Рождена дата и Карма

Запис на “Каталог” с водеща Лили Бързева по , излъчено на живо на 10 ноември 2008 г. Разговор върху кармичните знаци, които можем да разчетем от рождената си дата.

Препубликация е допустима само при спазване на следните условия:
1.Статията е предадена в пълен текст, без никакви промени
2.Посочен е авторът
3. Даден е активен линк към сайта www.temura.net

Етикети: , , , , , ,

25 коментара so far »

  1. Михаела каза,

    Писа на януари 25, 2009 @ 15:33

    Изключително интересна тема.Благодаря,Муси!Къде може да се прочете още по темата,както и да се направят необходимите изчисления?

  2. Пламена каза,

    Писа на януари 25, 2009 @ 20:42

    Какво ме очаква през тази година в личен план.Има ли бьдеще бракьт ми.

  3. M.Ang. каза,

    Писа на май 20, 2010 @ 2:27

    Много е стряскащо това за хората с пътека 9. Звучи дори ужасяващо….

    Защо Алена твърди ,че датите на кармична разплата са 4 и 8 и всички дати които се редуцират до тях, и дати на най -тежко наказание – 18 и 29. Никой друг астролог и нумеролог не съм чувала да твърди за тези дати. И това беше докарало на моята леля депресия, понеже тя е родена на 29ти а детето и родено на 19ти , което пък според вас означавало донякъде че ще остане сираче.

    От много време се интересувам ,чела съм и книгите ви и не само вашите и изчислявам ли изчислявам, относно тези карми 13,14,16,19 на познати и роднини , сравнявам, и – да има голяма доза истина в това. Но аз съм изчислявала на поне 50 души , при никой не е толкова тежко положението колкото го изкарват номеролозите.

    С най-добри чувства и голямо уважение към вас пиша този пост, нямам ни най-малко желание да се заяждам. НО остава ли някъде място за свободната човешка воля? Всичко ли е предвидено и начертано от звездите, датата, името. Къде е свободния избор или силата на мисълта с която уж привличаме всички събития и хора в живота си. Ако всичко е начертано от числата и планетите, какъв е смисъла на човешкия живот? Не е ли малко страшно да се пише и говори че хора, родени на определени дати ще загубят семейства, ще преживеят раздели, ще изгубят родители…Някой запитва ли се как се отразява това на хората или децата на хората с такива дати, пътеки, съдби, карми.
    Наистина не искам да ме разбирате погрешно, оценявам таланта и знам колко много знания и труд е това, но понякога думите могат да имат изключително сериозни последствия. Убедих се с очите си в това.
    Бъдете жива и здрава! Ще продължавам да ви чета.

  4. Муси Дачева каза,

    Писа на май 20, 2010 @ 8:11

    M.Ang.,
    накарахте ме да прослушам записа, за да разбера откъде идва вашето заключение
    “Много е стряскащо това за хората с пътека 9. Звучи дори ужасяващо…”
    За човек, който за пръв път се докосва до номерологията, разбирам че някои неща, изведени като значение за дадена вибрация, могат да звучат твърде силно. Но вие пишете, че се интересувате от тази материя, правите собствени наблюдения и би трябвало да сте преминали този първоначален етап на буквално приемане на четеното или чутото.
    Знам че това е труден етап, защото и аз съм минала по него. Наскоро една жена, която също твърди, че се занимава с номерология, ми сподели, че се страхува от това какво я очаква в Лична година 4. Аз самата,въпреки опита си, изпитвам притеснение, когато предстои да навляза в труден астрологичен или номерологичен етап от живота си. И това е съвсем нормално. Ние хората се страхуваме от това, което ни предстои, от неизвестното,защото на фино ниво осъзнаваме колко малко знаем за себе си.
    Обърнете внимание обаче на съпътстващите думички, които всеки работещ в полето на метафизиката, употребява, а те са “може би”, “има вероятност”, “при създаването на такива и такива условия, това би могло да се случи”.
    При проявлението на вибрациите има безкрайно количество варианти, които зависят от натрупването на другите елементи от пъзела на човешката зададеност.Рождената пътека е събирателен образ и вариациите на нейното проявление зависи от личната осъзнатост, от прилагането на личната воля. И това непрекъснато го казвам в записа.Давам пример със светеца, който знае как да управлява съдбата си.
    За вашата близка, :), аз съм родена на 29 ноември !!!

  5. M.Ang. каза,

    Писа на юни 5, 2010 @ 14:43

    Относно пътека 9, както и за съдба 9 най- вече събирам впечатления от книгата ви, купих си я преди година и не отричам че това е една от най полезните вещи у дома. В смисъл стряскащо е това че “трябва да оцени стойността на човешкия живот” което дава много широко поле за тълкувания. Заеблязах из предишни коментари че не само аз съм така.

    И да, наистина чета и се интересувам от тези неща, и все не мога да разбера какъв точно е смисъла на тази карма? По- точно защо трябва да се преживяват неща , кармични уроци, които ние не разбираме защо се случват. Да, запозната съм с отговорите които обикновено се дават на този въпрос, но не са ми достатъчни. Не би ли следвало наказанието да има сила тогава когато знаем защо сме наказани, за да можем да променим нещата. Все едно да си бия всеки ден детето без да му казвам защо. То никога няма да израстне така, а точно обратното. По същия наичн хората с кармични наказания, в много малък процент осъзнават зашо и как. Повечето се озлобяват към живота и самосъжаляват себе си, и това никак не прилича на израстване на душата. Различни автори тълкуват различно смисъла на тази т.нар. амнезия…

    Уверявам Ви наистина нямам за цел да се заяждам ,просто търся отговори на най-различни въпроси които си задавам.

    А относно това, че нещата не бива да се приемат буквално – да, аз го разбирам, но го разбирам след известни наблюдения, а повечето не са така.
    Преди време родих точно на датата която се пада опозиция на рожд. слънце. Изживях голям шок от мисълта че ще раждам точно тогава, дори май уплахата ми беше повече от това отколкото от разни болки и т.н. Накрая всичко протече по план и въпреки всичко очаквах все нещо гадно. ПОсле чак си дадох сметка че едно раждане ,дори и най-най лесното си е достатъчно изпитание за един човек.

    Извинявам се за дългия пост, няма да отнемам повече от времето Ви.
    Бъдете жива и здрава и всички които обичате! :)

  6. Муси Дачева каза,

    Писа на юни 5, 2010 @ 17:51

    M.Ang.,
    въпросите, които ви тревожат са в основата на това, защо сме тук на земята,какъв е смисълът на човешкия живот, а това са въпроси,които вълнуват много хора. Отговорите обикновено търсим в книгите. :) и сега слава богу има огромно количество литература по въпроса за Кармата. Ако обаче четете внимателно стойностните книги по тази тема, ще забележите, че никъде не се посочва Кармата като наказание в буквалния смисъл на думата.
    И мисля, че е много погрешно да си внушаваме, че някой ни наказва за нещо. Кармичните уроци не са наказание, а възможности.
    Това, което преживяваме в настоящето, добро или лошо, е следствие на един много дълъг път.Част от него преминава във физическо тяло, и друга част, преживяваме като духовни същества.
    Кармата или законът за причината и следствието е проявление на физическото ни ниво на съществуване, защото е обвързана с телата ни от това ниво- физическо, емоционално и ментално. И това как ние боравим с тези тела, формира връзката ни с плътните слоеве.
    Т.е. грубо казано как се отнасяме с нашето тяло, как насочваме нашите желания, как моделираме нашите мисли, как се отнасяме със себе си и с другите, всичко това съставя тъканта на кармичното платно. А неговото проявление не е само посредством номерологията, и в нея не само от вибрацията Път, защото кармични нишки има и в Ключ и в Дата и в Ден от седмицата.
    Във всяка вибрация има по зрънце от това, което е включено в кармичната ни програма. Затова целта на знанието, предавано с книгите, не е да ни плаши, а да ни помага да разбираме себе си и живота си такъв, какъвто сме го проектирали преди да се слеем с телцето в утробата на майка ни.
    Казвате „Повечето се озлобяват към живота и самосъжаляват себе си, и това никак не прилича на израстване на душата.“
    Всеки върви по своя пътека на израстването. При някои тя преминава през озлоблението, преди да се стигне до разбирането. Ако човек търси- намира, ако иска да разбере, рано или късно… разбира.
    Искам да ви посоча за пример едно момиче, което може би някои ще кажат, че има основания да е озлобено към съдбата си, защото е загубило зрението си.
    То се казва Богдана Иванова Петрова, родена е на 17 06 1993 година.
    Познавам я лично, защото бях училищен психолог в училището, където е учила в Пловдив.
    Както можете да сметнете има Рождена пътека 9. Рядко може да се срещне такова мотивирано и борбено същество, нещо което е проявление на вибрация 9. И съдбата и даде шанс -спечели „България търси талант“ тази година.
    Къде е самосъжалението и озлоблението?
    Къде е усещането,че търпиш някакво наказание? Прочетете някои от интервютата й да видите колко позитивизъм има в начина и на мислене.
    Съдбата си я градим ние самите, както в предишни животи, така и сега.

  7. Тина Итева каза,

    Писа на юни 7, 2010 @ 13:00

    Тинка Иванова Итева-22.11.1956г в 12ч
    Всичко което чета за себе си не ме задоволява.Боря се всекидневно но все не съм доволна от постигнатото.
    За всеки проблем полагам много усилия-по няколко спънки и пречки най вече с администратори.
    Нищо не е станало ей така ,от раз.
    Приела съм съдбата си но все се надявам на по добро.

  8. марио каза,

    Писа на януари 24, 2011 @ 16:56

    Здравейте!
    Досега повече се интересувах от астрология, но наскоро четох книга на Линда Гудман, където също пише за дата 18, че е изпитателна, дори я сравнява с трудната карма на изкуплението на Христос
    А искам да попитам, наскоро разбрах за мой близък от майка му, който е роден 15 минути преди настъпването на новия ден, че тя го е записла в документите на новия ден, в случая коя дата оказва влияние върху този човек- истинската му дата на раждане или тази, на която е записан и цял живот така се подвизава?

  9. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 24, 2011 @ 23:19

    марио,
    надявам се не противопоставяте астрологията и номерологията. Линда Гудман е прекрасен номеролог и астролог, при това потомствен, баща и е бил астролог.
    Календарен ден 18 е силен заради съставящите го вибрации 1 + 8, които редуцирани водят до марсовата 9-ка. Тази рождена вибрация прави човека амбициозен, мотивиран и много всеотдаен. Но не мисля, че сама по себе си дава тежка карма. Слави Трифонов е роден на 18 октомври, режисьорът Любомир Шарланджиев е роден на 18 април, Румяна Желева е родена на 18 април,световно известният бас Борис Христов е роден на 18 май и мн.др.
    За астрологичната карта е важен точния момент на раждане и той трябва да се коригира, независимо че записът е направен по-късно. Преди доста години по-късен запис е често срещано в планинските махали, където хората са раждали в домовете си. Често срещан е по-късен запис,също така, когато детето се е раждало на границата между две години, така се е смятало, че му правят услуга като го правят с 1 година по-млад(а).
    За номерлогичната карта се взимат и двете дати. Така може да се прецени какво е дадено по рождение и каква промяна е настъпила от външното вмешателство.

  10. марио каза,

    Писа на януари 25, 2011 @ 16:12

    Багодаря за отговора!
    След като прочетох “Звездни знаци” на Линда Гудман, за която сега от Вас разбирам, че е потомствен астролог, се заинтересувах и от номерологията- преди не ми беше интересна, не че съм я противопоставял на астрологията, по ми беше интересно да хвърча в облаците и броя звездите :)
    Но номерологията определено действа и си има своето място с вибрациите на числата, лично аз вече се съобразявам с насрочване на дати за определени случаи.
    Лек и успешен ден!

  11. M.Ang. каза,

    Писа на февруари 19, 2011 @ 21:41

    Едва сега видях отговора Ви и благодаря. НО не мога да се съглася!

    Съдбата си я градим ние самите, както в предишни животи, така и сега – това е вашето изречение, но от всичко написано от вас, което съм чела съвсем не съм оставала с подобно впчеателние. Напротив, вие съветвате да разбираме и да се примиряваме. С една дума- каквото писано е ще се случи и точка. Така ли трябва да разбираме живота? Ние нямаме никаква отговорност към събитията в нашия живот, така ли?
    Сатурн,Плутон и още някоя планета диктуват правилата? Какво правя аз тук тогава ако на мен не ми е дадена силата да сменя нещо или да избирам пътя си.
    Значи ако имам нужния набор от планети в моят чарт, които говорят за развод, аз задължително ще се разведа. Има ли смисъл въобще да давам нещо от себе си в отношенията с моя съпруг щом в чарта е казано “развод”! И какво ще стане ако в неговия чарт няма развод? Кой ще надделее. Ами ако имам даденост пък аз усилено отказвам да се разведа и просто си обичам мъжа?

    Мисля че работата на един астролог е точно обратната- ако вижда неблагоприятно влияние , да каже как да се избегне, а не да се примирим и да очкаваме да ни се случи лошото.
    Споменавате и Линда Гудман, тя прилага коренно различна астрология и номерология от тази която вие. Чела съм и книгите, включително и Губърз. Коя е истинската номерология? Линда Гудман например твърди че всеки сам си избира съдбата чрез мислите и действията си. Както и че никой астролог не може да предскаже смърт, това го твърдят повечето световноизвестни астролози, номеролози …Не че не трябва да се предсказват, а че необратими събития не могат да се предскажат. Къде е истината?

    И ако в един и същ ден и час на една ширина се родят 2 деца, (а те се раждат много повече)от което едното е наследник на трона на Англия, а другото е обикновно дете. Второто каквото и да прави то няма да стане английската кралица. Никога. Няма да има същите условия, същия дом, същите родители, пари и т.н.
    Аз съм го видяла на практика. Майка ми е раждала едновременно с една жена в Пловдив , аз съм се родила в 19.10, другото бебе в 19 .12. До ден днешен поддържат връзка. Абсолютно всичко в нашите чартове е еднакво, асцендент, десцендент, планети, домове и прочие. Няма да се изненадате ако ви кажа че нямаме нищо общо. Нито характер, нито нищо. Но моето семейство е коренно различно от нейното, средата в която сме израстнали е напълно, ама напълно ралична.

    И от вас дори съм чувала че времето и пространството са илюзия. Много нюейджъри и автори го твърдят.
    Ако няма време, какво значение има кога съм родена? И в колко часа. Ако няма минало и бъдеще а всичко е едно, как тогава предсказвате бъдещето ако такова няма.
    Ако всичко във Вселената съществува тук и сега, то би следвало ние сами да избираме в коя реалност да се окажем. Нещо като във филма “Какво си мислим че знаем”.

    А какво ще кажете например за хороскопите и тълкуванията в интернет на Люмиер, те са толкова страховити!!!
    И като стана дума за страховити прогнози, отчаяна съм от българските астролози, как може да си позволяват такива неща! Потресена съм с каква лекота се предсказват трагични събития , семейни драми, разводи и подобни. Ето ви случай от последното ми идване в България, моя съседка от Пловдив отишла при известна астроложка, в друг град, няма да казвам коя. Детето и е родено на 19. 06. 2010 , (ако правилно си спомням) . Взела въпросната жена да цъка с език върху картата и да охка и да пъшка. Що чудо трагедии и е предрекла, просто не ми го побира ума. Момичето попитала тук там, попрочела че датата е лоша, за всички лоши конфигурации на планетите в този ден, включително и в този сайт. Доколкото имам информация вече шести месец се лекува , престоя и в болница, направи 6 нервни кризи само за 4месеца, пие много силни антидепресанти . Майка й се побърка заради нея, напусна работа, взеха им апартамента който изплащаха.
    Как може да се предсказва така? Редно ли е това, нормално ли е? Някой замисля ли се какви последствия може да има това върху по -слабо устойчиви хора. Дори и да има лоши дадености, нали затова е астролог да каже как да ги обърнем в наша полза ,иначе то всеки може да отвори Зет и да чете тълкуванията. Аз също съм била жертва на подобно нещо, когато раждах на 183тия ден от рождения ми ден. Но нищо не стана.

    Знам че поста ми е много дълъг, но какво да направя, исках да се изкажа!!! И съжалявам ако си мислите че целта ми е да се заяждам, нищо подобно, но трябва да има някакви граници. Да се обясни на хората – до къде се разпростира астрологията, до къде номерологията и от къде почваме да дестваме ние, човека ли е този кйто слага точка на изречението. И ако не – това значи ли че сме освободени от всякаква отговорност.

  12. Муси Дачева каза,

    Писа на февруари 20, 2011 @ 2:06

    M.Ang.,
    очевидно сте събрали много гняв към астролозите и по-специално към българските. Незнам доколко са ви наблюденията и дали можете да бъдете обективен съдник, след като сте толкова предубедена. Приписвате ми тези, които не съм застъпвала от рода на това ,че ние нямаме участие в избора на параметрите на настоящето си съществуване, че трябва да се примиряваме със съдбата си и т.н.
    Очевидно четете избирателно и тенденциозно, защото в отговора на запитването ви, съм написала съвсем недвусмислено:
    “Затова целта на знанието, предавано с книгите, не е да ни плаши, а да ни помага да разбираме себе си и живота си такъв, какъвто сме го проектирали преди да се слеем с телцето в утробата на майка ни. „
    „Всеки върви по своя пътека на израстването. При някои тя преминава през озлоблението, преди да се стигне до разбирането. Ако човек търси- намира, ако иска да разбере, рано или късно… разбира. „

    Да, „Съдбата си я градим ние самите, както в предишни животи, така и сега.“, това е разбирането ми като астролог и психолог, което не значи, че не трябва да учим и да познаваме и да се съобразяваме със знания, които могат да ни насочват и помагат.
    Да,смятам ,че разбирането и приемането са много важни крачки в осъзнаването ни, в това да приемеш избор, който си направил на едно друго ниво, с друг, панорамен поглед върху пътя, който си извървял, и че това което сега си ти и това, което се случва с тебе има определен смисъл ти помага, да не се озлобяваш срещу съдбата си, и да продължаваш напред.
    А „С една дума- каквото писано е ще се случи и точка.“ е ваша теза, а не моя.
    Да, смърт не се предсказва, това е азбучна истина в астрологията и изобщо не ми стана ясно защо го пишете.
    Това, че хората родени с една и съща натална карта са различни съм го обяснявала много пъти. И то не е само заради семейната среда, в която израстват, защото децата в едно семейство са различни, независимо, че растат в една и съща семейна среда и носят едни и същи гени. Различието идва основно от това кой АЗ СЪМ се преражда, какъв духовен опит има и каква програма е приел да осъществи в този си живот.
    Нямам впечатления за „страховити“ хороскопи на Люмиер, още повече че той е доста благ човек по характер и едва ли намерението му е да плаши някого.
    Върхът е твърдението ви “Споменавате и Линда Гудман, тя прилага коренно различна астрология и номерология от тази която вие.” Без коментар.
    Когато човек иска да вижда лошото, го вижда … и то само него.
    Така че сори мадам, без мен, ако имате нужда от място за изява,пишете тук, никой няма да ви спре.
    Само, ако обичате, спазвайте що годе някаква етика и когато отправяте обвинения срещу мен,или срещу някой друг, да се аргументирате.

  13. M.Ang. каза,

    Писа на февруари 20, 2011 @ 3:47

    Как може да кажете че Ви обвинявам в нещо вас лично? Ако пиша и чета в този сайт , то е защото ми харесва и изпитвам уважение към Вас и това че сте щедра в споделянето на вашето знание.
    Може би съм останала с грешни впечатления относно позицията Ви по някои въпроси, простете ми щом е така, ще се върна и ще прочета всичко отново.
    Единственото което исках е да се получи дискусия относно това какво е редно и какво не е редно да се прави. Задавам въпроси, не лично към вас, а към всички които четат и желаят да разсъждават върху тях. Не можете да ми отречете факта, че това са въпроси които вълнуват много хора.Какво влияние оказва средата, какво може да се промени, как да го направим, къде е границата на нашите възможности и т.н. и т.н

    Що се отнася до Л. Гудман, добре, не е коренно различна ,но е различна. Имената се изчисляват различно, числата се тълкуват различно, кармичните числа са изтълкувани различно и самите числа са различни, включват се и 10, 4 и 8, както и тези числа които ги образуват 17,26 и т.н. Какво лошо има че искам да знам и търся отговор от компетентен човек?
    Това че имам собствена позиция и разсъждение по някои въпроси , не ме прави лоша. Ето и Марио над мен е задал въпрос за 18. И той търси различията, защото вие казвате “не дава тежка карма” а Гудман казва,и Алена също: “Най- тежка кармична разплата”. “29 – Най страшната кармична разплата”. От там произлизат въпросите ни. Не оспорвам нищо. Очевидно е, че начина по който вие изчислявате работи, не мога да не го призная, но все пак е различен.

    Нито съм предубедена, нито съм съдник на някого. Съжалявам че толкова навътре сте приели моите разсъждения, в никакъв случай не ми е било цел. Повече няма да пиша, няма да “цапам” коментарите и няма да ядосвам никого с въпросите си.
    Ако има някой който мисли като мен и търси отговори на всякакви въпроси може да ме намери във фейсбук да си ги търсим заедно ….
    Лека нощ! Бъдете здрави и щастливи.

  14. Муси Дачева каза,

    Писа на февруари 20, 2011 @ 18:51

    M.Ang.,
    прочетете си внимателно постовете и сама ще намерите противоречие в твърденията си.
    Единственото,в което изцяло мога да ви подкрепя е,че има нужда от разговор за това как трябва да се отнасяме към астрологията, когато четем материали в интернет, книги или когато ползваме консултанти.
    И също така temura.net не е сайт за запознанства.
    Направете си тематична група във фейсбук и ще си съберете нужните ви приятели за дискусии.

  15. Маги каза,

    Писа на март 22, 2012 @ 18:25

    Муси, здравейте!
    Почти навсякъде чета, че число 3 е хубаво число,че такива хора са с късмет и прочие, а когато започнах да редуцирам рождените дати на мои познати, а и не само се оказва, че всички с число 3 са с тежък живот, дори бих казала нещастен. Дори и повечето популярни личности с число 3 са с тежък живот в личен план. От къде идва това разминаване между действитвлност и номерология?

  16. Муси Дачева каза,

    Писа на март 22, 2012 @ 18:56

    Маги,
    дайте примери :)

  17. Маги каза,

    Писа на март 23, 2012 @ 15:23

    Например комикът Бени Хил, певицата Тони Димитрова. Имаше и още, но в момента не мога да се сетя. Просто ги смятах на момента и затова само за тях се сещам. Ще пиша отново щом се сетя.
    А при познатите ми, точно тези, които имат най-тежък живот са с число 3. Не вярвам да е случайно при всеки от тях! Как точно те са с такова число.
    Разбира се поподнах и на хора с това число и добра съдба като Росен Плевнвлиев и Кейт Мидълтан, но оставам с впечатление, че явно при 3-ката нещата са или всичко или нищо, което според мен не го прави добро число на живота!
    Вашият опит какво показва? Ако наистина е хубаво число на живота, защо има толкова хора с тежък живот, на които е лично число?
    Моите лични впечатления са, че хубав живот имат 5-тиците. Не познавам нито един човек с 5-ца и лоша съдба, както и от популярните личности.

  18. Муси Дачева каза,

    Писа на март 23, 2012 @ 17:21

    Маги,
    темата е интересна и съм готова да коментирам, но като пишете имена на популярни личности, пишете и датата на раждане.
    Дотук не виждам какво е тежкото в живота на “комикът Бени Хил, певицата Тони Димитрова”. И двамата са невероятно талантливи и обичани от хората. А това очевидно е важно за тях и ги прави щастливи.
    Какво значи хубаво или лошо число?
    Всяка вибрация върви с плюсовете и минусите си. Тройката дава позитивност, умение да се вижда хубавото в живота, талант в представянето пред публика, щедър обичлив характер. В същото време обаче като юпитерова вибрация води до прекаляване, често с храна. И да, Бени Хил и Тони Димитрова имат проблем с теглото.
    Няма еднозначност на характеристиките. Петиците например често са разпиляни и повърхностни.

  19. Маги каза,

    Писа на март 24, 2012 @ 16:04

    Бени Хил е роден на 21.01.1925г., Тони Димитрова на 10.01.1963г.Сега се сещам и за Теди Кацарова, която е родена на 29.03.1978г. Ами Бени Хил е забавлявал хората, но е бил самотен в живота си. Нямал е нито семейство, нито близки хора. Тони Димитрова е самотна майка. Теди Кацарова пък сама казва, че в личния си живот търпи разочарования. Разбира се живота на някого не се определя само от едно число в рождената му карта, но все пак съм останала с такова впечатление за 3-ките. Аз не разбирам от номерология, просто такива са ми наблюденията от живота на мои близки и на някои извесни личности. От моето обкръжение най-щастлив живот имат 5,7 и 8. И за това си мисля, че това, което пише и се казва за числата не отговаря много на действителността.

  20. Муси Дачева каза,

    Писа на март 25, 2012 @ 12:48

    Маги,
    тройката е число на изявата и тя добре се проявява при хората от шоубизнеса. На битово ниво обаче тройката е твърде свободолюбива и не търпи ограничения.
    Общото за хората,които влагат много енергия в това да се сдобият с популярност,най-вече заради професията си, е че занемаряват личния си живот, оттам основно идват неблагополучията.
    Бени Хил е роден през 1924 г, така че Пътят му e 2 -ка,но Тони Димитрова и Теди Кацарова са пример за успели в професията си жени. В личния си живот също не са нито самотни, нито сами. Сега са в сатурнова криза, едната е Козирог, другата Овен, и търпят промени на много нива.
    В номерологичната карта на човек оказват влияние много вибрации,част от тях идват от името, други от рождената дата. Различните вибрции оказват влияние върху различни страни от живота.Номерологияте не е толкова елементарна, колкото ви изглежда на пръв поглед.Това е философски ориентирана наука и както за всяко познание се иска натрупване на знания и опит, за да бъде интерпретирана.

  21. Маги каза,

    Писа на март 26, 2012 @ 11:12

    Муси, а кои са вашите любими числа на живота или тези, които определяте като най-сполучливи и късметлийски за притежателя си?

  22. Муси Дачева каза,

    Писа на март 26, 2012 @ 21:05

    Маги,
    нямам любима вибрация.
    Всяка вибрация има плюсове и минуси, а рождената пътека е само една от многото вибрации, които оказват влияние върху характера и съдбата на човек.
    В продължение на целия си еволюционен път, в различните си животи, човек се учи да работи с всички вибрации. Когато се синхронизира с всяка вибрация, тогава идва късметът и щастието.

  23. Маги каза,

    Писа на март 29, 2012 @ 9:36

    Муси, благодаря Ви за коментарите! :)

  24. любка каза,

    Писа на юли 25, 2012 @ 20:31

    Здравейте,казвам се Любка родена съм на 12.07.1980 Събота 18:30 Карма ли имам,че не спирам да страдам,толкова години няма кой да ми отговори,когато човек няма пари никой не иска да му помогне Благодаря

  25. Муси Дачева каза,

    Писа на юли 26, 2012 @ 9:39

    любка,
    всеки човек има Карма.
    Но при различните хора се проявява по различен начин.
    Във вашата натална карта няма признаци за тежка Карма.
    Бих ви препоръчала да се опитате да погледнете с други очи на живота се. Да обърнете внимание на това,което е хубаво, да му се радвате и да го цените.
    Добре е да намалите очакванията и претенциите си към околните,тогава може би ще получавате повече, и то неща, които не се купуват с пари.

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии