко преди планетата на комуникациите да се премести в Дева.

Дева е следващия земен знак, в който Меркурий ще се поспре, за да се върне назад, през тази година. Затова и престоят му в комфортния за него, собствен знак ще продължи повече от обикновено от 28 юли до 5 октомври. Двете вътрешни планети ще бъдат едновременно ретроградни между 23 август и 4 септември,което може да създаде доста объркване в планове за почивка преди началото на учебната година.

Първата седмица на август минава под знака на пълнолунието. На 1 август 2023 година е пълнолунието във Водолей, в 9-я градус. В същия ден, 1 август, става точен тригонът Марс – Юпитер в земните знаци Дева-Телец.

За хората на плана, реда и чистотата, месеците юли, след 10ти, и целият август са време на усилна работа. Юпитер от Телец допълнително следи как се употребяват вложените средства. Добър период за ремонти, особено на детски градини и училища, но с голяма прецизност и обръщане на внимание на форми, цветове и детайли. Ще се следи повече от всякога как се използват отделените пари, както тези от бюджета, така и даренията.

През седмицата 7-13 август, когато Луната намалява има няколко важни аспекта, които повишават нивото на адреналина у определени категории хора. Юпитер и Уран, които стават все по-близки в Телец, ще изпитат силата на ревността на ретроградната Венера,която заедно с носителя на истината – Слънцето, в рамките на два дни, правят квадрати и с двамата. Освен навън, горещо ще става и вътре, в двойките с разклатено помежду им доверие. Разчистването на натрупаното недоволство ще става с усилване до максимум, до новолунието в огнения знак.

На 16 август е новолуние в 23Лъв, близо до Лилит. Слънцето и Луната са в астрологичен съвпад. Луната е опасно близо, в перигея на орбитата си, но най-близо за годината, само на 357184 км. Приливната вълна е мощна,отразява се както на времето, така на отношенията между хората, а още по-силно и на здравето на всички. Подстрекавани от реформатора Уран в този период могат да се задвижат процеси на обновяване и пренастройване.

Разбирането за справедливост и коректност у мнозина ще бъде провокирано от квадрата на ретроградната Венера и Юпитер на 22 август. Противоречията в правораздаването ще бъдат допълнително усилени от Луната в Скорпион, от опозицията на Марс с Нептун, както и тази на Слънцето и Сатурн. Последната ще влияе и в следващите дни, когато Слънцето премине в Дева на 23 август и по-нататък до пълнолунието в края на месеца.

На 23 август започва ретроградната фаза на Меркурий в Дева. Тя ще бъде до първия училищен звънец,на 15 септември. Есенното почистване ще започне по-рано.

На 28 август Марс преминава в кардиналния кръст, прекосявайки Везни за месец и половина, до 12 октомври, когато ще премине в Скорпион.

В последните дни на август има още две важни събития за отбелязване.

На 29 август Уран става ретрограден, като тръгва назад от 23 градуса Телец. Ще продължи до 27 януари 2024 година, когато планетата-реформатор ще бъде в 19 градуса Телец. Ретроградната фаза на Уран ще предизвика безпокойство в банковите среди, особено при квадрата на Уран с Венера през септември и с Марс през октомври.

В последния ден на месец август е пълнолуние. На 31 август Слънцето и Луната са в опозиция в 7 градус на Дева-Риби.

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Овен, или с асцендент в Овен, юли месец започва вълнуващо. Двете планети на страстта, Венера и Марс, се движат в другия огнен знак Лъв и това създава приповдигнато настроение през по-голямата част от месеца. С влизането на Слънцето в Лъв за част от групата започва марсовият период на личната година- време на голяма физическа активност, но и на значими постижения. Най-важното астрологично събитие през лято 2023 е идването на СЛВ в Овен. Както ще прочетете в уводната част, това се случва периодично на всеки 19 години. За последно през 2004-та. СЛВ е ориентиран към бъдещето. Чрез него ще ви се случват важни събития, които сега полагат основи или съзряват, за да берете плодове по-късно. СЛВ може да бъде вашият попътен вятър и да ви води напред и нагоре, стига да съумеете да уловите какво, как и кога да правите. Също в Лъв, откъдето идват тригони към тези с рождени Слънца между 12 и 28 градуса Овен , е важен периодът на ретроградната Венера. От 23 август до 4 септември планетата на любвта ще се движи, но назад, в полето на сърдечните дела и отношенията с децата. Аспектите и с другите планети и Слънцето могат дави донесат много радост, но и някои дни на безпокойство. Марс преминава в Дева на 10 юли. До края на периода планетният управител ще ви поставя в условия на запълнен график и много ангажименти. Времето за почивка е кратко, с препоръка за началото на юли.

За родените под знака на Лъв, или с асцендент в Лъв, месец юли започва с много вълнения. Венера и Марс са във вашия знак, настройвайки сетивата ви на богата гама от честоти, което ви кара да реагирате силно на всяко предизвикателство. Лилит от Лъв допринася много за усилване на ефекта като може да ви прави ненужно заядливи с околните. Вътрешното напрежение леко спада, когато Марс ви напуска, за да премине в спокойната земна Дева. Почти до края на август планетата войн е вашият мотиватор да отстоявате ценностите си, да се преборвате за собствените си интереси и за увеличаване на личните доходи. На 17 юли лунните възли сменят знаците, в които се движат и започват нов цикъл с навлизането на СЛВ в Овен. През тази и следващата година транзитът на възходящия възел по Овен бележи време на растеж. СЛВ ще ви привлича към теми и житейски стъпки ориентирани към бъдещето, усвоявайки нужните уроци, сдобивайки се с необходимите ви опитности. Венера ще ви гостува по-дълго през тази година. От 23 юли тръгва назад от 28Лъв. Планетата на любовта ще участва активно в инициативите ви, в реализацията на личните ви планове, във всичко, което ви кара да се чувствате харесвани и приети. Ретроградността и продължава до 4 септември, когато ще тръгне напред от 12Лъв. Периодът на нейната ретроградност не е добър за разкрасителни манипулации, още по-малко такива, които нараняват целостта на кожата на лицето. Бъдете внимателни с козметиката за лице в този период. Меркурий става ретрограден на 23 август. От полето на доходите ретроградността на покровителя на търговците става взискателен към уменията ви да боравите с ценностите и личните си ресурси.

За родените под знака на Стрелец, или с асцендент в Стрелец, месец юли започва със завладяващи преживявания. Пълнолунието в Козирог, н зоната на личните доходи и двете планети на страстта в Лъв раздвижват ежедневието и ви включват във взаимоотношения с повече хора. Промяната в остана движение на лунните възли на 17 юли, като цяло е с позитивни очаквания за вашия знак. СЛВ в другия огнен знак Овен ви придърпва към нови територии, нови преживявания, нови връзки. За необвързаните настъпва добър период за запознанство и трайни контакти. Венера е най-активна през това лято. Планетата на любовта е в Лъв от 5 юни, което влияе благоприятно на повечето сфери на живота ви. От 23 юли Венера е ретроградна, а на 4 септември се обръща и тръгва напред от 12Лъв. Планетата на любовта, хармонията и красотата дори и ретроградна ще ви привлича към нови преживявания, при някои свързани с мода и изяви на подиум или сцена. Ретроградността и ще ви кара да се задълбочите в някои области на изкуството, да бъдете по-взискателни и критични към себе си. Ако планирате пътуване в този период, след 23 юли, бъдете внимателни с резервации и организация на хора. Още повече и заради предстоящата ретроградност на Меркурий, от 23 август до и15 септември. Марс ще се движи в зоната на кариерата между 10 юли и 27 август. В юпитеровия период на личната година това е подходящото време за професионален напредък.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец, или с асцендент в Телец, двата летни месеца ще бъдат изпълнени с много и запомнящи се преживявания. Начало полагат планетите на страстта, които се движат в другия неподвижен знак Лъв и застават в квадрати към родените във втората половина на знака. Движейки се през зоната на отношенията с най-близките, семейството, родителите, Венера и Марс ще бъдат в основата на вълнения свързани с устройване на дом, или на допълнително жилище. Търсене, огледи, договаряния, сключване на сделка или пропадането и са в зависимост от аспектите, които правят Марс и Венера с другите планети. От 23 юли Венера е ретроградна, от 23 август Меркурий е ретрограден, затова имайте предвид времето преди тези дати, за договаряне на условия и подписване на документи. Юпитер и Уран се движат във вашия знак, придавайки ви от своята позитивна като цяло енергия и мотивация. През август има неблагоприятни дни заради техните напрегнати аспекти с ретроградната Венера и Слънцето. Смяната на знаците на лунните възли на 17 юли, когато СЛВ ви напуска, за да премине в Овен, дава началото на период на капитализация на това, което сте започнали и стигнали донякъде в последните две години.

За родените под знака на Дева, или с асцендент в Дева, месец юли започва с пълнолуние в другия земен знак Козирог. Пълнолунието в зоната на любовта, творчеството и децата изпълва първите дни на месеца с красиви преживявания. На 10 юли на гости ви идва Марс. Планетата воин ще се движи през знака ви до 27 август. Марс е мотиватор, укрепва самочувствието, прави ви по-смели и съсредоточени в постигане на целите си. На 17 юли СЛВ преминава от Телец в Овен,започвайки нов цикъл на движение на лунните възли по зодиака. В полето на интензивните лични отношения и външната подкрепа, възходящия лунен възел е голямо предизвикателство. Събитията, които ви предстоят с негово участие, са ориентирани към бъдещето и допринасят за личностното ви развитие. На 23 юли, когато Слънцето влиза в предходния знак Лъв, Венера става ретроградна там. Планетата на любовта ще се движи назад в Лъв до 4 септември. В сатурновия период на личната година, преди Слънцето да влезе в знака ви, ретроградната планета на любовта, красотата и хармонията ще ви предизвиква да правите равносметка и оценка на интимния си живот, на чувствата си, на отношенията си с партньора. На 28 юли Меркурий влиза в Дева. Планетният управител ще бъде на ваша територия по-дълго от обикновено. От 23 август до 15 септември е ретрограден, изцяло в знака ви. За родителите подготовката на децата за училище през тази година може да бъде по-вълнуващо от обикновено,затова започвайте отрано.

За родените под знака на Козирог, или с асцендент в Козирог, месец юли започва с пълнолуние в Козирог на 3 юли. Време за лични победи и удовлетвореност. На 10 юли Марс преминава в другия земен знак Дева. В меркуриевия период на личната година, период на значими промени, някои в партньорската сфера, подкрепата на Марс и енергията, която ви дава, ви правят по-смели и самоуверени. Лунните възли се настаняват за около две години в кардиналния кръст. Възходящият възел ще бъде в Овен, в зоната на дома и семейството. Ще подкрепя както създаване на семейство, така и изграждането на собствен дом за него. Венера ще се задържи по-дълго в Лъв, като тук ще направи и ретроградната си фаза между 23 юли и 4 септември. В зоната на споделената интимност и подкрепата отвън, материална и морална, ретроградността на планетата на любовта изисква повече търпение и разбиране към партньора, а също така и умение да се справяте и с по-малко, и по-ограничени ресурси. Инвестиции в този период не се препоръчват. Планирани операции докато Венера е ретроградна, не е добре да се правят, особено такива с цел разкрасяване. Пътувания планирайте отрано, резервации правете преди Меркурий да се обърне на 23 август.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Близнаци, или с асцендент в Близнаци, летните месеци юли и август са време на активна комуникация. Двете планети на страстта ви насочват към поредица от емоционални преживявания с приятели и роднини, с хора от най-близкия кръг. Понякога ще ви се налага да влизате в обяснителен режим, особено когато Венера стане ретроградна в тази зона, а това ще бъде между 23 юли и 4 септември. Планетният управител ще се движи през Рак, Лъв и Дева. На 10-11 юли, на границата между двата знака Рак и Лъв Меркурий попада в сложна конфигурация, което мое да ви въведе в отношения на спорове и противопоставяния. Със смяната на знаците на лунните възли на 17юли, навлизате в нов близо дву годишен период,в който ставате по-взискателни към приятелската среда и екипите, в които бихте се включили. Ще усещате остро потребността от нов кръг от хора, от среда, в която се чувствате не само повече подкрепени, но и такава която ви дава повече възможности за развитие. На 28 юли Меркурий сменя знака. Планетният управител засяда за повече от два месеца в другия меркуриев знак – Дева до 5 октомври. В периода 23 август -15 септември е ретрограден. Ретроградната фаза се развива в зоната на дома и семейните отношения. Ако планирате ремонт на жилище в летните месеци, имайте предвид трудностите,които създава Меркурий при работа с майстори, правене на сметки, разплащане по договори.

За родените под знака на Вeзни, или с асцендент във Везни, месец юли е изпълнен със събития. Пълнолунието в Козирог на 3 юли фокусира вълна от съзидателна енергия в най-близката среда, в семейството, корените, традициите. Планетите на страстта, Венера и Марс активно се включват от Лъв, като въвличат в случващото се повече хора, предимно такива от приятелския кръг. Добър период за бизнес и предприемачество с обединените в едно Слънце и Меркурий от зоната на професионалната изява и социалната интеграция. На 17 юли се случва важно астрологично събитие в кардиналния кръст. Лунните възли напускат неподвижните Телец и Скорпион, за да се установят за следващите 19 месеца в кардиналните знаци Овен и Везни. СЛВ влиза в зоната на партньорството, а ЮЛВ във вашия знак. Преместването им, освен всичко друго, привлича затъмненията по оста на вашия знак, като първото от тях, в новия им цикъл, ще бъде частично слънчево затъмнение на 14 октомври в 21Везни. На 23 юли планетният управител става ретроградна. Венера ще се движи назад до 4 септември в полето на приятелството и подкрепата. Периодът ще бъде изпълнен с емоционални преживявания, особено в дните на квадрати с Юпитер и Уран от Телец и съвпадът и със Слънцето през август. Планетата на комуникациите ще има повече изисквания към приемането и предаване на информация вднитена ретроградната фаза, която ще бъде между 23 август и 15 септември.

За родените под знака на Водолей, или с асцендент във Водолей, месец юли започва с динамика в най-близката среда. Уран прави напрегнати аспекти с двете планети на страстта Венера и Марс, като за подсилване на емоционалния ефект се включва и Лилит от Лъв. В партньорските отношения и тези с родственици изобилства от недоразумения, криво казани, или криво разбрани думи и действия. Добър момент да се обидите на някого, и то за дълго време. СЛВ напуска зоната на дома и преминава в Овен, в свободната територия на ума и комуникациите. Предстоят ви редица събития и преживявания свързани с общуване, обработка на информацията, новините, писането, ученето, преподаването. Подобряването на мобилността ще бъде важна част от тях, купуване на ново превозно средство, или търсене на алтернативен начин за придвижване. Венера се настани в полето на партньорските отношения на 5 юни с намерение да прекара по-дълго време там. Предимно благотворното и влияние сте го усетили, но от 23 юли тя става ретроградна. До 4 септември на планетата на любовта ще се движи назад. В този период ще бъде по-трудно да установявате трайни партньорски отношения, както служебни, така и лични. В съществуващите ретроградната Венера ще ви кара често да правите равносметка, да подлагате на съмнение и ревизия връзката си, да изисквате повече доказателства за вярност и коректност от партньора.

ВОДНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Рак, или с асцендент в Рак, през месец юли сте в слънчевия период на на личната година. Време за възход, реклама, заявяване на себе си. Слънцето и Меркурий във вашия знак, с хармоничните аспекти,които правят с други планети, ще ви създават усещането за справяне в повечето неща, с които се захващате. Важен момент от лятната астрологична картина е смяната на знаците на лунните възли на 17 юли, в деня на новолунието в Рак, и още повече началото на техния нов цикъл по зодиака с навлизането на СЛВ в Овен. Преминаването на възходящия л.възел през зоната на професионалната изява е време за значими промени в нея, но и в други важни житейски сфери. Кои са те ще ви подскажат аспектите на СЛВ с планети от рождения хороскоп, върхове на домове, или други лични точки. СЛВ е фар, който осветява пътя ви в бурната тъмна нощ. На 22 юли, когато Слънцето застава в един от първите си кардинални квадрати към лунните възли е един такъв знаков житейски момент. До 10 юли двете планети на страстта се движат заедно в полето на личните доходи. Те ви помагат да отстоявате интересите си, когато се договаряте за по-високо заплащане. Марс преминава в Дева, за да ви раздвижи и ангажира с повече хора. Венера остава в Лъв и влиза в ретроградната си фаза на 23 юли. До 4 септември ще се движи назад, карайки ви да преживявате дълго и дълбоко всеки отказ или невървеж свързан с ценности и материални дела. На 23 август Меркурий става ретрограден в Дева, в зоната на обработката на информация и активната комуникация. Обръщайте внимание на детайлите, когато работите с документи, общувайте с околните с премерена реч и ценейки думите, но най-важното – бъдете внимателни,когато пътувате, особено ако шофирате.

За родените под знака на Скорпион, или с асцендент в Скорпион, месец юли е в юпитеровия период на личната година. Време за напредък в професията, за изкачване на по-горно стъпало в йерархията, за заемане на по-висока служебна позиция. Или за отдръпване и пълноценна почивка. Пълнолунието в Козирог на 3 юли ще ви тегли към пътувания, туристически планински преходи и екстремни преживявания. На 17 юли луните възли преминават в кардинална ос от знаци и започват новия си цикъл по зодиака. Възходящият възел ще премине през Овен, в зоната на здравето и високо ефективното ежедневие. Тук ви очакват много предизвикателства и успехи. В последната десетдневка на месец юли Плутон е в средната точка на лунните възли. Напрегнатите аспекти на планетния управител ще ви изправят пред важни житейски избори. Венера влезе в полето на кариерата на 5 юни, на 23 юли започва ретроградната и фаза, която ще продължи до 4 септември. Професионалните отношения с жени могат да навлязат в трудна фаза, да изискват повече търпение и разбиране, още повече заради съучастието на Лилит. Партньорските отношения могат да претърпят усложнения в дните през август, когато планетата на любовта прави напрегнати аспекти с Юпитер и Уран от срещуположния знак Телец. От 23 август Меркурий е ретрограден. Движи се назад в зоната на приятелските отношения и подкрепата от средата, в която прекарвате дълго време. На 31 август е пълнолунието в другия воден знак Риби. Време за позитивни събития в личния живот.

За родените със Слънце, или асцендент, в зодиакалния знак Риби, месец юли започва с пълнолуние в зоната на приятелството и подкрепата. Ще получавате жестове на обич и разбиране от близки до сърцето ви хора. На 10 юли Марс влиза в зоната на партньорството. Планетата воин идва с взискателност и претенции, които невинаги можете да удовлетворите. Марс провокира противопоставянето и съперничеството, които ще се проявят в работната среда. В управлявания от Марс знак Овен влиза възходящия лунен възел на 17 юли. Лунните възли се настаняват в кардиналната зодиакална ос Овен-Везни за около 19 месеца. СЛВ в полето на личните доходи, ценности и ресурси е активатор и мотиватор за тяхното увеличаване и стабилизиране. Венера става ретроградна от 23 юли в зоната на работните взаимоотношения и здравето. Влиянието и в тази зона е противоречиво. Венера влияе укрепващо работните отношения, но само там където няма интриги и двуличие. Хармоничната среда на работа и живот повлиява благоприятно здравето. Не е препоръчително да правите каквито и да са планирани операции през август и до средата на септември, когато са ретроградните фази на Венера и Меркурий. Обвързване, годеж, брак също не са препоръчителни от 23 юли до 15 септември.

*******************************************************************************

Всички права запазени.

Препубликация само с писмено съгласие на автора.

Етикети:

4 коментара so far »

  1. Варта каза,

    Писа на юли 3, 2023 @ 11:05

    ПРИЯТНА и ЗДРАВОСЛОВНА лятна почивка, Муси и… до нови срещи през есента.

  2. Таня Петрова каза,

    Писа на август 21, 2023 @ 6:49

    Здравейте Муси! Извинявайте, че Ви пиша по време на почивката Ви! Не мога да намеря в сайта Ви за личните години за 2023г. Интересува ме аз в коя лична година влизам през 2023г. На рождения си ден 01.09.Извинявайте още веднъж, ще се радвам да ми отговорите. Приятна лятна почивка!

  3. Муси Дачева каза,

    Писа на август 21, 2023 @ 9:31

    Таня Петрова,
    На РД, на 1.9. 2023, навлизате в лична година 8.

  4. Таня Петрова каза,

    Писа на август 24, 2023 @ 3:40

    Благодаря от сърце!❤

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии