Седмичен хороскоп 16-22 ноември 2009г.

в

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

ОВЕН
Родените под знака на Овен или с асцендент в Овен през тази седмица ще се радват на подкрепата на планетните енергии, което от своя страна ще ги изпълни с ентусиазъм и желание за действие. Новолунието в понеделник вечерта за мнозина, родени във втората декада на знака, може да стане отправна точка за сериозен и дългосрочен ангажимент. Не се разпилявайте в дребни и времеядни неща, а се съсредоточете в едно, но сериозно дело и така ще имате най-голям успех. Намирате се в юпитеровия период на личната си слънчева година, когато можете да направите много за своето професионално развитие. Действайте!

ЛЪВ
За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв предстои емоционален период. В дните след Новолунието е възможно обостряне на домашна конфликтна ситуация, в която и към двете страни ще се влеят нови свежи сили. Напрежението може да бъде туширано с лично и съзнателно усилие за разбирателство. През тази и следващата седмица бъдете внимателни при решаването на парични и вещни въпроси- вероятността за подвеждане и загуби е реална. Не харчете запасите си, а към едрите покупки бъдете резервирани.

СТРЕЛЕЦ
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец предстоящата седмица съдържа противоречиви тенденции. Новолунието в сатурновия период на личната ви слънчева година дава добри възможности за стартиране на проекти, които са обмисляни и подработвани отдавна. Разчитайте на подкрепата на стари приятели или на хора, с които преди доста време сте имали успешна съвместна дейност. Не действайте прибързано под напора на емоциите или поради натиска на други хора, особено в сряда. В края на работната седмица бъдете внимателни с финансовите ангажименти..

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

ТЕЛЕЦ
Родените под знака на Телец или с асцендент в Телец в по-голямата си част усещат засилващото се внимание на околните към собствената им личност. Някои може би ще ви ласкаят, защото разчитат да получат нещо. Други безкористно ще ви се възхищават, а трети ще ви търсят сметка за неизпълнени ангажименти. Обърнете внимание на последното, защото навлизате в период на проверки. В зависимост от професията и позицията ви, те могат да бъдат както финансови – от счетоводство или данъчни, така също може да са свързани с качеството на упражняваната от вас дейност.

ДЕВА
За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева новолунието, с което започва тази седмица, е знак за начало на ползотворно сътрудничество, основано на взаимен интелектуален интерес. Вторник е ден за водене на преговори, за добро представяне на интервю за работа или за успешно взимане на изпит. В сряда може да бъдете подведени в очакванията си за подкрепа от колега или колежка. Втората половина на работната седмица е по-благоприятна за подобряване на междуличностния климат.

КОЗИРОГ
За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог седмицата носи очакване за сбъдване на желания. Във вторник можете да положите начало на ползотворно сътрудничество, да сключите договор, да започнете нов проект. В сряда обаче се пригответе за сюрпризи, които ще внесат раздвижване в емоционалния ви живот. Във втората половина на седмицата бъдете внимателни, ако ви се налага да разплащате извършен труд или да купувате по-скъпи неща.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

БЛИЗНАЦИ
За родените под знака Близнаци или с асцендент в Близнаци предстои седмица изпълнена с динамика и възможности за промени. Новолунието в Скорпион дава обещание за позитивни трансформации в работната среда. Сериозни разговори за вашето бъдеще с висшестоящи водете в денят вторник преди обяд. Денят е подходящ също така  за интервю за работа и за полагане на изпити. Не насрочвайте обаче важни дела за четвъртък, а в петък и в почивните дни бъдете внимателни в харчовете си.

ВЕЗНИ
За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстоящата седмица е заредена с вулкан от емоции, които ще намерят израз най-вече в сряда. Новолунието в късните часове на понеделник може да създаде в следващите дни подходящи условия за сключване на изгодни сделки, но тенденциите са твърде противоречиви. Във вторник можете да разчитате на подкрепата на стар приятел. Като цяло обаче бъдете внимателни в материалните дела през тази седмица, особено в последните два работни дни. Моментът не е благоприятен за едри покупки за семейството или за фирмата.

ВОДОЛЕЙ
За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей предстоящата седмица създава условия за позитивни промени в професионалната сфера. Добрият резултат зависи от вас и от способността ви да обединявате хората около себе си в името на определена цел. Ще са ви нужни добра концентрация и организационни умения във вторник, а в сряда ще трябва да покажете въздържаност и изключително умение да владеете емоциите си в критична ситуация. Бъдете пестеливи, не харчете излишно в четвъртък и петък.

ВОДНИ ЗНАЦИ

РАК
За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак предстоящата седмица носи известно безпокойство в емоционалната сфера, където предстоят значими по вид и характер промени. Къде и с каква сила – зависи от вашата лична воля и целенасоченост. Всяко добронамерено и искрено усилие в личния ви живот ще даде богат резултат. В сряда обаче бъдете внимателни към хора, които ви подтикват към по-големи харчове, отколкото можете да си позволите. Не посягайте към пари и имоти, които не са ваши или, върху които нямате права.

СКОРПИОН
За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион предстоящата седмица е забележителна с Новолунието в  24-я градус на вашия знак. Съвпадът на Луната и Слънцето в тази част на Зодиака се случва един път в годината и бележи началото на важен житейски цикъл. Можете да дадете старт за реализацията на ваша нова идея, да започнете собствен бизнес или да създадете семейство. За последното е по-добре да изчакате следващата седмица, защото в тази са заложени немалко подводни камъни, които могат да ви донесат разочарования. Вторник е добър ден за преговори, но в сряда е повече във ваш интерес да мълчите, отколкото да говорите.

РИБИ
За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби следващите дни са белязани от знака на новото. Изчакайте да премине центъра на новолунието в понеделник вечерта,т.е. Когато Луната и Слънцето са в точен съвпад, и тогава се устремете напред. Очертайте новите си планове внимателно като предвидите различни варианти за действие. През тази седмица избягвайте разходи, които не са ви по джоба. И бъдете по-сдържани в хвалбите си, за да не предизвикате недоброжелателно внимание.

На 16.11.2009г, понеделник, в 2:27:52 часа сф. вр., Меркурий преминава в Стрелец.
Новолуние в понеделник,16.11.2009 г., в  21:13:40 часа сф. вр., Луната и Слънцето са в съвпад.
На 22.11.2009г ., неделя, в  6:22 часа сф. вр., Слънцето преминава в Стрелец.
Луната през тази седмица се движи през знаците Скорпион, Стрелец, Козирог и Водолей в четвърта и първа четвърт (фаза).

Етикети: , ,

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии