Новолуние в Риби, Баба Марта идва в неделя

Седмичен хороскоп
23 февруари – 1 март  2009 г.

Муси Дачева

Огнени знаци

Овен
Родените под знака на Овен или с асцендент в Овен през тази седмица можете да разчистите стари сметки с хора, с които сте имали противоречия в последно време. В дните преди новолунието ще ви бъдат дадени поредица от възможности да намерите ново поле за изява. На Нова Луна вложете повече от своята неизчерпаема енергия и резултат ще има. В четвъртък и петък пазете здравето си, защото има вероятност от травми.

Лъв
Родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв дните до дават шанс за намиране на общ език с работодател, но при значителни компромиси от ваша страна. За част от вас обаче може би е дошъл момента да “тръшнете вратата” и да тръгнете да си търсите късмета другаде. Времето работи за вас, навлизате в силен период на Личната си слънчева година.

Стрелец
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец настъпва период на промени. До сряда ще трябва да сложите в ред работите си и да приключите някои неща, които сте поели като ангажимент. Важно е да бъдете коректни и да изпълните своята част от договореното.Четвъртък и петък са благоприятни за начало на нова дейност, но трябва да проявите твърдост и последователност, за да имате успех. В почивните дни намерете начин да се раздвижите физически, за да се разтоварите психически.

Земни знаци

Телец
Родените под знака на Телец или с асцендент в Телец през тази седмица ще имат възможност да докажат на себе си и на околните колко са значими като намерят решение на въпрос,в който са се препънали други. Новолунието ще ви даде онази чувствителност с помощта, на която да намерите път до сърцето на човека, на когото държите. В края на седмицата бъдете внимателни в отношенията си с приятелите, очакват ви изненади.

Дева
За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева на преден план през тази седмица е довършването на започнат проект, сделка или етап от начинание. Срядата е добра за социални и хармонизиране на отношенията с колеги. В четвъртък обаче бъдете внимателни и избягвайте рискови ситуации тъй като има вероятност от битови травми или инциденти. Не предприемайте рискови финансови операции.


Родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог в първите дни на седмицата могат да решат редица проблеми, зависещи от собствените финансови ресурси. Ако купувате техника за себе си или офиса, бъдете внимателни и проверявайте нейната изправност. Новата Луна ще ви донесе и нови полезни контакти. В почивните дни обърнете повече внимание на семейството си.
Въздушни знаци


Близнаци
За родените под знака Близнаци или асцендент в Близнаци през тази седмица фокусът на вниманието е в професионалната сфера. Динамиката на събитията може да ви изведе на върха или да ви срине на дъното. Накъде ще тръъгнете зависи в голяма степен от вас самите, от това как сте постъпвали досега и доколко вярвате в собствените си възможности. Не хлопвайте врати, а се постарайте да хвърлите повече мостове към бъдещето си.


За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни дните до новолунието са благоприятни за изчистване на недоразумения с или с по-млади хора у дома или на работното място. С Новата Луна идва и подобряване в здравословното състояние. В почивните дни можете да направите много в полза на отношенията ви с човек, на когото държите.

Водолей
За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей седмицата носи голямо физическо и емоционално натоварване, породено от желанието за изява и амбицията за успех на всяка цена. Добре ще бъде да се съсредоточите върху поетите ангажименти и дадените обещания. Новата Луна дава старт на много продуктивен двуседмичен период, в който идеите ви могат да намерят практическо изражение.

Водни знаци
Рак
За родените със Слънце  в Рак и с асцендент в Рак е важно до средата на седмицата да изчистите задълженията си към хора, които са ви помогнали в момент на нужда. Бъдете коректни, изпълнете поетите ангажименти, да да посрещнете Новата Луна разтоварени от задължения и отворени за новото, което идва в живота ви. Навлизате в силен период на Личната си слънчева година- Юпитеровият, в който възможностите за растеж са големи.
Скорпион
За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион началото на седмицата предлага натоварена програма, за изпълнението на която ще ви трябва голяма концентрация и вътрешна убеденост в собствената правота. С Новата Луна идват и новите възможности за необвързаните Скорпиони да срещнат някого някъде. В почивните дни не отказвайте срещи и контакти, които могат да се окажат полезни за вас.

Риби
За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби предстои интересна седмица. Новолунието в сряда е в знака Риби, което ви дава възможност да направите много за бъдещето си. Родените във втората половина на знака трябва да бъдат внимателни във взаимоотношенията си с хора, които имат здравословни проблеми.  Бъдете по-отстъпчиви в понеделник и вторник, и едва от сряда нататък отстоявайте по-твърдо позицията си.

В сряда, 25 февруари, в 03:34 Слънцето и Луната са в точен съвпад в 6 градуса на знака Риби.
Луната през тази седмица се движи през знаците Водолей, Риби, Овен и Телец в първа четвърт.

Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии