Седмичен хороскоп 11-17 април 2011 г.

Марс и Плутон в квадрат

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен началото на седмицата носи риск за здравето и за работните взаимоотношения. В понеделник управителят на знака- Марс е в напрегнат аспект (квадрат) с Плутон. За някои той може да донесе разрив в служебна връзка от типа „началник-подчинен“ и това да бъде причина за импулсивни приказки или неадекватни постъпки. При други – проблемите на хора, с които са свързани, рефлектират много отчетливо върху планове и намерения. Ретроградният Меркурий се включва активно и допълнително усложнява такива ситуации. От сряда до петък обстоятелствата работят във ваша полза. В почивните дни обаче отново от вас се очакват активни действия и приемане присърце на всичко, което се случва с околните. Седмицата носи риск за здравето,затова при първи симптоми на неразположение, е добре да се търси помощ от специалист.

За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв и в тази седмица продължава добрата тенденция за подкрепа и отлични резултати. Понеделник може да ви се стори доста напрегнат, но във вторник ситуациите стават по-предсказуеми. Сряда е силен ден,който може да ви донесе похвали и удовлетворение за добре свършена работа. В петък бъдете внимателни с финансите си. Почивните дни не са подходящи за предприемане на дълго пътуване, а дори и по местните пътища бъдете внимателни и избягвайте рисковите ситуации.

За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец продължава добрата тенденция от предходната седмица. Можете да разчитате на късмет и на подкрепа отвсякъде, стига да запазите чувството си за мярка и да не прекалявате, нито когато давате, нито когато взимате. Физическата ви кондиция е в отлично състояние и това ви прави енергични и настъпателни. Сега е момента да се захванете с дейност,която изисква повече физическо натоварване, като пролетното почистване на дома например. Но не правете това в понеделник, тогава Марс и Плутон са в квадрат, а това понякога е обещание за травми. Вторник и сряда са силните ви дни.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец предстоящата седмица носи немалко напрежение. За много от нещата,които планирате да свършите, ще трябва да положите повече усилия и да проявите пословичното си търпение,за да успеете. Важни дела насрочвайте за четвъртък. Тогава е подходящото време да купите стока на изгодна цена, да намерите най-доброто решение на труден казус, да се запознаете с интересни хора. В петък ще бъдете изправени пред дилема. Ще ви се иска да зарадвате някой,който ви е много близък,но нещо няма да достига. Може да са пари, или е възможно въпреки усилията си да не успявате да намерите най-подходящия подарък. През уикенда някой ще има нужда от вашите грижи.

За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева седмицата започва с известна доза напрежение. Някои от плановете ви ще трябва да претърпят промяна,за да не пропаднат други. Може да изплува на повърхността, и да ви „размъти водата“, нещо казано или направено преди време. Важно е в следващите дни да намерите начин да се освободите от някои стари вещи, а също така и от остарели възгледи по даден въпрос. Нещо около вас има нужда от сериозна поправка. В петък вашето лично участие ще се окаже решаващо за излизане от дадена ситуация. В почивните дни ще се радвате на вниманието на околните, и на подкрепата на стари приятели.

За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог първият ден от предстоящата седмица носи напрежение. Конфликт в дома или на работното място може да наруши спокойствието като ви накара да постъпите по необичаен за вас начин. В сряда и четвъртък имате да уреждате сметки, да плащате задължения или заплати. Петък е успешен ден за пестеливите, които могат да се почувстват удовлетворени от нещо купено на добра цена. В събота и неделя повече грижи могат да изискват от вас по-възрастни родственици,ваши или на брачния партньор.

ВЪЗДУШНИ

За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци предстоящата седмица носи голяма активност на ментално и на физическо ниво. Захванали сте се с много неща, иска ви се да се справите навсякъде по възможно най-добрия начин. Получили сте обещание за подкрепа от различни страни, някои ще бъдат коректни, а други не. Все пак Меркурий е ретрограден и „недоразумения дебнат отвсякъде“. Вторник и още повече сряда са добрите ви дни през тази седмица. Ще се справите с трудна ситуация, ще намерите най-правилното,към настоящия момент, решение. В петък бъдете внимателни с жените от работното ви обкръжение. В почивните дни, някой стар приятел ще ви напомни за себе си.

За някои от родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстоящата седмица може да се окаже напрегната. Възможно е да получите упреци и недобри оценки за своята работа, да се налага да работите допълнително и да преработване нещо некачествено. А също така конфликти на работното място или неприятни размествания в партньорската среда. В сряда можете да си върнете част от загубените позиции, да балансирате ситуацията, и то най-вече с помощта на приятели и протектори. В почивните дни бъдете внимателни за здравето си.

За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей седмицата е не по-малко динамична от предходната. Но също така и заредена с конфликти, поне в началото, в понеделник. Трудно се договарят сделки, още по-трудно комисионни и предплати. Не взимайте това, върху което нямате право,защото ще платите скъпо и прескъпо. Вашето здраве или това на близък човек, изисква сериозно внимание. В сряда можете да спечелите от съвместната работа с компетентен човек. В четвъртък ще плащате доброволно, а в петък принудително. Почивните дни не са подходящи за пътуване надалеч.

ВОДНИ ЗНАЦИ

За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак предстои динамична работна седмица. Околните ще разчитат на вас, а от личната инициатива и личното ви участие ще зависи успеха на всяко начинание. Имате възможност да блеснете с невероятна идея, или с намирането на „прав път“ към решение на труден казус. Във вторник и сряда ви очакват добри приходи. Но ще имате и разходи! В четвъртък можете да си купите нещо на много добра цена, в петък обаче рискувате да бъдете подведени, или това което вземете за друг, да не бъде харесано. В почивните дни вниманието ви ще ангажират по-възрастни хора.

За част от родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион началото на седмицата може да прозвучи доста рязко. Причината е в двамата управители на знака- Марс и Плутон,които в понеделник (виж по-долу) „кръстосват шпаги“ и създават напрежение в различни сфери от живота. Най-силно засегнати са здравето, собствено и това на близки хора, и работните условия. Избягвайте пътуванията, контактите с много хора, особено такива, които са склонни към конфликти, излишните спорове с колеги,размествания и преоборудване на работното място. Сряда и четвъртък са относително благоприятни дни през тази седмица.

За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби предстоящата седмица ще мине под знака на грижата за другите. В понеделник ще бъдете късметлии, ако се разминете с неприятна случка или известие. Сряда е отличен ден за решаване на въпроси свързани със собственост върху жилище, офис,магазин или др. подобно. Възможно е да тръгне сделка за покупко-продажба и да се уговарят условия. От петък нататък бъдете внимателни с всичко свързано с финанси. Предстои ви вълнуваща нова седмица.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 11.04.2011г.,в 23:40 ч. Марс и Плутон са в точен квадрат

Луната през тази седмица се движи между знацитe Рак и Везни, през втора четвърт.

Луната е без курс на:

11.04.2011 г., в 15:05 ч.- 12.04.2011 г., в 6:37 ч.

13.04.2011 г., в 22:58 ч. – 14.04.2011 г., в 9:40 ч.

15.04.2011 г., в 23:49 ч. – 16.04.2011 г., в 9:59 ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

********************************************************************************

Книгите на Муси Дачева можете да си поръчате на temurabooks@abv.bg

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Етикети:

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии