Огнени страсти за Лъва и Стрелеца

Астрокалендар 4 – 10 август 2008 г.
Муси Дачева

Седмицата започва с любовната одисея на Венера и в огнените знаци Лъв и Стрелец.

Тригоналната връзка на Венера и Плутон засилва страстта и придава дълбочина на емоциите, предизвиква желание да се демонстрират тези чувства и всички наоколо да разберат колко много се обичате. Аспектът влияе върху всички, защото “на любовта всички възрасти са подвластни”. Но, по-силно ще се прояви това влияние във взаимоотношенията на венерините и плутоновите хора, родени в зодиите , Везни, Скорпион, или със силно тяхно проявление в наталните им карти.

Понеделник и вторник са изпълнени с емоционална възбуда, стремеж за по-близък контакт с любим човек, с желание за сдобряване след скарване, което силно ще се усети от огнените знаци и най-вече от онези,родени в дните 14 – 20 април, 17 – 23 август, 16 – 22 декември, и също така от родените в периода септември 1956 – септември 1957г, както и декември 1982 – октомври 1983г.

Тригонът на Венера и Плутон влияе не само върху емоционалната природа на човек, но също така дава подкрепа за разрешаване на редица материални дела – взимане на заеми, връщане на дългове, уточняване на условия около придобиване на акции, наследство, дарение или продажба на имот, получаване на доходи от обща дейност.

Луната се движи през знаците , Везни, Скорпион и накрая навлиза в Стрелец, в първа и втора четвърт. Подкрепя полагане началото на нови връзки и нови дейности.

През тази седмица Меркурий застава срещу Нептун по оста на знаците Лъв-Водолей. Общото влияние върху всички води до известна разсеяност, повърхностно възприемане на информацията от заобикалящия свят – размито и несъвсем реално.

По-конкретно аспектът въздейства върху определена група хора родени в неподвижния кръст, т.е. в знаците Лъв, Водолей, Скорпион и Телец, между 13 – 18 август, 9 – 14 февруари, 13 – 18 ноември, 11 – 16 май, а също така и върху родените в периода октомври 1967- октомври 1968г. През дните вторник,сряда и четвъртък се препоръчва да не се взимат важни решения, до не се сключват и да не се подписват документи за такива. Верояността да станете жертва на подвеждане, измама, е твърде голяма. Летуващите от тази група нека бъдат внимателни, когато влизат във водни басейни, защото има опасност от злополуки.

В сряда сутринта Венера навлиза в Дева и ще се движи през този знак до края на месеца. В емоционалния живот на много хора ще настъпи промяна. Емоционалните изблици ще бъдат заменени с постепенно охлаждане на страстите и навлизане в тихите води на разума и спокойствието. На взамотношенията с любимия вече ще се гледа малко по-обективно като постъпките му се преценяват детайлно и критично, с оглед на едно бъдещо развитие.

За родените под знака на Дева обаче настъпва период на по-голям интерес към собствените чувства и тези на партньора, които предстоят да бъдат преразгледани и анлизирани. Така с присъщата им педантичност много от Девите до края на август могат да въведат ред във взаимоотношенията си и да са вече наясно със себе си и с това как да постъпват през следващите месеци. Излишната себекритичност обаче може да ви задържи по пътя към желан човек.

Август месец за родените в земните знаци Дева, Телец и , може да се окаже месец не само на ваканционната любов, но и на тази породена между колеги или хора, които имат обща работа или трябва да изпълняват общи ангажименти.

В първите дни на седмицата продължава развитието на опозицията на Марс към Уран по оста Дева-Риби. Тя става точна в сряда, 6 август, когато и въздействието й ще е най-силно. За подвижните знаци Дева, Риби, Стрелец и от третата декада аспектът носи много инфарктни ситуации, в които силният гняв пречи на адекватните човешки реакции. Засилена конфликтност, импулсивни, необмислени действия, вербална и физическа нападателност, реакции под външен натиск, пречат на реалистично възприемане на ситуация и правилното взимане на решение.

Опасността от изхвърляне на много енергия в погрешна посока е най вече за родени в периодите: 13 – 18 септември, 11 – 16 март, 12 – 17 декември, 11- 16 юни. Особено силно се усеща въздействите на този аспект там, където се струпват много хора и техника – по пътища, летища, стадиони, концерти, курортни селища, нощни заведения. През тази седмица не се препоръчва пътуване със самолет.

Опозицията Марс-Уран може да доведе и до значими природни катаклизми – силни ураганни ветрове, вихрушки и циклони, раздвижване на земните пластове – свлачища и земетресения.

Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

12 коментара so far »

  1. Киря Робски каза,

    Писа на август 6, 2008 @ 11:02

    А есть, какая нибудь альтернатива? ;)

  2. Блоговед каза,

    Писа на август 7, 2008 @ 12:14

    В принципе согласен, но есть некоторые ньюансы, которые требуют более детального обсуждения.
    http://blog-toyota.ru/

  3. Юльча каза,

    Писа на август 7, 2008 @ 18:05

    Спасибо за пост. Позновательно.
    http://pippec.ru/

  4. GaiweR каза,

    Писа на август 8, 2008 @ 4:16

    Читал про это уже на каком то другом сайте, но у вас намного интересней написано
    http://karto4ki.ru/

  5. AMIGO каза,

    Писа на август 24, 2008 @ 5:30

    Огромное СПАСИБО! Этот блог – супер!!!

  6. HoBu4oK каза,

    Писа на август 24, 2008 @ 5:50

    Очень интересно почитать, жду продолжения, кстати я могу разместить эту статью на своем ресурсе?

  7. Denis каза,

    Писа на август 24, 2008 @ 9:17

    спасибо

  8. djnier каза,

    Писа на август 25, 2008 @ 14:04

    отчайвам се от живота

  9. djnier каза,

    Писа на август 25, 2008 @ 15:23

    искам обич

  10. treiser-2008 каза,

    Писа на август 26, 2008 @ 8:22

    Спасибо, положу в закладки.

  11. fakir каза,

    Писа на август 27, 2008 @ 1:45

    хороший рассказ, все разложено по полкам

  12. nik каза,

    Писа на август 27, 2008 @ 13:40

    Всегда читаю ваши посты с наслаждением. Всегда интересно, что напишите на этот раз

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    3. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии
    5. gravatar Антоанета Илиева Гужгулова/по баща Атанасова за Годишен хороскоп 2022 по зодии