Първо новолуние в Рак

Седмичен хороскоп 22-28 юни 2009 г.
Муси Дачева

Предстоящото Новолуние е първото от двете, които ще се случат в един и същи зодиакален знак – . Новолунието на 22 юни е в 1гр.30 мин в , късно вечерта след 22 часа. Второто Новолуние ще бъде на 22 юли сутринта в 29гр 26мин. в . То ще бъде съчетано с Пълно слънчево затъмнение при което Слънцето и Луната ще са в почти точен съвпад с Южния лунен възел (Опашката на Дракона, Кету)

Огнени знаци

Овен
Родените под знака на Овен или с асцендент в Овен през тази седмица, началото на която поставя Новолунието в първия градус на Рак, могат да направят много за собствения си дом, за собственото семейство, дори това да бъде за сметка на някои професионални ангажименти. Новолунието усилва многократно ефекта на всичко онова, което правите от сърце и с обич. В деловата сфера имате подкрепата на планетите във всяко начинание – да започвате нов проект, да сключвате изгодни сделки, да договаряте справедливи условия на труд както като работодател така и като наемен работник.

Лъв
Родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв през тази седмица получават силен енергиен заряд от поредния съвпад на Слънцето и Луната. Имате мотивацията да се захванете с нещо голямо и значимо, в което да вложите целият си лъвски потенциал. Действайте! Но, преди това мислете и преценявайте добре шансовете за успех, защото все още сте на “финалната права” на текущата си и ще трябва да преодолявате доста пречки. Вярвайте повече на интуицията си отколкото на това, което околните ви говорят.

Стрелец
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец новолунието в Рак дава нови шансове за професионална реализация. Важно условие за успеха ви е умението да се съсредоточите върху една и то значима цел и да не се разпилявате по дреболии. Облегнете се и на опита на другите, за да не губите време да откривате сега колелото. В четвъртък и петък бъдете резервирани към информация, която ви дават хора от средата, в която работите.

Земни знаци

Телец
Родените под знака на Телец или с асцендент в Телец могат да съберат обилна реколта в понеделник и вторник от всичко онова, което са посяли в предишните дни и месеци. Сега сте на гребена на вълната и очите на околните са насочени към вас. Някои от контактите,които ще направите през тази седмица, могат да имат съдбоносно значение за бизнеса и за личния ви живот за в бъдеще. Не жалете време, усилия и средства, защото сега е момента да ги вложите в определена цел по най-ефективен начин.

Дева
За родените под знака Дева или с асцендент в Дева новолунието в Рак носи раздвижване в приятелската среда. Нови хора ще преминат ситното сито на вашите критерии и ще заслужат почетния знак на вашия приятелски кръг. Засега! През тази седмица можете да получите ясен знак за висока оценка на вашите качества и за подкрепа от страна на висшестоящи. В петък обаче управителят на вашия знак – Меркурий прави квадрат към Сатурн и ще ви зареди с поредната доза негативизъм,нещо на което можете да противодействате с добро настроение и внимателно боравене с думите.


За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог съвпадът на Слънцето и Луната в Рак носи позитивизъм и добри очаквания за здравето на близък човек. През тази седмица можете да положите началото на преустройство в офиса си като за тази цел ще ви е нужна подкрепата и на съдружник или колеги. Ще ви дойдат и необходимите за това средства от реализация на ваша идея или проект. В петък бъдете внимателни при разплащания в брой.

Въздушни знаци

Близнаци
За родените под знака Близнаци или с асцендент в Близнаци тази седмица може да донесе значителни дивиденти в буквален и преносен смисъл. Не разпилявайте енергията си в много посоки, а съсредоточете целият си потенциал в една значима цел и ще имате успех. Можете да разчитате на подкрепа, както морална така и материална на хора, които пребивават в чужбина. Контактите с подходящи хора могат да ви дадат интересни идеи, полезни за вас и бъдещето ви. Ако сте останали без работа, започвайте усилено да търсите и след две седмици ще имате резултат.

Везни
За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни съвпадът на Слънцето и Луната вечерта в понеделник обещава нови възможности за растеж в професията. Сега е момента да настъпите педала на газта и да покажете на шефовете си на какво сте способни. Придържайте се към правилата, изискванията и стандартите на средата си, тъй като работата ви ще бъде инспектирана и подложена на прецизен анализ. Почивните дни са подходящи за спа-процедури.

Водолей
Родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей новата Луна в Рак носи възможности за напредък в деловата сфера, на основата на съвместната ви и целенасочена работа с хора, с които работите заедно. Нужно е както добро планиране, така и контрол от ваша страна върху процеса на работа. Можете да разчитате на финансова подкрепа на проектите си. За петък не оставяйте решаването на важни финансови въпроси и проверявайте документите, с които работите.

Водни знаци

Рак
Родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак ще преживеят две Новолуния в своя знак през тази година. Този факт носи много позитивизъм и радостни очаквания у сантименталните представители на зодията. Ако имате делови взаимоотношения с ведомство, организация, институция, то понеделник и вторник са подходящи и ще бъде подкрепена вашата позиция. В четвъртък и петък обаче при решаването на финансови въпроси се допитайте и се вслушайте в мнението на специалист.

Скорпион
За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион новолунието в знака Рак през тази седмица слага началото на процес на дълбока промяна в личния ви живот. Можете да поставите на нова основа интимните си отношения като ги видоизмените според вашето виждане или просто като смените партньора си. Е, последното не е толкова просто! Но не отлагайте повече, сега е момента за решителна крачка. Във вторник и петък са възможни неособено приятни изненади.

Риби
За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби предстои една твърде емоционална седмица. Тя може да ви донесе удовлетворение от добре свършена работа и да подобри самочувствието ви. В емоционалния ви живот също има промяна в позитивна посока и може да се очаква разрешаване на някои спорни моменти. Ако нямате работа, то моментът е добър да положите повечко усилия и да търсите като вероятността да намерите, през тази или следващата седмица нещо подходящо, е голяма.

Луната през тази седмица се движи през знаците Близнаци, Рак, Лъв и Дева през първа четвърт.

Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 коментара so far »

  1. теодора каза,

    Писа на юни 22, 2009 @ 15:33

    Здравейте, г-жоДачева подходящ ли е периода за почивка мисля да е на 26.06.09 или на 28.06 аз съм родена на 19.01.1979 в Пловдив благодаря ви предварително

  2. Муси Дачева каза,

    Писа на юни 23, 2009 @ 11:57

    теодора,
    въпросът ви е пренасочен към форума

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии