Седмичен хороскоп 10-16 октомври 2011 г.

Пълнолуние в сряда

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен предстои активна работна седмица. На повечето от вас делата ще се движат стремително напред. Пълната Луна в знака ви, обещава реализация на набелязаното, и съответно пълни джобове. Време е за договаряне и сключване на сделки, много е важно да се отнесете сериозно към задълженията си и да поемете отговорност там, където е необходимо. Разчитайте на хора, с които ви свързва дълга съвместна работа, имате им доверие, познавате характера и предпочитанията им.

На родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв предстоящата седмица предлага много движение и интересни преживявания. Периодът е добър за разширение, за контакти с нови хора, от сферата в която работите, за увеличаване на персонала, за откриване на нов офис, на друг магазин, за договаряне на сътрудничество със сериозни хора. За да са наред нещата в личния ви живот ще трябва да положите повече усилия и най-вече да обърнете внимание на нуждите на отсрещната страна. В почивните дни ще ви се обадят или ще ви навестят приятели.

За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец предстоящата седмица носи богат набор от преживявания. Стари приятели, съученици, състуденти ще се сетят за вас и може да поискат да се срещнете. На някого ще трябва да помогнете в труден момент- финансово или като му отделите време да поговорите. Пълнолунието в следващите дни ще ви накара да дадете ход на ваша стара идея или да направите необходимото да се задвижи проект, който отлежава с години. Възможно е да бъдете по-взискателни към децата си и да проведете сериозни разговори с тях. Много енергия ще влагате за нещо, което касае другите,но пък добрият резултат ще ви донесе голямо удовлетворение.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец предстои седмица на сериозните дела. Има тема в живота ви,която изисква особено внимание сега. Целта е да предвидите развитието на ситуация и да вземете мерки,за да не бъдете изненадани в бъдещ момент. При повечето от вас моментът е подходящ да направят съответните стъпки за смяна на жилище, купуване на собствен дом или търсене на нова квартира. Важни срещи, служебни разговори, уточняване с близки хора, наемане на хора за работа или търсене на финансова подкрепа, насрочвайте за четвъртък.

За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева предстоящата седмица е ориентирана най-вече към работната среда. Условията, при които работите, отношенията с колегите и тези,които са над вас в йерархията, са в центъра на вниманието ви. Моментът е добър за искане и даване на оценка на свършеното досега. При повечето от групата трудът,търпението и почтеността,която са проявявали досега е направила нужното впечатление. За някои ще има добри предложение за заемане на по-висок пост, а на други ще бъде предложена нова, по-високо платена работа, проект, задача. Все още сте в слънчевия период на личната си година, и можете да искате адекватно на труда ви заплащане. Четвъртък и петък са силните ви дни през тази седмица.

За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог предстои делова седмица. Пълнолунието е в сряда, но задава сериозен тон още от понеделник. И това е така,защото наред с опозицията на светилата, предстои ежегодния съвпад на Слънцето и управителят на вашия знак- Сатурн. Слънчевото влияние ще подобри тонуса и настроението ви,но пълнолунието може да ви създаде някои неудобства, особено на тези, родени във втората половина на знака. В желанието си да доминирате върху някого или в някаква ситуация, може да изпитате разочарование-Четвъртък обаче е удачен ден, и може да ви донесе късмет и придобивки.

ВЪЗДУШНИ

Пред родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци през седмица предстоят редица предизвикателства. В дните на пълнолуние може да бъдете сюрпризирани,приятно, от развитието на важна за вас ситуация. При мнозина се отварят възможности за работа в чужбина, за бизнес с чужденци или хора, живеещи надалеч. При някои децата получават потвърждение за обучение в странство. В личния ви живот също се очакват благоприятни промени. На тези,които са сами, но сега са в дните на Слънчевия си тригон (в смисъл на кн. Номерологичен календар), пълнолунието носи възможности за запознанства и начало на трайна връзка със сериозен партньор.

За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстои интересна и ангажираща седмица. На прага сте да вземете важно решение, да промените нещо важно в себе си или в начина си на живот. Пълнолунието ангажира и вашия знак. Слънцето и Луната са един срещу друг в 18-я градус на Везни-Овен, като ангажират и намиращия се в началото на третата декада на Везни – Сатурн. Той е гарант, че ако започнете,при условие,че имате нужда, диета сега по пълнолуние, то резултатът ще бъде отличен. В материално отношения астрологичната обстановка за вас е много добра. В сряда след обяд и в четвъртък можете да получите добри доходи и да договорите финансово обезпечаване на ваш проект.

За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей предстои забележителна седмица. Пълнолунието в средата на седмицата съсредоточава вниманието върху някои страни на дейността ви, които са свързани със спазването на правила и закони. Чувството ви за справедливост ще бъде провокирано, и вероятно няма да останете безразлични докато всеки не получи това, което му се полага. За тези,които учат, периодът е добър за полагане на изпити и защити на дипломна работа, за съставяне на учебни планове и ангажиране с обучение или с преподаване.

ВОДНИ ЗНАЦИ

За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак седмица на пълнолуние, както обикновено, носи напрежение и редица притеснения, с повод или по-често без такъв. Добре се развиват обстоятелства около домашни размествания, ремонт, смяна на жилище и т.н., имате подкрепа на възрастни хора- родители, баба, дядо. Добре приети ще бъдете в нова среда, сред хора, които имат сходни на вашите разбирания и интереси. Венера навлиза в зоната на любовта при вас и за някои това е период на влюбване и начало на романтична връзка.

За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион предстои натоварена работна седмица. Пълнолунието ще изнесе на повърхността нещо недогледано и неуточнено, някой ще ви посочи пропуски и грешки, които може да не са само ваши, но за които трябва да поемете отговорност. Трябва да бъдете сдържани в емоциите, гъвкави и предприемчиви, така ще преминете през всяко неудобство и ще обърнете нещата в своя полза. „Блага дума-железни врати отваря“. Можете да намерите подкрепа във богат и влиятелен човек.

За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби началото на седмицата е обещаващо. Стига да искате можете да си създадете добро настроение, и това ще ви помогне много да преминете през напрегнатите дни на пълнолунието. Около вас гъмжи от хора,които искат да ви помогнат, да бъдат полезни с нещо, да ви съдействат по някакъв начин. Може би няма да ви се иска да се възползвате от предлаганите услуги,за да не се чувствате задължени, и то с основание. Има вероятност да изпаднете в зависимост- финансова или емоционална, въпрос на избор е по кой път ще поемете.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 12.10.2011 г., в 5:05 ч., пълнолуние в 18°Овен

На 14.10.2011 г., в 0:13 ч., Слънцето и Сатурн в съвпад

Луната през тази седмица се движи между знацитe Риби и Близнаци, през втора и трета четвърт.

Луната е без курс на:

8.10.2011 г., в 19:51 ч. – 10.10.2011 г., в 15:57 ч.

13.10.2011 г., в 3:08 ч.– 13.10.2011 г., в 4:35 ч.

15.10.2011 г., в 13:51 ч.– 15.10.2011 г., в 17:15 ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

********************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможете да си поръчате на temurabooks@abv.bg

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Няма етикети.

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии