Седмичен хороскоп 30 ноември-6 декември 2009г.

в сряда, в Стрелец- Близнаци

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

ОВЕН
За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен предстои интересна седмица,наситена с преживявания, които в голямата си част са съпътствани от ярки крайно положителни или крайно отрицателни емоции. Имате подкрепа за реализация на лични инициативи и участие в общи проекти, които трябва да приключат съвсем наскоро. Вашият ентусиазъм обаче може да ви донесе известни разочарования по пълнолуние, затова опитайте се да намерите мярката, за да поддържате нужния ви баланс във взаимоотношенията.

ЛЪВ
За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв седмицата носи напрежение в личните контакти, породено от нетърпението, което демонстрирате. Астрологичният фон ще упражнява най-силно давление върху родените в първата декада на знака – юлските лъвове. Напрегнатият аспект на Меркурий и Уран може да ви подтикне и към някои рискови финансови операции,които изглеждат на пръв поглед гениални, но бъдете нащрек, защото там има остри подводни камъни. Не се поддавайте на импулсите си през тази седмица!

СТРЕЛЕЦ
Родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец през тази седмица могат да си създадат много и разнообразни по характер емоции, отговаряйки на предизвикателния астрологичен фон. Бъдете внимателни с техниката, и особено тази, която се задвижва от електричество. Не се учудвайте, ако ви се наложи спешен ремонт на компютър или домакински уред. Квадратът на Меркурий от Стрелец с Уран стимулира мисловната ви дейност и генерира оригинални идеи. Част от тях можете да реализирате успешно още тази седмица, по пълнолуние, което също е във вашия знак. В добавка в сряда и Венера влиза в Стрелец така че не можете да се оплачете от скучен живот.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

ТЕЛЕЦ
За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец седмицата носи обещание за решаване на важни въпроси от ежедневието. Можете да се устроите на подходяща за вас работа или вашият партньор да ви зарадва с добри новини от материално естество. Дните на пълнолуние през тази седмица са важни за деловите ви взаимоотношения, където в сряда и четвъртък можете да бъдете много ефективни, да отбележите напредък в договаряне на съвместна работа, стига да съумеете да направите необходимите отстъпки и да туширате емоциите си.

ДЕВА
За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева седмицата започва малко нервно, за вашата природа, поради невъзможността да се предвиди резултатът от нова и неочаквана ситуация,в която попадате. Причината е в напрегнатия аспект (квадрат), с който се свързват господарят на вашия знак Меркурий и Уран. Тази космическа връзка е заредена предимно с ментална енергия, нещо от което може да произлезе гениална идея или невероятна глупост. Пълнолунието в сряда подсилва темата й дава нов тласък. Затова контролирайте мисловната си дейност и не се поддавайте на първите импулси да кажете или направите нещо поне до петък.

КОЗИРОГ
За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог предстоящата седмица е изпъстрена с разнообразни и бързо преминаващи емоции, на които въздържаната им природа вероятно няма да придаде голямо значение. Но в полето на идеите може би ще попадне златно зрънце, което с много грижи и търпение да отгледате и да разчитате, че ще ви донесе обилен плод в недалечно бъдеще. Намирате се в сатурновия период на личната ви жизнена година, когато е добре да отделите внимание на здравето си, да си направите някои профилактични прегледи и по специално да посетите личния си стоматолог.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

БЛИЗНАЦИ
За родените под знака Близнаци или с асцендент в Близнаци седмицата обещава наелектризирани емоции, породени най-вече от външни фактори, но хиперболизирани от въздушната им природа. Причината е в напрегнатия аспект в началото на седмицата между господаря на вашия знак Меркурий и непредсказуемия Уран,който ще зададе основния тон на следващите дни. В допълнение е пълнолунието във вашия знак в сряда, което ще ви прави по-невъздържани и директни в приказки и дела. Затова, ако искате да живеете и работите в мирна среда, то бъдете по-дискретни и спокойни.

ВЕЗНИ
За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни първият ден от седмицата може да се окаже притеснителен, ако зависят от транспорт, компютри или друга техника. Бъдете отзивчиви, ако някой се нуждае от вашата помощ. Пълнолунието в сряда ще ви отвори очите за истина, която е била скривана от вас. То създава добри условия да постигнете яснота по административен въпрос, да реализирате проект, в който е включено участие на хора, живеещи надалеч или се планира пътуване.

ВОДОЛЕЙ
Родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей през тази седмица са активно включени в събития, които засягат повече хора. Вие можете да станете източник на ценни идеи, реализацията на които вероятно ще подобри живота на някого и ще вгорчи деня на друг.- “пътят към ада е постлан с добри намерения”. Ще трябва да положите известни услия и ментален себеконтрол, за да се съсредоточите върху едно и то сериозно начинание.

ВОДНИ ЗНАЦИ

РАК
За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак седмицата започва на бързи обороти. Пълнолунието в подвижните знаци ви създава вътрешно напрежение, което нараства до сряда. От четвъртък нататък обаче то постепенно ще спада и в края на седмицата ще се чувствате хармонизирани от успешното приключване на важни за вас неща. В почивните дни ви очакват приятни изживявания с близки на сърцето ви хора. Венера през тази седмица преминава от Скорпион в Стрелец и в обсега на вашето емоционално внимание ще попадне персона, с която (който) имате служебни взаимоотношения.

СКОРПИОН
Родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион,които имат очакване да реализират, нещо по което са работили усилено в последно време, могат да бъдат сюрпризирани от развоя на събитията. Объркване във всяка планирана ситуация може да доведе съчетанието квадрат на Меркурий и Уран в понеделник и пълнолуние в подвижните знаци в сряда. Затова през първата половина на седмицата е важно да сдържате амбициите си и да се вслушате в това, което ви съветва интуицията.

РИБИ
За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби динамиката на случващото се през тази седмица може да предизвика поредния хаос в ежедневието. Част от техниката може да ви подведе, затова пригответе си “обходни маршрути”, за да си изпълните планираното във всичките подробности. Пълнолунието през тази седмица – в сряда, може да се окаже по-натоварващо за Риби,родени на границата между февруари и март. Но също така може да стане отправна точка за нов, дългосрочен професионален ангажимент.

На 2.12.2009г в  0:15, Венера преминава от Скорпион в Стрелец.
Пълнолуние на 2 декември 2009 г. -сряда., в 9:30, в 10-я градус на Стрелец-Близнаци
На 5.12.2009 г.  в 20:15 Меркурий преминава от Стрелец в Козирог.
Луната през тази седмица се движи между знаците Телец и Лъв във втора и трета четвърт (фаза).

Етикети: , ,

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии