Нова работа за Рибите, изгодни сделки за Телеца

Седмичен хороскоп
16 – 22 февруари  2009 г.

Муси Дачева

Огнени знаци


Родените под знака на Овен или с асцендент в Овен през тази седмица имате шанс да спечелите вниманието на хора, които могат да подкрепят проекти, по които работите сега, но също така да ви насочат към нови идеи и решения. Не разчитайте да се справяте с всичко сами, разпределете работата и върху раменете на хора, на които имате доверие. Моментът е добър за сформиране на екип и за привеждане в действие на планове за реорганизация в работната среда.

Лъв
Родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв през първите дни на тази седмица могат да отговорят позитивно на инициативата на пратньора си и да изгладят натрупаните недоразумения. Имате възможност да постигнете споразумение и в отношенията си с колеги или съдружници, макар и с цената на известни компромиси. Четвъртък и петък са подходящи за решаване на общи финансови дела. Седмицата е добра за пътувания надалеч.

Стрелец
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец съвпадът на господаря на знака Юпитер с носителя на енергия и воля , задава нов цикъл, който продължава около две години. Аспектът влияе тонизиращо и създава предпоставки за справяне с дейности, които изискват повече физическа и психическа енергия. Засилват се амбицията за успех и честолюбвите стремежи, а у някои и агресивността. Сряда е напрегнат и в голяма степен критичен ден.

Земни знаци

Телец
За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец  седмицата е много благоприятна за даване ход на  неща, които са задържани досега по различни причини. Възможностите са много добри за сключване на изгодна сделка, за подписване на трудов договор и ангажиране с други хора. Моментът е подходящ за разплащане на труд и за изчистване на стар дълг, като по този начин ще дадете възможност нещо ново да влезе в живота ви през следващата седмица.

Дева
За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева първите дни на работната седмица ще бъдат фокусирани в ситуации или процеси, които се развиват в дома, близо до родното място или там, където са родителите. Работата от къщи може да ви носи приходи, но бъдете внимателни и се пазете от битови травми. Настъпил е момента да приключите проект или задача, постарайте се да направите това до края на седмицата. Отворете сетивата си за нова и полезна информация.


На родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог седмицата предлага добри възможности за активност в деловата сфера. Можете да положите основа на дългосрочен проект, за който е необходимо да търсите съдействието на компетентни хора. В понеделник ще ви е трудно да мотивирате хората от екипа си, особено ако са от нежния пол. Във вторник бъдете внимателни, ако шофирате и спазвайте правилата, за да не ви  санкционират служителите на КАТ.

Водни знаци


За родените със Слънце  в Рак и с асцендент в Рак през тази седмица е важно да запазите тялото и духът си в кондиция. Бъдете внимателни с храната и взимайте мерки още при първите симптоми на стомашно разстройство или грип. В средата на работната седмица е възможно да имате напрегнати моменти в отношенията с хората, с които работите. Към техниката също бъдете внимателни и я поддържайте в изправност, за да можете да разчитате на нея.

Скорпион
Родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион през тази седмица ще трябва да разчистват старите си задължения и да се справят с недовършените задачи, ако искат през следващите седмици да имат свободата да се съсредоточат върху нови проекти. Ще трябва да намирате време както за служебните си задължения, така и за ангажиментите си към семейството. За необвързаните краят на седмицата обещава нови интересни запознанства.

Риби
За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби предстоящите дни носят обещание за повече яснота и стабилност. В сряда Слънцето навлиза във вашия знак и осветява живота ви с надежда и позитивни очаквания за бъдещето. Двете благодатни планети Венера и Юпитер правят необходимото, за да ви създадат добро настроение и да ви помагат да излизате от трудните ситуации, в които ви потопи текущата сатурнова криза. Ако сте останали без работа, през тази и следващата седмица бъдете активни и не отхвърляйте нито една възможност, колкото и непривлекателна да ви се струва на пръв поглед.

Въздушни знаци

Близнаци
За родените под знака Близнаци или асцендент в Близнаци през тази седмица има повече възможности за     създаване на полезни контакти и намиране на работа.  В тази посока по-благоприятни са дните понеделник, вторник и  сряда. Меркурий във Водолей ще доведе на помощ приятелите ви, но бъдете внимателни в това какво и как казвате, за да не си пропилеете шанса. Четвъртък и петък са подходящи да получите утвърдителен отговор на молба за финансова подкрепа.

Везни
За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни седмицата носи творческо вдъхновение и лекота в решаването на заплетени ситуации. Имате добри възможности да спечелите симпатиите и доверието на хора, които са важни за вас. В материално отношение периодът е добър да закрепите доходите си и да напреднете в проекти, на които да разчитате за в бъдеще.

Водолей
За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей продължава силната серия дни, заради подкрепата на повече от  половината от участниците в космическия танц. Шест планети плюс Хирон и Раху  в първите два дни на седмицата се движат през вашия знак. Ако не беше опозицията на двата ви господаря Сатурн и , много от блестящите ви идеи щяха да намерят радушен прием. Но пречките са затова, за да бъдат преодолявани. От сряда нататък можете да очаквате добри приходи, изплащане на заработени пари и повече възможности за финансово стабилизиране.

В сряда, 18 февруари, в 14:46 Слънцето влиза в знака Риби.
Луната през тази седмица се движи през знаците Скорпион, Стрелец, Козирог и  Водолей в четвърта четвърт.

Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 коментара so far »

  1. tania каза,

    Писа на февруари 16, 2009 @ 22:01

    Здравейте, г-жо Дачева!
    Искам да попитам дали има шанс за успешна любовна връзка между мен Таня 22.04.1981г. и Иво 21.02.1983г., или да запазя само приятелски отношения между нас?

  2. Муси Дачева каза,

    Писа на февруари 19, 2009 @ 10:27

    tania,
    връзката ви има потенциал, но не е много голям. Зависи какви мотиви ви водят един към друг. Дайте си време да се опознаете.

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии