Пълнолуние в Овен-Везни

Седмичен хороскоп
6 – 12 април  2009 г.

Муси Дачева


Огнени знаци

Овен
За родените под знака на Овен или с в Овен настъпващото в четвъртък Пълнолуние придава на тази седмица особено значение. Опозицията на двете светила създава предпоставки за динамика във взаимоотношенията с околните, която в голяма степен може да се прояви като противопоставяне, предявяване на по-големи претенции, несъгласие или направо отказ от съвместна дейност. В емоционалната сфера ще се наложи да направите известни отстъпки и да се признаете за виновна страна, ако искате да задържите човека при себе си.


За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв седмицата слага акцент върху придобиванто на нови знания и умения. Ще трябва да вземете решение за вашето професионално бъдеще, да се преквалифицирате и да тръгнете в нова посока или да задълбочите знанията си в сферата, в която е настоящата ви дейност. При всички случаи ще се наложи да давате средства някъде – да плащате такса, обезщетение или хонорар на някого. Бъдете внимателни на път, пазете си вещите и имуществото от посегателства.

Стрелец
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец седмицата се очертава да бъде доста емоционална и напрегната. За да реализирате свой проект, ще се наложи да преодолеете съпротивата на хора от близкото ви обкръжение, от семейството или от колектива, в който работите. Вашата инициатива,стабилна аргументация и далновидност ще донесат успех на начинанието ви. Не бъдете обаче прекалено самонадеяни, за да не изпускате важни фактори от контрол.

Земни знаци

Телец
Родените под знака на Телец или с асцендент в Телец през тази седмица с помощта на Меркурий, който навлиза в знака на , могат да направят много за разширяване на контактите и създаване на нови  и полезни лични и служебни връзки. Меркурий ще ви донесе и по-голяма свобода на изразяването, ще ви подкрепя при създаването на текстове от най-различно естество или при явяване на изпити. Пълнолунието в четвъртък е подходящо време за прилагане на кратка изчистваща организма диета.

Дева
За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева тази седмица предлага възможности за изява и себедоказване в професионалната среда. Можете да вземете преднина пред колеги, да докажете своята правота пред шефовете или да си създадете авторитет пред подчинените, защитавайки обща кауза. Пълнолунието в четвъртък ще ви изправи пред необходимостта да отделите повече средства за нещо, което сте планирали.

Козирог
Родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог през тази седмица ще трябва да се опират на старите и изпитани в практиката методи, с които да прокарат своите замисли сред тези, с които работят. Ще е необходимо да отстоявате категорично позицията си, а в дните на Пълнолунието, което се пада в средата на седмицата, да направите важен избор.

Въздушни знаци

Близнаци
За родените под знака Близнаци или с асцендент в Близнаци тази седмица е заредена с много енергия и ентусиазъм. Възможно е да получите предложение за преместване на ново работно място или да пожелаете сами да внесете съществена промяна в условията на работа. С навлизането на Меркурий в Телец ще се забележи у вас по-голям прагматизъм и комерсиалност, които ако бъдат ограничени в определени, разумни граници ще ви гарантират материална сигурност в близко бъдеще. Възможно е техниката, битова или офис, през тази седмица да ви създава главоболие.

Везни
За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни седмицата носи възможности за изясняване на отношенията с интимния приятел(ка) или брачния партньор(ка). Оставете инициативата в ръцете на отсрещната страна и подкрепяйте всяка възможност за диалог, така както ви съветва прагматичният Меркурий от Телец. Не приемайте безрезервно съветите на “доброжелателки”, защото ще бъдете подведени. Вашата господарка Венера  е все още ретроградна и неблагоприятно разположена към “ревнивия и отмъстителен” Плутон.


За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей седмицата предлага много движение и промени в най-близката среда от приятели, колеги, съмишленици или партньори. Във вторник и сряда бъдете внимателни към всичко свързано с финанси, разплащане по сметки или даване на пари кеш. Пълнолунието в четвъртък ви дава шанс да усетите вкуса на победата, постигайки успех в някакъв вид надпревара.

Водни знаци
Рак
За родените със Слънце  в Рак и с асцендент в Рак седмицата носи силен емоционален заряд, провокатор на който е Пълнолунието в четвъртък. Ще трябва съзнателно да направите избор между старото  и новото в дейност или отношения. Ще установите, че това не  е толкова трудно, а напротив носи ви нови усещания – позитивна нагласа и приятно очакване. Имате да решавате и назрял проблем с близък родственик или роднина на брачния ви партньор.

Скорпион
Родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион през тази седмица ще имат нужда от подкрепата на близките си за справянето с рутинни ежедневни задължения. Повече от всякога имате нужда да направите самостоятелен избор и да вземете важно решение. Привличате към себе си различни хора с различни интереси. На вас се възлагат големи надежди и трябва да оправдаете доверието, което ви гласуват хората от вашата работна среда. Обърнете внимание на здравето си и не прекалявайте с храна и напитки.


Родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби през тази седмица имат възможност да направят важна крачка в живота си като се отнесат сериозно към собствените си нужди и обърнат специално внимание на телесното си и духовно здраве. Търсете помощ от доказали се специалисти и изпълнявайте стриктно препоръките им. Пълнолунието може да ви донесе добри приходи и подкрепящи условия да стабилизирате финансите си.

На 9 април, четвъртък, към 18 ч. бг.време, Слънцето и Луната са в опозиция в 19 гр. 52 мин. в Овен-Везни и настъпва Пълнолуние. Минути преди това Меркурий преминава от Овен в Телец.
Луната през тази седмица се движи през знаците Лъв, Дева, Везни и Скорпион в първа и втора четвърт.

В понеделник от 10 часа в “Каталог” по Евроком България тема:

“Децата Индиго  – гении или мутанти”

Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

1 коментар so far »

  1. Айше каза,

    Писа на април 9, 2009 @ 17:08

    Здравейте, г-жо Дачева,
    аз съм Ви писала и друг път и на всеки мой поставен въпрос получих от Вас изчерпателен отговор, за което много Ви благодаря. Исках да се срещна с Вас лично, но живея на доста отдалечено място и трябва да пътувам няколко дена, за да се срещна с Вас. Но чрез сайта Ви и статиите Ви аз общувам с Вас, и това общуване за мен е изключително полезно. Имам друг въпрос сега: от известно време насам ме вълнува темата за влиянието на Слънцето върху човешкия живот и каквото намирам изчитам по този въпрос, но честно казано, не съм намерила отговор на всички въпроси.Аз се казвам Айше … родена съм на 24.06.1974 …, сега живея в едно село. Луната има силно влияние върху мен, но тъй като съм родена на Еньовден Слънцето влияе ли ми и до каква степен, или това е плод на моето въображение. Защото един от най-кошмарните ми дни през годината е именно моя рожден ден – винаги съм без настроение и изключително потисната и нервна. Като проклятие е!

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии