Равноденствие в Петък

Седмичен хороскоп
16 – 22 март  2009 г.

Муси Дачева

Огнени знаци

Овен
За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен седмицата носи напрежение в работната среда, обтягане на отношенията с тези под чието ръководство сте или с тези, за които вие отговаряте. Възможни са спречквания и с някой от родителите. Сряда се очертава да бъде много емоционален ден, в който шансът да направите добро впечатление е на ваша страна. Постарайте се да не го пропуснете, заради прибързани действия или ненамясто казани думи. В края на работната седмица Слънцето навлиза във вашия знак и ще ви дава своята подкрепа през следващите дни и седмици.


За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв седмицата дава старт на един от най-благоприятните периоди на Личната слънчева година- Юпитеровият. В дните  до новолунието разчистете задълженията си, върнете дълговете си, за да бъдете готови за старт на новото, което идва  в живота ви. През следващите две седмици ви очакват промени в работната среда, нови възможности за реализация и напредък в кариерата.

Стрелец
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец началото на седмицата носи неспокоствие и напрежение в личните и служебните контакти. Може да се чувствате претоварени с ангажименти отпаднали. През втората половина на седмицата ще имате добри приходи от личен труд, ще ви бъдат изплатени обезщетение или компенсация. Ползотворни са контактите ви с хора, които живеят надалеч.


Земни знаци

Телец
За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец седмицата носи неочаквани препятствия и задържане в реализацията на планове. Моментът е подходящ да се освободите от ангажименти или задължения, на които сега не им е времето и могат да изчакат. Седмицата не е благоприятна за покупка или продажба на имот. Опитайте се да се настроите на не толкова материална вълна, обърнете внимание на здравето си, намерете време да релаксирате и да се зареждате с позитивна енергия..

Дева
Родените под знака на Дева или с асцендент в Дева в първите дни на работната седмица ще бъдат подложени на проверка за надеждност от тези, под чието ръководство работят. В четвъртък и петък можете да направите много за повдигане на самочувствието си. Можете да положите основите на трайно приятелство или на стабилни   партньорски взаимоотношения. В емоционалната сфера също настъпва раздвижване.


За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог началото на седмицата носи обещание за лична реализация и сбъдване на надеждите за изпълнение на предвиденото. Обърнете повече внимание на семейните си ангажименти и не подценявайте съветите,които ви дават по-възрастни или по-препатили хора. Отворете сетивата си за полезна информация, която може да дойде по различни канали в почивните дни.

Въздушни знаци

Близнаци
Родените под знака Близнаци или с асцендент в Близнаци през тази седмица сте в подножието на важни житейски промени. Имате възможност да стабилизирате в някаква степен материалното си състояние с под крепата на родственици или с помощта на институциите. Петък, денят на равноденствието, може да ви донесе неочаквани новини за променени условия на работното ви място.


Родените под знака на Везни или с асцендент във Везни през тази седмица могат да станат инициатори на  сезонно разчистване както у дома така и на работното място. Освобождаването от стари вещи, но също така освобождаването от овехтели отношения, изисква смелост, за което сега планетите ви дават своята подкрепа. Краят на седмицата е благоприятен за общуване с хора, които обичате. Ако сте фен на тотото, не пропускайте да си пуснете фиш за неделния тираж.

Водолей
За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей седмицата, която идва носи много емоции и въодушевление от нещо значимо, което настъпва в живота им. Очаква ви интензивно и ползотворно общуване с интересни хора. За да се разгърне потенциалът на намисленото от вас обаче ще трябва да разчистите “килера” от старите вещи, както и да се откажете от някои изчерпани връзки. Седмицата може да се свърже и с положителни промени в  приходната част на личния ви бюджет.

Водни знаци
Рак
Родените със Слънце  в Рак и с асцендент в Рак през тази седмица могат да направят важна крачка в кариерата си стига внимателно да обмислят ходовете си и да не очакват бързи резултати. Емоционална и материална подкрепа както обикновено, можете да получите от родителите си. В деня на равноденствието – петък, може би ще имате повод да се убедите в правотата на поговорката ”Навременната помощ е двойна помощ”.


Родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион през тази седмица могат да разчитат на добри приходи и на похвалите на шефовете за качествено свършена работа. Все още сте в Марсовия период на Личната си слънчева година и сега е момента да отхвърлите работа, която иска повече физически усилия. Не се страхувайте да предявите претенциите си към партньора си и да покажете сила на характера.


За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби седмицата дава оптимистична за здравето и надежда за справяне с трудна ситуация, в която е въвлечен и брачния пратньор. Настъпил е момента да заемете по-определена позиция в спор или в конфликтна ситуация като се опитате да се освободите от това, което ви пречи за да имате нормални отношения. В почивните дни може да получите полезна информация, която да ви ориентира как да действате през следващите дни.

На 20 март 2009, петък, в 13:39 соф.вр. Слънцето навлиза в знака Овен, ден на равноденствието.
Луната през тази седмица се движи през знаците Скорпион, Стрелец, и Водолей Козирог в трета и четвърта четвърт.

Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

10 коментара so far »

  1. Дони каза,

    Писа на март 18, 2009 @ 2:58

    Г-жо Дачева, бих искала да Ви попитам относно асцендентта. Чета “за родените под знака Дева или с асцендент в Дева….”, което ме кара да Ви задам в-са, дали трябва и двата зодиакални знака да се четат (ако не съвпадат) – със Слънце в… и с асцендент в… ? Забелязвам, че не винаги хороскопите ми отговарят – има разлики, но чета ли и за Девата (с такъв, уж, асцендент се водя) се допълва сякаш до някаква степен.

  2. Муси Дачева каза,

    Писа на март 18, 2009 @ 9:56

    Дони,
    да,
    където и да четете хороскопи, обръщайте внимание на двата знака- на Слънцето и на Асцендента, дори това да не е указано изрично.

  3. Здравка каза,

    Писа на март 18, 2009 @ 16:49

    Г-жо Дачева,
    Бих искала да Ви попитам как да разбера,как се определя асцедента?

  4. Муси Дачева каза,

    Писа на март 19, 2009 @ 10:16

    Здравка,
    асцендентът се определя според часа, минутите и дори секундите и мястото на раждане. Има таблици и програми, с помощта на които става бързо. Има сайтове, в които е заложена такава програма. Пробвайте се. Ако имате проблем, просто ми напишете дата, час, минути и населено място и ще ви кажа къде се намира асцендента ви.

  5. lina каза,

    Писа на март 21, 2009 @ 22:11

    Здравейте,г-жо Дачева!
    Може ли да ми кажете след като съм родена в 11.10 часа в гр.Свищов, дали Асцендента ми е Рак, както винаги съм си мислила. Някъде ми беше изчислен и като Лъв и затова възникна колебанието ми. Благодаря Ви!

  6. Муси Дачева каза,

    Писа на март 21, 2009 @ 23:21

    lina,
    часът и местораждането добре, но къде е датата? :)

  7. lina каза,

    Писа на март 21, 2009 @ 23:57

    датата е 22.04.1981

  8. Муси Дачева каза,

    Писа на март 22, 2009 @ 0:40

    lina,
    19 градуса Рак

  9. Дони каза,

    Писа на април 4, 2009 @ 0:43

    Благодаря за отговора :)! Успешна седмица Ви желая!

  10. Detelina Petkova каза,

    Писа на януари 2, 2017 @ 20:22

    Добър вечер.как мога да изтегля номерологио за 2017г. На Муси Дачева

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии