Седмичен хороскоп 10-16 юни 2013 г.

Тригон на Сатурн и Нептун

Муси Дачева

Обща характеристика на седмицата

Седмицата започва със съвпада на Луната и Венера в Рак, а това обещава много емоции, любовни признания, сърдечни изповеди, емоционални реакции и жестове на внимание у хората, чувствителни към влиянието им. Подводните камъни ще изплуват в сряда и четвъртък, когато Венера „включи“ квадрата на Уран и Плутон. Освободената кардинална енергия на тао-квадрата може да взриви нестабилни взаимоотношения, да изкара на повърхността яростни противоречия както в личните, така и в обществените отношения.

През тази седмица на два пъти ще бъде провокиран квадрата на Уран и Плутон. В понеделник Луната, а в сряда и четвъртък Венера ще направят точни аспекти към двете съставящи планети. Така възбудимостта при кардиналните знаци Овен, Рак, Везни и Козирог ще бъде на максимум. Хора със силно участие на кардиналния кръст в натала ще привличат вниманието на обществото към себе си, с личните си драми или с участието си в социалните процеси.

Както в предишните седмици, така и сега „флагчето на победата“ е в ръцете на водните знаци. Под влияние на тригона Сатурн-Нептун, родените с много вода в хороскопа си, ще са на възловите места и ще внасят баланс,поне ще се опитват да го правят, там където нещата се разпадат под влияние на напрегнатите кардинални знаци.

Любов и разбирателство да озаряват всеки ден от седмицата!

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Овен, или с асцендент в Овен, предстои успешна седмица. Голямата активност в най-близката среда може да е изчерпала значителна част от силите ви. За известно време имате нужда от спокойствие и време да осмислите положението си и да набележите новите си цели. Нуждата от промяна отново ви дава знаци. Голяма част от това, което е било скрито от очите ви, постепенно се прояснява и новата картина ви зарежда с оптимизъм. Радвайте се на обикновените неща, обръщайте внимание на дреболиите, те могат в последствие да станат особено важни. Търсете опора и събирайте сили в средата на най-близките си и доверени хора. През първата половина на седмицата ще се стремите да запазите баланса, хармонията около себе си, но в сряда ще трябва да се изправите срещу някои ваши страхове, и смело да преминете през тях. Важните си дела, насрочвайте за петък. В почивните дни ще бъдете привлечени да изпълните свой ангажимент, да покажете способности и умения, с които да впечатлите околните.

За родените под знака на Лъв, или с асцендент в Лъв, предстои активна седмица. В началото на седмицата сте поставени в особена ситуация. От една страна ще се чувствате изключително благоразположени към всички наоколо. Възможно е обаче в даден момент да бъдете притиснати да направите важен житейски или професионален избор, а може и двете. Към вас вероятно ще бъдат приложени различни техники от убеждаване и съблазняване, от финансови или други примамки до откровено поставяне пред един единствен (не)възможен избор. Срядата може да ви поднесе някои разочарования, да поднови страхове, които да разклатят душевното ви равновесие. В четвъртък и петък силата е във вашите ръце и можете да наложите своето мнение. В почивните дни намерете начин да сте близо до корените, до близки, които ви зареждат с позитивна енергия.

За родените под знака на Стрелец, или с асцендент в Стрелец, предстои предизвикателна в много отношения седмица. Потокът от събития може да ви увлече, без да ви остави време за обмисляне и концентрация. Точно концентрацията в следващите дни ще е притъпена от наплива на чувства,което може да ви отклони от важни за момента неща. Спонтанната емоционална реакция в средата на седмицата може да ви спретне изненада и да ви постави в екстремни условия. Бъдете внимателни при боравене с чужди средства, с такива оставени на ваше разпореждане или съхранение. Важни делови срещи насрочвайте за петък. Имайте готовност за пътуване, за непредвидена промяна в ситуацията и пренастройване към нови условия. В почивните дни отдайте дължимото на родителите си, посветете им време и внимание, или си спомнете с уважение за тях.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец, или с асцендент в Телец, предстоящата седмица предлага разнообразна гама от преживявания. В понеделник съвпадът на Венера, управителката на знака, с Луната, в най-семейният знак Рак, ще ви носи на вълните на обожанието и радостта от общуването с най-близките. В сряда обаче,попадайки в обсега на влиянието на кардиналната квадратура Уран-Плутон дребен повод, нежелана информация или особено стечение на обстоятелствата, може да взриви семейния мир или деликатните лични взаимоотношения. И не само лични, уязвими са работни взаимоотношения, свързани с образование, комуникация, посредничество, консултативна дейност, монтаж и демонтаж, търговия на дребно и т.н. На някои ваши опасения може да бъде даден ход. Бъдете внимателни при боравене с информация, използвайте я коректно, без манипулативни намерения. В събота не харчете излишно, в неделя раздавайте справедливост с добри намерения.

 

За родените под знака на Дева, или с асцендент в Дева, предстои успешна седмица. Началото е повече от обещаващо. В центъра сте на вниманието на приятели и познати. Някой ви дава висока оценка и гарантира за вас и уменията ви в дадена област. Възможно е да се почувствате притиснати да вземете важно решение, с участието на някой, който ви се пише приятел, през първата половина на седмицата, особено в сряда, когато Венера се включва в тао-квадратура с Уран и Плутон. Настройте се на вълната на тригона Меркурий-Прозерпина, който в този период ще ви помага да имате достатъчно информация, за да си формирате мнението и да вземете решение. Не отлагайте важните дела, защото предстои обръщане на Меркурий в края на месеца. В почивните дни бъдете инициативни и активни, не оставяйте друг да ви върши работата.

За родените под знака на Козирог, или с асцендент в Козирог, началото на седмицата може да е объркващо. Твърде много емоции във взаимоотношенията с околните могат да ви извадят от обичайното състояние и де ви провокират за действие. Можете да постигнете неочаквано споразумение по спорен въпрос. Еднакво стресиращо могат да бъдат „избиването“ на силни чувства в служебните дела, както и прилагането на административен подход към личните отношения. В средата на седмицата ще ви бъде от полза повече разум във финансовите дела, особено ако те засягат общи капиталовложения или сметки. В сряда и в четвъртък ще трябва да полагате повече усилия в тази посока, докато в петък всичко свързано с деловата сфера, ще ви се удава с лекота. В почивните дни пътувайте, създайте си разнообразие и променете поне за малко начина си на живот.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Близнаци, или с асцендент в Близнаци, продължава тенденцията от предходната седмица. Марс от вашия знак се придвижва бързо към секстила с Уран и това насища ежедневието с много вълнения, неочаквани ситуации, отлични идеи и прозрения по важни за вас въпроси. В период сте на активна умствена дейност, на генериране на идеи и направа на планове за тяхната реализация, и овеществяване. Не пропускайте да покажете уважение и благодарност към някой, който ви е помогнал в подходящ момент. Избягвайте обаче рискови моменти, казване или правене на нещо, което може да влоши отношенията ви с близък. Вероятно сте се сдобили с важна информация, с която е добре до сряда да внимавате как боравите,за да не навредите на друг човек или на себе си. Делови срещи и важни разговори насрочвайте за четвъртък и петък. В почивните дни предстои активна комуникация с близки роднини и възможност, с немного усилия, да подобрите семейния климат.

За родените под знака на Везни, или с асцендент във Везни, предстои резултатна седмица. Намирайки се в юпитеровия период на личната си година, сега пред вас се откриват редица възможности. Седмицата започва при отлична астрологична обстановка за установяване на важен контакт в професионалната сфера. Хармоничната работна среда,подкрепата и разбирането, ще ви помогнат да приведете в изпълнение свой план, намерение, проект, идея от важно за вас и колегите ви значение. Подхождайте деликатно във всяка ситуация, особено там,където са намесени чувства. В средата на седмицата вероятно ще срещнете отпор на добрите си намерения и обстановката благодарение на вашата намеса, или ненамеса, може да стане експлозивна. Неразбиране и съпротива може да ви постави в изолация. Сряда и четвъртък са предизвикателни във финансово отношение, следете разходите си, не поддавайте на примамки за лесна печалба. Разчитайте на собствената преценка и добрата информираност при взимане на важни решения в паричните дела. В петък получавате подкрепа. В почивните дни си дайте време за анализ и спокойна преценка на изминалата седмица.

За родените под знака на Водолей, или с асцендент във Водолей, седмицата започва емоционално. Ще ви се налага бързо да се настроите към промяна, настъпваща в работната среда. Установяването на по-близки отношения ще бъде много приятно и забавно в понеделник и дори във вторник. В сряда и в четвъртък обаче може да настъпи рязък обрат, който да ви изхвърли „зад борда“. Наложете си повече съобразяване с обстановката и средата, с чувствата на околните и с изискванията на момента. Някои стари проблеми с началството могат на бъдат възобновени в средата на седмицата. Подгответе се да отразите по подходящ начин нечии претенции и да се справите с конкурент за работно място или за нечие сърце. Краят на седмицата ви носи съпричастност и подкрепа,заявени от важен за вас човек.

ВОДНИ ЗНАЦИ

За родените със Слънце в Рак, и с асцендент в Рак, седмицата започва с един уникален аспект. Той се случва един път в годината,но не винаги на нарастваща Луна. Съвпадът на Луната и Венера в Рак е зареден с много очарование и чувственост. В понеделник ще ви бъде леко и радостно на душата. Ако няма как към конкретен човек, ще ви се иска да изразите своята Любов към всички хора. Ще има причини да се чувствате по-стабилни и уверени в себе си. В сряда обърнете внимание на автомобила си, особено ако разчитате на него за важна среща. В четвъртък избягвайте рискови финансови операции. В петък някои ще получат финансова подкрепа, или ще се договорят за получаване в следващ период. В почивните дни бъдете сред природата, почивайте, но и натоварете тялото си, движете се.

За родените под знака на Скорпион, или с асцендент в Скорпион, астрологичната обстановка е изключително подкрепяща. Особено в понеделник, когато нарастващата Луна прави съвпад с чувствената Венера в сродния ви по стихия знак Рак. Това насища атмосферата с много любов и разбиране, с тъй необходимата ви подкрепа, за да стъпите здраво на краката си и да „се съберете“ като едно цяло. Щастливо обстоятелство може да ви срещне с точния човек, макар той/ тя да се намира далеч във физическото пространство. Това може да е личен контакт, с емоционално обвързване, или служебен такъв,който да ви зададе нови възможности за растеж в бъдеще. В средата на седмицата отворете сетивата си и пристъпвайте внимателно, премервайки добре всяка казана дума или постъпка. Има вероятност от конфликт, който да разруши крехкия мир в отношенията с някой, на когото държите. Насочените усилия за обединение и хармония ще дадат резултат в петък. В почивните дни се срещайте с приятели, намерете начин да помогнете и да покажете съпричастност към нечий проблем.


За родените със Слънце в зодиакалния знак Риби, или с асцендент в Риби, продължава любовният период с планетите. Астрологичната обстановка е такава, каквато рядко се случва. Късметът е на ваша страна, не го пропилявайте за дребни неща. Искайте повече и повече ще ви се даде. Поставете си високи цели и ги следвайте с вдъхновение и постоянство. Някои рискови стъпки в областта на финансите могат да се увенчаят с успех,но не прекалявайте. Сега е момента да се освободите от някои самоналожени ограничения, предразсъдъци и задръжки. Прехвърлете част от старите си задължения на друг, за да се освободите за по-важни и стойностни начинания. В почивните дни се отдайте на любимото си занимание, правете това, което ви носи радост и удовлетворение.

Дати на някои астрологични събития през тази седмица

Венера в опозиция с Плутон на 12.06.2013 г.

Сатурн в тригон с Нептун на 12.06.2013 г.

Венера в квадрат с Уран на 13.06.2013г.

Луната през тази седмица се движи между знаците Рак и Дева, през първа четвърт.

Луната е без курс на:

11.06.2013 г., в 0:15 ч. – 12.06.2013 г., в 7:58 ч.

14.06.2013 г., в 14:14 ч. – 14.06.2013 г., в 19:26 ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

*******************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате  on line.

За поръчка на лична астроконсултация и , пишете на mussydacheva@abv.bg

Всички права запазени.
Препубликация е допустима само при спазване на следните условия:
1.Статията е предадена в пълен текст, без никакви промени
2. Посочен  Автор: Муси Дачева
3. Даден е активен линк с Източник: www.temura.net

Етикети:

3 коментара so far »

  1. Муси Дачева каза,

    Писа на юни 12, 2013 @ 11:46

    “През тази седмица на два пъти ще бъде провокиран квадрата на Уран и Плутон. В понеделник Луната, а в сряда и четвъртък Венера ще направят точни аспекти към двете съставящи планети. Така възбудимостта при кардиналните знаци Овен, Рак, Везни и Козирог ще бъде на максимум. Хора със силно участие на кардиналния кръст в натала ще привличат вниманието на обществото към себе си, с личните си драми или с участието си в социалните процеси.”

    12.06.2013 11:53 |

    Цветан Цветанов вече е обвиняем
    Разпитът на вътрешния министър пред съдия не се състоя, защото в съдебната зала не бяха призовани четирима вече обвинени бивши служители на СДОТО
    Новини

    Прокуратурата повдигна обвинение на бившия вътрешен министър Цветан Цветанов за незаконните подслушвания.

    Цветанов е обвинен в престъплението допустителство по служба, максималното наказание за което е 8 г. затвор.

    На бившия вътрешен министър бе определена мярка за неотклонение парична гаранция.

    При разследването стана ясно, че двама служители на СДОТО са признали за незаконните подслушвания, припомня БГНЕС.

    Разпитът на Цветан Цветанов пред съдия не се състоя, защото в съдебната зала не бяха призовани четирима вече обвинени бивши служители на СДОТО.
    още по темата
    Повдигат обвинение на Цветан Цветанов днес
    Повдигат обвинение на Цветан Цветанов днес
    116 коментара към статията 116 | Статията е разгледана 13704 пъти13704
    12.06.2013
    Прокуратурата откри доказателства за престъпление, извършено от Цветанов
    1183 коментара към статията 1183 | Статията е разгледана 96256 пъти96256
    30.04.2013

    Явно съм специален, коментира Цветанов факта, че от сутринта през 10-15 минути заедно с адвоката си Менко Менков се придвижва между различни сгради на прокуратурата и съда.

    След като престоя около 10 мин. в съдебната зала, където не можа да се осъществи разпитът, Цветанов и Менков отново се върнаха в прокуратурата.

    Преди това Цветанов беше

    прехвърлен от сградата на Специализираната прокуратура в сградата на Съдебната палата

    На Цветан Цветанов е повдигнато обвинение, което няма нищо общо с незаконното подслушване, каза пред журналисти адв. Менков , цитиран от агенция “Фокус”.

    “Аз лично съм много изненадан от обвинението, което е повдигнато на г-н Цветанов, тъй като категорично по делото няма доказано използване на специални разузнавателни средства – незаконни, и такива обвинения няма повдигнати на нито един обвиняем.

    На подзащитния ми беше повдигнато обвинение, което няма нищо общо с незаконното подслушване, което ме навежда на мисълта, че се прави все пак,

    за да му се повдигне някакво обвинение

    Никой от другите обвинени не е обвинен за използване на СРС незаконно. Няма установено нерегламентирано използване на СРС. Още по-неясно е какво престъпление са извършили и другите обвиняеми, за което г-н Цветанов е виновен”, каза адв. Менков.

    Не ни бяха предоставени никакви материали от досъдебното производство, включително и никакво доказателство въз основа на което на подзащитния ми е повдигнато обвинение, не можем да гадаем какво има в делото, каза още адвокатът.

    “Моят подзащитен е невинен. Ако решат да ни дадат материалите по делото, трябва да ни уведомят. Нарушават правата ни, но няма какво повече да направим. Разпитът (на Цв. Цветанов – б. ред.) беше проведен в качеството му на обвиняем”, обясни Менков.

    Когато ми се предявява обвинение, моят защитник трябва да се запознае с всички материали по делото, каза Цветанов.

    Направил съм личен избор мой защитник да бъде Менко Менков, подчерта той.

    Менков е бил адвокат по знакови дела –

    например срещу братя Галеви, делото “САПАРД”. В делото “Октопод” беше представител на основния свидетел Георги Цветанов.

    Цветан Цветанов пък е автор на фразата:

    “Адвокатите се хранят от мръсните пари на организираната престъпност”,

    която доведе до острата реакция на адвокатската колегия

    “Не коментирам съдебен процес никога. Нека да си свърши процесът и тогава ще го коментираме – когато има взети решения”, каза пред журналисти в Парламента председателят на ПГ на ГЕРБ Бойко Борисов.

    Не смятам, че трябва да имам притеснения за повторната проверка на имотното състояние на Цветан Цветанов, още по-малко че не изпълнителният директор на Националната агенция по приходите (НАП) извършва проверката, каза пък бившият директор на НАП Красимир Стефанов, който сега е депутат от ГЕРБ.

    На въпрос дали предложението да стане депутат е направено от Цветан Цветанов в знак на благодарност за проверката на НАП през 2011 г., Стефанов заяви:

    “Няма за какво да ми се отблагодарява.

    Проверката е напълно публична, беше представена в парламента три часа от мен и моите експерти.

    Протоколите бяха изпратени на Софийска градска прокуратура и на Върховната касационна прокуратура и от тях заключението е, че няма никакви проблеми и всичко е точно”.

    На въпрос как си обяснява подновяване на проверката за имотното състояние на Цветан Цветанов Стефанов заяви:

    “Проверката на проверката е висша форма на доверие.

    Предлагам да изчакаме резултатите и тогава да коментираме.”

  2. Муси Дачева каза,

    Писа на юни 15, 2013 @ 8:29

    Финализиране на схемата
    Изборът на Делян Пеевски е резултат от добре обмислен заговор между БСП и ДПС

    Изборът на депутата от ДПС и медиен магнат Делян Пеевски е резултат от добре обмислена схема от управляващите, която започна още в първия ден на новия парламент. Най-важните стъпки в нея бяха безпрецедентно бързо приетите промени в Закона за ДАНС, които превърнаха агенцията в свръхинституция, която има разузнавателни, контраразузнавателни, разследващи и полицейски функции. В нея беше прехвърлен ГДБОП с всичките му правомощия. Важен момент в промените беше преразглеждане на статута на председателя, като изискванията бяха нагласени по мярка на Пеевски, както и решението той да се избира от парламента. Въпреки изразените притеснения от различни експерти по сигурността, че промените не са добре обмислени и ще предизвикат хаос, както и острата реакция на партньорските служби, че ще бъде влошено взаимодействието, промените бяха приети. Изненадата дойде тази седмица, когато президентът Росен Плевнелиев подписа указ за обнародването им в Държавен вестник въпреки изразените преди това притеснения. Източници на “Капитал” от Дондуков 2 коментираха, че държавният глава е подкрепил по принцип идеята председателят на агенцията да се избира от парламента, защото това гарантира… прозрачна процедура. С Росен Плевнелиев обаче никога не е била обсъждана кандидатурата на Делян Пеевски.

    Как се случи изборът

    Изборът на Делян Пеевски хвърли в шок повечето депутати от БСП в петък сутринта. В дневния ред на парламента, гласуван в сряда, както е по правилник, нямаше точка за избор на председател на ДАНС. Тя се появи извънредно в петък. Според чл.43, ал.5 в изключителни случаи председателят на Народното събрание може да предложи промяна на дневния ред. По всичко личи, че изборът на Пеевски е бил извънреден.

    Народните представители на БСП са били информирани на заседание на групата в осем сутринта и повечето от тях до обед още не бяха осъзнали какво се случва. “Трябва ми време, за да осъзная ситуацията”, каза един от тях. Изненадани бяха и в ГЕРБ, които сутринта не бяха в пленарната зала. Затова кандидатурата на Пеевски не беше изобщо подложена на дискусия. За близо 15 минути тя мина през гласуване, като събра 114 “за”, 10 против и един въздържал се. Депутатите от най-голямата група се втурнаха обратно в залата и от името на ГЕРБ Димитър Главчев поиска прегласуване. Този път Пеевски беше избран със 116 гласа “за”, 84 против и един въздържал се. Депутатите от БСП Янаки Стоилов, Младен Червеняков и Георги Кадиев не са участвали в гласуването, а Минчо Минчев от “Нова зора” – коалиционен партньор на социалистите в първия случай е гласувал против, а после “за”. Областният председател на БСП в Кюстендил и член на Изпълнителното бюро Емил Костадинов и в двата случая се е въздържал. При първото гласуване против са били и трима от “Атака” – Павел Шопов, Станислав Станилов и Десислав Чуколов.

    Депутатите от БСП били притиснати на заседанието в групата с няколко заплахи – че се готвят протести и дестабилизация на страната, финансирани от ГЕРБ и криминалните среди, и че ако кандидатурата на Пеевски не мине, Орешарски до обед ще подаде оставка като премиер, защото правителството ще е бламирано. На въпрос на Кирил Добрев дали номинацията е съгласувана с партньорските служби министър-председателят отвърнал, че кандидатурата идва лично от министъра на вътрешните работи Цветлин Йовчев и има одобрението на партньорите. По предложение на Орешарски министърът на вътрешните работи пък ще стане и вицепремиер с ресор “Сигурност”, но това трябва да бъде гласувано допълнително.

    Станишев не е подкрепил с някакви факти тезата си за подготвяната дестабилизация на страната, но много от народните представители на БСП бяха наплашени от такава перспектива. Заради намеците в представите на част от тях се появиха страшни сценарии. “Знаем, че една банда срещу друга банда, но нямаме представа какво стои зад тази на ГЕРБ”, обясни един от тях. Според друг огромният финансов ресурс, който акумулирали бившите управляващи, щял да бъде хвърлен за заплащане на затворници и криминален контингент, които се готвели наесен да започнат дестабилизация в страната. “Ще пострадат невинни хора”, уплашил ги Станишев. “Някой трябва да свърши тази битка срещу ГЕРБ”, казал председателят.

    Други депутати намекнаха, че до седмица-две се очакват масови арести и скандални информации от службите за случаи, в които са замесени бившите управляващи. Най-крайният сценарий, за който се говори в кулоарите на Народното събрание, е, че Пеевски обещал да арестува Цветанов и след това да подаде оставката си.

    Първата реакция дойде от президента Росен Плевнелиев, който отмени участието си в откриването на Дунав мост 2, за което беше поканен. Той свика и заседание на Консултативния съвет за национална сигурност следващата седмица. Темата е реформата в сектор “Сигурност”. По-късно в петък зам.-председателят на ГЕРБ и бивш министър на вътрешните работи Цветан Цветанов поиска от парламентарната трибуна предсрочни парламентарни избори и свикване на Велико народно събрание.

    Експертите: Терминално

    “Назначението на Пеевски е евтаназията на това правителство”, коментира изпълнителния директор на фондация “РискМонитор”, която наблюдава дейността на ДАНС, Стефан Попов. И допълни: “Негов преждевременен край. Дори то да се задържи следващите месеци, това е неговият символичен финал. Още преди да е заработило.” Той сравни случващото се с позицията, в която беше ГЕРБ – краят на правителството бе ознаменуван доста преди то реално-процедурно да се оттегли, с провала на делото срещу Алексей Петров и с атаките срещу съдия Мирослава Тодорова. Според Попов след подобни събития продължава да тече някакво техническо-процедурно време, в което правителството извършва някакви кухи механични телодвижения. Но политическото време вече е приключило – мандатът за големи, сериозни политики, който разчита на подкрепата на избирателя и съгласието на гражданите, е в миналото. Всичко това само показва колко дълбоко под дъното е слязла страната.

    Политологът Иван Кръстев е още по-категоричен: “Решението Делян Пеевски да бъде избран за председател на ДАНС има смисъл само ако правителството е решило, че иска България да напусне Европейския съюз. Ако не е това случаят, парламентът е длъжен да прегласува това решение.”

    Изборът на Пеевски е изненадал дипломатически корпус, който се очаква да излезе с официална позиция за случващото се. Дипломати от държави от ЕС коментираха, че изборът е скандален и ще се отрази пагубно на отношенията и полицейското сътрудничество.

    Какво следва: Пеевски да провери Пеевски

    Последната пречка пред назначаването на Делян Пеевски е фактът, че той няма допуск до класифицирана информация. “За да получи допуск до класифицирана, информация новият председател на ДАНС трябва да бъде проверен от своите нови подчинени, коментира за “Капитал” бившият председател на ДКСИ Цвета Маркова. Тоест от ДАНС трябва да предоставят на ДКСИ кадровото дело на кандидата и в него някой офицер да се подпише, че няма данни за досъдебно производство срещу него, коментира тя. Ако това не е така, то те ще трябва да изготвят документ с невярно съдържание. В същото време в закона е записано, че едно от изискванията е проверяваното лице да е “надеждно от гледна точка на сигурността”. На това основание може да бъде отказан допуск например и заради оперативна информации, засечени контакти с лица от криминалния контингент и др.

    Това обаче едва ли ще е проблем. Източници на “Капитал” от службите коментираха, че при последните назначения в МВР вече е бил погазван законът. Така например новият главен секретар бил с ранг Б, а трябвало да има ранг А.
    http://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2013/06/14/2081669_finalizirane_na_shemata/

  3. Муси Дачева каза,

    Писа на юни 15, 2013 @ 8:35

    Сатурновата криза на неподвижните знаци! Пеевски е Лъв, а Станишев -Телец.

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии